Announcement

Collapse
No announcement yet.

Impressions from Japan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eμένα οι περισσότερες ίδιες μου φαίνονται.Αν και ξεχώρισα κάποιες :wub:
    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Κάθεται γονηπετώς με ανοιχτό το στόμα...

Μα τι κάνουν οι ιάπωνες τελος πάντων;; Να αφήνουν τέτοιες ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες...

Comment

welcome back ferryman. ;)

burai είτε είναι ίδιες είτε όχι παραμένουν κουκλιά.ακόμα και αυτές δε θα με χάλαγαν.και πιστεύω ούτε εσένα ούτε κανέναν.
        εκτός κι αν ψάχνετε για μοντέλα.
        Carpe diem

Comment

Περιμένουν να τις πετύχουν σε κανένα μετρο ή λεωφορείο......

Και Alexandro οι κοπελιές είναι Ιαπωνέζες απλά εκεί στις κάτω χώρες τα βλέπετε κάπως ανάποδα αν έκανες και τίποτα ψώνια από το Coffee Shop στην γειτονία σου μη σου πω και Αυστραλοβουλγάρες τις έκανες.

Comment

Στα ερωτικά είναι θέμα γούστου.Από τις Γιαπωνέζες που έβαλε ο φίλος Xeno,κάποιες τις θεωρώ μέτριες επιεικώς κάποιες άλλες όμορφες.Anywayz,γούστα είναι αυτά.Εγώ την κοπέλα τη θέλω Α άλλος Β.Τεσπά n joy το photo sharing του Xeno και ας αφήσουμε κατα μέρους ανούσιες συγκρίσεις ;)
            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Na anafertho se kati psila pragmata sxetika gia retro kai nihon onnanoko(Giaponezika koritsakia )

Tin proti fora pou eixa paei iaponia (Augoustos 2006) stin Akihabara ipirxan kai alla magazia tipou Super Potato .Auta exoun kleisei kai exoun gini anime shops.

Kati gia to Jedah kai sxetika gia retro konsoles . Otan eixa paei sto super potato eixa vrei kai to neo geo (catridge) kai to Neogeo Cd.H timi epeze sta 50 me 60 euro.Otan tha pareis prepei na skeftis na exei megalo xoro stin valitsa h na pas sto taxidromio na to steileis spiti sou,opou tha se paroune 40 euro taxidromika(kati pou den simferi nomizo).Epeidi den einai mono i Akihabara,einai kai alla meri pou exoun poli prama ,alla theli xrima gia metro kai xrono na psaksis.^^

Tora oson afora tis giaponezes.....tha vreis poli prama !! apo xtreme mexri kai gia ta anathema!^^

Alla perissoteres einai kouklia!! San tin dikia mou!
              to kalo einai otan tha pas na tis miliseis ...tha sou milisoun!! Sta giaponezika!! ;D Ontos oi perissoteres den milane sta agglika,giati opos lene ...den ta xreiazontai! ^^

Elpizo ton octombrio na eimai ekei

matane!!!!(cya)^^

Comment

Αχ ρε Xenov σε ζηλέυω να πούμε...Πρέπει να είναι καταπληκτικά εκεί πέρα...

Θέλουμε και εντυπώσεις από τοπία,φαγητά,πολιτισμό κτλ έτσι για να πωροθούμε ακόμα περισσότερο με την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου!Will be waiting

Comment

THIS THREAD IS GOOF-APPROVED

Comment

Μα τι κάνουν οι ιάπωνες τελος πάντων;; Να αφήνουν τέτοιες ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες...
                    [/b]
                    οι γιαπωνεζοι φιλε Ferryman (και υπολοιποι), τις εχουν μικρες. ας μην πω ποιες, καταλαβαινετε πιστευω...

κι απο κει προερχετε κι αυτο το παιδικο στυλακι στις γιαπωνεζες μαλλον. αλλα γενικα κι αυτες τελειως αβυζες ειναι, χωρις καθολου καμπυλες, σκετα κοκαλα.

αλλα τεσπα αφου ειναι αρχηγοι στα τεχνολογικα θεματα δε μας πεφτει λογος για τα υπολοιπα.

ειδικα η περιγραφη του XenoVagrant μου εδωσε την εντυπωση μιας Disneyland των βιντεοπαιχνιδιων ή καλυτερα βιντεοπαιχνιδουπολις... :nintendo: :playstation:

Comment

δε μιλάνε αγγλικά;κι εγώ πως θα τις ρίξω;χρησιμοποιώντας μόνο τη γλώσσα του σώματος;γιατί ιαπωνικά λίγο δύσκολο να μάθω.αν και πιο δύσκολο να πάω Ιαπωνία αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
                      Carpe diem

