Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Loggo, παρέα καλη υπήρχε/υπάρχει, δυστυχώς όμως καταληγεις να μιλάς μονο για τα της υπηρεσίας και τι θα γινει και ωχ κι αμάν και στο τέλος καταληγείς να μη μιλιεστε και πολύ και να κάνετε μονο υπομονή.
Nooto, Αυλώνα διαβιβάσεις πέρασα εγώ κεντρο πριν γίνω μετάταξη
Πυροβολικό. Ο διοικητής των ΔΒ εκεί ηταν καυλωμενος με την παρέλαση γιατί έλεγε οι ΔΒ είχαν παράδοση να κανουν το καλυτερο περασμα(εμετός), ως εκ τουτου μας τάραξαν στην παρέλαση ενω τα αλλα όπλα τα εξυναν με τσουγκρανες. Μη νομίζεις πάντως πως είναι τπτ φοβερο, την πλάκα του είχε, γενικώς εγώ Αυλώνα πέρασα πολύ καλά, ίσως κι επειδή μετα περασα εντελώς σκατα, γι αυτό το αναπολω ως κάτι θετικο. Πιθανόν να χει αλλάξει κι ο διοικητής σας τώρα με τις κρίσεις.
Paixtis, προσπάθησε να πας Ασσηρο ή ΜLRS Λαγκαδά ή στον Έβρο ή οπου διάολο αλλου θες, μονο μην έρθεις στα Hawk. Μας ήρθαν πρόσφατα κάτι μεταθέσεις απο Έβρο και παρακαλάνε το διοικητη να τους στείλει πίσω (σιγά μη τους στείλει)
Στα δικά μου, εγώ κλαταρα μετα απο ενα 16-1 με νυχτερινό 4ημερο, ανέβασα 17αρα πιεση κι απ την Τριτη είμαι 424 και με κοιτάνε απο παντού να δουν αν θα κάνω μπαμ, ηρθες παλι τρελό καρναβάλι, πάντως κάθε ωρα μακριά απ τη μοναδα είναι κέρδος
Οι περισσότερες μονάδες δεν το πολυψειρίζουν το θέμα. Αν δουν normal guy τον περνάνε I1 χωρίς πολλά πολλά. Μόνο αν δουν κάτι πολύ έξω το normal εξετάζουν περαιτέρω. (Πολλά κιλά, περίεργη συμπεριφορά, τεράστια γυαλιά κτλ).
Τον παίχτη τον έχουν στείλει για Θήβα. Εμένα έτσι μου είπε. Στην συνάντηση που κανονίσαμε με τα Ninty παιδιά της Θεσσαλονίκης τον αποχαιρέτησα και του ευχήθηκα καλός πολίτης. Άλλες μέρες δεν μπορώ από σημερα.
Οι περισσότερες μονάδες δεν το πολυψειρίζουν το θέμα. Αν δουν normal guy τον περνάνε I1 χωρίς πολλά πολλά. Μόνο αν δουν κάτι πολύ έξω το normal εξετάζουν περαιτέρω. (Πολλά κιλά, περίεργη συμπεριφορά, τεράστια γυαλιά κτλ).
Θα το πω εγώ...προκειμένου να γλιτώσω δουλειές!
Nintendo I.D.: paixtis 3ds friend code: 2664-2347-7128
Μόνο σκοπιές/περίπολο θα γλιτώσεις έτσι καθώς και τις βολές και τον καθαρισμό όπλου,αγήματα και γενικά ότι χρειάζεται όπλο.Θα πήξεις δηλαδή σε εστιατόρια,θαλαμοφυλήκι,καθαριότητες και σκουπιδιάρα.Άσε που 90% δε θα σε παίρνουν σε φυλάκιο γιατί θα προτιμούν άτομα με όπλο.
Εγώ φίλε,άνετα έβγαινα Ι4,λόγω παραπάνω βάρους,μυωπίας,αστιγματισμού,πλατυποδία,θυροει δή.
Το καλό είναι ότι το παραπάνω βάρος δεν μου φαίνεται τόσο,οπότε πέρασε στο ντούκου,ενώ την πλατυποδία την ανακάλυψα μετά και δεν είπα τίποτα,τον αστιγματισμό δεν τον είπα,οπότε με τα υπόλοιπα βγήκα Ι2.Οκ οι ένοπλες υπηρεσίες είναι πρήξιμο,όμως το φυλάκιο είναι σαν άδεια,και αξίζει να πας.
Καλά αυτά είναι σε αυστηρές μονάδες.Στο κέντρο μαθαίνουν οπότε θα τους δείξουν εκεί για χαιρετούρες και τέτοια.Βαψιματα ξυρισματα,ξυπνηματα,στρωσιματα εννοούνται.
Παίδες είμαι πρατήριο Δράμας εδώ και ένα μήνα και συνεχίζω.Ξεκινάν οι άγραφες άδειες!!
Nintendo I.D.: paixtis 3ds friend code: 2664-2347-7128
Poies agrafes adeies reeeee, ti ginetai sto strato reeee
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
Comment