Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στρατός!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • συμφωνα με τη νομοθεσια μπορεις να εξαγορασεις τη θητεια σου αν εισαι πανω απο 35, το θεμα ειναι οτι για να φτασεις να μην εχεις παει στρατο μεχρι τοτε, θα εισαι η γιος εφοπλιστη η ποδοσφαιριστης η τραγουδιστης η ηθοποιος η γιος πολιτικου αλλιως θα εισαι ενας κοινος θνητος ανυποτακτος

    τιποτα δεν παθαινετε με απαλαγη Ι5 στα χερια σας μη τρελενεστε, αμα ξεραμε ποσοι με απαλλαγη απο το στρατο εχουνε θεσεις κλειδια ειναι επιφανεις πολιτες κανουνε ζωαρες... και.....και....και..... θα μας εφευγε το κλαπετο...2 στους 5 ελληνες σημερα δεν πανε στο στρατο

    ριχτε ενα βλεφαρο εδω http://www.omhroi.gr/

    imrahil εφοσον φευγεις για αγγλια αραξε εκει, τι να κατσεις να κανεις εδω να βρεις δουλεια?? lol???

    ανυποτακτο εξωτερικου θα σε βγαλουνε και κατι θα τρεξει στα γυφτικα, στα 35 σου γυρνας πισω αμα θες τοσο πολυ να ξαναδεις την ελλαδιτσα και πληρωνεις τη θητεια μαζι με τους extra μηνες που θα σου επιβαλουνε λογο της ανυποταξιας, για να μη σου πω οτι οποτε γινονται εκλογες θα θυμουνται οτι εισαι ελληνας πολιτης και θα σου προσφερουνε δωρεαν μηνα διακοπων πισω στη πατριδα για να τους σταυρωσεις

    Comment


    • Έχω την εντύπωση ότι είναι ιατρικό απόρρητο. Δηλαδή αυτό που τους νοιάζει είναι αν έχεις εκπληρώσει τις υποχρεώσεις σου στο στρατό ή έχεις νόμιμη απαλλαγή από αυτές. Πιθανόν εκεί που μπορεί να το ψάξουν παραπάνω είναι σε σώματα ασφαλείας, πυροσβεστική κτλ. Με κάθε επιφύλαξη τα λέω αυτά, δεν έχω διαβάσει κάποιο νόμο, αλλά αυτά έχω ακούσει.
      The illusion of free will is an illusion.

      Comment


      • το χαρτι απαλλαγης δεν γραφει πανω τους λογους λεπτομερως απο οσο ξερω

        Comment


        • Δεν νομιζω 2/5 να μην πανε με τοσα ατομα στις ΕΣΣΟ Αυγουστου και Νοεμβριου. Ποσα παλικαρια εχει η Ελλαδα πια εχουμε και υπογεννητικοτητα.. Σε εμας παντως απο τα 1800 ατομα που μπηκαμε ελαχιστοι πηραν αναβολη.

          Το οτι δεν σου κανουν τιποτα ειναι σχετικο οπως σου ειπα εχει και αλλες προεκτασεις. Πχ κουβεντα στη δουλεια για το στρατο σε τι σωμα εισουν και τετοια, τι θα πεις εσυ?? Εεε ξερετε δεν πηγα... Η να σε ρωτησουν τα παιδια σου μεθαυριο. Μπορει να βρεθεις σε πολλες "αβολες" καταστασεις γενικα. Θελω να σου πω τωρα το βλεπεις ετσι μελλοντικα ομως μπορει να το μετανιωσεις και δεν λεει για 9 κουτσουρεμενους μηνες..

          Ελληνες εξωτερικου ειναι αλλη ιστορια, και εγω δεν παιζει να ερχομουν πισω μονο για το στρατο για κανενα λογο..

          Comment


          • Originally posted by Ground_zero View Post
            Egw tha phgaina strato mono kai mono gia na exw na lew istories sta paidia mou.
            Epishs mou aresei pou pleon mporw na symetexw stis istories pou lene oi theioi mou, o pateras mou kai oi papoudes mou.

