Announcement

Collapse
No announcement yet.

Site Members' Photoshops

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Όχι ρε,αυτό το σκέφτηκα μετά.Αλήθεια.
    Carpe diem

Comment

• Προεδρε, εγω που δεν το σκεφτηκα μετα αλλα με την μια τι κερδιζω;;;; χαχαχαχαχαχα

Ειδες οτι δε σε παιρνει αλλο με μενα (με εχεις υπερξεφτιλισει) και αρχισες να πειραζεις τον εαυτο σου; lol
      :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• κερδίζεις μελλοντικά photoshops

βασικά προσπαθούσα να Avatar-οριοποιήσω τον εαυτό μου με κάποια προγράμματα που έχει στο Internet (που ανεβάζεις τη φώτο σου) αλλά το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Και το πήρα σαν πείσμα να το κάνω μόνος μου
        " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• Για το αρχείο...

Frodo -> LinkMasterSword

" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• όχι κάτι τραγικό, 5 λεπτά πήρε λολ (κατέβασμα γραμματοσειράς και μετά παιχνίδισμα με τα blending options ώστε να δώσω 3η διάσταση και σκιά), το έβαλα για λογότυπο στο fb profile μου.

το στυλ είναι του τίτλου της ταινίας, αλλά δυστυχώς γραμματοσειρά βρήκα μόνο του βιβλίου
            Originally posted by Raf
            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Επρεπε να βαλεις και outer glow, αλλα 2 λεπτα θα σου παιρνε...
              Do a barrel roll!

Comment

• Eχεις δίκιο ρε... λολ.

Έβαλα και inner... νομίζω στο ορίτζιναλ έχει...

Originally posted by Raf

Comment

• Do a barrel roll!

Comment

• Παίρνουν σύνταξη οι μοναχές;
                    Originally posted by Squall Leonhart
                    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    Originally posted by Ryu_gr
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Μοναχη ειναι; Εγω τη περασα για random κωλογρια (ολες ιδιες ειναι)
                      Do a barrel roll!

Comment

• Somari, δεν νομίζεις ότι για κάποιο λόγο τρεμοπαίζει το κεφάλαιο γράμμα "Μ" ? Μήπως δεν το έκανες καλά? Αν θέλεις, μπορείς να πας στο Coreldraw να «πειράξεις» τις άκρες του και τις γραμμές του.

Γνώμη μου πάντα, για να σε βοηθήσω.
                        sigpic

Comment

• Τι εννοείς τρεμοπαίζει? Aliasing? Δε με ενοχλούν τέτοιες λεπτομέρειες, έτσι και αλλιώς για το προφίλ στο fb πάει απλά...
                          Originally posted by Raf

Comment

• Εννοώ ότι σε σχέση με τα άλλα γράμματα, το M είναι ... στραβογραμμένο. Αν το παρατηρήσεις πιο προσεκτικά, θα το καταλάβεις.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by 丹野
                              Εννοώ ότι σε σχέση με τα άλλα γράμματα, το M είναι ... στραβογραμμένο. Αν το παρατηρήσεις πιο προσεκτικά, θα το καταλάβεις.
                              Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ παίρνω ναρκωτικά.
                              "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Originally posted by TheCursed
                                Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ παίρνω ναρκωτικά.
                                Άσε τα τρόλλινκ και τα ναρκωτικά, γιατί εδώ σοβαρά μιλάω ως γραφίστας.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X