Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Τώρα είμαι μαθητής 2ας Λυκείου και ποτέ στο παρελθόν δεν έκανα σκονάκι ή αντιγραφή από τον διπλανό , πάντα βασιζόμουν στο διάβασμα μου και στις γνώσεις μου στο κάθε διαγώνισμα...
ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ
Μάθε όσα περισσότερα μπορείς τώρα που έχεις την ευκαιρία ...
Βέβαια υπάρχουν και καθηγητές οι οποίοι δεν έχουν όρεξη ή έχουν συμφιλιωθεί με την νοοτροπία των μαθητών , στο μάθημα αυτών των καθηγητών κάνε μόνος σου ότι μπορείς , προσπάθησε γιατί αν περιμένεις από αυτούς....
Και αν έχεις σοβαρό πρόβλημα σε κάποιο μάθημα , πάντα υπάρχουν και τα φροντιστήρια ή το ιδιαίτερο....
[/b]
To ελληνικό σχολείο πλέον είναι μόνο για να περάσεις στις πανελλήνιες. Αυτός είναι ο στόχος σου και αυτό που κοιτάς να κάνεις είναι να γράψεις καλά στα 6 μαθήματα που δίνεις με οποιονδήποτε τρόπο. Και μόνο με σκονάκια να περνούσες που λέει ο λόγος το ίδιο θα έκανε. Στο πανεπιστήμιο ισχύει ακριβώς το αντίθετο...
Βέβαια πολλοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται και νομίζουν ότι περνώντας στις πανελλήνιες πέτυχαν το στόχο τους και εκεί φυσικά αρχίζει το πανηγύρι...
Bεντουζες ΡΕΕΕ!!! Εγραψα τρια θεματα στα πεντε! αντεγραψα δυλαδη μιας και ολα πηγαν οπως τα σχεδιασα, δυλαδη ηταν προφανες οτι και οι υπολοιποι θα χαν φερει τις ασκησεις σε σκονακι, οποτε περημενα να τελιωσουν και να μου δωσουν τα σκονακια τους.
Agreed with
Δεν νομίζω να υπάρχει καθηγητής ΕΙΔΙΚΑ 3βαθμιας που να αποκαλεί το μάθημα του άχρηστο (άντε μια παράγραφο,άντε ένα κεφάλαιο το πολύ).
Κάτι κάνει λάθος ο Λούφφυ.
[/b]
Nαι ρε, εννοείται. Ειρωνικά το έγραψα
gently hold our heads,
gently hold our heads on high
To ελληνικό σχολείο πλέον είναι μόνο για να περάσεις στις πανελλήνιες. Αυτός είναι ο στόχος σου και αυτό που κοιτάς να κάνεις είναι να γράψεις καλά στα 6 μαθήματα που δίνεις με οποιονδήποτε τρόπο. Και μόνο με σκονάκια να περνούσες που λέει ο λόγος το ίδιο θα έκανε. Στο πανεπιστήμιο ισχύει ακριβώς το αντίθετο...
Βέβαια πολλοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται και νομίζουν ότι περνώντας στις πανελλήνιες πέτυχαν το στόχο τους και εκεί φυσικά αρχίζει το πανηγύρι...
[/b]
Sub εδώ θα διαφωνίσω μαζί σου.Αν δεν είχα μάθει στο λύκειο τα βασικά (ολοκληρώσεις,παραγωγίσεις,ανάλυση δυνάμεων κλπ) δεν θα μπορούσα να κάνω ΤΙΠΟΤΑ στη σχολή.
Originally posted by Raf
Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
δεν έχει νόημα να κάτσω να απαντήσω σε καθέναν ξεχωριστά.άλλωστε αυτό είναι το καλό.ότι είμαστε διαφορετικοί κι έχουμε διαφορετικές απόψεις,αλλιώς η ζωή θα ήταν πολύ βαρετή.την άποψη μου την εξέφρασα,τέλος.φίλε με το περίεργο γερμανικό όνομα κανένα πρόβλημα.
