Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sexy celebrities

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sexy celebrities

Ανοιξα ενα θεμα ετσι για χαλαρη κουβεντουλα, μπορουμε να συζητησουμε η και να ποσταρουμε οποια θεωρουμε kinky sexy etc εγω κλεινω σε Μενεγακη και Στεφανιδου αλλα περημενω να ακουσω και αλλα να αναψει το θεμα. :icon_twisted:

άσε φίλε.είναι και εποχή του ζευγαρώματος τώρα...τι να σου πρωτοπώ.
    μου αρέσουν πολύ και οι 2 που ανέφερες,αλλά έχω μία αδυναμία στην Ελεονώρα Μελέτη κι ας μην αρέσει σε πολύ κόσμο,καθώς επίσης και η Μαριέττα Χρουσαλά η οποία ήταν και στο σχολείο μου και στο φροντιστήριο μου(αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... )

βασικά μου αρέσουν κι άλλες αλλά τώρα δε μου έρχεται κάποια άλλη, και ειδικά τώρα τελευταία που δεν προλαβαίνω να βλέπω τηλεόραση δε θυμάμαι πια.

πλάκα πλάκα δεν ξέρω αλλά έχω την υποψία ότι πάει για κλείδωμα το θέμα.
    Carpe diem

Comment

θα παει για κλειδωμα μονο αν το gay κυκλωμα εχει στο χερι του αυτο το φορουμ, οπως σημβαινει και με το anime.gr , δεν ειναι κακο να σχολιαζουμε ωραια κοριτσια διχως να χυδαιολογουμε.

Η χουρσαλα τα σπαει.

Comment

Στεφανίδου.Άλογο.Αν και μου την σπάει.
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Φαιη Σκορδα. Οι εκπομπες της οταν ηταν στο Μακεδονια, ηταν μπομπες
          https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

βαλτε και καμια pic να τις δουμε..

Comment

Μενεγακη ασυζητιτι! εκτος απο το ωραιο προσωπο με τελεια χαρακτηριστικα, διαθετει και βυζαρες να χανεσαι εκει μεσα. το μονο κακο ειναι το μυαλο της, ή τουλαχιστον οταν το παιζει χαζη.

Comment

καζάνι που βράζει μας κάνανε οι φωτό σου shadow... :blink: και μια μικρή παρατήρηση...μπαλκόνια θα τα λες. μην πάει για κάνα λουκέτο ένα τόσο ωραίο θέμα... ;)
                Carpe diem

Comment

Φαιη Σκορδα. Οι εκπομπες της οταν ηταν στο Μακεδονια, ηταν μπομπες
                  [/b]
                  Σκορδα ρε φιλε, ναι ρε μιλαμε για την απιστευτη γκομενα, δεν ξεχωριζει ιδιαιτερα σαν εμφανιση αλλα ειναι μυαλο η γκομενα, τη φανταζομαι με μαυρα δερματινα και αυτια γατας, να δινει εντολες!!!

ΥΓ παντως αυτη που παρουσιαζει το so you think you can dance τριμπαζο ειναι και αχαρη, απορω τι της βρισκουν, το ιδιο και η Αλιμπερτη τωρα που γερασε ειναι το αισχος.

Comment

μη βάζετε φωτογραφίες ρεεε...υπάρχουν και singles εδώ μέσα
                    Carpe diem

Comment

Δεν είμαι γνώστης τηλεπαρουσιάστριων οπότε δεν έχω να προτείνω κάποια, πάντως αυτή η Σκορδά δεν βλέπεται ρε παιδιά. Τι φάτσα είναι αυτή; Χαθήκαμε αν η πιο σέξυ είναι σαν αυτήν.

Comment

Δεν είμαι γνώστης τηλεπαρουσιάστριων οπότε δεν έχω να προτείνω κάποια, πάντως αυτή η Σκορδά δεν βλέπεται ρε παιδιά. Τι φάτσα είναι αυτή; Χαθήκαμε αν η πιο σέξυ είναι σαν αυτήν.
                        [/b]
                        Nαι καλα κατσε να δεις τι animation εχει!!!

Comment

Να το θεσω αλλιως. Η τυπισσα σε μια εκπομπη ειχε σκασει με στολη ανατολιτισσας και χορευε οριενταλ. Ενα τετοιο πραμα. Η μυτη της μπορει ναναι σαν μελιτζανα αλλα αμα θελει κανει την βεσπα, διαστημοπλοιο...
                          https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

ΦΥΓΕ γιατί να περιοριζόμαστε μόνο σε τηλεπαρουσιάστριες και να μην γράφουμε γενικά celebrities;ελληνίδες ή/και ξένες.μήπως για να μπορείς να ανοίγεις πιο πολλά τόπικς;
                            Carpe diem

Comment

καζάνι που βράζει μας κάνανε οι φωτό σου shadow... :blink: και μια μικρή παρατήρηση...μπαλκόνια θα τα λες. μην πάει για κάνα λουκέτο ένα τόσο ωραίο θέμα... ;)
                              [/b]
                              βασικα η λεξη βυζια υπαρχει μεχρι και σε ολα τα λεξικα αλλα και στα νεοελληνικα κειμενα που κανουν οσοι πανε δημοτικο, δε την θεωρω βρισια. αν τωρα, παρολαυτα, καποιος νομιζει οτι προσβαλλετε, οκ ας μου κανουν οι mods edit το post κι ας βαλουν αστερακια...

και θα ηταν καλυτερο να μετονομαστει το θεμα σε sexy celebrities και να βαζουμε εδω οποια γουσταρουμε,
                              ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ: οχι πορνο μη φαμε και κανα ΒΑΝ!

τελος, οσον αφορα τη Φαιη Σκορδα, κατι μου βγαζει η μαπα της σε πολυ bitch, οπωτε για κανα αγριο σκυλισιο ισως την ειχα, οχι ομως να τη βλεπεις και καθε μερα ετσι οπως ειναι, δε παλευετε... :icon_twisted:

Comment

Working...
                              X