δεν εχω να πω και πολλα, ναι ακουγονται σαν βλακες οσοι "διαφημισαν" με αυτο το τροπο την εκπομπη, και ναι το βρισκω λαθος και απλα τροπο να "προκαλεσουν". απο την αλλη αμα καποιος ενδιαφερεται να παει να αλλαξει καλα κανει και μπορει να νιωθει και περηφανος μετα. εφοσον υπαρχουν ατομα που παρακολοθουν οτι τους πλασαρουν και γουσταρουν (συμπεριλαμβανομενου κι εμενα μεσα), κι εφοσον αυτη ειναι η παιδεια και κουλτουρα του ελληνα σημερα, καλα κανουν και ξεφτυλιζονται ολοενα και περισσοτερο, για τα λεφτα γινονται ολα σε τουτο το κοσμο...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ε όχι,αυτό πάει πολύ.
Collapse
X
-
Ειλικρινά και γω αδυνατώ να καταλάβω σε ποιο επίπεδο έγινε συσχέτιση του "Ελληνάρα" με την εκπομπή. Άλλωστε η εκπομπή μας ήρθε από άλλα πιο "πολιτισμένα" κράτη όπως πχ Αμερική...Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Που κολλάνε οι ελληνάρες με την συγκεκριμένη εκπομπή; Δεν νομίζω να υπάρχει εθνικιστής/φασίστας που να κάτσει έστω για 1 λπτό να δει κάτι τέτοιο. Αν πάλι εννοείς τον ελληνάρα από την άποψη του "τρέντυ ελληνάρα" αυτό είναι άλλη υπόθεση αφού κάτι τέτοια άτομα είναι απλά τρέντυδες και τίποτα άλλο...
[/b]
Ηλίθιο εκ μέρους μου, αλλά με όσα επικά ειπώθηκαν στο άλλο thread δε μπόρεσα να κρατηθώ:p. Δεν εννοούσα κάτι περισσότερο πάντως.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Πιο πανω ειπε ο Sheik πως θα πανε ατομε με πραγματικα προβληματα δυσμορφιας. Δεν ξερω αν γινεται κατι τετοιο, αλλα εγω σε μια εκπομπη που ειχα δει σε ενα καναλι ειχε παει μια η οποια απλα δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο και την εκανα εμφανισιακα ομορφη. Τερας ομως δεν ηταν.
Τους ανθρωπους με παραμορφωμενο προσωπο απο ατυχηματα ή εκ γενετης θα τους βαζουν μαλλον σε κανα Christmas special.
Συμφωνω πως ολοι θελουμε να ειμαστε ομορφοι και μας αρεσουν οι ομορφοι. Αλλα η προβολη του "θεικα τελειου ομορφου" θα προκαλεσει περισσοτερο κακο παρα καλο. Γιατι καλα αυτοι που θα υποστουν την αλλαγη. Ο καθε αντρας και γυναικα, εφηβος ή εφηβη που "καταδικαστηκαν" στην οποια παραμορφωση δεν θα αισθανθουν μειονεκτηκα και τιποτενιοι μπροστα στην ιδεα πως σε κανεναν δεν αρεσουν; Δεν θα γινουν χιλιαδες ανθρωποι δυστυχισμενοι και ψυχολογικα καταρακωμενοι;My blog:Doppel's Den
Comment
-
για τα λεφτα γινονται ολα σε τουτο το κοσμο...
[/b]
Ναι είναι χαζό IMHO να αλλάξεις την εμφάνισή σου(εκτός από τα άτομα με πραγματικά προβλήματα ύστερα από ατυχήματα)διότι είσαι ψεύτικος έτσι,υποκρίνεσαι.Ο άντρας/ η γυναίκα που θα διεγερθεί από εσένα πρέπει να διεγερθεί με τον αληθινό σου εαυτό,όχι με υποκρισίες.Η αληθινή ομορφία βρίσκεται στον εσωτερικό μας κόσμο καλώς ή κακώς.Το πιστευώ ακράδαντα αυτό.Ναι μετράει και η εξωτερική εμφάνιση,αλλά δεν πάει η άλλη να είναι ΘΕΑ εάν δεν έχει έναν ωραίο εσωτερικό κόσμο(σύμφωνα με προσωπικά κριτήρια) δεν θα δώσω δεκάρα.Πάρτε πχ τις χαζογκόμενες,είναι πολύ ωραίες αλλά πόσοι πραγματικά ελκύονται με τον χαρακτήρα τους?
Εγώ ποτέ δεν θα δεχόμουν να κάνω πλαστική επέμβαση και εάν έκανε το άτομο που θα με ελκούσε πιστέψτε με θα μου κακοφαινόταν πάρα πολύ...
Επίσης είμαι κατά του μακιγιάζ αλλά αυτό είναι ένα αναγκαίο κακό...
Comment
-
Επίσης είμαι κατά του μακιγιάζ
[/b]
Μαζι σου. Προτιμω το προσωπο να ειναι "μανατο" και οχι γεματι μακιγιαζ και λοιπα καληντικα.My blog:Doppel's Den
Comment
-
Καλως ή κακως καποια ατομα εχουν προβλημα στην εμφανιση τους (βασει των καθιερωμενων προτυπων στις διαφορες κοινωνιες που ζουν). Δεν ειναι απλο να αλλαξουν αυτα τα προτυπα κ προκειμενου να ζησουν μια φυσιολογικη ζωη μακρια απτον κοινωνικο ρατσισμο, αλλαζουν αυτοι.
Δεν ειναι σωστο να συμβαινει αλλα ειναι μια πραγματικοτητα.
Γενικα , ειναι πολυ ευκολο να λεμε ποσο λαθος ειναι να αλλαζεις την εικονα σου, ομως ειναι το ιδιο ευκολο να μπουμε στη θεση αυτων των ατομων?
Επομενως, εγκρινω την χειρουργικη "παρεμβαση" σε εμφανιση.
Οσον αφορα το show, το επιπεδο της Ελληνικης TV ειναι χαμηλο, το γνωριζουμε.
Υπαρχουν βεβαια πολυ χειροτερα κ μαλιστα πιο ανεπτυγμενων χωρων οπως για παραδειγμα της US, Ιαπωνιας, Ολλανδιας κτλ
Απτη στιγμη που ειναι στο χερι του καθε ενα να προσδιορισει τι ειναι αυτο που θελει να δει/αποφυγει τοτε δε δινω κανενα "λαθος" στη συγκεκριμενη εκπομπη.
Πουλακια μου, να ΜΗΝ μακιγιαρονται οι γυναικες? wot?
Το μακιγιαζ κανει θαυματα!
ΑΠλα μην κρινετε τις γυναικες που θελετε το βραδυxD
" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι.Εγώ δεν είπα να μην φτιάχνοντε οι γυναίκες.Είναι τελείως διαφορετικό όμως να τις παίρνουν,να τις δείχνουν "πόσο άσχημες" είναι στο γυαλί (-1000 αυτοεκτίμηση) και μετά να μας δείχνουν πως τις κάναν όμορφες και κοινωνικά "αποδεκτές".Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
Comment