Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Και ποιος μιλαει ρε παιδια για εξευτελισμος αξιοπρεπειας και ολα τα αλλα συναφη?
Ή μηπως εχετε ιδεα ποσο χαλια μπορει να νιωθει κανεις με τον εαυτο του λογω προβληματων εμφανισης και αυτο ΟΧΙ επειδη εμεις και καλα προβαλλουμε το "ωραιο" αλλα απλα επειδη δεν νιωθουν οι ιδιοι καλα?
Και γιατι κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας...?Ολοι δεν θελουμε να ειμαστε ωραιοι?Δεν το προβαλλει κανεις....ο ανθρωπος ειναι "οπτικο" ον.Το ωραιο αρεσει,πουλαει και γεμιζει τον ανθρωπο αυτοπεποιθηση και σιγουρια.
Που ειναι το κακο καποιος με πραγματικα προβληματα εμφανισης -που του δημιουργουν ενα σωρο αλλα ψυχολογικα προβληματα- να εχει μια ευκαιρια να αλλαξει και να τονωσει την διαθεση του?Ο ιδιος το θελει,ο ιδιος το χρειαζεται και ας παμε ολοι μετα να του την πουμε και να τον μειωσουμε επειδη -κατα τη γνωμη μας- εξευτελιστηκε και πουλησε την αξιοπρεπεια του.
Που ειναι το κακο καποιος με πραγματικα προβληματα εμφανισης -που του δημιουργουν ενα σωρο αλλα ψυχολογικα προβληματα- να εχει μια ευκαιρια να αλλαξει και να τονωσει την διαθεση του?Ο ιδιος το θελει,ο ιδιος το χρειαζεται και ας παμε ολοι μετα να του την πουμε και να τον μειωσουμε επειδη -κατα τη γνωμη μας- εξευτελιστηκε και πουλησε την αξιοπρεπεια του.[/b]
Τέτοιες περιπτώσεις υπήρχαν πολλές. Άτομα τα οποία είχαν κάποιο ατύχημα που τους άφησε σημάδια όπως εγκαύματα, ουλές ή διαλυμένη οδοντοστοιχία. Μια γυναίκα θυμάμε μπήκε και βγήκε κυριολεκτικά διαφορετικός άνθρωπος από εκεί μέσα. Ο άντρας της θα νομίζει ότι ξενοπηδάει (με το συμπάθειο).
Altair πολύ απλά με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στο forum, μιλάω για το υπερήφανο γένος των ?γαμάτων?, όπως τους χαρακτηρίζει και κάποιος από εδώ μέσα, Ελλήνων, του οποίου το επίπεδο και αντικατοπτρίζεται μέσα από επιλογές του σαν αυτή.[/b]
ναι αλλά με τέτοια λόγια κινδυνεύεις να περάσεις στο άλλο "στρατόπεδο", του "ανθέλληνα".άσε που και πάλι άσχετο μου φαίνεται με το όλο θέμα.
Στο ότι πρόκειται για μια εκπομπή η οποία προσπαθεί να αποφέρει κέρδος μέσω του εξευτελισμού της ανθρώπινης προσωπικότητας;
Ή στο ότι δεν είναι λιγότερο ένοχος αυτός που συντηρεί και δίνει το ?ερέθισμα? για να προβληθεί η εκπομπή, από αυτόν που την προβάλει;[/b]
Λινκ δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο μορφωτικό επίπεδο και τα ίδια βιώματα για να μπορούν να το κρίνουν κατ'αυτόν τον τρόπο.άσε που πολλοί το βλέπουν και από απλό ενδιαφέρον.για να μη μιλήσω για τους γνωστούς και συγγενείς των ανθρώπων που πάνε εκεί.
διαφωνώ κάθετα με τέτοιου είδους εκπομπές,ΑΛΛΑ στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει και θετική πλευρά,όπως σε όλα τα πράγματα άλλωστε.σκέψου φίλε Λινκ ότι πολλοί άνθρωποι έχουν σημαντικά προβλήματα τα οποία για να τα διορθώσουν απαιτούνται χρήματα τα οποία δεν μπορούν να διαθέσουν.
Με αλλά λόγια το Mega παράγει κοινωνικό έργο και πρέπει να του λέμε και ευχαριστώ.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Sorry, δεν αναφερόμουν σε εσένα Altair, αλλά τα λεγόμενα του Sheik.
Αυτό που θέλω να πω ρε συ Sheik, είναι πως δεν είμαι ενάντια στην όποια θετική πλευρά μπορεί να έχει ένα τέτοιο show, αλλά με τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να τη πασάρει. Μπορεί να ρίχνει το κάλυμμα της βοήθειας, αλλά όταν αυτός ο άνθρωπος που και καλά βοηθείται μέσω του show, προβάλλεται σε ολόκληρη την Ελλάδα, προβάλλεται το πρόβλημα του, η κατάσταση του, η όλη διαδικασία που πρόκειται να περάσει εκεί κλπ, με σκοπό το κέρδος, τότε πως δε μιλάμε για εξευτελισμό της ανθρώπινης προσωπικότητας; Δεν μιλάμε για βοήθεια σε αυτούς τους ανθρώπους, αλλά για εκμετάλλευση αυτών στο βωμό του κέρδους.
Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται, δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που το κάνει αυτό.
Εμεις οχι αλλα καποιοι που θα πανε εκει και μπορει να αλλαξει η ζωη τους επειτα, ναι, ευχαριστω θα πρεπει να λενε.
[/b]
Αυτό δεν αναιρεί τίποτα από αυτά που είπα πιο πάνω.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Sorry, δεν αναφερόμουν σε εσένα Altair, αλλά τα λεγόμενα του Sheik.
Αυτό που θέλω να πω ρε συ Sheik, είναι πως δεν είμαι ενάντια στην όποια θετική πλευρά μπορεί να έχει ένα τέτοιο show, αλλά με τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να τη πασάρει. Μπορεί να ρίχνει το κάλυμμα της βοήθειας, αλλά όταν αυτός ο άνθρωπος που και καλά βοηθείται μέσω του show, προβάλλεται σε ολόκληρη την Ελλάδα, προβάλλεται το πρόβλημα του, η κατάσταση του, η όλη διαδικασία που πρόκειται να περάσει εκεί κλπ, με σκοπό το κέρδος, τότε πως δε μιλάμε για εξευτελισμό της ανθρώπινης προσωπικότητας; Δεν μιλάμε για βοήθεια σε αυτούς τους ανθρώπους, αλλά για εκμετάλλευση αυτών στο βωμό του κέρδους.
Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται, δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που το κάνει αυτό.
Αυτό δεν αναιρεί τίποτα από αυτά που είπα πιο πάνω.
[/b]
Δε διαφωνω.Το θεμα ειναι οτι τα ατομα τα οποια θα δηλωσουν συμμετοχη,προφανως θα εχουν ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
εμφανισιακα-σωματικα και εν τελει ψυχολογικα προβληματα.Το να προβληθουν σε ολοκληρη την χωρα και να υποβληθουν σε αυτην την διαδικασια και καλα "ξεπεσμου" το γνωριζουν.Και για να τα υποστεις ολα αυτα,σημαινει πως οντως χριζεις βοηθειας και αυτος ο "ξεπεσμος" ειναι το λιγοτερο.
Χαιρω πολυ,ολα γινονται για το χρημα και το κερδος.Απο καταβολης κοσμου αυτο γινεται.Αλλα σε σχεση με τα αλλα reality που εχουμε δει κατα καιρους,αυτο πιστευω πως ΟΝΤΩΣ βοηθαει ανθρωπους.Ζηταει τον "εξευτελισμο" σου,οκ.Αλλα σε ανταλλαγμα,δινει πολλα περισσοτερα σε αυτα τα ατομα τη στιγμη που big brother κλπ στο τελος μπορει να μη σου δωσει και τιποτα απολυτως(1 απο ολους αλλωστε κερδιζει τα λεφτα)
Την ερωτηση αυτη,καπως αλλαγμενη,ειχα σκοπο να την κανω εγω σαν επιχειρημα αν θελεις στις αναφορες περι προβολης του ομορφου,του ωραιου και καλλωπισμενου που δηθεν προβαλλει αυτη η εκπομπη.
Ολοι θελουμε να ειμαστε ωραιοι και να βγαινουμε με ωραιες/ωραιους.
Επομενως,εφοσον κατα τη γνωμη σου(δε μιλαω προσωπικα στον Somari) η εκπομπη προβαλλει συγκεκριμενα πραγματα τα οποια εσενα δεν σε εκφραζουν,ερωτω εγω.
Θα εβγαινες με μια κοπελα ΠΡΙΝ παει σε αυτη την εκπομπη??
Και για να απαντησω στην δικη σου ερωτηση,ναι θα εβγαινα,ΑΦΟΥ ειχε παει στο reality,ΑΦΟΥ μου αρεσε οπως ηταν και πιο σημαντικο ΑΦΟΥ της αρεσα κι εγω
Y.Γ και επειδη δεν εχω καταλαβει,η εκπομπη θα ειναι ελληνικης παραγωγης ή απλα μεταδοση της αμερικανικης εκδοχης?
Ned Stark A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart. It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories. A man wields his sword in order to depart life with a smile. In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
Ειναι ο Getta Robo.
θα κλείσω λέγοντας πως εάν είναι μια φορά καθάρματα αυτοί που έφτιαξαν / έφεραν το παιχνίδι, άλλο τόσο, ίσως και περισσότερο, είναι ο κάθε Ελληνάρας, έχουμε πολλούς απ? ότι φαίνεται, που θα κάτσει να το παρακολουθήσει λίγο πριν πάει να κάνει ανάρτηση της ?γαλανόλευκης? στο μπαλκόνι του σπιτιού του. [/b]
Που κολλάνε οι ελληνάρες με την συγκεκριμένη εκπομπή; Δεν νομίζω να υπάρχει εθνικιστής/φασίστας που να κάτσει έστω για 1 λπτό να δει κάτι τέτοιο. Αν πάλι εννοείς τον ελληνάρα από την άποψη του "τρέντυ ελληνάρα" αυτό είναι άλλη υπόθεση αφού κάτι τέτοια άτομα είναι απλά τρέντυδες και τίποτα άλλο...
Comment