Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sexy celebrities

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Συμφωνω απολυτα με TSH αγαπητη μου...
    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Σωστος ο παιχτης. Αν και εχω παει στρατο, και ειμαι αντρας, επειδη ομως ενας βασικος μισθος εδω ειναι 700ε στη καλυτερη, και ενα τρυπα σπιτι κανει 150ε, χωρια ολα τα αλλα, απλα θα επρεπε να δουλευω και να πηγαινω σπιτι. Αρα σε αλλες συνθηκες, δεν θα ειμουν αντρας επειδη δεν ειναι εφικτο να αυτοσυντηρηθω. Καλο και αυτο.
      [/b]
      Κοίταξε, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, αλλά αν δεν θέλεις να καταλάβεις, τότε δυστυχώς, όσο και να το συζητάμε, αποτέλεσμα δεν θα υπάρξει. Εντελώς καλοπροαίρετα πάντα, σε συμβουλεύω ,αν θέλεις, να βγάλεις την UHU που έχεις στο κεφάλι σου, γιατί έχεις κολλήσει πολύ άσχημα παλικάρι μου.

Σ6 Τσελεμπριτης!!!!!
      [/b]

Σιγά, σιγά! Σκλύρηναν οι ρώγες μου και ήδη το αριστερό χέρι κινείτε για άγριο στρίψιμο!!!

Kiku, πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι δεν έβαλες κανέναν Johhny Depp, που έχει και τεράστια πέραση λόγω του -και καλά- rebel χαρακτήρα που προβάλει. Απλώς μια παρατήρηση; Η κύρια Σκάρλετ, πότε πρόλαβε να γίνει "κλασσική αξία"; Εντάξει, είπαμε πως είναι για όργωμα, αλλά δεν είναι και Mischelle Pfeifer ή έστω Famke Yansen. Σωστά; Παιδάκι είναι ακόμα! Και όσον αφορά την Jones, συμφωνώ μαζί σου κι όχι με τους καταστροφικό Τουμπιώτη Dj και τον Nortec-N00bisoft Holy Defender TSH.

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά εμένα μου αρέσουν αρκετά εώς πολύ και κάποιες πορνοστάρ. Κάποιοες, way too much θα τολμούσα να πω. Χαρακτηριστικά αναφέρω κωλοσούς ( ) όπως:

Jenna Jameson, Nikita Denise, Kobe Tai, Gauge, Aria Giovanni, Asia Carrera, Sky Lopez (όργωμαααααααααα), Katsumi και μάλλον σταματημό δεν θα έχω μου φαίνεται... Απλώς, οι σημερινές είναι τόσο τέλειες όταν βγαίνουν από τις κλινικές πλαστικών εγχειρήσεων που, πλέον, τέτοια τελειότητα καταντάει αποθητική.

Δεν μου αρέσουν παρτάλια όπως η Taylor Rain (που ρουφάν μυτιές και κάνουν τα πάντα, ΑΚΑ όχι στο σεξ, αλλά τις πατάνε, τις φτύνουν, τις δέρνουν, τις ξεφτυλίζουν και το μόνο που κάνουν αυτές είναι με τις κόρες των ματιών σχεδόν γυρισμένες ανάποδα να φωνάζουν "Oh God, Oh God". Δεν τα μπορώ αυτά τα τόσο θρησκευτικού περιεχομένου εκπαιδευτικά προγράμματα...

Πάντως, μιας και η Kiku ανέφερε άντρες, να σας πω ότι τουλάχιστον για τις ελληνίδες (για στατιστικούς λόγους θα πω +23 ετών, όχι ότι δεν έχει σεξουαλική απήχηση και σε νεότερες) θεωρείται πολύ γοητευτικός και σέξυ ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Το αξιοπερίεργο βέβαια είναι ότι, αν και φωνάρα με αρχίδια ο άνθρωπος, οπτικά είναι... τουλάχιστον άτυχος κι αδικημένος απ' την φύση. Μύτη και δόντια για το ανάθεμα...
      OniBocho Η Θέα μέσα από ένα Ζωντανό Κουτί

Σ.Π.Ι.Χ. Productions Όραμα, Ιδέες, Αγάπη

Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

Comment

• Κοίταξε, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, αλλά αν δεν θέλεις να καταλάβεις, τότε δυστυχώς, όσο και να το συζητάμε, αποτέλεσμα δεν θα υπάρξει. Εντελώς καλοπροαίρετα πάντα, σε συμβουλεύω ,αν θέλεις, να βγάλεις την UHU που έχεις στο κεφάλι σου, γιατί έχεις κολλήσει πολύ άσχημα παλικάρι μου.
        [/b]
        Να΄σε καλα στρατηγε, θα το εχω υποψην οταν θα ειμαι σε θεση να γινω και εγω αντρας.
        Ως τοτε, μαθε και εσυ την τιμημενη διαφορα!
        Εντελως παντα φιλικα.
        Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
        It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
        A man wields his sword in order to depart life with a smile.
        In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
        Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
        Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
        Ειναι ο Getta Robo.

Comment

• :blink:
          Do a barrel roll!

Comment

• :blink:
            [/b]
            Ψιτ.
            Ned Stark

Ειναι ο Getta Robo.

Comment

• γαματο το τεστ, κολλισα στη μικρη, οκ εγκρινετε

Comment

• Για μάθε μου εσύ την διαφορά; Το αριστερά δεν επιτρέπεται, ενώ το δεξιά επιτρέπεται; Συγγνώμη κιόλας, αλλά για μένα, είναι το ίδιο και το αυτό. Δεν αγγίζω τίποτα από τα δύο. Εγώ βλέπω παιδάκια και στις δύο φωτογραφίες. Όχι γυναίκες...