            Genika afou to teleiwseis exei thn fash tou to thema.
            Σωστος.Αν και βεβαια μαγκια του του Vaynard αν το καταφερει,κι εγω αν ειχα τα κοτσια μπορει να το δοκιμαζα αλλα τωρα που περασε κι αυτο,σκεφτομαι οτι ενταξει,καλα ηταν.Δεν εχω κανενα παραπονο απο την θητεια μου.Σε ωραιο κεντρο ημουν,σε γαματη μοναδα πηγα και πηρα και κατ'εξαιρεση μεταθεση χωρις βυσμα το τελευταιο τριμηνο σε απιστευτη μοναδα στην οποια γινεται βυσματομαχια για να μπεις.Ολα κομπλε.

            Comment


            • i have no equal οι αβολες καταστασεις μεσα στο παιχνιδι ειναι στην ελλαδα ζουμε αυτες οι αβολες καταστασεις μπορει να σου προκυψουνε για 1002 λογους ανεξαρτητα απο τα χαρτια που εχεις μη κανουμε τη τριχα τριχια

              σε καθε παραδειγμα που μπορεις να μου πεις με περιπτωσεις που μπορει να επηρεασει το τρελοχαρτο την κοινωνικη ζωη ενος ατομου αρνητικα μπορω να σου βρω αλλες 10 που δεν θα την επηρεασει στο ελαχιστο, οπως ειπες ολα ειναι σχετικα δεν εχει νοημα η συζητηση αυτη

              Αν και βεβαια μαγκια του του Vaynard αν το καταφερει
              καμια μαγκια δε χρειαζεται ουτε να εισαι superman ουτε τιποτα, ενα χαρτι απο γιατρο δημοσιου νοσοκομειου και δυο μερες ταλαιπωρεια απο τη ζωη σου για να τρεχεις στο φρουραρχειο και στο 414 ειναι το ολο θεμα, αν ητανε να χρειζονται καραγκιοζηλικια να δωσεις show με ζουρλομανδυα και τα λοιπα θα ημουνα ο τελευταιος ανθρωπος που θα το επιχειρουσε πιστεψτε με

              Comment


              • Χαχαχα...άμα δεν σπούδαζα για επάγγελμα με πολλά ανοίγματα στο δημόσιο, δε ξέρεις πόσο θα έψηνα τη μόνιμη λούφα...
                Originally posted by Raf
                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                Comment


                • Originally posted by Scatman View Post
                  1)προφανως καθε μοναδα εχει το χαρακτηρα του διοικητη της, ωστοσο αυτο που κανει τα τεθωρακισμενα δυσκολοτερο για τον στρατιωτη σωμα απτο πχ πεζικο ειναι η ενασχοληση με τα αρματα. θα πρεπει σε κααθημερινη βαση να κανεις διαφορα οπως πχ να βοηθας τα στελεχη στο γρασαρισμα, μεταφορα οπλισμου, συντηρηση κτλ που οσο να ναι κανουν την ολη εμπειρια επιπονη και κουραστικη. οχι πως δεν υπαρχουν μερες που κοινως ψολαρουμε.



                  2)το δικο μου κινητρο παντα ηταν "αφου τα καταφεραν, αντεξαν τοσοι αλλοι, μπορω κι εγω". θελει υπομονη κι ολα τα αλλα ειναι θεμα συνηθειας.
                  1)Απ'ότι φαίνεται δεν έχεις ακούσει ποτέ σου το ακρωνύμιο Μ/Κ ΤΕ.
                  Μηχανοκίνητο τάγμα δηλαδή.Κάθε παρασκευή είχαμε συντήρηση όπλων και οχημάτων (VPL,παπάκια,Steyer,Reo,καναδέζες κ.ά που αυτή τη στιγμή δε θυμάμαι τα ονόματά τους).
                  Κάθε Παρασκευή γεμίζαμε λάδια,γράσο,μπογιές κλπ.Αυτά στην πρώτη μονάδα.
                  Στη δεύτερη που πήγα,πριν μπει η ΕΣΣΟ του Μαϊου και γίνουμε ενεργό Τάγμα,είμασταν Τάγμα συντηρήσεως.Ήμασταν πιο χαλαρά από την προηγούμενη μονάδα,όμως την συντήρηση της Παρασκευής την κάναμε κάθε μέρα εκτός από Σ/Κ.Οκ σίγουρα τα δικά μας δεν ήταν τόσο μεγάλα όσο τα τεθωρακισμένα,όμως ο όρχος οχημάτων είχε καμιά 50αριά οχήματα,μόνο για το λόχο μου (3 άτομα).
                  Και όταν τελείωναν τα οχήματα πιάναμε τα όπλα.Κι όταν τελειώναμε τα όπλα ξαναπιάναμε τα οχήματα.Και πάει λέγοντας.
                  Ευτυχώς εγώ πήγα ΛΥΒ και έγινα δεκανέας με αποτέλεσμα όποτε ζητούσα να πάω φυλάκιο πήγαινα φυλάκιο,και γύριζα μετά από 7-14 μέρες,ανάλογα πόσο άντεχα κάθε φορά,μετά άδεια και τις μέρες της συντήρησης που έμενα υποχρεωτικά στο στρατοπέδο,καβατζωνόμουνα στο επιλοχάδικο.Η 310 έβγαζε τις υπηρεσίες μαζί με τον υπεύθυνο κι εγώ έπαιζα με το πισί των ανωτέρων μου.Άμα έσκαγε κάνας ανώτερος,λέγανε ότι βγάζω τις υπήρεσίες.

