Παραμεθόριο στον Εβρο ειναι δυσκολα σε μοναδες πεζικου, σε νησάκι ειναι πιο χαλαρα, ετσι εχω ακουσει..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Στρατός!
Collapse
X
-
Για το πως θα περασεις ειναι που θα πεσεις κατα το μεγαλυτερο ποσοστο, απλα η λογικη λεει οτι στον Εβρο οι πιθανότητες ειναι δεν ειναι μαζί σου.. Βεβαια λογο πτυχιου μαλλον θα μπεις σε κανενα γραφειο να βγαζεις υπηρεσίες/εξοδοχαρτα και τέτοια(αυτη την τρομερά δύσκολη δουλειά που θέλει >average IQ..) οπότε καλά θα είσαι.
Comment
-
Originally posted by paixtis View PostΨήστο για να μην πας παραμεθόριο γιατί θα είναι πολύ δύσκολα.
Η παρτοσύνη του Έλληνα,
Στον Έβρο εξαρτάται βέβαια και από την μονάδα και τον δοίκα αλλά γενικά ισχύει πως όσο πιο βόρεια τόσο πιο τέντα όσο νοτιότερα λίγο καλύτερα. Πάντως ο Έβρος δεν είναι ούτε Ξάνθη ούτε Κομοτηνή. Όσοι πάνε εκεί χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο (χάσαν έναν απο τους δύο γονείς, είναι πολύτεκνοι κτλ) κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι βύσματα. Γενικά στο στρατό ισχύει πως αν οι υπολοιποι φαντάροι ξέρανε τη μεταχείρηση έχουνε τα βύσματα θα δυαλύονταν ο στρατός.
Ενα μπορδέλο η Ελλάς
Originally posted by i Have no Equal View PostΒεβαια λογο πτυχιου μαλλον θα μπεις σε κανενα γραφειο να βγαζεις υπηρεσίες/εξοδοχαρτα και τέτοια(αυτη την τρομερά δύσκολη δουλειά που θέλει >average IQ..) οπότε καλά θα είσαι.
Comment
-
-
Καλά σήμερα οι μισοί στρατιώτες έχουνε πτυχίο εκτος και αν πέσει σε μονάδα με στουρνάρια. Δεν θα τον προτεινα να μπει σε γραφειο για να βγάζει υπηρεσίες και να ζαλίζεται και για αυτό. Εκτος και αν τον βάλουνε με το ζόρι.
Το πρόβλημα είναι πως δε θα έχω παραλάβει το πτυχίο μέχρι τότε (δλδ δε θα έχω ορκιστεί) αλλά από ότι ξέρω φυσικούς τους στέλνουν πυροβολικό συνήθως, σωστά;
@σαμπ εεεε αυτό παντού θα γίνεται, όποια και να είναι η επαρχία, είτε λέγεται πινέζα, είτε λέγεται ΚόρινθοςOriginally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Originally posted by sub_zero View PostΑπλά σκέψου ότι οι ντόπιοι έχουν και σαφώς περισσότερα βύσματα στον τόπο τους οπότε μπορεί η μονάδα να μην είναι κάτι φοβερό αλλά εσένα να σε πηγαίνει μαμιώντας
Comment
-
Σε εμενα παντως ελάχιστοι ειχαν πτυχίο και ένιωθαν λίγο..Το επιπεδο που συνάντησα στο στρατό ηταν κατι παραπάνω απο τραγικό..
Το να μπεις γραφειο και να βγαζεις υπηρεσίες εχει τα καλα του εχει και τα κακα, θα γλυτώσεις αγκαριες αλλα θα πλακώνεσαι συνεχεια με τους αλλους φανταρους σε βαθμο να χωνεις τον εαυτο σου συνέχεια για να μην σε πρήζουν.
Comment
-
Originally posted by i Have no Equal View PostΣε εμενα παντως ελάχιστοι ειχαν πτυχίο και ένιωθαν λίγο..
Στον Έβρο περίπου το 1/3 στο λόχο μου ειχε πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ ή και μεταπτυχιακό. Ειχαμε δύο μαθηματικούς, φυσικό, της φιλοσοφικής κτλ.
Comment
-
Originally posted by paixtis View PostΨήστο για να μην πας παραμεθόριο γιατί θα είναι πολύ δύσκολα.
Comment
-
Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2014 Α΄ ΕΣΣΟ (Ιανουάριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 170/2013 την 21/01/2014 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) (ΑΥΛΩΝΑ). Έχετε επιλεγεί Τεθωρακισμένα.Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Ευχαριστώ Αλταίρ!
Ξέρει κανένας καλή μονάδα για τεθωρακισμένα; Ακούω καλά για Πλάτη Έβρου αλλά τελίως "μαύρα" αυτά που με ενδιέφεραν για κοντινό σπίτι (λέσβο, χίο, λήμνο)Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
Comment