Originally posted by Ground_zero
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Στρατός!
Collapse
X
-
Originally posted by Imrahil View PostΑπ'ότι καταλαβαίνω, εφόσον έχεις ακόμη για να μπεις, είχες πάρει άλλη είδους αναβολή(σπουδών?) και όχι κοινωνικών λόγων που ουσιαστικά είναι one-time αναβολή για επόμενη εσσο. Τα άλλα περί "κακομεταχείρισης" που ακούς ότι σε περιμένει περίεργα μου φαίνονται, ράδιο αρβύλα κατά πάσα πιθανότητα.
Όπως και να'χει θα περάσω από στρατολογία κάποια από αυτές τις μέρες να μάθω από πρώτο χέρι, το πιθανότερο πάντως είναι πως δε θα μπορώ να την κάνω τώρα, αλλά πρέπει να περιμένω το χαρτί κατάταξης.
Κοίτα, είναι μια πιθανότητα, αλλά πέρα απ'τα λόγια δεν είναι τόσο εύκολο, δε γίνεται, ούτε θέλω να ξεγράψω την Ελλάδα 100%, να μη μπορώ να μπω στη χώρα, να μετράω τις μέρες που μπορώ να κάτσω ή να με κρατάνε στα σύνορα. Πέρα από αυτό, δεν είναι καλό να έχεις λερωμένο ποινικό μητρώο για οποιοδήποτε λόγο(ακόμη και γι'αυτό που χέστηκαν όλοι) αν προτίθεσαι να ασκήσεις δικηγορία σε οποιοδήποτε μέλος της ΕΕ. Για Ελλάδα δεν το συζητάμε καν, ακόμη και πρακτικώς δημιουργείται κώλυμα στο δικαίωμα άσκησης επαγγέλματος με τους συλλόγους.
Δεν ειπα για κακομεταχειριση απλα κανεις κεντρο κορινθο, ενω υπο φυσιολογικες συνθηκες μπορει να ησουν πιο κοντα στο σπιτι σου. + οτι ειναι πιο πιθανο να εισαι μαζι με οτι ναναι ατομα.
Οταν ρωτησεις πες και απο εδω τι παιζει
Comment
-
Originally posted by Ramparter View PostΜ' αρεσει οτι εφευρισκουν ακομη και τωρα φανταστικες προσωπικοτητες επικων κατορθωματων
κανενας κόσμος δεν πορώνεται όπως το εννοείς, διαφορετικά ίσως ναι.
Comment
-
Να μαντέψω, Top Gun?"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Re tanno me to mpoukali mprosta?
Den mporouses na to kaneis ligo poio dyskolo?"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Ρε Τάννο άλλαξες πολύ/ Μου φαίνεσαι πολύ διαφορετικός με αυτό το στυλάκι. Βασικά με περούκα μου μοιάζει το μαλλί
ΕΝΤΙΤ :
ΣΚάτμαν ΛΕΛΕς" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
Comment