Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στρατός!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Παραμεθόριο στον Εβρο ειναι δυσκολα σε μοναδες πεζικου, σε νησάκι ειναι πιο χαλαρα, ετσι εχω ακουσει..

Comment

• Ο αδερφός μου πάντως πέρασε gg στον Έβρο, βέβαια ήταν διαβιβάσεις...
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Για το πως θα περασεις ειναι που θα πεσεις κατα το μεγαλυτερο ποσοστο, απλα η λογικη λεει οτι στον Εβρο οι πιθανότητες ειναι δεν ειναι μαζί σου.. Βεβαια λογο πτυχιου μαλλον θα μπεις σε κανενα γραφειο να βγαζεις υπηρεσίες/εξοδοχαρτα και τέτοια(αυτη την τρομερά δύσκολη δουλειά που θέλει >average IQ.. ) οπότε καλά θα είσαι.

Comment

• Originally posted by paixtis View Post
          Ψήστο για να μην πας παραμεθόριο γιατί θα είναι πολύ δύσκολα.
          Ασε να πάνε τα κορόιδα

Η παρτοσύνη του Έλληνα,

Στον Έβρο εξαρτάται βέβαια και από την μονάδα και τον δοίκα αλλά γενικά ισχύει πως όσο πιο βόρεια τόσο πιο τέντα όσο νοτιότερα λίγο καλύτερα. Πάντως ο Έβρος δεν είναι ούτε Ξάνθη ούτε Κομοτηνή. Όσοι πάνε εκεί χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο (χάσαν έναν απο τους δύο γονείς, είναι πολύτεκνοι κτλ) κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι βύσματα. Γενικά στο στρατό ισχύει πως αν οι υπολοιποι φαντάροι ξέρανε τη μεταχείρηση έχουνε τα βύσματα θα δυαλύονταν ο στρατός.

Ενα μπορδέλο η Ελλάς

Originally posted by i Have no Equal View Post
          Βεβαια λογο πτυχιου μαλλον θα μπεις σε κανενα γραφειο να βγαζεις υπηρεσίες/εξοδοχαρτα και τέτοια(αυτη την τρομερά δύσκολη δουλειά που θέλει >average IQ.. ) οπότε καλά θα είσαι.
          Καλά σήμερα οι μισοί στρατιώτες έχουνε πτυχίο εκτος και αν πέσει σε μονάδα με στουρνάρια. Δεν θα τον προτεινα να μπει σε γραφειο για να βγάζει υπηρεσίες και να ζαλίζεται και για αυτό. Εκτος και αν τον βάλουνε με το ζόρι.
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Originally posted by Somari View Post
            Γιατί; Εξαρτώμενο από την εκάστοτε μονάδα δεν είναι; Μήπως ειμαστε σε πόλεμο...
            Απλά σκέψου ότι οι ντόπιοι έχουν και σαφώς περισσότερα βύσματα στον τόπο τους οπότε μπορεί η μονάδα να μην είναι κάτι φοβερό αλλά εσένα να σε πηγαίνει μαμιώντας

Comment

• Καλά σήμερα οι μισοί στρατιώτες έχουνε πτυχίο εκτος και αν πέσει σε μονάδα με στουρνάρια. Δεν θα τον προτεινα να μπει σε γραφειο για να βγάζει υπηρεσίες και να ζαλίζεται και για αυτό. Εκτος και αν τον βάλουνε με το ζόρι.
              Eπίσης πάλι ο αδερφός μου ήταν στους ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΣ που υποτίθεται είναι και μορφωμένων και η μισή σειρά του δεν ήξερε πως να γράψει το "σημαία" (στο βιβλίο συμβάντων δε το είχε δει σχεδόν ποτέ σωστό)... Όλα σχετικά είναι... Αφού έφτασε να γουστάρει να βγάζει μόνος του τις υπηρεσίες γιατί οι υπόλοιποι του τα κάνανε μπουρδέλο στο γραφείο...

Το πρόβλημα είναι πως δε θα έχω παραλάβει το πτυχίο μέχρι τότε (δλδ δε θα έχω ορκιστεί) αλλά από ότι ξέρω φυσικούς τους στέλνουν πυροβολικό συνήθως, σωστά;

@σαμπ εεεε αυτό παντού θα γίνεται, όποια και να είναι η επαρχία, είτε λέγεται πινέζα, είτε λέγεται Κόρινθος
              Originally posted by Raf

Comment

• Originally posted by sub_zero View Post
                Απλά σκέψου ότι οι ντόπιοι έχουν και σαφώς περισσότερα βύσματα στον τόπο τους οπότε μπορεί η μονάδα να μην είναι κάτι φοβερό αλλά εσένα να σε πηγαίνει μαμιώντας
                τώρα που το λες αυτό κατά ένα περίεργο λόγο στην μοναδα που υπηρέτησα, και πιο συγκεκριμένα στον λόχο μου, οι περισσότεροι ήταν απο Αττική (Αθήνα, Πειραιάς κτλ) και Μακεδονία (Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Ημαθία κτλ) και μονο δύο απο Έβρο.

Comment

• Σε εμενα παντως ελάχιστοι ειχαν πτυχίο και ένιωθαν λίγο.. Το επιπεδο που συνάντησα στο στρατό ηταν κατι παραπάνω απο τραγικό..

Το να μπεις γραφειο και να βγαζεις υπηρεσίες εχει τα καλα του εχει και τα κακα, θα γλυτώσεις αγκαριες αλλα θα πλακώνεσαι συνεχεια με τους αλλους φανταρους σε βαθμο να χωνεις τον εαυτο σου συνέχεια για να μην σε πρήζουν.

Comment

• Originally posted by i Have no Equal View Post
                    Σε εμενα παντως ελάχιστοι ειχαν πτυχίο και ένιωθαν λίγο..
                    Για αυτο είπα εξαρταται και με ποιους θα τύχεις.

Στον Έβρο περίπου το 1/3 στο λόχο μου ειχε πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ ή και μεταπτυχιακό. Ειχαμε δύο μαθηματικούς, φυσικό, της φιλοσοφικής κτλ.

Comment

• Originally posted by paixtis View Post
                      Ψήστο για να μην πας παραμεθόριο γιατί θα είναι πολύ δύσκολα.
                      ειμαι ροδο και εχω βαρεθει να τα ξυνω,ποιο χυμα δε γινεται,πολυ δυσκολη η παραμεθοριος.καθαρα θεμα τυχης ο στρατος παιδια που θα πατε.δεν εχω ριξει ακομα και το βυσμα του χρονου ποια αμα βαρεθω να καθομαι,να λεμε και οτι καναμε παραμεθοριο:troll:

Comment

• τι λε ρε μαλακα ??

Comment

• 26 και σήμερα σειρούλες!Με 18 μέρες άδεια!Yei!
                          Nintendo I.D.: paixtis
                          3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2014 Α΄ ΕΣΣΟ (Ιανουάριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 170/2013 την 21/01/2014 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) (ΑΥΛΩΝΑ). Έχετε επιλεγεί Τεθωρακισμένα.
                            Originally posted by Raf

Comment

• Ω ρε,άντε με το καλό εύχομαι.
                              Carpe diem

Comment

• Ευχαριστώ Αλταίρ!
                                Ξέρει κανένας καλή μονάδα για τεθωρακισμένα; Ακούω καλά για Πλάτη Έβρου αλλά τελίως "μαύρα" αυτά που με ενδιέφεραν για κοντινό σπίτι (λέσβο, χίο, λήμνο)
                                Originally posted by Raf

Comment

Working...
                                X