                  2)Συμφωνώ 100%.Κι εμένα αυτό με κράτησε και δεν τα έπαιξα.


                  υ.γ.Στο 1) ξέφυγα πολύ ε;
                  Carpe diem

                  Comment


                  • 1)Απ'ότι φαίνεται δεν έχεις ακούσει ποτέ σου το ακρωνύμιο Μ/Κ ΤΕ.
                    Μηχανοκίνητο τάγμα δηλαδή.Κάθε παρασκευή είχαμε συντήρηση όπλων και οχημάτων (VPL,παπάκια,Steyer,Reo,καναδέζες κ.ά που αυτή τη στιγμή δε θυμάμαι τα ονόματά τους).
                    Κάθε Παρασκευή γεμίζαμε λάδια,γράσο,μπογιές κλπ.Αυτά στην πρώτη μονάδα.
                    Xaxaxxa ontws tha sekontarw kai egw se afto, ta mhxanokinhta tagmata einai kai afta gia to peo, eimoun 3 mhnes dokimos sthn mytilinh kai mexri kai egw empena na katharisw grasa kai nera mesa apo ta oxhmata lol.
                    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                    Kindred, this blade and I.
                    "

                    "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                    Greek Gaming Videos
                    Greek Final Fantasy Forum

                    Comment


                    • Originally posted by i Have no Equal View Post
                      Πχ κουβεντα στη δουλεια για το στρατο σε τι σωμα εισουν και τετοια, τι θα πεις εσυ?? Εεε ξερετε δεν πηγα... Η να σε ρωτησουν τα παιδια σου μεθαυριο. Μπορει να βρεθεις σε πολλες "αβολες" καταστασεις γενικα.
                      Εεεε, τι; Ποιο παιδί θα κατακρίνει τον πατέρα του που δεν πήγε στρατό και για ποιον λόγο; Με συγχωρείς, αλλά αυτά είναι αστεία πράγματα...

                      Για τις δουλειές δεν ξέρω τι παίζει, αν και πάλι μου φαίνεται περίεργο όλο αυτό. Με τα ποσοστά ανεργίας που υπάρχουν τώρα, ο οποιοσδήποτε εργαζόμενος μπορεί να αντικατασταθεί άμεσα, σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα με την θητεία του, οπότε γιατί να μη σε προσλάβει, προσωρινά έστω, ο εργοδότης; Λόγω του κοινωνικού στίγματος του "ανένταχτου"; Ίσα - ίσα, βολεύει τους εργοδότες να αλλάζουν εργαζόμενους κάθε λίγο, για να μη μπουν στη θέση να χρωστάνε αποζημιώσεις σε κανέναν.

                      Βλέπω πολύ κόσμο να χρησιμοποιεί πολύ περίεργα επιχειρήματα υπέρ του στρατού. Αστεία, μετά συγχωρήσεως πάντα, βρίσκω και αυτά που γράφει ο Ground_zero μερικά posts πίσω. Εγώ ξέρω ότι τα πάντα είναι μια εμπειρία και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται οποιοδήποτε εννιάμηνο στη ζωή ενός ανθρώπου, εντός ή εκτός στρατού.

