Announcement

Collapse
No announcement yet.

Buy, Buy Amazon

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Buy, Buy Amazon

Δεν ξερω αν επρεπε να το ρωτησω αυτο στο θεμα Ψαχνω Βρισκω. Αν ειναι λοιπον ηταν καλυτερο εκει κλειδωστε το.

Θελω να κανω καποιες αγορες απο Amazon και θελω να ρωτησω πως ακριβως τις κανουμε και τι επιπλεον χρεωσεις υπαρχουν για να ερθει το προιον μεσα σε μια ή δυο μερες. Οποιαδηποτε ακριβης πληροφορια ειναι ευπροσδεκτη. Επισης αν θελετε προτεινετε κι αλλα καλα και αξιοπιστα sites. Κατι DVD θελω βασικα να αγορασω.
    My blog:Doppel's Den

Τα μεταφορικά δεν είναι πολλά συνήθως κάνα 5ευρο είναι αν διαλέξεις το κανονικό shipment (θα σου πει ακριβώς πόσο είναι πριν πληρώσεις).
    Τα πράγματα είναι πολύ απλά! Απλά διαλέγεις τι θέλεις και τα βάζεις στο καλάθι. Όταν έχεις τελείωσει πατάς proceed to checkout και κάνεις register (αφού είσαι καινούργιος χρήστης) και μετά πληρώνεις με πιστωτική. Είναι αρκετά προφανές το τι κάνεις, σου λέει, δε νομίζω να μπερδευτείς. Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να χρησιμοποιήσεις το registration σου σε όλα τα amazon sites, τουλάχιστον στα ευρωπαϊκά. Δηλαδή αν κάνεις λογαριασμό στο co.uk μπορείς να κάνεις login στα .de και .fr (πρόσεξε μόνο σε τι γλώσσες είναι τα DVD). Από το .com αν και μπορεί να φαίνεται πως οι τιμές συμφέρουν λόγω ισοτιμίας σκέψου ότι παίζει τελωνείο οπότε καλύτερα να το αποφύγεις...
    Αυτά. Γενικά είναι ίσως το πιο αξιόπιστο site αγορών μέσω ίντερνετ (έχω δοκιμάσει το αμερικάνικο το αγγλικό και το γερμανικό χωρίς πρόβλημα) οπότε το προτείνω.
    Καλές αγορές!
    Originally posted by Squall Leonhart
    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
    Originally posted by 丹野
    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
    Originally posted by Ryu_gr
    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

To 5euro που λες παίζει για κανονικές παραδόσεις (αν και πρέπει να είναι λίγο πριο φτηνό). Για 1-2 μέρες πρέπει να είναι παραπάνω. Βασικά για το αμαζον δεν θυμάμαι αν έχει επιλογή κιόλας για πιο γρήγορη αποστολή αλλά και να έχει δεν νομίζω να είναι πιο γρήγορα από κάνα τριήμερο. Το .com νομίζω δεν στέλνει καθόλου Ευρώπη. Πάντως άμα τα βρεις στο play.com καλύτερα πάρτα από εκεί που δεν χρεώνουν και καθόλου μεταφορικά και μέσα σε 1 εβδομάδα το πολύ έχουν φτάσει συνήθως.

Comment

Πρωτον, το αμερικανικο Αμαζον στελνει Ευρωπη, αλλα οχι video games, electronics etc. Για βιβλια/ταινειες/μουσικη ειναι μια χαρα.

Δευτερον το Αμαζον εχει επιλογη για πιο γρηγορη αποστολη, αλλα οντως η πιο φτηνη αξιζει, γιατι η χρονικη διαφορα με τη 2η δεν ειναι τοσο μεγαλη. Το .com εχει και courrier shipping (πανακριβο).

Τριτον στο play ειναι απατεωνες γιατι εκει που πλεον η μια λιρα ειναι 1.3 ευρω, αυτοι στη χρεωνουν 1.55 ευρω.

Τσαμπα αποστολη αλλα βγαζουν απ τη μετατροπη και με το παραπανω.

Παρολαυτα αν δεις καποια καλη προσφορα προτιμησε το play, αλλα και το amazon ειναι πολυ καλο.

Comment

Εγώ γενικά το play προτιμώ να το αποφεύγω γιατί είχα προβλήματα με τελωνεία κλπ ενώ γενικά οι τιμές του δεν είναι τόσο καλύτερες (μόνο βιβλία παραγγέλνω που και που). Προτιμώ να πάρω από amazon.co.uk (ή και gameplay.co.uk) για λίγα λεφτά παραπάνω παρά να μπλέκω. Από Ελλάδα αν έχει αυτό που θέλεις καλύτερα amazon.de και amazon.fr επειδή δε μπλέκεις και με ισοτιμίες. Και εννοείται να διαλέξεις το πιο φτηνό shipping. Δε νομίζω να καίγεσαι να πάρεις κάτι 1-2 μέρες νωρίτερα...
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Τελωνια στο play? Εισαι σιγουορος; Μηπως το μπερδευεις με το play-asia; Παντως πραγματι δε συμφερει ετσι οπως ειναι οι τιμες σε ευρω. Μονο αν κατσει καμια καλη προσφορα.
            Do a barrel roll!

