την εκοψες μονος σου την αναβολη somari? η ειχες μεχρι 31 δεκεμβριου του 13?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Στρατός!
Collapse
X
-
Στο κέντρο (Αυλώνα - Τεθωρακισμένα) ήμασταν μαζί με πολλά άτομα τα οποία χωριστήκαμε σε διάφορα νησιά (κυρίως Χίο, Κω και Ρόδο). Στην Ρόδο απ' ό,τι μαθαίναμε ψιλοπαλευόταν το πράμα, στην Κω ήταν μέτρια προς άσχημα, ενώ στην Χίο ήταν άστα να πάνε. Πάντα για μονάδες τεθωρακισμένων, επειδή το κάθε νησί έχει του κόσμου τα στρατόπεδα διαφορετικών ειδικοτήτων.
Comment
-
Το κακό είναι πως τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς. Και εγώ έχω ακούσει καλά λόγια για Πλάτη αλλά όχι απαραίτητα για τους τεθωρακισμένους.
Κάνα μηχανικό δε μπορούσες να πας;
Καλό κουράγιο!Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Originally posted by Hipster Luffy View Postεγω υπηρετησα 6 μηνες στο πεντάγωνο σειρά 326, πουστονεο σομαρι σε παίρνει για πολλάααααααααααα
Comment
-
Ama den vgaleis fwtografia me mpoukla to malli den se pistevw egw re!"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
Comment