Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sexy celebrities

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Off-topic στο off-topic. Γιατί είμαστε από τις λίγες communities που μπορούν να το κάνουν.

Όπως λέει και ο λαός ο έρως χρόνια δεν κοιτά. Και ως γνωστόν, ο λαός είναι σοφός. Πιστεύω ότι σας χρειάζονται μαθήματα σεξολογίας. Ευτυχώς που δεν είμαι σεξολόγος.

Πέρα από αυτά, είναι κοινό μυστικό ότι μια γυναίκα "ωριμάζει" πιο γρήγορα από τον άντρα. (παρεπιπτόντως, αυτό η άποψη είναι λανθασμένη απλά ένιωθα την ανάγκη να πω κάτι κλισέ)

Η μόνη αλήθεια είναι ότι κοινός στόχος όλων των ανθρώπων είναι να είναι ευτυχισμένοι. Εκτός ίσως απ΄τους μαζοχιστές, τους οποίους βέβαια η δυστυχία τους κάνει να ευτυχούν, οπότε μπορούμε με ασφάλεια να θεωρήσουμε ότι συνεπώς στόχος αυτών είναι να είναι ευτυχισμένοι, αφού στόχος τους είναι να είναι δυστυχισμένοι και αυτό τους κάνει ευτυχισμένους.
    Από τα παραπάνω, συμπεραίνουμε ότι τη στιγμή που ένας άνθρωπος α της Χ ηλικίας έχει συνάψει σχέση με άνθρωπο β (είτε ίδιου είτε άλλου φύλου) Ψ ηλικίας (όπου Χ, Υ φυσικοί αριθμοί και Χ διάφορο του Ψ) και αφού όπως έχουμε δεχθεί αξιωματικά, ότι κοινός στόχος όλων των ανθρώπων είναι να είναι ευτυχισμένοι (επομένως κάθε ενέργειά τους αποσκοπεί στο να τους φέρει σε αυτή την κατάσταση και συνεπώς και η συγκεκριμένη -δηλαδή η σχέση τους- αποσκοπεί στο γεγονός αυτό) είναι αυτονόητο ότι αυτοί οι δύο τυχαίοι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι ή αλλιώς ικανοποιημένοι από την μεταξύ τους σχέση. Οπότε δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό ή κάτι που να αφήνει περιθώρια για περαιτέρω συζήτηση σε αυτό , εφόσον ο α και ο β έχουν συνάψει την σχέση συνειδητά και δεν πρόκειται για σχέση την οποία ο ένας έχει εκβιάσει (π.χ. να έχει κρατήσει όμηρο τον άλλο υπό την απειλή όπλου και να τον βιάζει μία φορά μετά από κάθε γεύμα).

Κάποιες σκόρπιες σκέψεις, οι οποίες δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Αυτά.
    [/b]
    Ο "κοινός στόχος όλων των ανθρώπων" αποτελεί υπεργενίκευση.

Επίσης, το επιχείρημα έχει δεοντολογική και υποθετική διατύπωση ("εφόσον"), και ανάγεται στη σφαίρα της φιλοσοφίας.

Γι' αυτούς τους λόγους το επιχείρημα είναι σαθρό, μη πειστικό και δε γίνεται αποδεκτό.

Τέλος, ο σοφός λαός που αναφέρει ότι "ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά" είναι ως επι το πλείστον πάνω από 40 χρονών.
    My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
    Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

• Δεν είχα σκοπό να επεκταθώ περαιτέρω αλλά δεν μου αφήνετε άλλη επιλογή .

Τι ακυρα ειναι αυτα? τι Χ και Υ και ευτυχιες?

Δηλαδη οτι κανει καποιον ευτυχισμενο ειναι και καλο συμφωνα με τη θεωρια που δεν επιδεχεται αμφισβητηση??

Δηλαδη ενα 14χρονο κοριτσι ξερει τι θελει για να ειναι ευτυχισμενο και αυτο περιλαμβανει ενα 25αρη γκομενο, τσιγαρακι, καθε μερα fast food αντε και μετα κανα χασισακι ισα ισα.. Και δεν υπαρχει τπτ μεμπτο επειδη ολα αυτα κανουν το κοριτσακι ευτυχισμενο..? δεν την καταλαβαινω αυτη τη λογικη..