                      Με την λογική του "Μπείτε στρατό για να δείτε το κάτι διαφορετικό", μπορώ να αρχίσω να προτείνω κι άλλα πολύ περίεργα πράγματα, τύπου "Δοκιμάστε ναρκωτικά" (το οποίο, εν τω μεταξύ, είναι δεδομένο ότι θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα εμπειρία, αλλά τέλος πάντων), "Πηγαίντε στην φύση κι επιβιώστε χρησιμοποιώντας μόνο όσα αυτή προσφέρει, για μια εβδομάδα", "Μπείτε φυλακή" και πολλά, πολλά άλλα. Δεν παραλληλίζω τον στρατό με οτιδήποτε από τα παραπάνω σε κανένα επίπεδο, πέραν του ότι όλα αποτελούν εμπειρίες ζωής για πάρα πολύ κόσμο. Το αν ο στρατός είναι κάτι πιο θετικό από αυτά είναι άλλη κουβέντα, αλλά απ' τη στιγμή που δεν είναι περισσότερο ευχάριστος από την εκτός αυτού ζωή, δεν έχει και νόημα η αναζήτηση συμπεράσματος επί τούτου. Γενικά, μου φαίνεται αδιανόητο να θεωρούμε τον στρατό επιθυμητή εμπειρία, ειδικά αγνοώντας την υποχρεωτική του, νομικά, φύση. Το ενδεχόμενο της δουλειάς σε αυτόν είναι επίσης μια εντελώς άλλη κουβέντα, φυσικά.
                      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                      Comment


                      • Na deis poso asteio mou fenetai emena to oti nomizeis oti prospathw na parousiasw ton strato ws endiaferousa empeiria.
                        Mallon exeis pareksighsei ta osa legontai, entaksei esy den theleis na pas mangia sou, afto omws den allazei to oti egw mporei na goustarw na lew istories gia pragmata pou perasa kai oi alloi pou me akoun na ta vriskoun endiaferonta.
                        Otan eimoun mikroteros panta mou arese na akouw istories apo ton strato kai twra mou aresei pou mporw kai egw na lew istories.
                        Den milhsa oute gia sena oute gia kanenan allo, kai fysika oute prospathw na peisw kanenan.

                        Gia mena proswpika o stratos htan endiaferon kai asxhma perasa kai kala perasa, kai lefta evgala kai kosmo gnwrisa kai pragmata ematha kai twra pou teleiwse maresei na lew oti phga.
                        Goustarw pou mporesa kai kseperasa ton patera mou kai vghka anthypoloxagos apo ekei mesa kai goustarw na deixnei h mana mou th fwtografia me thn stolh kai na kamarwnei.
                        Afth omws paramenei h dikh mou empeiria kai as sou fenontai asteia.

                        To ti kaneis esy, h ti theleis na kaneis einai diko sou thema kai sigoura den me endiaferei katholou to ti tha apofasiseis na kaneis sthn telikh, alla den sou lew pws mou fenontai asteies oi dikaiologies pou provaleis esy gia na mas peiseis oti einai kalytera na mhn pas.

                        Ligo takt perikaloou.
                        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                        Kindred, this blade and I.
                        "

                        "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                        Greek Gaming Videos
                        Greek Final Fantasy Forum

                        Comment


                        • Originally posted by TheCursed View Post
                          Εεεε, τι; Ποιο παιδί θα κατακρίνει τον πατέρα του που δεν πήγε στρατό και για ποιον λόγο; Με συγχωρείς, αλλά αυτά είναι αστεία πράγματα...

