Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στρατός!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Σήμερα ορκιστήκαμε και κάποιοι ανώτεροι μας είπαν πως είμαστε τυχεροί επειδή προλαβαίνουμε 9μηνο. Τώρα αν σημαίνει πως θα γίνει 12μηνο σύντομα, δεν ξέρω.

Οι εντυπώσεις του πρώτου μήνα είναι ανάμεικτες. Υπάρχει χαβαλές και περνάω πολύ ωραία, όμως από θέμα οργάνωσης ο στρατός είναι το μεγαλύτερο μπουρδ€λο που έχω συναντήσει ποτέ μου. Ανοργανωσιά στο φουλ, τους νοιάζει μόνο το φαίνεσθαι τη στιγμή που το ουσιαστικό κομμάτι του στρατού είναι ένα τεράστιο μπάχαλο, έχουν αρχίσει περικοπές παντού (από εμβόλια έως φαγητό και ένδυση), οι συνθήκες υγιεινής άθλιες κλπ κλπ. Αν δεν ενδιαφερόμασταν οι ίδιοι και δεν βάζαμε από ένα 2€υρο ο καθένας για είδη υγιεινής (σακούλες, γάντια, σκούπες, σφουγγαρίστρες, χλωρίνες κλπ) θα είχαμε πρόβλημα. Στα ιατρεία όμως που δεν μένουν μόνιμα φαντάροι, οι συνθήκες υγιεινής είναι άθλιες. Μπαίνεις μέσα με πυρετό και βγαίνεις με ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς ξέρω 'γω. Οι τουαλέτες μας σε σχέση με των ιατρίων είναι σαν να σύγκρινες τουαλέτες σε κυριλέ καφετέριες με μία δημόσια στο κέντρο της Αθήνας.

Πάντως πέρα από το οργανωτικό κομμάτι του στρατού, περνάω μια χαρά. Τρώμε και κοιμόμαστε τζάμπα, υπάρχει χαβαλές και γενικά περνάω ήρεμα και χαλαρά. Αν στη μονάδα έχω έξοδο που και που για να πηγαίνω σε κάνα νετ καφέ για να ενημερώνομαι, θα είμαι εντελώς κομπλέ.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
      Έχει αλλάξει σίγουρα από τον Σεπτέμβρη, το ξέρω γιατί μπήκε ένας φίλος μου, αλλά όντως δεν έχει ακουστεί τίποτα. Δεν ξέρω αν σε βοηθήσει αλλά ένας γνωστός μου που είχε πάρει και αυτός αναβολή (μια εσσο) για κοινωνικούς λόγους (σπούδαζε εξωτερικό) είχε πάρει και κάποιες μέρες αναβολή επιπλέον αργότερα λόγο αντικειμενικής δυσκολίας.

Ρίξε μια ματιά στο λινκ εδώ http://www.hadjimichalis.gr/pavlea/s...taxeis_ex.html
      Thanks για το λινκ, τα έχω ψάξει ήδη αρκετά και ξέρω τι παίζει, η αλλαγή στις εσσο μου δημιούργησε το πρόβλημα. Θα κατέβω κάποια στιγμή προς Μάιο, όταν με ξανακαλέσουν, και θα προσπαθήσω να το τακτοποιήσω.

Comment

• Μενεις εξωτερικο μεχρι τα 34
        Βγαζεις λεφτα
        Εξαγοράζεις τη θητεία
        IMO

Comment

• Εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω πως θεωρεισαι ανυποτακτος οταν εισαι κατοικος εξωτερικου και συνεπως δεν μπορεις να παραλαβεις το χαρτι στην Ελλαδα. Ποια η διαφορα απο αυτους που μενουν εξωτερικο αλλα μπορουν να ερχονται για 1 μηνα το χρονο χωρις να εχουν τρεχαματα με τον στρατο;

