Το Σαββατο 5 Απριλιου γιορταζω τα γενεθλια μου και για τις αναγκες της γιορτης μου εχω κλεισει 3 καταστηματα και μια αιθουσα στο Village Park Ρεντι μιας και θα ερθει κοσμος απο τη δουλεια μου, τη σχολη, το κομμα, την οικογενεια και το MyXbox//GR καθως ελπιζω να με τιμησετε και εσεις!
Το προγραμμα που περιλαμβανει τα 5 καταστηματα εχει ως εξης :
Απο το απογευμα λοιπον ξεκηναμε με
5:00-7:00 θα ειναι διαθεσιμη η καφετερια FloCafe
7:00-9:00 θα ειναι διαθεσιμη η Νο12 Αιθουσα του Village οπου θα προβληθει η ταινια : 10.000 π.Χ.
9:00-11:00 Θα μας περημενει το Αprie για ποτακι ενω στη συνεχεια
11:00-πρωι B) Θα το καψουμε στο Ταμαμ με ανατολιτικα και αργιλεδες!!!
Στο τελος της βραδιας θα εχει γινει κληρωση για 3 Xbox 360 και ενα Wii γιατι πανω απ ολα ειμαστε gamers και ετσι θα ανακοινωθουν τα τεσσερα ονοματα τις πρωτες πρωινες ωρες, αλλα ακομη και αν καποιος νικητης δε βρισκεται εκει θα ενημερωθει τηλεφωνικος.
Θα χαρω πολυ να σας δω εκει οσους περισσοτερους απο δω γινεται ελατε ολοι μαζι να περασουμε καλα, οποιος θελει να ερθει να μου στειλει μονο σε πμ το ονομα του και το τηλεφωνο του για να υπαρχει το ονομα στις λιστες αλλα και για να ειδοποιηθει εκτος απροοπτου.
Ευχαριστω.
ΥΓ καταραμμενο εδιτ, εκει που λεει 5 ενοει 3 οπως αναφερετε και πιο πανω.
Το προγραμμα που περιλαμβανει τα 5 καταστηματα εχει ως εξης :
Απο το απογευμα λοιπον ξεκηναμε με
5:00-7:00 θα ειναι διαθεσιμη η καφετερια FloCafe
7:00-9:00 θα ειναι διαθεσιμη η Νο12 Αιθουσα του Village οπου θα προβληθει η ταινια : 10.000 π.Χ.
9:00-11:00 Θα μας περημενει το Αprie για ποτακι ενω στη συνεχεια
11:00-πρωι B) Θα το καψουμε στο Ταμαμ με ανατολιτικα και αργιλεδες!!!
Στο τελος της βραδιας θα εχει γινει κληρωση για 3 Xbox 360 και ενα Wii γιατι πανω απ ολα ειμαστε gamers και ετσι θα ανακοινωθουν τα τεσσερα ονοματα τις πρωτες πρωινες ωρες, αλλα ακομη και αν καποιος νικητης δε βρισκεται εκει θα ενημερωθει τηλεφωνικος.
Θα χαρω πολυ να σας δω εκει οσους περισσοτερους απο δω γινεται ελατε ολοι μαζι να περασουμε καλα, οποιος θελει να ερθει να μου στειλει μονο σε πμ το ονομα του και το τηλεφωνο του για να υπαρχει το ονομα στις λιστες αλλα και για να ειδοποιηθει εκτος απροοπτου.
Ευχαριστω.
ΥΓ καταραμμενο εδιτ, εκει που λεει 5 ενοει 3 οπως αναφερετε και πιο πανω.
Comment