Announcement

Collapse
No announcement yet.

Deus Ex: Human Revolution

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Και εγώ Give me Deus Ex διάλεξα και πήγα για stealth και no kills (έχασα το trophy μόνο από το πρώτο level αλλά spm) οπότε σε νιώθω .

Οντως είναι κάπως out of place τα Boss Battles αν παίζεις stealth, δεν μπορείς να κάνεις και καθόλου takedowns και ίσως δυσκολευτής, ουσιαστικά όμως στρατηγική και υπομονή θέλουν, δεν είναι τόσο δύσκολα, για καλό και για κακό πάντα να κρατάς όπλα και προμήθειες αποκλειστικά για bossfights (αν και ακόμα και το stungun κάνει την δουλειά) για να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη . Αν θες μπορείς να επενδύσεις στο typhoon augmentation που είναι πολύ χρήσιμο στα boss battles (ίσως ξενερώσεις με το πόσο αποτελεσματικό είναι ομως ).

Συμβουλή μην χαλάσεις praxis σε Detection Feedback, Analyze all Datastores και Fortify δεν προσφέρουν τίποτα, για hacking αρκέσου στα Capture και stealth που είναι απαραίτητα .

Cloaking εννοείτε είναι must, φτάνει ως και τα 7 δευτερόλεπτα ανά μπαταριά. Και αν το χρησιμοποιείς λιγότερα δευτερόλεπτα ξαναγεμίζουν .

Multiple Take-Down είναι no brainer.

Τα Icarus Landing System, Punch Through Wall είναι χρήσιμα προς το τέλος στο action κομμάτι αλλά και για exploration.

To Cones of Vision (αλά metal gear) δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά imo βοηθάει γιατί ξέρεις ανά πασά στιγμή αν είσαι στην οπτική εμβέλεια των φρουρών απλά κοιτώντας το ραντάρ με αποτέλεσμα να κάνει πιο εύκολη και γρήγορη την μετακίνηση όταν κρύβεσαι. Εμένα μου έκανε την ζωή πιο εύκολη, ειδικά συνδυασμένο με extended radar και Noise Feedback έτρεχα από σημείο σε σημείο με ευκολία.

Comment

• Κοίτα ήξερα από reviews για τα boss fights οπότε έχω ένα pistol με αρκετά upgrades, revolver επίσης με upgrades και double barrel shotgun με αρκετό ammo το κάθε ένα. Στο hacking- ευτυχώς- ανεβάζω μόνο lvl και τπτ άλλο. Μπήκα σε πειρασμό να ανεβάσω lvl για να ελέγχω τα turrets αλλά προτίμησα εν τέλει να χαραμίσω μια EMP grenade.

Το έχω το Typhoon και μάλιστα είχα 6-7 αλλά για κάποιο λόγο δεν το χρησιμοποίησα εκτός από μια δύο προσπάθειες όπου ήμουν πολύ κοντά του και καπάκι με έπιανε και με ξεκινούσε στις γρήγορες ή έμενα από μπαταρία- έχω μόνο δυο cells.

Τώρα έχω δύο ακόμη praxis αλλά το σκέφτομαι πού να επενδύσω. Μάλλον σε cloaking θα τα βάλω γιατί με τον τρόπο που παίζω θα με διευκολύνει αρκετά πιστεύω. Και για το multiple takedown έχεις δίκιο και η αλήθεια είναι το σκεφτόμουν ηδη από το Detroit.

Τέλος πάντων μόλις έφτασα China στην οροφή του ξενοδοχείου και θα συνεχίσω αύριο. Κάηκα πολύ σήμερα.
      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Βλέπω αγνοείτε τα leg και arm enhancements για σταθερότητα όπλων - είναι πολύ χρήσιμα.

Επίσης το break through walls μπορεί να σου καταστρέψει τα stealth bonuses οπότε θα συνιστούσα να μην το αγοράσετε καθόλου.

