Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sexy celebrities

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Προτιμω να μην κρινουμε τους ανθρωπους απο την ηλικια, αλλα απο το ποσο ικανοι ειναι να σκεφτονται, να προβληματιζονται και απο το ποσο ωριμοι ειναι (οχι σοβαροφανεις).

Βεβαια ενας 15χρονος αποκαλειται εφηβος, αν και η εφηβεια συμφωνα με τους ψυχολογους δεν σταματαει στα 18 ή οταν σταματαει η αναπτυξη του σωματος. Οποτε οι οροι "εφηβος", "παιδι", "μεγαλος" ακουγονται διαφορετικοι στα αυτα του καθενος. Στα δικα μου τουλαχιστον.

Κι επειδη αυτο το θεμα μου φαινεται εχει αρχισει να παιρνει περιεργες διαστασεις ας ποσταρω την Paz Vega της οποιας η εξωτερικη εμφανιση μου ειναι περισσοτερο απο συμπαθητικη

Το Spanglish που το πετυχα ενα μεσημερι στο Mega το ειδα μονο και μονο γι'αυτην
    My blog:Doppel's Den

Comment

• Προτιμω να μην κρινουμε τους ανθρωπους απο την ηλικια, αλλα απο το ποσο ικανοι ειναι να σκεφτονται, να προβληματιζονται και απο το ποσο ωριμοι ειναι (οχι σοβαροφανεις).
      [/b]
      Ειλικρινα το ποιο σωστο πραγμα που ακουσα εδω και καιρο.
      Παρτε τωρα λιγο Emma Watson.
      Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
      It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
      A man wields his sword in order to depart life with a smile.
      In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
      Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
      Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
      Ειναι ο Getta Robo.

Comment

• τι ειναι αυτο το παιδακι ρε Getta Robo;Ειπαμε!Αν σ'αρεσει παντως τοσο,κανονιζω κονε!Παει στο ιδιο σχολειο με μια ξαδερφη μου στην Αγγλια.

Comment

• Παρακαλω πολυ. Δεν ειναι παιδακι.
          Ειναι 18 χρονων δεσποινιδα.
          Και δεν ειναι οτι μου αρεσει. Απλα ειναι θεα.
          Ned Stark

Ειναι ο Getta Robo.

Comment

• Οχι μπροστα στον Ren Getta

Comment

• Ο ren ειναι φιλος και αδελφος, καθως και συναδελφος φυλακας αγγελος της.
              Ned Stark

Ειναι ο Getta Robo.

Comment

[/b]
                To πρώτο βήμα προς τη παιδεραστία .
                "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

• To πρώτο βήμα προς τη παιδεραστία .
                  [/b]

Όχι, αυτό είναι το δεύτερο βήμα στη παιδεραστία.Το πρώτο είναι αυτό:

Originally posted by Raf
                  Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Κριμα ρεσυ, νομιζα οτι θα ηξερες τπτ για να αναφερεις το γεγονος. Δεν ενδιαφερομαι παντος για παιδικες κατασκηνωσεις, ευχαριστω παντος. Ειναι ολες δικιες σου. Και οταν λεμε παιδικες κατασκηνωσεις, εννοουμε παντα κατασκηνωσεις με παιδια ετσι; Δηλαδη χωρις 15χρονες.
                    Εκτος και αν πιστευεις οτι καποιος στα 15, βρισκεται στην παιδικη ηλικια, οποτε ισως θα επρεπε να εμπλουτισεις το λεξιλογιο σου με νεες λεξεις που εχουμε βγαλει.
                    [/b]
                    Δεν υπάρχει λόγος να ευχαριστείς, καθήκον μου. Όταν λέμε παιδικές κατασκηνώσεις, εννοούμε ηλικίες από 6 μέχρι 16. Παιδιά δηλαδή. Δεν είπα μωρά. Είναι αυτόβουλα και αυτοκαλύπτουν τις ανάγκες τους στις ηλικίες αυτές τα μικρά. Δεν χρειάζονται βοήθεια μεγαλύτερου για να πιούνε νερό ή να φάνε (άρα δεν κινδυνεύουν από τα βασικά της επιβίωσης), ούτε για να πάνε στην τουαλέττα για τις υπόλοιπες ανάγκες υγιεινής.

Βέβαια, δεν είναι ακόμα άντρες ή γυναίκες. Γενικότερα μάλλον, όποιος δεν είναι αυτοσυντηρούμενος είναι ακόμα παιδί. Από τον 15άρη, μέχρι τον 25άρη φοιτητή που την αράζει στο 7ο έτος και του τα πληρώνουν οι γονείς του. Και φυσικά, δεν είναι καθόλου κακό το να είσαι παιδί. Άρα, το αν θα είναι κάποιος παιδί στα 15 του, δεν είναι μια σταθερή και συγκεκριμένη ιδέα. Ο μπαμπάς μου δουλεύει από τα 8 του, γιατί ορφάνεψε στα 5 του. Δεν νομίζω να ήταν και τόσο παιδί στα 15 του.

Επιστροφή στο θέμα τώρα.

Salma Hayek! Μελανούρι από τα λίγα! Παρόλο που δεν είμαι τεράστιος φαν των Latinoes, εδώ κάνω τρανή εξαίρεση.
                    OniBocho Η Θέα μέσα από ένα Ζωντανό Κουτί

Σ.Π.Ι.Χ. Productions Όραμα, Ιδέες, Αγάπη

Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

Comment

• Αυτά που λέτε είναι μαλακίες. Ως γνωστόν, ο άντρας γίνεται στον στρατό και στις πουτάνες.
                      "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

• Σωστος ο παιχτης. Αν και εχω παει στρατο, και ειμαι αντρας, επειδη ομως ενας βασικος μισθος εδω ειναι 700ε στη καλυτερη, και ενα τρυπα σπιτι κανει 150ε, χωρια ολα τα αλλα, απλα θα επρεπε να δουλευω και να πηγαινω σπιτι. Αρα σε αλλες συνθηκες, δεν θα ειμουν αντρας επειδη δεν ειναι εφικτο να αυτοσυντηρηθω. Καλο και αυτο.
                        Ned Stark

Ειναι ο Getta Robo.

Comment

• Ok σοβαρα ποιος απο εσας κοιταξε την Salma Hayek εστω και προς στιγμης στα ματια.

Comment

• Xαχα πολυ σωστο. Οχι εγω σιγουρα.
                            Παντως η καλυτερη προσθηκη ηταν η δικη σου, στην αρχη της σελιδας.

Comment

• Ok σοβαρα ποιος απο εσας κοιταξε την Salma Hayek εστω και προς στιγμης στα ματια[/b]
                              Ποια μάτια???? :blink:

Μωρέ μπράβο η Paz Vega! και δεν της φαινότανε στο spanglish
                              I attack sharks
                              when i smell them bleed
                              I dont go swimming
                              water just wants to be around me.

Comment

• Ok σοβαρα ποιος απο εσας κοιταξε την Salma Hayek εστω και προς στιγμης στα ματια.
                                [/b]

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....σωστός...

H παρακάτω είναι ίσως ότι πιο όμορφο έχει δει σε celebs,δεν ξέρω γιατί αλλά είναι από τις πολύ λίγες γυναίκες που μπορώ να πω πολύ όμορφη(είμαι και καρά ιδιόγουστος )

WTF? IGN has a foto of her

If you want more google her...Adriana Lima B)

ΥΓ:Scarlett FTW λέμε!!!!

Comment

Working...
                                X