Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι μαρκα τσιγαρα καπνιζετε?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Καπνιζω τα Παθητικα, ειναι και τσαμπα και υπαρχουν σε αφθονια σε κλειστους χωρους ιδιαιτερα οπου δεν υπαρχουν πολλα παραθυρα.
    Do a barrel roll!

Comment

Καπνιζω τα Παθητικα, ειναι και τσαμπα και υπαρχουν σε αφθονια σε κλειστους χωρους ιδιαιτερα οπου δεν υπαρχουν πολλα παραθυρα.
      [/b]
      Τα ιδια καπνιζω και εγω
      και δυστυχως στην ελλαδα τα βρισκεις παντου ακομα και εκει που υποτιθεται δεν θα επρεπε να υπαρχουν
      και το χειροτερο ειναι οτι ακομα και αν δικαιωματικα(σε χωρο που και καλα απαγορευεται) προσπαθησεις να τα αποφυγεις(π.χ. αν πεις σε καποιον να το σβησει επειδη σε ενοχλει το καπνισμα) δυο περιπτωσεις υπαρχουν: θα γινεις ο μαλακας(που εκανες τον κοπο να πεις κατι τετοιο) ή σε ελαχιστες περιπτωσεις που γινει δεκτο το αιτημα σου θα εισαι απλα ο κακος της ολης υποθεσης

Comment

Οld Holborn κίτρινο + Rizla γαλάζια + Rizla φιλτράκια.
        sigpic

Comment

Δεν καπνίζω. Είμαι 27 και δεν έχω καπνίσει στην ζωή μου, πέραν της φοράς που, όταν ήμουν 3, μου έδωσε η μάνα μου να ρουφήξω από το δικό της κι έτσι το σιχάθηκα κιόλας. Δεν ξέρω ακόμα αν το έκανε για να το αντιπαθήσω, αλλά η ίδια, μέχρι πρότινως κάπνιζε πολύ. Είναι 52 και καπνίζει συστηματικά από τα 12 της. Σταμάτησε έπειτα από 40 χρόνια, διότι κάποιες αρτηρίες, ευτυχώς στο δεξί της πόδι, έφραξαν και χρειάστηκε να κάνει επέμβαση με μπαλονάκι καθαρισμού. Πέραν αυτού, έχει μειωμένη την αίσθηση της όσφρησης και αντοχές τζιτζικιού. Δηλαδή ανύπαρκτες. Πέραν τούτου, δεν μπορούσε να δραστηριοποιηθεί κοινωνικά (να πάει σινεμά, θέατρο) γιατί δεν θα άντεχε χωρίς να καπνίσει. Πλέον μπορεί. Επίσης, έχει συνεχές τρέμουλο στο δεξί της χέρι.

Αυτά προς τους καπνιστές. Εντάξει, δεν ευθύνονται για όλα τα δεινά της υγείας μας τα τσιγάρα, αλλά σαφώς, δεν μπορούμε να αμφισβητούμε πόσο βλαβερή συνήθεια είναι. Ο καπνός, σε πολύ μικρές κι ελεγχόμενες ποσότητες, προκαλεί μέχρι και υπερδιέγερση του εγκεφάλου, ενώ είναι άριστο χαλαρωτικό. Όχι για έναν καπνιστή, ο οποίος έχει εθιστεί όμως. Γιατί, η υπερδιέγερση που προκαλεί η νικοτίνη, σύντομα, με την συχνή χρήση, εκπίπτει και μάλιστα, η έλλειψή της, προκαλλεί ακριβώς το αντίθετο. Νοθρότητα. Και για να αποκατασταθεί το μη νοθρό επίπεδο οξυδέρκειας, πρέπει να εισέλθει νικοτίνη στο αίμα. Σας θυμίζει κάτι αυτό; Έχετε δει πρεζάκι με σύνδρομο ή σοκ στέρησης από κοντά; Είναι τρομακτική εικόνα, πιστέψτε με, την έχω δει ουκ ολίγες φορές τα βράδια στο περίπτερο...

Επίσης, για όσους καπνίζουν στριφτό, δυστυχώς θα πρέπει να αναφέρω ότι στατιστικά, η πλειοψηφία καπνίζει και χόρτο, προϊόν ακόμα πιο καταστροφικό και ας λείπουν οι παπαριές τύπου "είναι φυσικό, του θεού" και λοιπές τρίχες. Είναι έντονα εθιστικό, ελάχιστοι γνωρίζουν πως να το καπνίζουν (και ποιο μέρος από όλο το φυτό επίσης), ενώ ακόμα λιγότεροι είναι αυτοί που το ελέγχουν πραγματικά. Όπως και να' χει, ο ανθρώπινος νους, δεν χρειάζεται υποκατάστατα. Απλώς εξάσκηση. Τα υπόλοιπα, τα "ανακαλύπτει" στον δρόμο.

