Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sexy celebrities

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Παντως η καλυτερη προσθηκη ηταν η δικη σου, στην αρχη της σελιδας.
    [/b]
    Μπα,φισκούνια ftw
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Μπα.

Comment

• Μπα.
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Ρε σεις αλλαξατε το τιτλο και νομιζα πως ηταν αλλο τοπικ και εχασα ολη τη συζητηση που με αφορουσε οποτε θα απαντησω περιληπρικα.

Στον Ονιμποτσο να πω οτι δε προσβαλα αυτη που του αρεσε απλα εδειξε ενα μοντελο κοπελας που του αρεσε και ειπα τι μου αρεσει εμενα.

Στον Xeno να πω οτι δε μου αρεσουν οι προειδοποιησεις κλπ, δεν ειμαι κανα παιδακι αν νομιζει πως πρεπει να μπει warn η κατι αλλο ας το κανει και οχι να κανει ποστ αντε στη χαριζουμε κλπ...

Και ενα thanx στο shadow που ξερω πως ειναι και γαμω τα παιδακια.

ΥΓ Η ξαδερφη μου παντως στα 15 της (εχουμε την ιδια ηλικια) μου γδυθηκε μπροστα μου για να με προκαλεσει και γω ο μαλακας το περασα για νορμαλ, τωρα τι λετε εσεις...

Comment

• ΥΓ Η ξαδερφη μου παντως στα 15 της (εχουμε την ιδια ηλικια) μου γδυθηκε μπροστα μου για να με προκαλεσει και γω ο μαλακας το περασα για νορμαλ, τωρα τι λετε εσεις...
            [/b]
            Της αρεσεις να γδυνεται ακομα μπροστα σε κοσμο;
            My blog:Doppel's Den

Comment

• H αληθεια ειναι πως απο μικρη ηθελε να βγαινει εξω με το κιλοτακι, τωρα βεβαια ειμασταν πολυ μικρα τοτε αλλα την ειχε τη πουτανια μεσα της, τα τελευεταια χρονια δε μιλαμε ομως κριμα.

Comment

• Στον Xeno να πω οτι δε μου αρεσουν οι προειδοποιησεις κλπ, δεν ειμαι κανα παιδακι αν νομιζει πως πρεπει να μπει warn η κατι αλλο ας το κανει και οχι να κανει ποστ αντε στη χαριζουμε κλπ...
                [/b]
                Εχω μαθει να μην κρινω τους ανθρωπους ηλικιακα - τουλαχιστον οχι απο αποψης φυσικης ηλικιας. Αν το θεσουμε το θεμα στη βαση του mental age τοτε το ξανασυζηταμε.

Comment

• κρυε...

Comment

• ΥΓ Η ξαδερφη μου παντως στα 15 της (εχουμε την ιδια ηλικια) μου γδυθηκε μπροστα μου για να με προκαλεσει και γω ο μαλακας το περασα για νορμαλ, τωρα τι λετε εσεις...
                    [/b]
                    Πεστης να περασει μια βολτα απο το /b/ του www.4chan.org
                    Αν ειναι και γλυκουλα, θα την εκτιμησουμε πολυ, και θα την κανουμε και chan.
                    Δες εδω για πληροφοριες.
                    http://www.encyclopediadramatica.com/Camwhores
                    Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
                    It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
                    A man wields his sword in order to depart life with a smile.
                    In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
                    Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
                    Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
                    Ειναι ο Getta Robo.

Comment

• Σ6 Τσελεμπριτης!!!!!
                      :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Σ6 Τσελεμπριτης!!!!!
                        [/b]
                        EPIC
                        My blog:Doppel's Den

Comment

• Κάποιος πρέπει να ποστάρει άντρες σε αυτό το τόπικ...

Jon Schaffer

Alan Rickman

(...most men age, some others mature όπως λέει κι ο Sean Connery)

ΥΓ: η Scarlett είναι κλασσική αξία.
                          Now Playing:

Vampire: The Masquerade Bloodlines

Comment

• Έλα ρε Kiku,τον Schaffer??? ...Εμένα μου μοιάζει σαν τον γέρο του Μοριά πλέον και στα νιάτα του όμως μάπα ήταν ...τι να πω γούστα είναι αυτά ;) .O άλλος τύπος καλούλης είναι...
                            Και για να επανέλθουμε στο θέμα

Δίχως συστάσεις...

Comment

• Σταθερες αξιες indeed.
                              Παντως αυτον τον Rickman, οντως τον ξεχωρισα κι εγω - εχει πολυ ιδιαιτερο στυλ.. Για τον Schaffer παλι δεν τρεφω την ιδια συμπαθεια.

Comment

• Σταθερες αξιες indeed.
                                Παντως αυτον τον Rickman, οντως τον ξεχωρισα κι εγω - εχει πολυ ιδιαιτερο στυλ.. Για τον Schaffer παλι δεν τρεφω την ιδια συμπαθεια.
                                [/b]
                                Ε, γούστα είναι αυτά.
                                Το δικό μου απ'ότι φαίνεται δεν είναι καθόλου σταθερό, γιατί κατά καιρούς μου αρέσουν τελείως διαφορετικά πρόσωπα από τελείως θυληπρεπή και ανδρόγυνα αγοράκια, μέχρι βαρβατόγεροι τύπου Schaffer.
                                Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας...

Πάντως η Catherine Zeta-Jones πάντα αίσχος μου φαινόταν (βασικό σημείο διαφωνίας με τον Talk Show Host).

Now Playing:

Vampire: The Masquerade Bloodlines

Comment

Working...
                                X