Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στρατός!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

παει το μαλλι δηλαδη
    Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

βάλε περούκα να το καλύψεις
      Carpe diem

Comment

παει το μαλλι δηλαδη
        [/b]

Συ που χάθηκες ;

Τρόμπες, όλοι φλούφληδες κοιτάτε την λούφα, εγώ ως BigBOSS θα πάω κομμάντο .

βάλε περούκα να το καλύψεις
        [/b]
        Όταν πάω στρατό σε λίγους μήνες περισσότερο θα λυπηθώ επειδή θα κουρευτώ (έχω να κουρευτώ από Ιούλιο), είχα σκοπώ να τα αφήσω πολύ , τεσπά μετά τον στρατό.
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

An pas dokimos pantws to kourema einai para poly konto, poly poio konto apoti ston ypoloipo strato, sto lew na to ksereis

Etoimasou na deikseis to kefali sou YEA!!! APO-kALYFTHITE!!!!
          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

Δεν με πειράζει πριν σαν αμερικάνος πεζοναύτης κουρευόμουν <_< .

Comment

To κούρεμα δεν είναι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί...

http://www.youtube.com/watch?v=Zv1CATBJP4Q
              gently hold our heads,
              gently hold our heads on high

Comment

Kai fysika aftos den htan Yea
                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                Kindred, this blade and I.
                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                Greek Gaming Videos
                Greek Final Fantasy Forum

Comment

ξέρει κανείς να μου πει σε ποιες περιοχές πας άμα πας αεροπορία ή ναυτικό;
                  Carpe diem

Comment

Ναυτικό Σαλαμίνα.Αεροπορία ξέρω σίγουρα ότι έχει Τριπολη/Λαρισσα/Λημνο.

Βυσματία.
                    Originally posted by Raf
                    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Eγώ πάω Φεβρουάριο.

Γιατί να πάτε ναυτικό ή αεροπορία; εκεί δεν θα μάθετε απολύτως τίποτα.

Comment

ναι αλλά θα είμαι κοντά στο σπίτι μου.άλλωστε δεν θέλω να μάθω να καθαρίζω τουαλέτες.
                        Γομάρι- βάζω στοίχημα ότι άμα σου δινόταν η ίδια ευκαιρία δε θα την άφηνες να πάει χαμένη.και ποιος σου είπε ότι έχω βύσμα;απλά είδανε "τυχαία" το όνομά μου κι επειδή τους "άρεσε" και σκεφτήκανε "καλό παιδί αυτός" ας του δώσουμε την ευκαιρία να αλλάξει σώμα.
                        Carpe diem

Comment

Eγώ πάω Φεβρουάριο.

Γιατί να πάτε ναυτικό ή αεροπορία; εκεί δεν θα μάθετε απολύτως τίποτα.
                          [/b]

Ξέρεις...δεν είναι όλοι στρατοερεθιζόμενοι...
                          Originally posted by Raf
                          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Εγώ θα πάω το 2018. Μάλλον ΥΕΑ, ειδικά αν έχω χτυπήσει κανένα μεταπτυχιακό...
                            My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
                            Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

Ναι όντως.
                              Η πλειοψηφία πρέπει να βλέπει τον στρατό σαν 1χρ αγκαρίας και άχριστης "ζωής".
                              Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται κανείς από τους ανωτέρω -κι εμένα μέσα- να τους νοιάζει τι θα μάθουν και αν θα μάθουν.
                              "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

ακομα με το στρατο παιδευεστε ρε μαγκες ?

τι θα μάθουν και αν θα μάθουν.[/b]
                                η αληθεια ειναι οτι δε μαθαινεις και τιποτα εκει μεσα. αντε να μαθεις πως να κωλοβαρας, ρουφιανιλικια και πουστριλικια στους δηθεν ανωτερους, κι αυτο μεταφραζεται σαν πειθαρχεια αφου ουσιαστικα κανεις τον μαλακα και υπακους κι ανεχεσαι καταστασεις σαν αδερφουλα. καταταλλα θα διαπιστωσεις οτι τιποτα δε λειτουργει σωστα κι ολα γινονται για το "φαινεσθαι" προς τα εξω...

Comment

Working...
                                X