Τέλος, και παρακαλώ να μην βιαστείτε να με κατηγορήσετε ως εμπαθή, ήθελα να ρωτήσω στον sub_zero και τις paixtoyres (συγχωρέστε με, αλλά μου φαίνεται αρκετά γελοίο ως group name, αλλά αυτή είναι προσωπική άποψη και δεν αφορά τα μέλη της ομάδας αυτής, μόνο το όνομα) πόσο διαφορετικό μπορεί να είναι αυτό το θέμα με εκείνο στο οποίο κατηγορήθηκα για προβολή πορνογραφικού υλικού; Μήπως πλέον δεν διαβάζουν και παιδιά μικρότερης ηλικίας το forum? Ή έπαψε να είναι ένα αμιγώς gaming forum? Ή δεν θα μπορούσε αυτό το θέμα να παροτρύνει κάποιον περίεργο να καπνίσει; (δεν εννοώ φυσικά ότι υπάρχει αποκλειστική ευθύνη. Μιλάω συγκριτικά και παραδειγματικά)

Φυσικά και δεν επιθυμώ να κλειδωθεί το παρόν. Απλώς, μου δίνεται η ευκαιρία να γράψω για τήρηση μέτρων και αποστάσεων και την εκμεταλλεύομαι, για να βοηθήσω όλους να καταλάβουν καλύτερα τι σημαίνει ευθύνη απέναντι στα γραφόμενά τους (προτίστως) και ευθύνη απέναντι στα γραφόμενα των άλλων (ειδικώς για τους υπευθύνους της τάξης και εικόνας του forum).

Ramparter, από Τα Παθητικά και τα Τρακαστράτος, υπάρχουν και καλύτερα. Αυτά που καπνίζω εγώ όταν κυκλοφορώ με το ποδήλατο και βρίσκομαι πίσω από Αστικό Λεωφορείο ή Ταξί...
          OniBocho Η Θέα μέσα από ένα Ζωντανό Κουτί

Σ.Π.Ι.Χ. Productions Όραμα, Ιδέες, Αγάπη

Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

Comment

Είναι έντονα εθιστικό, ελάχιστοι γνωρίζουν πως να το καπνίζουν (και ποιο μέρος από όλο το φυτό επίσης)[/b]
            Τα φύλλα κάνουν ωραίο τσαγάκι πάντως.
            sigpic

Comment

Τέλος, και παρακαλώ να μην βιαστείτε να με κατηγορήσετε ως εμπαθή, ήθελα να ρωτήσω στον sub_zero και τις paixtoyres (συγχωρέστε με, αλλά μου φαίνεται αρκετά γελοίο ως group name, αλλά αυτή είναι προσωπική άποψη και δεν αφορά τα μέλη της ομάδας αυτής, μόνο το όνομα) πόσο διαφορετικό μπορεί να είναι αυτό το θέμα με εκείνο στο οποίο κατηγορήθηκα για προβολή πορνογραφικού υλικού; Μήπως πλέον δεν διαβάζουν και παιδιά μικρότερης ηλικίας το forum? Ή έπαψε να είναι ένα αμιγώς gaming forum? Ή δεν θα μπορούσε αυτό το θέμα να παροτρύνει κάποιον περίεργο να καπνίσει; (δεν εννοώ φυσικά ότι υπάρχει αποκλειστική ευθύνη. Μιλάω συγκριτικά και παραδειγματικά) [/b]
              Θα μπορούσε να είχε κλειδωθεί. Βέβαια παρά το ότι το τσιγάρο μπορεί να είναι πολύ πιο επικίνδυνο από τις τσόντες, το τσιγάρο είναι παντού. Που τελικά κιόλας μάλλον σε αντικαπνιστικό μετατράπηκε το τόπικ...

Comment

Θα μπορούσε να είχε κλειδωθεί. Βέβαια παρά το ότι το τσιγάρο μπορεί να είναι πολύ πιο επικίνδυνο από τις τσόντες, το τσιγάρο είναι παντού. Που τελικά κιόλας μάλλον σε αντικαπνιστικό μετατράπηκε το τόπικ...
                [/b]

Διαβάζοντας το post σου έσκασα στα γέλια .
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Διαβάζοντας το post σου έσκασα στα γέλια .
                  [/b]
                  Aναφερόμουνα σε κάτι που είχε γράψει παλιότερα ο ονιμποκο, ότι προτιμάει να πουλάει μία τσόντα σε ένα παιδί παρά ένα πακέτο τσιγάρα...

Comment

Sub αν ανοίξω θέμα σχετικά με το μωρό το όμικρον το γνήσιο κτλ θα κλειδωθεί;γιατί παλιά ψηνόμουν για κάτι τέτοιο,πλέον έχω απομακρυνθεί από το σπορ.
                    Carpe diem

Comment

Eιστε ολοι εκτος θεματος εγω ηθελα να συζητησω την ποιοτητα στη γευση καθε τσιγαρου και την απολαυση που σου προσφερει, το τοπικ πρεπει να κλειδωθει η να αλλαξει τιτλο.

