Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εγινα οι 768 1Mbit?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Μιας και πιάσαμε αυτη την κουβέντα, ψάχνομαι για 24αρα ταχύτητα. αν όχι 24, 8..
    η Forthnet δεν έχει δίκτυο εδω, οπότε Failure. Τι αξίζει να κάνω? HALP~! xD

PS: Εμένα δεν εχει γίνει ακόμα

Comment

ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ, ΕΠΑΝΑΛΑΝΒΑΝΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΜΗ ΒΑΛΕΙΣ ΑSS HOL
      [/b]
      Γιατι; :blink:
      My blog:Doppel's Den

Comment

Πια torrents απο rapidshare κατεβάζω και μάλιστα χωρίς premium. Να ναι καλά η υπομονή μου.

Comment

Τρια πραγματα διδασκουν την υπομονη. Υπολογιστης γεματος ιους, χαλασμενο chipaki σε playstation και αργο internet. Και υπηρχε περιοδος που τα ειχα και τα τρια.

Οντως χαρα στην υπομονη σου Chris.
          My blog:Doppel's Den

Comment

Πια torrents απο rapidshare κατεβάζω και μάλιστα χωρίς premium. Να ναι καλά η υπομονή μου.
            [/b]
            Πως ψάχνεις για αρχεία στο rapidshare ρε συ; Κι εγώ το σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω πως να βρίσκω τα links

Comment

Πως ψάχνεις για αρχεία στο rapidshare ρε συ; Κι εγώ το σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω πως να βρίσκω τα links
              [/b]
              Στο rapidshare πλέον υπάρχουν τα πάντα, εγώ σειρές και ταινίες μόνο από εκεί κατεβάζω. Η ταχύτητα σπάνια πέφτει κάτω από τα 180 (με σύνδεση 2 Mbit), δεν ανησυχείς για seeds και leechers με αποτέλεσμα να μπορείς να κατεβάσεις μια ταινία ακόμα και σε μιάμιση ώρα. Βέβαια είναι απαραίτητο να έχεις Premium account (50? το χρόνο) αλλιώς σου βγαίνει πραγματικά η ψύχη από τα απανωτά restarts.

Υπάρχουν πάρα πολλά sites (ενδεικτικά: rslinks.org, rapidsearching.com, τα ελληνικά fora blogthea.com και warezakias.info κ.α.). Πάντως, στο 99% των περιπτώσεων ένα ψάξιμο στο Google είναι αρκετό. Ξέρω 'γω θέλεις να κατεβάσεις 1ο κύκλο Prison Break; Γράφεις "prison break season 1 rapidshare" και είσαι έτοιμος.

Comment

<div class='quotetop'>(Doppelganger &#064; Mar 23 2008, 03&#58;47 PM) [snapback]15539[/snapback]</div>
                Γιατι; :blink:
                [/b]

διότι θα σου βγάλουν την πίστη μέχρι να έρθει η σύνδεση,για λίγο καιρό (2-3 μήνες) μπορεί να μείνεις χωρίς σταθερό τηλ/νο,στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών,σιγά μη σε εξυπηρετήσουν,και όταν κάποια στιγμή έρθει η σύνδεση,αν έρθει δηλαδή,θα έχεις συνεχώς προβλήματα με την ταχύτητα,δε θα έχεις σύνδεση για ώρες/μέρες κτλ.

ένας γνωστός μου δούλευε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και μου είπε ότι έφυγε από κει γιατί δε γούσταρε να κοροϊδεύει τον κόσμο.μέχρι και τα αφεντικά του του λέγανε "είμαστε για τον φούτσο,τι να τους πούμε"
                Carpe diem

Comment

Και αν θέλετε το ελληνικό site με τους περισσότερους users που θα βρείτε ΤΑ ΠΑΝΤΑ(.-): greekzlive.com. Everythinggggggg.

ΤΟ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ ΜΕ ΤΟ RAPIDSHARE ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ&#33;

Comment

Παντως η δικια μου 768 παραμενει ως εχει, OTEnet εχω εδω και 3 χρονια. Το καλοκαιρι ψηνομαι αγρια για 24αρα

Να κατεβασουμε κανα Anime με ανεση βρε αδερφε..&#33;

Comment

Και αν θέλετε το ελληνικό site με τους περισσότερους users που θα βρείτε ΤΑ ΠΑΝΤΑ(.-): greekzlive.com. Everythinggggggg.

ΤΟ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ ΜΕ ΤΟ RAPIDSHARE ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ&#33;
                      [/b]
                      Ναι αλλα θελει invite...

Πρωτη φορα βλεπω rapid με invite.. πατε στο greek-fun αν ειναι που ειναι και free... ;) ;)

Comment

<div class='quotetop'>(Link123 &#064; Mar 24 2008, 02&#58;12 PM) [snapback]15637[/snapback]</div>
                        Παντως η δικια μου 768 παραμενει ως εχει, OTEnet εχω εδω και 3 χρονια. Το καλοκαιρι ψηνομαι αγρια για 24αρα

Να κατεβασουμε κανα Anime με ανεση βρε αδερφε..&#33;
                        [/b]

Εμένα μου έγινε χθες 1mbit και κατεβάζω ακόμη και με 105-106 kb/s.

Eπεισόδια anime κατεβάζεις άνετα και με πολύ μικρότερες ταχύτητες από τα 24mbit.
                        Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Βοηθήστε τον συνάνθρωπο να κάνει σύνδεση ωρε&#33; xD

Comment

Working...
                          X