Μου προκαλεί εντύπωση πάντως.. Πρέπει να το έχεις ψάξει καλά το θέμα.. Γιατί, για να είμαι ειλικρινής, το www.rar να είχα κατεβάσει στο pc μου, τέτοιες φώτο, θα τις αγνοούσα... Go figure τώρα...

Α, ναι.. Όχι στρατηγός. Περιπτεράς είμαι.

Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

Comment

• Δεν γνωριζω εισαι μονιμος κατοικος κουβας η καπου εκει γυρω, αλλα στην Ευρωπαικη Ενωση, η ωριμη ερωτικη επαφη ενος ατομου ειναι μεταξυ 14 και 18 ετων, αναλογα με την χωρα και την νοοτροπια της.
                  Στην Ελλαδα (δεν ειμαι 100% σιγουρος), ειναι μεταξυ 15 και 16 ετων. Επι της ευκαιριας, ενα ατομο μεταξυ 14 και 17 ονομαζεται εφηβος και οχι παιδι. Αυτο περι ηλικιακων τοποθετησεων. Δεν γνωριζω (αλλα και φυσικα δεν με απασχολουν) τα προσωπικα σου γουστα και οι προσωπικες σου αποψεις, αλλα το να κατηγορεις ανθρωπους για πραγματα που ισχυουν μονο στην δικη σου φαντασια, κατι κανεις λαθος.
                  Ned Stark

Ειναι ο Getta Robo.

Comment

• Η ώριμη ερωτική επαφή; Μεταξύ 14 και 18; Δηλαδή, μετά τα 24 τι είναι; Έχει σαπίσει; Ή, αν είναι τότε η ώριμη, η πρώιμη πότε είναι; Στα 10; Και αυτό ήταν κάποιο αποτέλεσμα στατιστικής;

Ξέρω, ξέρω. Πολλές ερωτήσεις και σε μπέρδεψα μάλλον. Να σου πω μόνο, ότι όταν ήμουν 15, είναι λογικό να θεωρώ target group μου τις αντίστοιχες ηλικίες. Εντελώς προσωπικά δε, εγώ είχα μια έφεση στις μεγαλύτερες εμού. Και δεν έχω κανένα παράπονο. Όταν όμως φτάνεις στα 28 που είμαι τώρα και το target group δεν αλλάζει, τότε είτε κάνεις κάτι λάθος, είτε σε προδίδει η στατιστική... Και ναι, στα 28 μου, μου φαίνονται παιδιά ακόμα αυτές οι ηλικίες. Η εφηβεία άλλωστε, τόσο ως έννοια, αλλά και ως κατηγορία, πέρα από τις ορμές που επιδεικνύουν τα παιδιά, δεν έχει καμία άλλη σημασία για το θέμα που συζητάμε. Επιστημονικά, διότι και κοινωνιολογικά, η εφηβεία είναι κομμάτι της παιδικής ηλικίας, ή έστω, της προ της ενηλικίωσης ηλικίας.

Comment

• Τα προσωπικα πιστευω, δεν παυουν να παραμενουν προσωπικα. Απο την μια με λες κολημενο και οτι εχω uhu, απο την αλλη (οπως και λες) βλεπεις τα πραγματα απο την δικη σου πλευρα, μαλιστα σε καποια σημεια λανθασμενα, οπως το κομματι για την κοινωνιολογια.
                      Οπως και ειπα προηγουμενος, ειλικρινα δεν με απασχολει το τι πιστευεις γυρω απο το συγκεκριμενο θεμα, αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μειωνεις, να διαστρεβλωνεις και να προσβαλεις τον συνομιλητη σου, επειδη απλα δεν συμμεριζεσαι αφενος τις δικιες του πεποιθησεις και γουστα, και αφετερου το κατακρινεις ως κατι το αιρετικο / ανωμαλο / οτιναναι, απο την στιγμη το συνταγμα μας συμφωνα με πολλους παραγοντες, συμπεριλαμβανομενων και κοινωνιολογικων μελετων, ειναι κατι το φυσιολογικο και νομιμο.
                      Δεν γνωριζω αν το συγγραφικο σου στυλ εχει αυτη την εριστικη ταση, ως μερος ενος ποιο χαβαλετζιδικου τροπου συζητησης, αλλα αφου απαιτεις απο τον συνομιλητη σου να εισαι κοσμιος απεναντι σου, θα πρεπει να κανεις και εσυ το ιδιο σε αυτον.
                      Ned Stark

Ειναι ο Getta Robo.

Comment

• οτιναναι, απο την στιγμη το συνταγμα μας συμφωνα με πολλους παραγοντες, (...) ειναι κατι το φυσιολογικο και νομιμο.

[/b]

:blink: :blink: :blink: εεεε?
                        Originally posted by Raf
                        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Τι λες ρε ονιβοτσο, εμενα με φτιαχνουν και οι παντρεμενες, και μαλιστα εχω μια που χαμουρευομαστε για την ωρα και περναμε τελεια, δηλαδη τι? θα μας ορισεις τι ειναι φισιολογικο και μη?

Comment

• Somari οπως ειπα και προηγουμενος, ειναι νομιμο να εχει καποιος σχεση με ατομο (ετεροφυλλα τουλαχιστον) σε αυτη την ηλικια. Αν το συμμεριζεσαι, η οχι ειναι δικο σου ζητημα.
                            Ned Stark

Ειναι ο Getta Robo.

Comment

• Γιατι ομως σε ολες τις τσοντες πρεπει τα μοντελα να ειναι απο 18 και πανω :blink:
                              My blog:Doppel's Den

Comment

• γιατι ειναι τσοντες μηπως?

Comment

Working...
                                X