Καλή συνέχεια και οι δύο, έχετε πολύ δρόμο μπροστά σας. Μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω το παιχνίδι για να το αρχίσω από την αρχή, τα posts σας είναι καταπληκτικά.
        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Για την περιπτωση του Barret (square enix ftw) μπορεις να κανεις και stealth προσεγγιση με την εννοια οτι ριχνεις emp, του αδειαζεις το rifle (ενα γεμιστηρα) και τρεχεις να κρυφτεις πριν συνελθει... Παραλληλα οταν εισαι σε stealth mode καλο ειναι να τον περιμενεις να περασει απο τα βαρελια και να ριξεις τοτε (του κανει τρομερη ζημια). Εγω ετσι τον πηγα καθως face to face δεν μπορουσα να τον βγαλω (ακομα δεν εχω βαλει typhoon)... Απ'οτι εχω διαβασει παντως και το stungun που αναφερει ο solid ειναι πολυ χρησιμο (ειδικα αμα σου τελειωσουν τα emp) αν ακολουθεις stealth (τον χτυπας απο πισω οταν σε ψαχνει).

Για augments πιστευω οτι το icarus landing ειναι πολυ χρησιμο και απο την αρχη καθως σου κανει πολυ πιο ευκολη τη ζωη για το explorer bonus. Cloak θα βαλω τωρα αλλα επειδη ειχα κανει καποιες δοκιμες παλιοτερα (και μετα load) ειναι σχεδον αχρηστο αν δεν αναπτυξεις παραλληλα και την μπαταρια...

Comment

• . Cloak θα βαλω τωρα αλλα επειδη ειχα κανει καποιες δοκιμες παλιοτερα (και μετα load) ειναι σχεδον αχρηστο αν δεν αναπτυξεις παραλληλα και την μπαταρια...
            Σωστό αυτό, cloak πάει παρέα με battery augmentations. Στην αρχή είχα ξενερώσει γιατί κάνει recharge μόνο η πρώτη μπαταριά και το θεώρησα μη χρήσιμο αλλά από την στιγμή που κλείσεις το cloaking πριν χαλάσεις ολόκληρη μια μπαταριά από την δεύτερη και μετά (φτάνουν και τα 7 δευτερόλεπτα η καθεμιά, υπεραρκετά imo) κάνουν και αυτές recharge. Cybeboost βρίσκεις εύκολα οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορείς πχ με cloak, batterry και multiple takedown augmentations να κάνεις 2 διπλά Ghost silent takedowns σε 4 μαζεμένους φρουρούς εύκολα που σε κάποια σημεία είναι αρκετά χρήσιμο και σε βγάζουν από την δύσκολη θέση . Θεωρώ ότι με το Cloak τις μπαταρίες και την συχνότητα και ποσότητα των cybeboost, πέτυχαν την ιδανική ισορροπία έτσι ώστε και χρήσιμο να είναι αλλά και να μην κάνεις abuse.

Κάτι χρήσιμο που παρατήρησα είναι ότι τo ghost δεν το χάνεις με Icarus stun ούτε αν σε δουν στιγμιαία οι φρουροί πχ αν με το που γυρίσουν και σε δουν τους κανείς takedowns θα πάρεις ghost bonus έτσι τα πολλαπλά συνεχόμενα takedowns είναι εφικτά.

Βλέπω αγνοείτε τα leg και arm enhancements για σταθερότητα όπλων - είναι πολύ χρήσιμα.
            Το Jump Enhancement είναι όντως χρήσιμο και το sprint κάνει την περιήγηση πιο γρήγορη και τα χρησιμοποίησα πολύ . Με aim stabilizer κτλ εγώ δεν ασχολήθηκα γιατί τα μονά όπλα που χρησιμοποιούσα ήταν τα tranquilizer, stungun και peps, τα υπόλοιπα ελάχιστα στα boss fights.

