Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στρατός!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αχου το καημενο

Comment

• Καλά ρε φλώρε.Έκανς υπηρεσία τις τελευταίες μέρες;Εγώ είχα βαρεθεί να είμαι εξοδούχος τις 3 τελευταίες πριν απολυθώ.
      Carpe diem

Comment

• Αν πάει εμπλοκή στην μονάδα μια χαρά παίζει να κάνεις υπηρεσία τις τελευταίες μέρες.Εγώ παρόλο που πήγαινε τρελή εμπλοκή την τελευταία μέρα την πέρασα σε λαδόκολλα στις Σέρρες.

Άντε καλός πολίτης βρε παίχτη.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
        In Matsuno we trust.

Comment

• Originally posted by Altair View Post
          Καλά ρε φλώρε.Έκανς υπηρεσία τις τελευταίες μέρες;Εγώ είχα βαρεθεί να είμαι εξοδούχος τις 3 τελευταίες πριν απολυθώ.
          Εμένα με έστειλαν για άγημα και παρέλαση 3 μέρες πριν απολυθώ. Αν η μονάδα δε βγαίνει, απολύεσαι δεν απολύεσαι, το χώσιμο θα το φας.

Καλός πολίτης παίχτη.

Καλά κουράγια Νίκο.
          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Και οι νέοι τι θα κάνουνε;Κι εμείς είχαμε εμπλοκή και κάποιους από τη σειρά μου όντως τους χώσανε.Εμένα όχι.
            Carpe diem

Comment

• Καλός πολίτης παίχτης! θενκς Σωτήρη!
              Originally posted by Raf
              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Τελος και απο μενα σημερα....

Καλος πολιτης παιχτη και καλα κουραγια στον Somari!!

Comment

• Καλος πολιτης νουμπο

Πηγαιντε κατασκηνωση λιγο πιο νωρις στην επομενη ζωη ρε παιδια, οπως παει θα ερημωσει το φορουμ, παλι καλα που μειωσανε την θητεια δηλαδη

Comment

• τι να πω ρε παιδιά, ότι στα λελε καταλήξαμε να πηγαίνουμε 3-1 & 2-1, απο τα 1-3? Οτι καθαρίζαμε σκαλάκια και παρτέρια ? ή τα λεφτά που φάγαμε στα καπουτσινο και τα σουβλάκια... Το σώζει λίγο που έκανα και καμια περίπολο με τη καναδέζα και τρομάζαμε τουσ σκοπούς... χο χο χο!

Comment

• Μιλάμε για βάσανα δηλαδή!
                      Πως δεν βάρεσες καμιά αναβολή!!!!
                      Εμπλοκάρα! Αυτοκτονίες έπρεπε να έχετε!
                      Και μόνο που το σκέφτομαι με λούζει κρύος ιδρώτας!
                      I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

