Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sexy celebrities

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Onibocho σε ποιο δημοτικο πηγαινουν 15χρονες; Να αρχισουμε να πηγαινουμε και εμεις!
    Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
    It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
    A man wields his sword in order to depart life with a smile.
    In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
    Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
    Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
    Ειναι ο Getta Robo.

Comment

• Οσο για τον Ονιμποτσο... μαλλον εσυ εισαι ο βλαμμενος γιατι αν εισουν εξυπνος θα την εριχνες τη γκομενα και δε θα τη φωτογραφηζες για να φτιαγνεσαι με τη φωτο της παλιοανωμαλαρα!
      [/b]
      Εχω κλασει απτα γελια λεμε

Ειναι να λες τον πονο σου σαυτο το παιδι
      " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• Πάλι από το τίποτα κάνατε θέμα; Έλεος ρε μάγκες... ΕΛΕΟΣ!

Comment

• βαλτους ενα warn να μαθουν οπως ειπε κι ο Αλεξανδρος. αν και ο ΦΥΓΕ 114 ειναι γνωστος για τη πλακα που κανει, απο τι φαινεται δεν τη καταλαβαινουν και δε τη δεχονται ολοι, γιαυτο καλυτερα αδιαφορια οταν καποιος αρπαζεται ευκολα. ηρεμια απλα, φορουμ ειναι!

Comment

• Ελα ρε σιγα εχω δει και καλυτερες, βεβαια εγω εχω και μια εφεση στα κοριτσοπουλα που ειναι με κοτσιδακια και ροζ φιογκακια και μικρα στητα βιζακια και γυρνανε απο το σχολειο, νταξει πανω απο 15 μη μας πανε και μεσα, αυτες οι πολυ φτιαγμενες με μακιγιαζ κλπ δε μου κανουν τοσο.
            [/b]
            Να σου πω την αλήθεια εγώ τουλάχιστον εδώ δεν βλέπω κάποια πλάκα ούτε κάποια ειρωνία ή επιθετικότητα. Επίσης ούτε κάτι προσβλητικό ή υποτιμητικό είπε για την κοπέλα συνεπώς δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα και υπήρχε τέτοια αντίδραση.

Comment

• Να σου πω την αλήθεια εγώ τουλάχιστον εδώ δεν βλέπω κάποια πλάκα ούτε κάποια ειρωνία ή επιθετικότητα. Επίσης ούτε κάτι προσβλητικό ή υποτιμητικό είπε για την κοπέλα συνεπώς δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα και υπήρχε τέτοια αντίδραση.
              [/b]
              H αντίδραση ήταν επειδή του χάλασε το ρομαντικό κλίμα μιλώντας για κοτσιδάκια και βυζάκια.
              Now Playing:

Vampire: The Masquerade Bloodlines

Comment

• Η αντίδραση ρε παιδιά, υπήρξε για αρκετούς λόγους. Καταρχάς διότι δεν μπορώ να καταλάβω, με ποια λογική, πρέπει να σχολιάζονται τα πάντα από συγκεκριμένα άτομα. Μπορεί αυτό να είναι το general discussion section του forum, κάτι τέτοιο όμως δνε σημαίνει ότι όποτε θέλουμε, γράφουμε ό,τι θέλουμε.

Έπειτα, το λέω ανοιχτά, πως έχει να κάνει και με το ίδιο το πρόσωπο. Μπορεί να δείχνει εμπάθεια αυτό που θα πω, αλλά ειλικρινά, αν μου έλεγε κάτι τέτοιο ο sub_zero, ή έστω κάποιος άλλος, με τον οποίο δενέχω πρόβλημα, θα το προσπερνούσα πολύ πιο εύκολα. Όπως ακριβώς έκανα και με το σχόλιο του UEG, με τον οποίο κανείς δεν μπορεί να πει ότι είμαστε και τα πρώτα φιλαράκια. Αν πάλι, σχολίαζε κάτι, κάποιος που τον γνωρίζω και προσωπικά (δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα), τότε μάλλον θα καφρούλιαζα κι εγώ μαζί του, γιατί δεν είμαι και κανένας μιγιάγγιχτος, για όσους δεν με γνωρίζουν.

