Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αν ηταν .. ποιος θα ηταν;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αν ηταν .. ποιος θα ηταν;

Λοιπον, νομιζω πως σκεφτηκα ενα σουπερ γαματο θεμα!!!

Αν τα μελη του φορα μας ηταν ηρωες σε videogame ποιοι θα ητανε? βεβαια καθενας θα διαλεξει καποιο μελος να τον ταυτησει με καποιον ηρωα με γνωμωνα την εμπνευση του, νομιζω οτι θα εξεληχθει σε πολυ ωραιο θεμα με πολυ χιουμορ...

εγω θα ηθελα να ημουν ο ενας και μοναδικος tingle! δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερος ηρωας video game

σοβαρα τωρα... μαλλον ο link! ταυτιζομαι ομως περισσοτερο με τον link απο το ocarina of time!

Comment

o Nero The Sable.

Comment

Ρε επειδή είναι ο Luffy δεν πα να πει ότι δεν θα διαβάζουμε τι γράφει.Αποτι κατάλαβα εννοεί να διαλέξετε ΑΛΛΟΝ και να του κρεμάσετε ταμπέεε..εεεε...εννοώ να< τον ταυτίσετε με ήρωα.
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

<div class='quotetop'>(Somari &#064; Mar 26 2008, 10&#58;55 PM) [snapback]15961[/snapback]</div>
          Ρε επειδή είναι ο Luffy δεν πα να πει ότι δεν θα διαβάζουμε τι γράφει.Αποτι κατάλαβα εννοεί να διαλέξετε ΑΛΛΟΝ και να του κρεμάσετε ταμπέεε..εεεε...εννοώ να< τον ταυτίσετε με ήρωα.
          [/b]

Eλεγα και γω δε θα το καταλαβει κανενας πια? θελετε να ποσταρουμε για αυτον που ποσταρε πριν απο μας ωστε να μην δημιουργηθει καμια υπονοια εμπαθειας?

Comment

Λοιπόν ξεκινάω τότε με τα νέα δεδομένα&#33; Αν ο Luffy aka ΦΥΓΕ114 ήταν χαρακτήρας σε Video Game τότε θα ήταν σίγουρα αυτό το αξιαγάπητο και αξιολάτρευτο ον&#33; O Daxter&#33;&#33;&#33;

Let the games begin...
            Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

Eμενα παλι δεν ξερω πως μου εκατσε, αλλα αν ο Netharion ηταν σε videogame θα ηταν καπως ετσι:

....ειμαι πολυ περιεργος να δω ποιος θα γραψει για μενα και τι.......θαψιμο που εχει να πεσει....
              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Eμενα παλι δεν ξερω πως μου εκατσε, αλλα αν ο Netharion ηταν σε videogame θα ηταν καπως ετσι:

....ειμαι πολυ περιεργος να δω ποιος θα γραψει για μενα και τι.......θαψιμο που εχει να πεσει....
                [/b]
                Χαχαχαχαχαχα&#33; Ωραίος ρε,έχω πεθάνει στο γέλιο ΚΑΜΕΧΑΜΕ ΚΥΜΑ&#33;&#33;&#33;
                Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

Dj solid, πραγματικα θα ησουν... δεν θυμαμαι πως τον λενε αλλα ηταν αυτο το Βαμπρρ στο Metal gear solid 2...

Comment

για πείτε και για μένα.ο Shadow πάντως θα ήταν ο Vergil (DMC3)

Carpe diem

Comment

Laharl:

Burai Fighter:

XenoVagrant (τρεχείιιιιιιι):

Όταν σκεφτώ κάτι καλύτερο θα το βάλω.

Comment

Sith Lord Bahamut

Evans

Laharl

Xeno

Link

Scatman
                        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Link

[/b]
                          QFT

Shattenjagger + Burai

Originally posted by Raf
                          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

LAL

Burai

Link

DJ --Βάλτε την φάτσα του--
                            "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Καλό αλλά είπαμε ήρωες από games ;)
                              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Working...
                              X