Μου ήρθε σήμερα.Άντε μετά το DS παίρνει σειρά.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Deus Ex: Human Revolution
Collapse
X
-
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
To ξεκίνησα επιτέλους τώρα που βρήκα λίγο χρόνο. Προφανώς πάλι σε Stealth/Hacking προσέγγιση ενώ αυτή τη φορά έμαθα πρώτο πρώτο το augment για τους διαλόγους. Επομένως και σε αντίθεση με το "demo", η όλη συζήτηση με τον ξανθομπάμπουρα μπάτσο εξελίχθηκε σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο και μακάρι να έχει περισσότερες τέτοιες παρακάτω ενώ μου άλλαξε εντελώς τη ροή στο quest με τις neuropozine. Xθες έφτασα στο σημείο που σκοτώνεις τον Barret και σταμάτησα εκεί, παρακάτω πλέον μου είναι όλα άγνωστα.sigpic
Comment
-
Έχω καμιά τριάρα μέρες να συνεχίσω, μου έσπασε τα νεύρα στο σημείο πουπέφτει το ελικόπτερο και χαροπαλεύω να σώσω τη Maliksigpic
Comment
-
Χαχαχαχαχα
Πάρε τα χάπια σου και ξεκίνα. Το κλειδί είναι αυτό που λες, η ταχύτητα. Βγάλε από τη μέση αυτους με τα πολυβόλα για να μην πάθει γρήγορα ζημιά αυτό που κάνει μπουμ και οι υπόλοιποι είναι πιο εύκολοι. Επίσης, στον πάτο του λάκκου, εκεί που είναι κάτι ηλεκτροφόρα καλώδια, μπορείς να περάσεις το ρεύμα χωρίς augmentation και να βγεις σε ένα μυστικό.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Την έσωσα με τη πρώτη αφού το γύρισα σε keyboard/mouse, δεν ήταν τόσο ακατόρθωτο όσο μου φάνηκε στην αρχή. Με stealth, stun gun και ρίψη μιας EMP grenade το έβγαλα, τρέχοντας από 'δω κι από 'κει.
Πως μου φάνηκε το παιχνίδι.... Ξέρω 'γω, έπος; Τι μπορώ να πω για ένα τίτλο που θεματολογικά, σεναριακά, σε ατμόσφαιρα και gameplay ταίριαξε 100% στα γούστα μου. Το να παίζω εν έτη 2011 μια βελτιωμένη έκδοση με εξίσου ώριμο και συνειδητοποιημένο σενάριο του αγαπημένου μου παιχνιδιού ήταν ότι καλύτερο μπορούσα ποτέ να λάβω ως gamer από τη βιομηχανία αυτή.
Η stealth προσέγγιση ήταν απολαυστική και το shooting όπως έπρεπε. Το hacking ότι καλύτερο έχει εμφανιστεί σε αντίστοιχου τύπου minigame. Τα takedowns, το icarus landing και το typhoon τρομερά skills σε τέλεια αναλογία πόζας και ουσίας. Ο σχεδιασμός των επιπέδων μερακλίδικος, χωρίς εκπτώσεις και παρ'όλο που στο τελευταίο 1/4 του τίτλου δείχνει "αδύναμος" λόγω της θεαματικής δυνάμωσης του Adam, οι επιλογές παραμένουν εκεί άσχετα αν είναι εφικτό να υπάρξει πρόσβαση σε όλες χωρίς έντεχνες κατευθυντήριες μέσα σε "κλειστές" σχεδιαστικές λύσεις.
Θεματολογικά βρήκα απόλυτα ταιριαστή τη σύμπραξη δύσης και ανατολής στο art direction του τίτλου πάνω σε μια cyberpunk λογική που αμφότεροι δημιουργοί έχουν δείξει τρομερή σύλληψη στα έργα τους και με τον προσανατολισμό του HR να κυμαίνεται ανάμεσα σε αυτές τις λογικές, ο κόσμος του είχε μοναδική, ξεχωριστή υλοποίηση χτίζοντας πειστική ταυτότητα που εύκολα σου μεταδίδει.
Η πιο προσωπική ιστορία του Adam σε συνδυασμό με την φωνή του Τουφεξή που σου καρφώνεται στο μυαλό έδωσαν τρομερό αέρα στο πλέον αμφισβητίσιμο κομμάτι του τίτλου σε σχέση με το πρώτο Deus Ex. Eίναι, απλά, το κατάλληλο prequel για τον τίτλο. Πλέον οποιαδήποτε άλλη ιδέα πρέπει να μοχθήσει πολύ για να μπει έστω και σαν πιθανότητα, το script ήταν απόλυτα πειστικό. Ίσως για κάποιον που "τρέξει" το τίτλο το δίλλημα άνθρωπος-μηχανή, που από πολύ νωρίς παρουσιάζεται στον παίχτη, φανεί κάπως πιεστικά δοσμένο χωρίς ο παίχτης να έχει περιθώριο να ξεκαθαρίσει μέσα του την κόντρα αυτή με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ακόμα και να θεωρήσει αδιάφορο τον κεντρικό χαρακτήρα. Ναι, ο τίτλος θέλει προσοχή, όπως τον παππού του είναι εγκεφαλικός τίτλος. Προφανώς και αυτή η προσοχή, στους διαλόγους, στα emails, στα ebooks, στο περιβάλλοντα χώρο και ατμόσφαιρα που δημιουργείται στην εκάστοτε περιοχή από τους npcs και τη λεπτομέρεια των χώρων ανταμοίβουν στο τέλος. Ένα τέλος βαρύ συναισθηματικά, γεμάτο υπαρκτούς προβληματισμούς με τις επιλογές στο απόλυτα γκρίζο φόντο αφού αν κάτσεις λιγάκι και σκεφτείς τι κερδίζεις και τι χάνεις, δύσκολα βγάζεις άκρη.