Τέλος, έγινε γιατί το συγκεκριμένο πρόσωπο, είναι πολύ ξεχωριστό για την ζωή μου, κάτι το οποίο φρόντισα να δείξω από το πρώτα κιόλας ποστ μου. Και όπως προανέφερα, κάποια τόσο ξεχωριστά ζητήματα, καλό είναι να μην τα ακουμπάμε. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά ακόμα και ο ίδιος ο ΦΥΓΕ αν έδειχνε μια φώτο από μια κοπέλα με την οποία μας έλεγε ότι είναι πολύ ερωτευμένος (ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων) ακόμη κι αν εγώ την θεωρούσα κάτω του μετρίου εμφανισιακά, δεν θα σχολίαζα Τ Ι Π Ο Τ Α. Ίσα ίσα, μπορεί και να δημιουργούσε συμπάθεια από μέρους μου προς το πρόσωπό του, καθώς τέτοιες εκφράσεις συναισθημάτων (για μένα πάντα) είναι αφοπλιστικές και εξαιρετικά τρυφερές.

Τωρα τα πέρι warnings, bannings και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, ας τα κανονίσουν αυτοί που (αιρετοί γαρ) γνωρίζουν καλύτερα. Εμένα, ούτε λόγος μου πέφτει, ούτε φόβος.

ΥΓ. Δεν ξέρω Getta. Θα πρέπει μάλλον να βρεις κάποιο Δημοτικό, στο οποίο να είναι αρκετά στούρνοι τα κοριτσάκια, ώστε να μην περνούν την 6η τάξη για 3 τουλάχιστον χρόνια. Ελπίζω να σε διαφώτισα. Αν όχι, στείλε μου ΠΜ. Έχω και μεγάλη εμπειρία από παιδικές κατασκηνώσεις. Όλο και κάτι θα σου βρω για να παίζεις...
                OniBocho Η Θέα μέσα από ένα Ζωντανό Κουτί

Σ.Π.Ι.Χ. Productions Όραμα, Ιδέες, Αγάπη

Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

Comment

• Οκ ρε παιδια αρκετα με την κοπελα, ειναι μια χαρα και με υπεροχα χειλια κατα την αποψη μου αλλα αφου προκειται για υπαρκτο προσωπο στη ζωη καποιου καλυτερα να μην τη σχολιαζουμε, στις αλλες τις διασημες που ποσταρουμε βγαλτε το φτυαρι και αρχιστε το θαψιμο..

Kαι για να αλλαξουμε λιγο κλιμα...

Το ξερω οτι θα με κραξετε οι περισσοτεροι αλλα τι να κανουμε προσωπικες αδυναμιες... B) B)

Avril Lavigne:

Scarlet johansson:

Ξανθια + Μπλε ματια = WIN!! B) B)

Δεν ειναι παρουσιαστριες αλλα αφου ξεφυγαμε που ξεφυγαμε...

Comment

• Καλά, Scarlet Johansson FTW λέμε! Γυναίκα για όργωμα. Πολλά κιλά sex και να μην σε νοιάζει κιόλας. Δεν σπάει, δεν χαλάει. Αντέχει στην κακοκαιρία, δεν σπιννάρει στην ανηφόρα, καίει Σούπερ, Αμόλυβδη και diesel. Μιλάμε για τόνους sex, όχι αστεία.

Τώρα, το πόσο την προωθεί το star system (έλεος, μέχρι και δίσκο με συνθέσεις του Tom Waitts? Λιακόπουλε, έλα να τα χώσεις για το Εβραϊκό λόμπυ ρε καθυστερημένε "γκρι υπηρέτη των Ελοχίμ") είναι μάλλον ένας ακόμη λόγος για να την σκίσεις στα δύο!
                    OniBocho Η Θέα μέσα από ένα Ζωντανό Κουτί

Σ.Π.Ι.Χ. Productions Όραμα, Ιδέες, Αγάπη

Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

Comment

• Eντάξει, η Σκάρλετ είναι το Τελευταίον Καυλιόνιον, αλλά η Λαβίν η τραγουδιαρα; Χεη Χεη, Γιου Γιου, Αη ντοντ λαηκ γιορ γκερλφρεντ; Τι να πω UEG, περιμένα κάτι καλύτερο από το gamerscore σου.