• Ρε σεις τοσο καιρο νομιζα πως η μονη κοπελιά απο τα ενεργά μέλη ήταν η Τενσικο
                        Originally posted by Raf
                        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Ήμουν τόσο λαλαλα τον Ιούνιο που απολυθηκα που δεν εκανα ποστ, και τώρα ειναι αργά, μεγάλο κρίμα. Σομαρι κι εγώ Αυλώνα εκανα κεντρο, αλλά ΔΒ, μετα, ατυχώς ως αποδειχθηκε, μεταταχθην Πυροβολικό. Μην ανησυχεις για ΤΘ και αν δεν είσαι μαλθακός θα περάσεις και καλύτερα, οι ΤΘ απολαμβάνουν κατα τι μεγαλυτερο σεβασμο απο ΥΓ, ΔΒ κ.α. χωρίς ουσιαστικά να κάνουν κάτι πιο ζορικο απο άποψη εκπαιδευσης στο κεντρο (πλεον). Αν μετα πάρεις καλη ειδικοτητα σε άρμα θα το βρεις κι ενδιαφέρον (απ τις πιο καλες στιγμές μου στη θητεία ηταν οι αξιολογήσεις στην ειδικότητα, ασχέτως αν σιχτιριζαμε τοτε).
                          Για τη μονάδα όλοι λένε σημασία έχει ο Δοικ, μαλακιες, το άλφα και το ωμέγα ειναι αν θα έχετε κοσμο. Αν δεν έχετε η εναλλαγή υπηρεσιας\ποστου\αγγαρειας θα σου κανει κακό βαβα κι όλα θα φαίνονται 10 φορες χειρότερα . Εμείς φάγαμε ενα εξάμηνο εμπλοκή (30-1) και στείλαμε αρκετό κοσμο νοσοκομείο με υπερκοπωσεις κλπ, που βασικά ηταν έλλειψη ύπνου (πέρασα κι εγώ μια βόλτα, ηταν καταπληκτικά). Τελειωσα με 120 υπηρεσίες και 7αγηματα και αυτά περι παλαιότητας αμα δεν εχεις κοσμο δεν παιζουν, τι προτεραιότητα να αποκτήσεις όταν δεν υπάρχει τπτ να μοιραστεί (και στο λέω κι ως γραφέας, δεν είχα κανεναν να χωσω και να θελα), μέχρι το τελευταιο δευτερόλεπτο περνάνε όλα απ τα χέρια σου. Πιστεύω όμως ΤΘ θα έχουν πιο πολυ κόσμο απο ΠΒ. Αν όχι αναβολή, μην κανεις την μαλάκια να περιμένεις την επόμενη ΕΣΣΟ που θα ναι καλύτερη, δεν θα ρθει.

Comment

• κι εγώ πρέπει να έφτασα τις 40 υπηρεσίες και να μη μιλήσω για αγγαρείες... τελος πάντων σιγα σιγα προσαρμόζομαι πάλι..

Comment

• Με τόσο χώσιμο χρειάζεσαι τουλάχιστον 2 χρόνια ξεκούραση.
                              Μην παίζεις με αυτά τα πράγματα και σου μείνει κανένα κουσούρι!!!
                              I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

• Η Αυλωνα παντως ειναι απο τα πιο χαλαρα κεντρα και αυτο εχει να κανει με το οτι το στρατοπεδο ειναι τεραστιο και με απειρο κοσμο. Εν ολιγοις δεν υπαρχει δυνατοτητα ολος αυτος ο κοσμος να εκπαιδευτει απο τη στιγμη που δεν υπαρχει ο αντιστοιχος εξοπλισμος. Οποτε απο πλευρας στρατικοποιησης μην περιμενεις πολλα πραγματα Somari, οχι οτι δεν θα σας τρεχουν δηλαδη αλλα κατα κυριο λογο θα κανετε κουταμαρες (παρελαση, βασικα παραγγελματα, υπηρεσιες τυπου θαλαμοφυλας και μαγειρια, δεν θα χρεωθειτε οπλο, θα ριξετε λογικα μια βολη και αντε να κανετε και καμια σκοπια -αοπλη παντα- που θα προσεχετε το ΚΨΜ).

Εγω ημουν Διαβιβασεις οπως και ο Imra (και εμεινα εκει) και κατα κυριο λογο μας ελιωσαν στην παρελαση. Οι τεθωρακισμενοι που συναντησα στην πορεια εκαναν πολυ λιγοτερο παρελαση αλλα ειχαν περισσοτερο τρεξιμο με πολλα απο τα υπολοιπα. Overall ωστοσο το κεντρο ηταν πολυ ωραια εμπειρια και απο τις πιο δυνατες που σου μενουν απο ολο το στρατο. Προσωπικα γνωρισα παρα πολυ καλα παιδια ενω παραλληλα το στρατοπεδο της Αυλωνας ειναι σε πανεμορφη τοποθεσια φτιαγμενο (τεραστιες πρασινες εκτασεις κλπ κλπ).

Λογικα τα πραγματα δεν θα εχουν αλλαξει ιδιαιτερα μιας και Διοικητης παραμενει ο ιδιος απ'οσο ξερω. Γενικα θα περασεις καλα πιστευω στο κεντρο

Comment

Working...
                                X