Και πράγματι, είναι τόσο ώριμο το σενάριο που λίγος χώρος υπάρχει να καθήσω να αναλύσω επιμέρους το gameplay. Αν ήταν να σταθώ κάπου, θα σταθώ στα ψυχογραφήματα σε κάποιους διαλόγους, μηχανισμό που ευελπιστώ να ξαναδώ σύντομα στον επόμενο τίτλο της Eidos. Kατά τα άλλα, έπος.sigpic
Comment
-
Πάνω κάτω συμφωνώ. Εγώ διάλεξα το φινάλε με
τον Taggart και τους Illuminati, αν και υποπτεύομαι πως το canonical είναι να ανατινάξεις το σταθμό μαζί με όλους
Υποψιάζομαι επίσης πως τα κειμενάκια που ακούγονται στο τέλος, περί διατήρησης της ανθρώπινης φύσης κλπ, έχουν να κάνουν με τα στατιστικά του παίκτη και τον τρόπο που έπαιξε - βασίστηκε πολύ σε augmentations? Σκότωσε ή άφησε να ζήσουν? Αν ισχύει αυτό, είναι απλά άρρωστο.
Το hacking νομίζω είναι μια παραλλαγή του Uplink, αλλά όπως και να'χει μετράει πολύ. Δε μου άρεσε το ότι γίνεται υπερβολικά εύκολο από ένα σημείο και μετά.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
οντως κατι τετοιο θα ητανε αρρωστο αλλα απο οτι διαβασα δεν παιζουνε ρολο τα στατιστικα του παιχτη, οι μονολογοι δεν αλλαζουνε, titus μπορεις να φορτωσεις το last save σου και να δεις και τα υπολοιπα endings εφοσον εχεις μιλησει με ολους τους 3 u know who
Comment
-
Nαι κι εγώ διάβασα στο Deus Ex wiki ότι κάθε επιλογή έχει ένα Good, Neutral και Bad Ending που διαφοροποιεί σε κάποιο βαθμό τι βλέπεις και ακούς στο φινάλε. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά για να το λένε....
Στο φινάλε είχα διαθέσιμα και τα 4 endings που όπως είπε ο Vaynard, τα επέλεξα με τη σειρά. Όλα τέλεια.sigpic
Comment
-
Το έχω ξεκινήσει εδω και κάμποσο καιρό (παιζω όποτε προλαβαίνω βέβαια) και ειμαι κατενθουσιασμένος γιατι μου θυμίζει παρα πολύ το πρώτο game . Το ξεκίνησα στο Hard και εννοείται πάω για stealth με no kills no alarms. Τα γραφικά και το stealth AI έχουν προβλήματα, αλλά όλα τα υπόλοιπα τα κάνει σωστά, για ατμοσφαίρα, μουσική,αισθητική απλά
Α ρε τόσα χρονιά τι έχει ακούσει αυτό τo MGS για το stealth-AI , και όμως πόσο καλύτερα το κάνει από όλους του άλλους :xp:
Comment
-
Eλα ρε με τα γραφικά του HR μια χαρά είναι, έχετε και τρελές απαιτήσεις λες και περιμένατε απο το νέο Deus Εx τα υπεργραφικά, πάλι καλά δηλαδή που τρέχει και σε DX11 ενώ πχ το Skyrim όχι. Αλλού είναι τα πολύ δυνατά σημεία του τίτλου που παρεπιπτώντος είναι πολύ προσεγμένος στο στήσιμο, γενικά παιχνιδάρα. Εντυπώσεις σύντομα οταν το ολοκληρώσω.
Comment
-
Το ξεκινησα επιτελους σημερα. Ημουν αναμεσα σε αυτο και στο Dark Souls μιας και μετα απο καιρο εχω ελευθερο χρονο για τετοια games και τελικα διαλεξα Deus Ex επειδη απ'οτι διαβασα ειναι σαφως μικροτερο (ενταξει μην παμε και κατευθειαν στα σκληρα).
Εχω κλεισει γυρω στις 5 ωρες οποτε προς το παρον δεν μπορω να πω πολλα πραγματα.
Anyway θα υπαρξει σιγουρα feedback τις επομενες ημερες...
Comment
-
Ερώτηση προς έμπειρους. Ποια δυσκολία να επιλέξω για πρώτο playthrough? Give me a challenge or Give me Deus Ex?( medium και hard αντίστοιχα)
Comment
Comment