Πιστευω οτι μια ανηλικη κοπελα δεν εχει το μυαλο και την εμπειρια να ξερει τι ειναι καλο για αυτην, το γεγονος οτι μπορει να ειναι ευτυχισμενη(για λιγο γιατι δε νομιζω να πανε για γαμο..) με καποιον αρκετα μεγαλυτερο δε σημαινει οτι ειναι και σωστο και οτι θα αποδειχθει καλο για αυτη στο τελος.. Ξερω και καποιες περιπτωσεις με τετοια περιστατικα που περιλαμβανουν και εγκυμοσυνη και ειναι πραγματικα τραγικα, αντε πες της μετα οτι ειναι ευτυχισμενη αυτη επειδη ο Χ και ο Υ αριθμος διαφερει και τετοια.
      [/b]
      Δεν μπορώ να καταλάβω επακριβώς τι εννοείς "δεν έχει το μυαλό και την εμπειρία για να ξέρει τι είναι καλό για αυτήν".
      Κάτι άλλο που θα ήθελα να σημειώσω είναι ότι, η συντριπτική πλειοψηφία των 14χρονων κοριτσιών τη σήμερον ημέρα, έχουν ακούσει και για το sex, για τα προφυλακτικά και για τα ναρκωτικά. Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που δεν έχουν ακούσει (κάκιστα κατ'εμέ γιατί στα 14 μια κοπέλα έχει μπει πλέον στην εφηβεία και θεωρείται σεξουαλικά ώριμη) εντοπίζονται στα χωριά και η κατάσταση αποτελεί θέμα παιδείας στη χώρα μας (και αυτό ισχυει και για τις κοπέλες που γνωρίζουν αρκετά πάνω στο θέμα, καθώς δεν οφείλεται το σχολείο -τουλάχιστον όχι τα μαθήματα του σχολείου- για την γνώση τους αυτή. Ένας άνθρωπος ξέρει τι θέλει από νεογέννητο μωράκι. Στα πρώτα του χρόνια θέλει να τρώει και να κοιμάται, αργότερα να μορφωθεί κ.ο.κ Μια δεκατετράχρονη ξέρει πολύ καλά λοιπόν τι θέλει, και σχεδόν πάντα τι κινδύνους αντιμετωπίζει και αν όχι, της οικογένειας, του κράτους που δεν έχει συμπεριλάβει ακόμη σχετικά μαθήματα στα σχολεία και κατ'επέκταση της κοινωνίας (οπότε ας μην κατηγορούμε την 14χρονη ή τον 25χρονο και προφανώς σε κανένα πρόβλημα η "απαγόρευση" δεν αποτελεί λύση). Αλλά μην ανησυχείς, έχουν φροντίσει τα Μ.Μ.Ε για την ενημέρωση της κάθε 14χρονης. Οποιοδήποτε "κίνηση" λοιπόν στη ζωή της, όπως sex, κάπνισμα ή ναρκωτικά είναι απολύτως δική της ευθύνη. . Εξάλλου, ο κίνδυνος εγκυμοσύνης που αναφέρεις είναι σχεδόν ανεξάρτητος από την ηλικία μιας γυναίκας και προφανώς ευθύνη φέρει και ο άντρας -ο οποίος δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να ενεργήσει σε μια 14χρονη διαφορετικά απ'ότι ενήργησε σε γυναίκες διαφορετικής ηλικίας.
      Επίσης, ίσως απογοητευτείς από το γεγονός ότι έχω γνωρίσει πολλούς 25χρονους αλλά κανείς δεν με οδήγησε στα ναρκωτικά (αλήθεια).
      Ίσως να μην στο έδωσα να το καταλάβεις καλά, αλλά θεωρώ ότι οποιοσδήποτε κίνδυνος μπορεί να αντιμετωπίσει μια 14χρονη δεν οφείλεται αποκλειστικά στον άνθρωπο με τον οποίο διατηρεί σχέση και πόσο μάλλον στην ηλικία αυτού.

Ο "κοινός στόχος όλων των ανθρώπων" αποτελεί υπεργενίκευση.
      [/b]
      Αν πραγματικά το θεωρείς αυτό, βρες μου ένα αντιπαράδειγμα, δηλαδή έναν άνθρωπο που στόχος του είναι να είναι δυστυχισμένος (πράγμα που αν μη τι άλλο μου φαίνεται περίεργο)

Επίσης, το επιχείρημα έχει δεοντολογική και υποθετική διατύπωση ("εφόσον"), και ανάγεται στη σφαίρα της φιλοσοφίας.

Γι' αυτούς τους λόγους το επιχείρημα είναι σαθρό, μη πειστικό και δε γίνεται αποδεκτό.
      [/b]
      Το εφόσον είναι η απαραίτητη προϋπόθεση (δεν ξέρω αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις πέρα από αυτό) για να κρίνω μια σχέση "υγιή", δηλαδή ότι η σχέση οφείλεται σε αμοιβαία απόφαση και μου φαίνεται άκρως ρεαλιστικό επιχείρημα πραγματικά.
      "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

