Μπα καλύτερα στο στρατό.Βλέπω φωτογραφίες από φίλους ΕΠΟΠ,ζωάρα κάνουν.Καλύτερα από μένα και άλλους φίλους,ανέργους.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Στρατός!
Collapse
X
-
Originally posted by Altair View PostΜπα καλύτερα στο στρατό.Βλέπω φωτογραφίες από φίλους ΕΠΟΠ,ζωάρα κάνουν.Καλύτερα από μένα και άλλους φίλους,ανέργους.ή να ξεσκίζεσαι για ψιχουλα.
Comment
-
Originally posted by BigBOSSΟι 12 μήνες θητεία μόλις και αρκούν για να καλύψουν τις ... υπηρεσίες (!) στα στρατόπεδα οι στρατεύσιμοι, αλλά από εκπαίδευση ούτε λόγος. Άρα πάμε σε θητεία 14 ή 15 μηνών για να υπάρχει μία επίφαση εκπαίδευσης, μάλλον από την σειρά του Νοεμβρίου
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΜπα καλύτερα στο στρατό.Βλέπω φωτογραφίες από φίλους ΕΠΟΠ,ζωάρα κάνουν.Καλύτερα από μένα και άλλους φίλους,ανέργους.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
ChrisTop, λογικά θα γίνει πόλεμος θαλασσής και αερός. Τώρα η Τουρκία άρχισε να βγάζει τα δόντια της με τις δηλώσεις των ανωτέρων. Το φυτίλι για το θέμα αυτό άναψε το Ισραήλ και η εμπράγματη άρνηση του για συγχώρεση και συγγνώμη στα θύματα των βρωμόΤουρκων. Εγώ προσωπικά χαίρομαι που οι Ισραηλινοί τους σκότωσαν. Αυτό που έκαναν δεν είναι τίποτα μπροστά σ' αυτό που έκαναν οι Τούρκοι. Θυμόμαστε τα Ίμια(350.000 νεκροί ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ), την διχοτόμηση της Κύπρου(800 νεκροί ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ) το 1974 και την κατοχή της Αρμένιας(1.000.000 νεκροί).
Οπότε φυσιολογικό είναι να υπάρχει υποχρεωτική στρατολόγηση. Όσο ζουν αυτά τα μιάσματα, τόσο θα έχουμε τον κίνδυνο πίσω μας.sigpic
Comment
-
^
||
||
||
||
Πότε είπαμε πας στρατό Τάννο;Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Imia= 3os pangosmios polemos."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Μόλις 150.000 λιγότεροι από την Κατοχή. Τι ιστορία μαθαίνουμε στα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα???Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
Comment