Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

με το μουφοκινητό μου δύσκολο.και ακόμα πιο δύσκολο να την ποστάρω but I'll give it a try.

EDIT: ο μάγκας πάει στον γιατρό τώρα,φωτογραφία έβγαλα,κάποια στιγμή θα την ποστάρω.
    ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά.
    Carpe diem

Comment

Show us the little monster!!! (αστειεύομαι ).

Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά με το σκυλί Altair.Έχω υπερβολική αδυναμία στα σκυλιά... ;)
      Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

ρε θεέ Somari,τι γαμάτο σκυλάκι είναι αυτό;
          εντάξει.τελικά ο μικρός...είναι μικρή.
          είναι 18 μηνών,εκεπαιδευμένο,μάλλον το είχανε σε σπίτι και το πετάξανε,οι μπάσταρδοι
          της πήρανε αίμα για να δουν αν είναι καλά και τι εμβόλια της έχουν γίνει.κατα τ'άλλα όλα καλά.το μόνο κακό είναι ότι η κοπέλα που το πήρε επειδή νοικιάζει και ο ιδιοκτήτης δεν τα θέλει τα σκυλιά μάλλον θα το δώσει και δεν θα την ξαναδώ .

θα μου λείψει η μικρή...πω ρε πούστη...μερικές ώρες την είχα μόνο και στενοχωριέμαι τώρα που το σκέφτομαι.
          ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δε θα πάρω ποτέ σκυλί για κατοικίδιο.αν πάθει κάτι θα με μαζεύουνε με το κουταλάκι...

EDIT:ενδιαφέρεται κανείς σε περίπτωση που δεν μπορέσει να την κρατήσει η κοπελιά;για Αθήνα μόνο.
          Carpe diem

Comment

Παρτο εσυ ρε.
            Do a barrel roll!

Comment

θα μου λείψει η μικρή...πω ρε πούστη...μερικές ώρες την είχα μόνο και στενοχωριέμαι τώρα που το σκέφτομαι.
              ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δε θα πάρω ποτέ σκυλί για κατοικίδιο.αν πάθει κάτι θα με μαζεύουνε με το κουταλάκι...
              [/b]

Παρτο εσυ ρε.
              [/b]

ώρες ώρες αναρωτιέμαι.τόσο δυσκολονόητα τα γράφω

άσε που δεν έχω χώρο και χρόνο.
              χρήμα βρίσκω,χαλάλι της.κόβω το gaming.θα παίξω μόνο αυτά που ήδη έχω.δεν παίρνω άλλα.
              Carpe diem

Comment

Βάλε αγγελία στο "Ε"
                Originally posted by Raf
                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

καλά κάτσε να δούμε τι θα γίνει και βλέπυμε.ρώτησα αν,εφόσον,όταν δεν είπα σίγουρα.cool...
                  Carpe diem

Comment

Θα το έπαιρνα εγώ αλλά βλέπεις έχω ήδη μια κουταβίτσα την Λίζα μου.Τώρα αν πάρω και δεύτερη θα μου χαλάσουν το σπίτι και θα τριγυρνώ ξυπόλητος.Πάντως κάτι πρέπει να γίνει.Γλυκύτατο κουταβάκι.

Comment

που το είδες εσύ βρε;αφού δεν πόσταρα εικόνα της.
                      Carpe diem

Comment

η κουταβίτσα βρήκε σπίτι,σήμερα έμαθα πως δόθηκε σε μια καλή οικογένεια.η Μαρία κι εγώ θα παρακολουθούμε μήπως και το πετάξουν οι ιδιοκτήτες.όπως καταλαβαίνετε δεν αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη.αύριο η Μαρία θα πάει να τη δει να μου μεταφέρει περισσότερα νέα.
                        Carpe diem

Comment

Είπα να μην κάνω νέο topic και αναφέρω εδώ την "ανάγκη"

Επειδή έρχομαι τριήμερη στα λιμέρια των περισσοτέρων(Αθήνα) θέλω να μου πείτε κανένα μαγαζάκι για videogames(αν υπάρχει) στην περιοχή Πλάκα-Μοναστηράκι,εκεί θα μας αφήσουν λίγο ελεύθερους την Παρασκευή

Comment

SOS!!!
                            Ξέρει κανείς πως θα πάω από ΟΜΟΝΟΙΑ στο σταθμό ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ;;;;
                            κατά προτίμηση ΧΩΡΙΣ ΤΑΞΙ.

Υ.Γ.αυτόν που είναι στην ΚΗΦΙΣΣΟΥ,στον ΚΗΦΙΣΣΟ...θα σας γελάσω.
                            Carpe diem

Comment

Κατεβαίνεις στην πλατεία ΜΕταξουργείου (ΚΑραισκάκη ή Κολοκοτρόνη λέγεται, νομίζω το δεύτερο) και από εκεί συνεχιζεις στην Αχιλλέως για να βγεις στην Καβάλας. Κρατάω μία μικρή επιφύλαξη μήπως σε κάποιο σημείο έχω κάνει και λάθος στις οδηγίες. Η απόσταση δεν είναι πολύ μεγάλη μπορείς να την κάνεις και με τα πόδια αν δεν είσαι με πράγματα. Για bus δεν ξέρω να σου πω αν μπορείς να πάρει κάποιο και ποιο είναι αυτό. Πάντως με ταξί το πιθανότερο είναι να γράψει μόνο την ελάχιστη δηλαδή 2,70 νομίζω. Το δύσκολο θα είναι να φύγεις από τον Κηφισσό όταν θα γυρίζεις...

Comment

Working...
                              X