Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στρατός!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μπα καλύτερα στο στρατό.Βλέπω φωτογραφίες από φίλους ΕΠΟΠ,ζωάρα κάνουν.Καλύτερα από μένα και άλλους φίλους,ανέργους.
    Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair View Post
      Μπα καλύτερα στο στρατό.Βλέπω φωτογραφίες από φίλους ΕΠΟΠ,ζωάρα κάνουν.Καλύτερα από μένα και άλλους φίλους,ανέργους.
      LoL ή να ξεσκίζεσαι για ψιχουλα.
      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Κι αυτό.Ένας φίλος μου δουλεύει για 600 ευρώ 7 μέρες τη βδομάδα,8 ώρες (4+4,ω ναι,σπαστό) τη μέρα.Ούτε ρεπό ούτε τίποτα.
        Carpe diem

Comment

• Όσοι ενδιαφέρεστε έχει βγει προκύρηξη για λιμενοφύλακες και υπαξιωματικούς Λιμενικού Σώματος! Check it out!
          The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Γιατί αν δεν είχαμε στρατό ξηράς θα μας έκανε πόλεμο η Τουρκία νομίζεις;
            Στο 2011 είμαστε κανείς δεν μπορεί να κάνει πόλεμο σε κανέναν με επεκτατικές βλέψεις...

Comment

• Originally posted by BigBOSS
              Οι 12 μήνες θητεία μόλις και αρκούν για να καλύψουν τις ... υπηρεσίες (!) στα στρατόπεδα οι στρατεύσιμοι, αλλά από εκπαίδευση ούτε λόγος. Άρα πάμε σε θητεία 14 ή 15 μηνών για να υπάρχει μία επίφαση εκπαίδευσης, μάλλον από την σειρά του Νοεμβρίου
              http://www.defencenet.gr/defence/ind...200&Itemid=139

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                Μπα καλύτερα στο στρατό.Βλέπω φωτογραφίες από φίλους ΕΠΟΠ,ζωάρα κάνουν.Καλύτερα από μένα και άλλους φίλους,ανέργους.
                Η αύξηση της θητείας θα γίνει γιατί απολύονται ΕΠΟΠ πάντως. Οι λόγοι που ωθούν κάποιο να γίνει ΕΠΟΠ, ΟΒΑ ή οποιοδήποτε άλλο φρούτο είναι 1) η έλλειψη προσόντων 2) η ανεργία. Όταν καταταγείς τουλάχιστον υπολογίζεις σε ένα σταθερό εισόδημα για Χ χρόνια. Αν στο κόψουν αυτό μένεις όχι απλά ξεκρέμαστος αλλά, με τις υποχρεώσεις που έχεις αναπτύξει στο μεσοδιάστημα, σε χειρότερη θέση απ'ό,τι πριν καταταγείς (για να μη μιλήσουμε για τυπικά προσόντα/ προϋπηρεσία).
                Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• ChrisTop, λογικά θα γίνει πόλεμος θαλασσής και αερός. Τώρα η Τουρκία άρχισε να βγάζει τα δόντια της με τις δηλώσεις των ανωτέρων. Το φυτίλι για το θέμα αυτό άναψε το Ισραήλ και η εμπράγματη άρνηση του για συγχώρεση και συγγνώμη στα θύματα των βρωμόΤουρκων. Εγώ προσωπικά χαίρομαι που οι Ισραηλινοί τους σκότωσαν. Αυτό που έκαναν δεν είναι τίποτα μπροστά σ' αυτό που έκαναν οι Τούρκοι. Θυμόμαστε τα Ίμια(350.000 νεκροί ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ), την διχοτόμηση της Κύπρου(800 νεκροί ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ) το 1974 και την κατοχή της Αρμένιας(1.000.000 νεκροί).

Οπότε φυσιολογικό είναι να υπάρχει υποχρεωτική στρατολόγηση. Όσο ζουν αυτά τα μιάσματα, τόσο θα έχουμε τον κίνδυνο πίσω μας.
                  sigpic

Comment

• ^
                    ||
                    ||
                    ||
                    ||

Πότε είπαμε πας στρατό Τάννο;
                    Originally posted by Squall Leonhart
                    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    Originally posted by Ryu_gr
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Originally posted by Tanno
                      Θυμόμαστε τα Ίμια(350.000 νεκροί ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ)

Όχι, δεν τα θυμάμαι έτσι είναι η αλήθεια...
                      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Originally posted by straier View Post
                        ^
                        ||
                        ||
                        ||
                        ||

Πότε είπαμε πας στρατό Τάννο;
                        ^
                        ||
                        ||
                        ||
                        ||

Έχω απαλλαχθεί λόγω χαρτιού ΑμεΑ... Έχω και τον τρόπο μου. Άρα δεν πήγα, ούτε θα πάω και δεν πρόκειται.
                        sigpic

Comment

• Imia= 3os pangosmios polemos.
                          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                          Kindred, this blade and I.
                          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                          Greek Gaming Videos
                          Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Μόλις 150.000 λιγότεροι από την Κατοχή. Τι ιστορία μαθαίνουμε στα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα???
                            Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Ενταξει ρε παιδια πως κανετε ετσι... Μονο 349997 ατομα επεσε εξω το παιδι

Comment

• Και ένιωθα ότι οι 100.000 που πρέπει να σκοτώσεις στο GoW2 είναι μακρινό achievement... Τρέχω τώρα!

Comment

Working...
                                X