Eννοώ ότι το θέμα δεν είναι το πως θα μπεις στη σχολή αλλά το πως θα βγεις. Κλασσικός διάλογος που έχω ακούσει αρκετές φορές είναι ο εξής:
- Τώρα στην σχολή θα πρέπει να διαβαζεις 5 ώρες την ημέρα.
- Ναι σίγουρα... Τόσες δεν διάβαζα ούτε στο λύκειο.
Το λύκειο είναι ένα μέσο για να μπεις σε μία σχολή. Η σχολή είναι ένα μέσο για να κάνεις κάτι στη ζωή σου (όχι ότι άμα δεν μπεις σε σχολή δεν μπορείς να κάνει αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα). Νομίζω είναι εμφανής η διαφορά.
Γενικά και για όσους είναι σχολείο τώρα αυτό να το έχετε στο μυαλό σας. Η πραγματική προσπάθεια και τα δύσκολα αρχίζουν μετά το σχολείο, δεν τελειώνουν μαζί με αυτό. Το μόνο που τελειώνει μαζί με αυτό είναι η πίεση και το ανύπαρκτο περιθώριο λάθους που αφήνουν οι πανελλήνιες.
Sub εδώ θα διαφωνίσω μαζί σου.Αν δεν είχα μάθει στο λύκειο τα βασικά (ολοκληρώσεις,παραγωγίσεις,ανάλυση δυνάμεων κλπ) δεν θα μπορούσα να κάνω ΤΙΠΟΤΑ στη σχολή.[/b]
Εντάξει τα βασικά εννοείται ότι πρέπει να τα ξέρεις αλλά αυτά θέλοντας και μη τα μαθαίνεις. Δηλαδή εντάξει το να κάνεις μία παραγώγιση ή μία ολοκλήρωση δεν είναι κάτι το δύσκολο. Ακόμα και αν δεν τα έχεις μάθει τέλεια από το λύκειο άμα στρωθεις μετά λίγο και ασχοληθείς δεν έχεις πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι στις πανελλήνιες δεν διαβάζεις για να μάθεις παραγώγιση και ολοκλήρωση αλλά για να είσαι σε θέση να λύσεις τα 4 θέματα τα οποία θα σου ανοίξουν τις πόρτες για την σχολή.
Sub εδώ θα διαφωνίσω μαζί σου.Αν δεν είχα μάθει στο φροντιστήριο τα βασικά (ολοκληρώσεις,παραγωγίσεις,ανάλυση δυνάμεων κλπ) δεν θα μπορούσα να κάνω ΤΙΠΟΤΑ στη σχολή.
[/b]
Fixed
3η Λυκειου ειμαι φετος και προσωπικα περα απο τα 6 γνωστα μαθηματα (τεχνολογικης) δεν εχω ΑΝΟΙΞΕΙ το παραμικρο αλλο βιβλιο γενικης.
Και σχετικα με την εκφραση "κανενα μαθημα δεν ειναι αχρηστο" μπορει οντως να ισχυει αλλα σε αυτο το απαραδεκτο (τι να λεμε τωρα) εκπαιδευτικο συστημα με τον καθε ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ να μπαινει στην ταξη και να λεει και να απαιτει τη μλκια του χωρις να ξερει που πανε τα τεσσερα, ε χεσε μεσα.
Σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα κατα 90 % των περιπτωσεων η κατασταση ειναι αυτη.
Δε φταιει το εκπαιδευτικο συστημα για αυτα που αναφερεις στο τελος.. οπως και για πολλα αλλα δε φταιει.
Θα αναφερθω αναλυτικοτερα στο θεμα την επομενη φορα, απλα ο φακελος παιδεια ειναι τεραστιος και θελω τοσο πολλα να πω που δεν ξερω απο που να αρχισω.
Για την ωρα σταματαω εδω λογω ελλειψης χρονου.
Kapoioi den to exoun parei xampari edw mesa, o skopos den einai na grapseis kala, alla to na klepseis xwris oi alloi na to katalavoun, ninja den spoudazoume allwste?
(Ma kala pou paei afth h xwra? Naruto den exei dei kaneis epitelous?)
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Comment