Comment

Υπαρχει μια αρκετα καλη πιθανοτητα να την πατησει καποιος με το play.com
              Και και παντου φαινεται οτι ειναι βρετανικο, στη πραγματικοτητα εδρευει σε καποιο νησι, το οποιο αν και ειναι υπο το βρετανικο στεμα, ουσιαστικα ειναι εκτος Ευρωπης. Οποτε ναι, παιζει καποιος να την πατησει (γνωστος που μενει Γερμανια πχ του ειχαν βαλει φορο για κατι παιχνιδια).
              Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
              It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
              A man wields his sword in order to depart life with a smile.
              In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
              Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
              Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
              Ειναι ο Getta Robo.

Comment

Υπάρχουν πάντοτε και τα stores του ebay. Όπου βλέπεις Buy Now κι όχι bid, είναι καινούργιο προϊόν. Σε συνδυασμό με το rating του seller, θα καταλάβεις αν είναι αξιόπιστος και γενικώς, συγκριτικά, οι τιμές στο ebay είναι πολύ καλύτερες τόσο από του amazon όσο και από του play. Η ποικιλία τεράστια, καθώς βρίσκεις και διάφορα παλιότερα αντικείμενα.

Έχω παραγγείλει ως τώρα πολλά και διαφορετικά πράγματα από ebay και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Comics, electronics, βιβλία, video games, star wars miniatures είναι μερικά ενδεικτικά από αυτά. Απλώς, θέλει λίγη περισσότερη υπομονή και χρόνο στην αναζήτηση. Και τα μεταφορικά, ποικίλουν, ανάλογα από τον τόπο και τον τρόπο αποστολής. Για αγορές ηλεκτρονικών πάντως, μην προτιμάτε εκτός Ευρώπης, καθώς ο εκτελονισμός μπορεί μέχρι και να διπλασιάσει την τιμή. Επίσης, ακόμα κι αν δεν είναι electronics, προσπαθείστε να "σπάσετε" παραγγελίες άνω των 200 Ευρώ από USA, γιατί ανεξάρτητα με το μέγεθος, το βάρος και τα λοιπά στοιχεία, οι Ελληνάρες εκτελονιστές, θα το κάνουν το θαύμα τους πιθανότατα...

Όσον αφορά την αρχική σου ερώτηση, νομίζω πως ο straier σου απήντησε ολοκληρωμένα. Η τελική τιμή σου δίνεται λίγο πριν πληρώσεις μέσω πιστωτικής, χρειάζεται μόνο η δημιουργία ενός account το οποίο είναι και unified όπως σωστά ανέφερε ο προλαλήσας και τέλος, τα όποια μεταφορικά εξαρτώνται από την ταχύτητα παράδοσης, όμως τα γνωρίζεις προκαταβολικά. Πράγματι, πιο γρήγορες παραδόσεις, δεν αξίζουν τον κόπο. Αυτό που αξίζει τον κόπο ορισμένες φορές, είναι το pre-order προϊόντων που σίγουρα θα ήθελες να αγοράσεις, καθώς στα καινούργια τουλάχιστον, έρχονται κάπως πιο φτηνά.
                OniBocho Η Θέα μέσα από ένα Ζωντανό Κουτί

Σ.Π.Ι.Χ. Productions Όραμα, Ιδέες, Αγάπη

Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

Comment

Οπου βλεπεις buy it now ΔΕΝ ειναι απαραιτητα κατι καινουριο.
                  Οσο για το play.com εδρευει στo Jersey islands.

Tελος για τα περι τελωνειων το οριο επισφαλειας σιγουρα δεν ειναι τα 200USD.
                  Θεωρητικα μπορουν να σε στειλουν για εκτελωνισμο ακομα και για 50USD και ειναι "νομιμο" δυστυχως και οχι θεμα του καθε "ελληναρα">

Comment

Αν δεν κάνω λάθος οτιδήποτε είναι πάνω από 20 ευρώ μπορεί να δασμολογηθεί (υπάρχει αυτή η λέξη; ).
                    Originally posted by 丹野

Comment

Αν δεν κάνω λάθος οτιδήποτε είναι πάνω από 20 ευρώ μπορεί να δασμολογηθεί (υπάρχει αυτή η λέξη; ).
                      [/b]
                      Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτή η λέξη πάντως για εμπόρευμα άνω των 21 ευρώ μπορεί να περάσει τελωνίο(αν αποσταλεί από χώρες εκτός Ε.Ε φυσικά) και αν έχει ονομαστεί ως gift τότε άνω των 40 περνά τελωνίο.Έτσι τουλάχιστον έχω διαβάσει στο επίσημο site των ΕΛΤΑ

Comment

Working...
                      X