Comment

Η πρόθεση σου, με το αν είναι κατάλληλο ή όχι το θέμα για το παρόν φόρουμ, δεν έχουν καμία σχέση.

Το γεγονός επίσης ότι κάποιοι δήλωσαν μη καπνιστές ή ακόμα και αντικαπνιστές, επίσης δεν τους θέτει εκτός θέματος. Το ίδιο δεν θα συναίβενε και σε ένα θέμα το οποίο θα αφορούσε το Χ παιχνίδι; ΌΛο και κάποιος θα έγραφε πως δεν του άρεσε. Για να είναι εντός θέματος, θα πρέπει να γράψει οπωσδήποτε ότι του άρεσε ή ότι τον άφησε ικανοποιημένο η προσπάθεια των δημιουργών του;

Σε κάθε περίπτωση, εγώ δεν ζήτησα να κλειδωθεί το θέμα. Απλώς, ήθελα να καταδείξω πως η άγνοια ή η αφέλεια και επιπολαιότητα κάποιων μπορεί να αποτελεί την βάση για μεροληψία. Και φυσικά πως, κάποια πράγματα, έχουν πολύ λιγότερη σημασία από όση θέλουμε και τους δίνουμε (αναφερόμενος εν προκειμένω στο θέμα με τις τσόντες).

Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

Comment

Μην ξεχνάς όμως το γεγονός ότι ούτε το άλλο θέμα σβήστηκε/κλειδώθηκε. Το μόνο που αφαιρέθηκε ήταν ένα βίντεο. Και το βίντεο σβήστηκε για λόγους οι οποίοι λίγο πολύ είναι αποδεκτοί από όλους. Αν δεν θες να το καταλάβεις τότε συγνώμη αλλά δεν σου φταίει κανείς.

Comment

Προβληματα απο το πουθενα...ελεος,τι προσπαθουν καποιοι να αποδειξουν;

Τελος παντων, το τσιγαρο ειναι κατι το οποιο δεν θα το βαλω ποτε στο στομα μου κι αυτο γιατι εχω τεραστια αυτοεκτιμηση και αυτοσεβασμο ωστε να προκαλεσω κατι κακο στον εαυτο μου σε συστηματικη βαση. Απο εκει και περα δεν πιστευω οτι καποιος θελει να κοψει το καπνισμα και δεν μπορει. Ειναι απλα μια μεγαλη αποφαση, που κακως προκειπτει καθως δεν θα επρεπε καν να φτασει καποιος σε αυτο το σημειο.

Η μαριχουανα απο την αλλη δεν εχει σκοτωσει ποτε κανεναν...... ;)
                            :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Μην ξεχνάς όμως το γεγονός ότι ούτε το άλλο θέμα σβήστηκε/κλειδώθηκε. Το μόνο που αφαιρέθηκε ήταν ένα βίντεο. Και το βίντεο σβήστηκε για λόγους οι οποίοι λίγο πολύ είναι αποδεκτοί από όλους. Αν δεν θες να το καταλάβεις τότε συγνώμη αλλά δεν σου φταίει κανείς.
                              [/b]
                              Ειλικρινά δεν βλέπω να διαφωνούμε. Ούτε ζητάω τα ρέστα για κάτι. Τονίζω απλώς κάτι και από την άλλη, σχολίασα ότι για μένα δεν θα έπρεπε να κλειδωθεί το θέμα, όπως κάποιοι ως τώρα είπαν. Ούτε αλλαγή τίτλου χρειάζεται. Εξήγησα στο προηγούμενο ποστ μου ότι για κάθε θέμα, πάντοτε θα υπάρχουν πολλές οπτικές και διαφορετικές απόψεις. Αυτό είναι και το υγιές πιστεύω.

Προβληματα απο το πουθενα...ελεος,τι προσπαθουν καποιοι να αποδειξουν;

Η μαριχουανα απο την αλλη δεν εχει σκοτωσει ποτε κανεναν...... ;)
                              [/b]
                              Μπορείς να γίνεις πιο σαφής; Ποιοι είναι οι κάποιοι και τι προσπαθούν να αποδείξουν;

Επίσης, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με την δεύτερη παράγραφό σου, αλλά όχι και με την τρίτη -που συμπεριέλαβα στο quotation- στην οποία γράφεις κάτι εντελώς διφορούμενο. Διφορούμενο ως προς τα προηγούμενα που έγραψες, αλλά και ως προς την αλήθεια. Η οποία είναιπως, και τα δύο, βραχυπρόθεσμα προκαλλούν έντονο εθισμό και μακροπρόθεσμα τις ίδιες ή και χειρότερες συνέπειες.

Comment

νομίζω πως το έγραψε για πλάκα αυτό με τη μαριχουάνα
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X