Comment

<div class='quotetop'>(Burai_Fighter &#064; May 4 2008, 03&#58;24 PM) [snapback]20994[/snapback]</div>
                        Στα ερωτικά είναι θέμα γούστου.Από τις Γιαπωνέζες που έβαλε ο φίλος Xeno,κάποιες τις θεωρώ μέτριες επιεικώς κάποιες άλλες {{απλα}} όμορφες.Anywayz,γούστα είναι αυτά.Εγώ την κοπέλα τη θέλω Α άλλος Β.Τεσπά n joy το photo sharing του Xeno και ας αφήσουμε κατα μέρους ανούσιες συγκρίσεις ;)
                        [/b]
                        <div class='quotetop'>(Burai_Fighter &#064; May 4 2008, 03&#58;12 PM) [snapback]20986[/snapback]</div>
                        Eμένα οι περισσότερες ίδιες μου φαίνονται.Αν και ξεχώρισα κάποιες :wub:
                        [/b]
                        Πως φαίνεται η οικογένεια....
                        "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Περιμένουν να τις πετύχουν σε κανένα μετρο ή λεωφορείο......

Και Alexandro οι κοπελιές είναι Ιαπωνέζες απλά εκεί στις κάτω χώρες τα βλέπετε κάπως ανάποδα αν έκανες και τίποτα ψώνια από το Coffee Shop στην γειτονία σου μη σου πω και Αυστραλοβουλγάρες τις έκανες.
                          [/b]
                          Δεν μου φαίνονται και πολύ Ιαπωνέζες εμένα, ίσως να ναι μισές μισές. Όσο για το που μένω, πέραν του ότι δεν έχεις ιδέα του που μένω και της νομοθεσίας της χώρας, θα έπρεπε να ξέρεις ότι δεν έχω βάλει καν τσιγάρο στο στόμα μου (πόσο μάλλον τσιγαριλίκια). Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας, η Ολλανδία είναι στον πάτο της λίστας θανάτων από ναρκωτικά ενώ η Ελλάδα είναι δεύτερη στην ΕΕ.

Comment

Ca c&#39;est impossible, η Ελλαδα μαμει και δερνει παντου .
                            Τι να μας πουν και οι αλλες χωρες, εμεις εχουμε την Ακροπολη και τα ρεστα.

Κατα τ&#39; αλλα... αφηνω για το τελος τα της φυσικης ομορφιας της Ιαπωνιας (που ειναι και το καλυτερο μακραν) καθως και τα διαφορα χαρακτηριστικα της καθημερινοτητας τους (μεταφορες, δρομοι, αμαξια κτλ). Λιγη υπομονη, να οργανωσω και τις φωτογραφιες καπως.... 4.000 ειναι αυτες.

Laharl, Imra thx για τα λογια σας, θα προσπαθησω να κανω match τις προσδοκιες .

Shadow, δεν επιασα τον παραλληλισμο με disney... αν λες για μαγαζια κατι τετοιο δεν ισχυει και αν λες για arcade centers επισης δεν ισχυει. Εκει δεν επικρατει η εννοια fun/amusement/entertainment αλλα hardcoreness to the bone και competitve gaming οσο παει.. Κατι τετοιο φυσικα και δεν το βλεπεις στη φιλοσοφια αλλων gaming "communities".

Comment

Kati gia to Jedah kai sxetika gia retro konsoles . Otan eixa paei sto super potato eixa vrei kai to neo geo (catridge) kai to Neogeo Cd.H timi epeze sta 50 me 60 euro.
                              [/b]
                              Η τελευταία φορά που είδα NEOGEO (μιλάμε πάντα για cartridge) ήταν μεταχειρισμένα μηχανήματα με κάποια mods για RGB και S-Video output, τα οποία κοστολογούνταν πάνω από 500 ευρώ. Το ότι υπάρχουν αυτά τα μηχανήματα στο 1/10 αυτών των τιμών στο κέντρο του Τόκιο είναι απίστευτο, αναλογιζόμενος πόσο πιο σημαντικό είναι το μηχάνημα στην Ιαπωνική gaming culture. Κοιτάξτε τιμές και φρίξτε:

http://www.arcadeshock.com/items/snk-capco...78xx-detail.htm

http://www.arcadeshock.com/items/snk-capco...1884-detail.htm

http://www.arcadeshock.com/items/snk-capco...ware-detail.htm

Insert Coin

Comment

Very nice impressions Χeno, εν αναμονή των επόμενων

Και μόνο για τα arcades, μόνο για τα arcades αν μπορούσα θα πήγαινα Ιαπωνία, να κάτσω να λιώσω ένα τριήμερο ό,τι γιαπωνέζικη χαζοπαπαριά βρω, δεν αντέχω άλλο χωρίς arcades εδώ πέρα, γαμώ τις Ευρώπες μου. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ.
                                [/b]
                                συμφωνώ 1000%, όντως η έλλειψη τους εδώ πλέον πονάει πολύ...
                                <<νομοθεσία>> my ass <_<
                                NDS themes

Comment

Working...
                                X