Comment

• Eντάξει, η Σκάρλετ είναι το Τελευταίον Καυλιόνιον, αλλά η Λαβίν η τραγουδιαρα; Χεη Χεη, Γιου Γιου, Αη ντοντ λαηκ γιορ γκερλφρεντ; Τι να πω UEG, περιμένα κάτι καλύτερο από το gamerscore σου.
                        [/b]
                        Ειπα το περιμενα οτι θα με κραξετε...

Η Scarlet λιγο πολυ αρεσει στους περισσοτερους αλλα δικαιολογημενα ειναι γυναικαρα, η avril μου βγαζει κατι "nerdy" και μου θυμιζει μια που ειχα φαει κολλημα στο σχολειο(και ποτε δεν εριξα.. ) για αυτο μου αρεσει καπως, αλλα ειναι κοριτσακι χαζοχαρουμενο, η Scarlet ειναι αλλη κλαση δεν το συζητω.. B) B)

Comment

• Πολυ ανεβηκαν οι τονοι στην προηγουμενη σελιδα χωρις λογο.

ΦΥΓΕ οταν ειχε γινει θεμα για warn ησουν ο πρωτος που ειχε αντιδρασει και μου ηταν προφανες το γιατι, αλλα μαζι με τις τοποθετησεις καποιων αλλων που ηταν βασισμενες σε σοβαρα επιχειρηματα (βλεπε Imrahil), καναμε πισω προσωρινα με το σκεπτικο να μην ενεργοποιηθει κατι τετοιο - πραγμα που ουτε εμεις θελουμε.

Με κατι τετοια φαινομενα καθως και καποια αλλα που εχουν γινει τελευταια, εχουμε αρχισει να ξανασυζηταμε το ολο θεμα και θα εχετε περισσοτερα νεα συντομα.

Γυριστε στο θεμα, αφηστε τον καθεναν να εκφραστει ελευθερα και ας σταματησει αυτη η κατασταση εδω.

Υ.Γ.

Για να μιλησω για τον εαυτο μου και οχι για τους αλλους, προσωπικα θα εκανα ενα warn και καποτε θα καταλαβεις πως δεν ειναι τιποτα παραπανω απο το να σου λεω "φιλαρακο σταματα εδω αυτη την ιστορια" - αυτο για οσους θα αρχισουν να λενε κατεβατα για αστυνομευση και φασισμο στο ακουσμα της λεξης warn.

Comment

• Epeita, to lew anoixta, pws exei na kanei me to idio to proswpo. Mporei na deixnei empa8eia ayto pou 8a pw, alla eilikrina, an mou elege kati tetoio o sub_zero, i estw, kapoios allos, me ton opoio den exw problima, 8a to prospernousa poly pio eykola. Opws akrivws ekana k me to sxolio tou UEG, me ton opoio kaneis den mporei na pei oti eimaste k ta prwta filarakia. An pali, sxoliaze kati, kapoios pou ton gnwrizw k proswpika (den xreiazetai na anaferw onomata) tote 8a kafrouliaza ki egw mazi tou, giati den eimai k kanenas migiagixtos, gia osous me gnwrizoun.[/b]
                            νομιζω πως συμβαινει αυτο που ειπα, ο ΦΥΓΕ 114 ειναι γνωστος για το "ιδιαιτερο" χιουμορ του κι οτι σχολιαζει τα παντα, αλλα καποιοι ισως να τον παρεξηγουν γι'αυτο το λογο, οποτε τοτε καλυτερα θα ηταν ειτε να αδιαφορουν αυτοι που σχολιαζει, ειτε να αδιαφορει ο ιδιος οταν βλεπει οτι ενοχλουνται ορισμενοι παρα πολυ. κι εγω στο παρελθον παντως ειχα αντιπαραθεσεις μαζι του και δεν τον συμπαθουσα τοσο, τωρα ολα οκ.