                          Βλέπω πολύ κόσμο να χρησιμοποιεί πολύ περίεργα επιχειρήματα υπέρ του στρατού. Αστεία, μετά συγχωρήσεως πάντα, βρίσκω και αυτά που γράφει ο Ground_zero μερικά posts πίσω. Εγώ ξέρω ότι τα πάντα είναι μια εμπειρία και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται οποιοδήποτε εννιάμηνο στη ζωή ενός ανθρώπου, εντός ή εκτός στρατού.
                          Η κοινωνία επηρρεάζει τη συμπεριφορά του ατόμου. Εφόσον οι περισσότεροι το κάνουν, θα το κάνεις και εσύ, αλλιώς θα "στιγματιστείς". Αυτή η ιδέα υπάρχει στην κοινωνία. Ο Ground και ο Equal δε γουστάρουν να βρεθούν σε αυτή τη δύσκολη θέση. Και γω θα συμφωνήσω μαζί τους. Σε άλλες χώρες αυτό δεν ισχύει, εδώ ισχύει τι να κάνουμε. Η μόνη "πουστιά" που σου παίζει η κοινωνία (που 'σαι ρε Loggo με την ετερονομία σου!) είναι ότι σου λέει: Δε θες να πας στρατό; Ωραία θα σε βγάλω Ι5 ασχέτως αν δεν είσαι! Σε εκβιάζει κατά κάποιο τρόπο. Για αυτό και γω λοιπόν λέω να πάει κάποιος να κάνει 9 μήνες να ξεμπερδεύει!
                          The illusion of free will is an illusion.

                          Comment


                          • Originally posted by Ground_zero View Post
                            Na deis poso asteio mou fenetai emena to oti nomizeis oti prospathw na parousiasw ton strato ws endiaferousa empeiria.
                            Mallon exeis pareksighsei ta osa legontai
                            Πιθανόν.

                            Originally posted by Ground_zero View Post
                            Den milhsa oute gia sena oute gia kanenan allo, kai fysika oute prospathw na peisw kanenan.
                            Το δέχομαι αυτό και δεν κατηγόρησα κανέναν για κάτι τέτοιο. Δεν έγραψα κάπου ότι ο οποιοσδήποτε μιλάει για λογαριασμό άλλων.

                            Originally posted by Ground_zero View Post
                            den sou lew pws mou fenontai asteies oi dikaiologies pou provaleis esy gia na mas peiseis oti einai kalytera na mhn pas.
                            Πότε ακριβώς το έκανα αυτό; Δεν είπα ότι είναι καλύτερο το να πάει κανείς απ' το να μην πάει, απλώς διάβασα πολύ περίεργες συλλογιστικές κι ενίοτε έντονες αντιφάσεις σε λεγόμενα ατόμων που, τρόπο τινά, "υπερασπίζονται" την εμπειρία του στρατού εδώ και θέλησα να το συζητήσω.

                            Originally posted by Ground_zero View Post
                            Ligo takt perikaloou.
                            Το προσπαθώ, αλλά εντάξει ρε, του πούστη, τόσα χρόνια εδώ μέσα νομίζω συνεννοούμαστε πλέον. Θα πούμε και μια κουβέντα παραπάνω χωρίς να παρεξηγηθούμε, ειδικά όταν αυτό γίνεται καλοπροαίρετα και δεν είναι επί του προσωπικού. Απλώς, όταν διαβάζω πράγματα τα οποία, όσο φτάνει το μυαλό μου, δεν στέκουν, θα βγω και θα το πω, τι να κάνουμε;

                            Αν ο οποιοσδήποτε γούσταρε στον στρατό, με γεια του, με χαρά του, ίσα - ίσα που το χαίρομαι κι εγώ για εκείνον. Αλλά, σε όλα όσα γράφονται, εγώ διαβάζω πολύ περισσότερο κοινωνικά στερεότυπα, φοβίες, προκαταλήψεις, εν τέλει δικαιολογίες, θα έλεγα, λες και προσπαθούν ορισμένοι να πείσουν τον εαυτό τους ότι ο στρατός ήταν όντως κάτι το καλό. Μακάρι να κάνω λάθος, να ήταν καλά και αυτά που καταλαβαίνω να οφείλονται είτε στο ότι δεν περάσατε κάποιο μήνυμα σωστά μέσα από τα posts, είτε στο ότι εγώ εξέλαβα κάτι λάθος.

                            Ειλικρινά, πάντως, πρόθεση να χαρακτηρίσω τον στρατό ή να επηρεάσω τρίτους δεν είχα σε καμία περίπτωση. Θα μπορούσα, κάλλιστα, να πω ότι σχολιάζω το λογικό αντίκρυσμα των όσων διαβάζω, παρά την αλήθειά τους έναντι της εμπειρίας επί της οποίας αυτά γράφονται.