Comment

• Τελικά πήγε η αδερφή μου να ρωτήσει και της είπαν πως παρουσιάζομαι Αυλώνα υγειονομικό στις 5 Μαρτίου (ή κάτι τέτοιο, αρχές του μήνα πάντως). Αθάνατη γραφειοκρατεία... Ούτε τα δικά τους χαρτιά δε μπορούν να εξετάσουν... Πρέπει να τρέχει η αδερφή μου στο Ρουφ να τους δείξει το χαρτί που οι ίδιοι εξέδωσαν.
            Να ρωτήσω κάτι; Είμαι γραμμένος στη Στερεά Ελλάδα αλλά όχι στην Αττική. Πρέπει να πάει όντως στο Ρουφ ή στο γραφείο που ανήκω (και πήρα την αναβολή); Στην αστυνομία της είπα στο Ρουφ...
            Originally posted by Squall Leonhart
            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
            Originally posted by 丹野
            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
            Originally posted by Ryu_gr
            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Στο ρουφ λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα, μπορούν να εξυπηρετηθούν όλοι.
              The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Για να θεωρείσαι κάτοικος εξωτερικού πρέπει να έχεις μόνιμη κατοικία εκεί περί τα 12 χρόνια ή να εργάζεσαι επ'αμοιβή περί τα 9. Εφόσον δε συντρέχουν αυτές οι προυποθέσεις, το που είμαι και τι κάνω εγώ όταν αυτοί στέλνουν το χαρτί στη διεύθυνση που έχω δηλωμένη στην Ελλάδα δεν τους νοιάζει, εγώ είμαι υπόχρεος να παρουσιαστώ την ημερομηνία που καλούμαι

Comment

• Kai enan filo ton stelnoun ygeionomiko aulwna, alla aftos thelei na paei dokimos, na kanonisw synanthsh
                  "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                  But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                  Kindred, this blade and I.
                  "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                  Greek Gaming Videos
                  Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Kαι μένα Αυλώνα με στείλανε, ζωή να'χω

Comment

• Οι πιο πολλοί Αυλώνα πάνε πλέον.Πολλά κέντρα έχουν κλείσει,γι'αυτό.
                      Carpe diem

Comment

• Για να θεωρείσαι κάτοικος εξωτερικού πρέπει να έχεις μόνιμη κατοικία εκεί περί τα 12 χρόνια ή να εργάζεσαι επ'αμοιβή περί τα 9.
                        11 και 7 είναι τα χρόνια εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι. Η πλάκα είναι πως εγώ πληρώ τις προϋποθέσεις αλλά ειδικά δεδομένου ότι ήμουν σε πάνω από μία χώρες μιλάμε για ΠΟΛΥ γραφειοκρατεία...
                        Το σπαστικό είναι πως στην περίπτωσή μου το λάθος δεν είναι καθόλου δικό μου αλλά εγώ (η οικογένειά μου) πρέπει να τρέχω...

Ο Ιμραχίλ από Θεσσαλονίκη πάει Αυλώνα;
                        Originally posted by Squall Leonhart
                        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                        Originally posted by 丹野
                        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                        Originally posted by Ryu_gr
                        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Είναι το βασικό κέντρο εκπαίδευσης για όσους καλούνται τεθωρακισμένα. Αλλά, όπως και να χει, δεν έχει σημασία το που μένεις.
                          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Νομίζω κοιτάνε που μένεις όσον αφορά εκεί που θα παρουσιαστείς. Στο κέντρο οι περισσότεροι από εμάς ήμασταν από μέρη τριγύρω. Στη μετάθεση φυσικά, δεν παίζει τέτοιο σκηνικό.
                            The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Τεθωρακισμένα με κάλεσαν και καθώς ξέρω άν πάρεις αναβολή κοινωνικών λόγων μετά σε στέλνουν αλλού, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.
                              straier, το πιο πιθανό είναι να ισχύουν οι δικοί σου αριθμοί, εγώ έχει πολύ καιρό που τους κοίταξα.

Comment

• Μπορει και να ακουστω πολυ χαζος μεσα στην εξυπναδα μου (κατι ιδιαιτερως λογικο μετα τον χειροτερο διαγωνισμο καρφωματων της δεκαετιας που ειδα ξημερωματα) αλλα τι εννοουμε οταν λεμε "κοινονικοι λογοι"; Μου θυμιζει ιστοριες τυπου "κοινωνικων και πολιτικων φρονηματων" wtf δλδ;
                                :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Working...
                                X