Telos, egine giati to sygekrimeno proswpo, einai poly 3exwristo gia tin zwi mou, kati to opoio frontisa na dei3w apo to prwto kiolas post mou. Kai opws proanefera, kapoia toso proswpika zitimata, kalo einai na min ta akoumpame. Den 3erw gia esas, alla akoma k o idios o FYGE an edeixne mia fwto apo mia kopela me tin opoia mas elege oti einai poly erwteymenos (or something similar, whatever) akoma ki an egw tin 8ewrousa katw tou metriou emfanisiaka, den 8a sxoliaza T I P O T A. Isa isa, mporei k na dimiourgouse sympa8eia apo merous mou pros to proswpo tou, ka8ws tetoies ekfraseis synais8imatwn (gia mena panta) einai afoplistikes k e3airetika tryferes.[/b]
                            ισως γι'αυτο το λογο θα ηταν καλυτερο να ΜΗΝ δημοσιευουμε πραγματα που αφορουν τη ζωη μας προσωπικα εδω, γιατι ο καθε ενας αγνωστος -καλοπροαιρετος ή κακοπροαιρετος- μπορει να σχολιασει και να πει το οτιδηποτε στο ιντερνετ, κρυμμενος πισω απο την ανωνυμια του. αλλα οκ στο χερι του καθενος ειναι αυτο, το ποσο πιστευει οτι βγαζει κατι προσωπικο προς τα εξω, ποσο μπορει να "κινδυνεψει" να σχολιαστει αρνητικα ή να πεσει θυμα κοροϊδιας, και ποσο "κακουλης" ειναι καποιος ωστε να αδραξει και να εκμεταλλευτει την ευκαιρια που του δωσε ο αλλος...

UEG κι εμενα καποτε μου αρεσε η Avril, οταν πρωτοεμφανιστηκε κυριως. αλλα πλεον ειναι καπως ξεπερασμενη. η αλλη παλι αξιολογη πολυ, αν και για μενα ισχιει το Κοκκινομαλλα + Μπλε ματια = WIN!! ^_^ ^_^

Comment

• Τώρα σοβαρα γιατί δεν μετονομάζουμε το θέμα σε sexy celebrities,όπως είχε προταθεί από κάποιον/κάποιους να βρούμε όλοι την υγειά μας με τις "ωραίες" του καλλιτεχνικου χώρου;
                              Αν είναι να δημιουργηθεί κι ένα τέτοιο θέμα.

Τώρα επειδή πρόκειται περί παρεξήγησης πιστεύω το όλο ζήτημα της προηγούμενης σελίδας, ας μην τιμωρηθεί κανένας.

My blog:Doppel's Den

Comment

• YG. Den 3erw Getta. 8a prepei mallon na vreis kapoio dimotiko sto opoio einai arketa stournoi ta koritsakia, wste na min pairnoun tin 6i ta3i gia 3 toulaxiston xronia. Elpizw na se diafwtisa. An oxi PM me. Exw k megali empeiria apo paidikes kataskinwseis. Olo k kati 8a sou vrw gia na paizeis...
                                [/b]
                                Κριμα ρεσυ, νομιζα οτι θα ηξερες τπτ για να αναφερεις το γεγονος. Δεν ενδιαφερομαι παντος για παιδικες κατασκηνωσεις, ευχαριστω παντος. Ειναι ολες δικιες σου. Και οταν λεμε παιδικες κατασκηνωσεις, εννοουμε παντα κατασκηνωσεις με παιδια ετσι; Δηλαδη χωρις 15χρονες.
                                Εκτος και αν πιστευεις οτι καποιος στα 15, βρισκεται στην παιδικη ηλικια, οποτε ισως θα επρεπε να εμπλουτισεις το λεξιλογιο σου με νεες λεξεις που εχουμε βγαλει.
                                Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
                                It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
                                A man wields his sword in order to depart life with a smile.
                                In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
                                Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
                                Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
                                Ειναι ο Getta Robo.

Comment

Working...
                                X