                            EDIT: O Ryu_gr περιέγραψε, σε γενικές γραμμές, ένα παράδειγμα αυτού που διαβάζω στα posts αυτών στους οποίους απευθύνθηκα. Μόνο που όλο αυτό είναι κάτι το εντελώς εκτός στρατού και ουδεμία σχέση έχει με την εμπειρία της θητείας καθαυτή. Τελικά, όσοι βρίσκετε θετικά στο να εκπληρώσει κανείς τη θητεία του, τα βρίσκετε στα επακόλουθα αυτού στη ζωή του ατόμου, ή στην καθαυτή εμπειρία; Αυτό προσπαθώ να ξεκαθαρίσω.
                            "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                            Comment


                            • H esy prospatheis na peiseis ton eafto sou oti den yparxoun pragmata na kairdiseis apo afto

                              Kai sto katw katw egw eimai antagwnistikos, hthela na apodeiksw ston eafto mou pws mporw na paw parapera apo ton patera mou se kapoia pragmata, afto den shmainei aparaithta oti h koinwnia me anagase.
                              Mporousa na vgalw ton strato se 12 mhnes ws aplos stratiwths kai protimhsa na kanw 17 mhnes gia kapoious logous, afto einai ena diaforetiko dilhma apo to na pas, h namhn pas.
                              To diko mou skeptiko ksekinouse apo to "tha paw" kai synexize sto ti tha kanw afou paw, den eixe stamathsei sto tha paw, den tha paw.

                              Einai diaforetika ligo ta pragmata apo to apeftheias symperasma pou vghke oti emeis phgame strato gia na mhn mas koutsoumpolevoun oi geitones.

                              EDIT:
                              Oi logoi pou phga dokimos htan oi ekshs (as einai kai asteioi):
                              1- Den hthela na me diatazoun oloi
                              2- Hthela na fevgw apo to stratopedo ta meshmeria kai na phgainw spiti mou
                              3- Hthela na plhrwnomai wste na mhn einai teleiws xasimo xronou
                              4- Den hthela na piksw sta skopeta
                              5- Hthela na perasw se vathmo ton patera mou
                              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                              Kindred, this blade and I.
                              "

                              "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                              Greek Gaming Videos
                              Greek Final Fantasy Forum

                              Comment


                              • Originally posted by Ground_zero View Post
                                H esy prospatheis na peiseis ton eafto sou oti den yparxoun pragmata na kairdiseis apo afto
                                Δε μπορώ να ξέρω πριν δοκιμάσω - και φυσικά, δεν πρόκειται να ρισκάρω εννέα μήνες σε καμία περίπτωση, μόνο και μόνο για να δοκιμάσω κάτι. Αλλά όσο δεν ξέρω, γι' αυτό, όπως και για τα πάντα, λέω ότι δεν υπάρχουν πράγματα να κερδίσω, μέχρι να έχω κάποιο δείγμα πως υπάρχουν.

                                Για τον στρατό δεν βλέπω κάποιο δείγμα ύπαρξης τέτοιων πραγμάτων. Αυτά, π.χ., που ανέφερες στο τελευταίο post ("γουστάρω που ξεπέρασα τον πατέρα μου σε βαθμό και που με καμαρώνει η μάνα μου" κ.ο.κ.), τα οποία είναι μακράν από τα πιο ξεκάθαρα και κατανοητά θετικά που έχει προσάψει ο οποιοσδήποτε στον στρατό σε αυτό το θέμα, είναι πράγματα τα οποία δε με ενδιαφέρουν προσωπικά καθόλου. Εάν κάνετε μια λίστα θετικών του στρατού και βρω μέσα πράγματα που με ενδιαφέρουν, θα το ξανασκεφτώ, αλλά εσύ ξεκαθάρισες δε σε ενδιαφέρει να πείσεις κάποιον για κάτι.

                                EDIT: Απόλυτα δεκτά και όσα προσέθεσες στο post, σεβαστά και ειλικρινά δεν τα βρίσκω αστεία. Απλώς, εμένα προσωπικά, δε με τραβάνε καθόλου. Το νόημα δεν είναι εκεί, όμως, το νόημα είναι στο ότι, επιτέλους, κάποιος μου εξήγησε επαρκώς γιατί γούσταρε στον στρατό. Με κάλυψες από μέρους σου.
                                "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                                Comment

                                Working...
                                X