Επίσης το break through walls μπορεί να σου καταστρέψει τα stealth bonuses
            Βασικό, τα punch through walls takedowns είναι kills και κάνουν θόρυβο, βέβαια αν δε σε δουν δεν χαλάς το Ghost και πίσω από τοίχους βρίσκεις χρήσιμα αντικείμενα. οπότε είναι με τα συν και τα πλην του.

Τέλος πάντων μόλις έφτασα China στην οροφή του ξενοδοχείου και θα συνεχίσω αύριο.
            Την δεύτερη φορά που θα πας Κίνα ποσταρε πρώτα εδώ πριν συνεχίσεις γιατί εγώ που πήγαινα με stealth δυσκολεύτηκα στο opening level για να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Comment

• Τελικά τους δύο πόντους τους έβαλα στο multiple knockdown μιας και προς το παρόν με βολεύει περισσότερο. Έκανα και το πρώτο sidequest στην Κίνα που πρέπει να βρεις την απαχθείσα πόρνη όπου χρησίμεψε και το social skill μου- δεν πλήρωσα δλδ. Tώρα έχω ένα ακόμη praxis kit και μέχρι να βρω την limb clinic θα το βάλω στην επέκταση της μπαταρίας για να χρησιμοποιώ cloaking.
              To Icarus το είχα ενεργοποιήσει στο Detroid, αλλά το μετάνιωσα και τελικά έπαιξα από άλλο save μετά από 10 λεπτά. Γενικά με τα saves έχω ξεπεράσει κάθε όριο 8 με 9 saves και κάνω save μετά από κάθε encounter μην πω μετά από κάθε εχθρό xD
              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Btw πρεπει να υπαρχει ενα bug (ή να το εχουν βαλει εσκεμμενα) οπου καποιοι εχθροι πεθαινουν και απο τα takedowns-non lethal weapons. Μου ειχε τυχει παλια και δεν εδωσα σημασια (γιατι επαιρνα το merciful soul) αλλα εν τελει επηρεαζει το pacifist (το οποιο μαλλον εχασα ).

Comment

• Αν τους πετάξεις από ύψος σκοτώνονται ή από καμιά άσχετη έκρηξη. Ίσως και αν έχουν κάποια καρδιοπάθεια.
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Δεν ξέρω τι παίζει αλλά κι εμένα με το tranquilizer στους 10 εχθρούς που έριχνα περίπου οι 2 έβγαζαν νεκροκεφαλή αντί για το ζζζζζ. Η Bug είναι ή κάποιοι ήταν αλλεργικοί στο ηρεμιστικό

Comment

• Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
                      Δεν ξέρω τι παίζει αλλά κι εμένα με το tranquilizer στους 10 εχθρούς που έριχνα περίπου οι 2 έβγαζαν νεκροκεφαλή αντί για το ζζζζζ. Η Bug είναι ή κάποιοι ήταν αλλεργικοί στο ηρεμιστικό
                      Μου συνέβη κι εμένα αυτό το περιστατικό 2 φορές στο παιχνίδι. Είναι glitch του παιχνιδιού και από την στιγμή που παίρνεις merciful βγάλει δεν βγάλει νεκροκεφαλή το θύμα είσαι ok.

Comment

• Για όσους ολοκλήρωσαν την αποστολή στο Detroit με το γιατρό που έβγαζε λαθραία φάρμακα από τη Sarif Industries

Βρήκατε το datapad κάπου άσχετα που αποδείκνυε πως ο συνεργός του γιατρού σας δούλευε κανονικότατα και δεν ήθελε τα φάρμακα για κάποιο παιδάκι?
                        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Nope. Που τους κ@#$%$^@ς και τους πίστεψα. Eίμαι στην Shanghai στην Tai Yong Medical. Στην Shanghai κάπου κουράστηκα για να πω την αλήθεια. Τα subquests που βρήκα ήταν τρία( της πόρνης, του barman και της Malik αν δεν έχασα κάποιο) και κάπως χλιαρά με εξαίρεση της Malik που ήταν κάπως μελό και τυπικό imo. Περίεργο είναι πως ενώ σάρωσα την Shanghai μέχρι τελευταίας στιγμής χανόμουν αρκετές φορές

