Announcement

Collapse
No announcement yet.

Επιλυση Μαθηματικων Ασκησεων

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Kapoioi den to exoun parei xampari edw mesa, o skopos den einai na grapseis kala, alla to na klepseis xwris oi alloi na to katalavoun.

[/b]
    Συγχαρητήρια.
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Καλα ντε, μη κανετε quote μισο post.
      Χαβαλες ηταν.

Comment

Για μενα ο καλος ο φοιτητης στο σκονακι φενεται, θεωρηστε σε πραγματικο χωρο εργασιας μια δουλεια στην οποια ο εργαζομενος θα εργαστει υπο πιεση και ενα σφαλμα θα του στοιχησει μια μεγαλη ζημια, οσοι εχουν εξασκηθει στο να αντιγραφουν με ευελεξια θα ανταποκρηθουν πολυ καλυτερα απο οσους καναν μια τυφλη καταγραφη των οσων απομνημονευσαν.

Comment

Mesa ston xavale diepei kai mia sovarothta to thema tou post mou..

Apla ta masterika posts mou leitourgoun se pollapla epipeda :icon_twisted:

Efxaristw gia ta sygxarhthria
          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

Αν τα 2 ενδεχομενα ειναι α) σκονακι και β) κανω τυφλη καταγραφη των οσων απομνημονευσα τοτε εχουμε προβλημα.
            Λουφυ υπαρχει και ενα γ) ενδεχομενο, αλλα καλυτερα να το ανακαλυψεις καποτε μονος σου... θα εκπλαγεις οταν δεις το φως.

Comment

να υποθέσω ότι είναι η ικανότητα προσαρμογής;
              πάντως ότι έμαθα στο λύκειο και στη σχολή,δεν τα χρησιμοποιώ στην τωρινή μου δουλειά.και να σας πω και κάτι άλλο;το θέμα δεν είναι να βρεις δουλειά,αλλά να μπορέσεις να την κρατήσεις κιόλας.τι να το κάνω εγώ π.χ. όταν εσύ ξέρεις τα 1012 αλλά δεν μου κάνεις τη δουλεία που σου έχω αναθέσει.
              Carpe diem

Comment

Kapoioi den to exoun parei xampari edw mesa, o skopos den einai na grapseis kala, alla to na klepseis xwris oi alloi na to katalavoun, ninja den spoudazoume allwste?

(Ma kala pou paei afth h xwra? Naruto den exei dei kaneis epitelous?)
                [/b]
                lol Narutoooo.Aπό τα πιο αγαπημένα μου επισόδεια.Να κλέψεις χωρίς οι άλλοι να σε καταλάβουν.Ναι σου λέω!Ο Naruto πέρασε χωρίς να γράψει τπτ γιατί είχε θέληση για να γίνει ninja(hokage).Naruto dattebayo...
                Nintendo I.D.: paixtis
                3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

lol Narutoooo.Aπό τα πιο αγαπημένα μου επισόδεια.Να κλέψεις χωρίς οι άλλοι να σε καταλάβουν.Ναι σου λέω!Ο Naruto πέρασε χωρίς να γράψει τπτ γιατί είχε θέληση για να γίνει ninja(hokage).Naruto dattebayo...
                  [/b]
                  Εγω παλι εκανα activate το σαρινγκαν και περασα τα μαθηματικα με 5,5 δε με χαλασεεεεεεεεεεεε, σε αντιθεση με το ναρουτο που οτι χει να πει το πε μεχρι το 135 επεισοδειο, τι κριμα...

Comment

Τι εννοείς για το naruto?Δεν έχω δει μέχρι εκεί.Στο 50 είμαι ακόμη.
                    Nintendo I.D.: paixtis
                    3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Guys ena asteio ekana kai to tsitwsate, pm - pm - pm
                      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                      Kindred, this blade and I.
                      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                      Greek Gaming Videos
                      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Για μενα ο καλος ο φοιτητης στο σκονακι φενεται, θεωρηστε σε πραγματικο χωρο εργασιας μια δουλεια στην οποια ο εργαζομενος θα εργαστει υπο πιεση και ενα σφαλμα θα του στοιχησει μια μεγαλη ζημια, οσοι εχουν εξασκηθει στο να αντιγραφουν με ευελεξια θα ανταποκρηθουν πολυ καλυτερα απο οσους καναν μια τυφλη καταγραφη των οσων απομνημονευσαν.
                        [/b]
                        Tώρα αυτά τα λες σοβαρά;
                        gently hold our heads,
                        gently hold our heads on high

Comment

Ο καλος φοιτητης μπορει οντως ναι φαινεται στο σκονακι αλλα στις σχολες δε παμε για να γινουμε καλοι φοιτητες ;)
                          Do a barrel roll!

Comment

Τι εννοείς για το naruto?Δεν έχω δει μέχρι εκεί.Στο 50 είμαι ακόμη.
                            [/b]
                            Spam αλλα αναποφεκτο, λοιπον με το ναρουτο γινετε λιγο αστα να πανε η κατασταση, τα επεισοδεια που βλεπεις συνεχηζουν μια χαρα μεχρι το 135, οπου εκει η σειρα ενω κανει ενα αποθεωτικο κλεισημο αμεσως μετα πατωνει μιας και παιζωνται πανω απο 100 επεισοδεια με fillers (ασχετα επεισοδεια με το κεντρικο σεναριο που ναι μαπα σε σεναριο και ανιμεσηον) ωστοσο μετα βγηκαν τα Ναρουτο shipouden που ειναι η κανονικη συνεχεια απο το 135 και μετα ομως το εχει παρει αλλη ομαδα και η σειρα πεφτει σε ολα τα επιπεδα, σαν να μην εφτανε αυτο αυτος που το γραφει ο οποιος πρεπει να ναι και αδερφαρα χανει τα αυγα και τα πασχαλια και η σειρα γινεται κολωχανιο (μιας και εχω διαβασει και το manga) αν θες την αποψη μου δες την σειρα μεχρι το 135, μη δεις τη συνεχεια, φαντασου την οτι και να φανταστεις θα ειναι καλυτερο απο αυτο που γινεται...

και ξεκηνησε σιγα σιγα να βλεπεις one peace που ειναι το καλυτερο ανιμε που βγηκε ποτε!!! B)

Comment

Ναι γμτ ακομη και το Shippuuden στην αρχη κατι πηγε να πει αλλα μετα χαλασε τελειως απο ενα σημειο και επειτα δε τα κατεβαζα αλλα τα εβλεπα στο youtube κι υστερα τα εκοψα κι απο κει.
                              Do a barrel roll!

Comment

Ναι γμτ ακομη και το Shippuuden στην αρχη κατι πηγε να πει αλλα μετα χαλασε τελειως απο ενα σημειο και επειτα δε τα κατεβαζα αλλα τα εβλεπα στο youtube κι υστερα τα εκοψα κι απο κει.
                                [/b]

Δες τα: Code Geass, full metal alchemist,hajime no Ippo, D.gray Man (βρες τη λιστα με τα φηλλερ επεισοδεια μεχρι το 51 και μη τα δεις) Elfen Lied, Saikano, Kenichi... Kαι παρατα το αθλιο Ναρουτο...

Comment

Working...
                                X