Ανοιξα ενα θεμα ετσι για χαλαρη κουβεντουλα, μπορουμε να συζητησουμε η και να ποσταρουμε οποια θεωρουμε kinky sexy etc εγω κλεινω σε Μενεγακη και Στεφανιδου αλλα περημενω να ακουσω και αλλα να αναψει το θεμα. :icon_twisted:
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sexy celebrities
Collapse
X
-
άσε φίλε.είναι και εποχή του ζευγαρώματος τώρα...τι να σου πρωτοπώ.
μου αρέσουν πολύ και οι 2 που ανέφερες,αλλά έχω μία αδυναμία στην Ελεονώρα Μελέτη κι ας μην αρέσει σε πολύ κόσμο,καθώς επίσης και η Μαριέττα Χρουσαλά η οποία ήταν και στο σχολείο μου και στο φροντιστήριο μου(αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... )
βασικά μου αρέσουν κι άλλες αλλά τώρα δε μου έρχεται κάποια άλλη, και ειδικά τώρα τελευταία που δεν προλαβαίνω να βλέπω τηλεόραση δε θυμάμαι πια.
πλάκα πλάκα δεν ξέρω αλλά έχω την υποψία ότι πάει για κλείδωμα το θέμα.Carpe diem
-
Φαιη Σκορδα. Οι εκπομπες της οταν ηταν στο Μακεδονια, ηταν μπομπες
[/b]
ΥΓ παντως αυτη που παρουσιαζει το so you think you can dance τριμπαζο ειναι και αχαρη, απορω τι της βρισκουν, το ιδιο και η Αλιμπερτη τωρα που γερασε ειναι το αισχος.
Comment
-
καζάνι που βράζει μας κάνανε οι φωτό σου shadow... :blink: και μια μικρή παρατήρηση...μπαλκόνια θα τα λες. μην πάει για κάνα λουκέτο ένα τόσο ωραίο θέμα... ;)
[/b]
και θα ηταν καλυτερο να μετονομαστει το θεμα σε sexy celebrities και να βαζουμε εδω οποια γουσταρουμε,
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ: οχι πορνο μη φαμε και κανα ΒΑΝ!
τελος, οσον αφορα τη Φαιη Σκορδα, κατι μου βγαζει η μαπα της σε πολυ bitch, οπωτε για κανα αγριο σκυλισιο ισως την ειχα, οχι ομως να τη βλεπεις και καθε μερα ετσι οπως ειναι, δε παλευετε... :icon_twisted:
Comment
Comment