Eίναι στιγμές που θέλω να γαζώσω τον κόσμο αλλά συγκρατούμαι και παίζω με stealth- αλλωστε και στα XP αποδίδει περισσότερο. Eπίσης τερμάτισα το cloaking και πλέον το stealth έχει γίνει αρκετά πιο εύκολο όπως και τα takedowns- αν και το να τα κάνω ταυτόχρον κοστίζει battery life.

Επίσης επιβεβαιώθηκα για κάτι που σκεφτόμουν από το intro

Ζει όντως η Morgan? Παίζει τόσο σημαντικό ρόλο η ρεπόρτερ?

Ελπίζω σε λίγες μέρες να έχω ολοκληρώσει τον τίτλο. Πραγματικά πάντως, kudos στην Eidos Montreal. Υπέροχο game, με έκανε να κολλήσω άσχημα. Eπόμενος σταθμός, όταν με το καλό βγει, Witcher 2 στο 360.

Comment

• ηθελα να συμμετεχω στην κουβεντα αλλα δεν θυμαμαι τιποτα παρα μονο τα endings για ενα περιεργο λογο , τιτε εχεις μνημη ελεφαντα μαλλον πρεπει να το κανω ενα replay

Comment

• Μόλις πέρασα και το σημείο με τη σωτηρία της Malik όπου περήφανα δηλώνω πως την έσωσα και παράλληλα δεν σκότωσα κανέναν εχθρό- το achiev έχει πάει περίπατο λόγω του intro αλλά δεν έχει σημασία, κανείς δεν πεθαίνει on my watch

Η δεύτερη boss fight ηταν πολύ εύκολη. Paralyse με PEPS, ΕΜP και stun gun και άδειασα λίγα explosive rounds από το revolver.

Μου αρέσει πολύ η εξέλιξη του σεναρίου, αν και είχα πετύχει αρκετά πράγματα. Ωστόσο αναπτύσσεται όμορφα, ειδικά η συζήτηση με τον William Taggart ήταν ωραία σκηνοθετημένη imo.

Εκεί που στην αρχή φοβόμουν για τα exp points etc τελικά έχω praxis kit και περισσεύουν πλέον. Προφανώς το game ανταμείβει το stealth, hacking και τα knockdowns όπως και την εξερεύνηση των εναλλακτικών διαδρομών( traveler, pathfinder etc)

Κάτι μου λέει πως σιγά σιγά πλησιάζω στο τέλος.

Comment

• Και εγω ακριβως εκει ειμαι. Το pacifist θα μου βγαλει την ψυχη μεχρι το τελος του παιχνιδιου, στο σημειο με την malik ενας στρατιωτης στον πρωτο οροφο του κτιριου στα δεξια, πεθαινε μονος του (δεν ξερω αν γινεται καμια εκρηξη στην αρχη πριν ανεβω)... ελπιζω να μην τον υπολογιζει σε μενα (βασικα επρεπε να υπαρχει ενας πινακας με στατιστικα στα options ρε παιδι μου, να ξερεις και τι εχεις κανει ). Παντως πολυ ωραιο σκηνικο σε pacifist mode, το πηγα με high speed, super jumps (για να πηγαινω απο οροφο σε οροφο), cloak engaged και stungun. Στην αρχη btw νομιζα οτι δεν γινεται να σωσεις την malik (o χρονος ειναι απελπιστικα λιγος) αλλα εν τελει με σωστη διαχειριση του, ολα πηγαινουν καλα.

Αντε παμε προς το τελος σιγα σιγα...

Edit: Ποσο τελειο ηταν το σκηνικο στο montreal.

Comment

Working...
                                X