• Δεν είχα σκοπό να επεκταθώ περαιτέρω αλλά δεν μου αφήνετε άλλη επιλογή .
        Δεν μπορώ να καταλάβω επακριβώς τι εννοείς "δεν έχει το μυαλό και την εμπειρία για να ξέρει τι είναι καλό για αυτήν".
        Κάτι άλλο που θα ήθελα να σημειώσω είναι ότι, η συντριπτική πλειοψηφία των 14χρονων κοριτσιών τη σήμερον ημέρα, έχουν ακούσει και για το sex, για τα προφυλακτικά και για τα ναρκωτικά. Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που δεν έχουν ακούσει (κάκιστα κατ'εμέ γιατί στα 14 μια κοπέλα έχει μπει πλέον στην εφηβεία και θεωρείται σεξουαλικά ώριμη) εντοπίζονται στα χωριά και η κατάσταση αποτελεί θέμα παιδείας στη χώρα μας (και αυτό ισχυει και για τις κοπέλες που γνωρίζουν αρκετά πάνω στο θέμα, καθώς δεν οφείλεται το σχολείο -τουλάχιστον όχι τα μαθήματα του σχολείου- για την γνώση τους αυτή. Ένας άνθρωπος ξέρει τι θέλει από νεογέννητο μωράκι. Στα πρώτα του χρόνια θέλει να τρώει και να κοιμάται, αργότερα να μορφωθεί κ.ο.κ Μια δεκατετράχρονη ξέρει πολύ καλά λοιπόν τι θέλει, και σχεδόν πάντα τι κινδύνους αντιμετωπίζει και αν όχι, της οικογένειας, του κράτους που δεν έχει συμπεριλάβει ακόμη σχετικά μαθήματα στα σχολεία και κατ'επέκταση της κοινωνίας (οπότε ας μην κατηγορούμε την 14χρονη ή τον 25χρονο και προφανώς σε κανένα πρόβλημα η "απαγόρευση" δεν αποτελεί λύση). Αλλά μην ανησυχείς, έχουν φροντίσει τα Μ.Μ.Ε για την ενημέρωση της κάθε 14χρονης. Οποιοδήποτε "κίνηση" λοιπόν στη ζωή της, όπως sex, κάπνισμα ή ναρκωτικά είναι απολύτως δική της ευθύνη. . Εξάλλου, ο κίνδυνος εγκυμοσύνης που αναφέρεις είναι σχεδόν ανεξάρτητος από την ηλικία μιας γυναίκας και προφανώς ευθύνη φέρει και ο άντρας -ο οποίος δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να ενεργήσει σε μια 14χρονη διαφορετικά απ'ότι ενήργησε σε γυναίκες διαφορετικής ηλικίας.
        Επίσης, ίσως απογοητευτείς από το γεγονός ότι έχω γνωρίσει πολλούς 25χρονους αλλά κανείς δεν με οδήγησε στα ναρκωτικά (αλήθεια).
        Ίσως να μην στο έδωσα να το καταλάβεις καλά, αλλά θεωρώ ότι οποιοσδήποτε κίνδυνος μπορεί να αντιμετωπίσει μια 14χρονη δεν οφείλεται αποκλειστικά στον άνθρωπο με τον οποίο διατηρεί σχέση και πόσο μάλλον στην ηλικία αυτού.
        Αν πραγματικά το θεωρείς αυτό, βρες μου ένα αντιπαράδειγμα, δηλαδή έναν άνθρωπο που στόχος του είναι να είναι δυστυχισμένος (πράγμα που αν μη τι άλλο μου φαίνεται περίεργο)
        Το εφόσον είναι η απαραίτητη προϋπόθεση (δεν ξέρω αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις πέρα από αυτό) για να κρίνω μια σχέση "υγιή", δηλαδή ότι η σχέση οφείλεται σε αμοιβαία απόφαση και μου φαίνεται άκρως ρεαλιστικό επιχείρημα πραγματικά.
        [/b]
        Ρε φιλε πραγματικα ελεος αν νομιζεις οτι μια 14χρονη ξερει τι θελει και ειναι ωριμη να παρει αποφασεις και να διατηρει ολοκληρωμενη σχεση..

Αν κανεις παιδι καλυτερα να κανεις αγορι παντως..

Comment

• πολυ το φιλοσοφητε ρε παιδια, καθε κοπελα εχει διαφορετικες ορμες, αν καποια απο τα 14-15 εχει ορμες και θελει να τον φαει θα τον φαει, δε πα να βγαζει και 20 και να νε και θεουσα το μου*ι θελει τροφη τελος.

Comment

• το μου*ι θελει τροφη τελος.
            [/b]
            ΦΥΓΕ 114 Seal of Quality

Comment

• χαχαχαχαχα μου θυμισατε μια στο Blade 3 και καλα vampire...
              θεουληδες, μπραβο!!! :playstation:

Comment

• το μου*ι θελει τροφη τελος.
                [/b]
                Άμα τρως πολύ παχαίνεις.

Lloyd, περισσότερο πλάκα έκανα... Βέβαια, θεωρώ τραβηγμένο ότι μία 14χρονη είναι σεξουαλικά ώριμη. Αλλά δε θα επεκταθώ. Πρώτον, βαριέμαι τέτοια ώρα, και δεύτερον, εμένα μου σηκωνόταν στην 6η Δημοτικού ρε παιδιά, πάει να πει ότι έχω ορμές και κατά συνέπεια είμαι σεξουαλικά ώριμος;

Μην πείτε ναι, θα σας βαρέσω.
                My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
                Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

• Kαλα το τι πλεκτανες ειχα κανει για να βλεπω τσοντες στην 6η δημοτικου...

Comment

• Φτάνει ρε με τα εκτός θέματος posts.
                    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• teleytaio TheCursed....
                      ΦΥΓΕ 114 E G G Y H S H eskase miti stratigikes ikanotites cosa tha mas paei olous

Comment

• off topic αλλα ο lloyd ξεχασε να κλεισει μια παρενθεση.
                        My blog:Doppel's Den

Comment

• να κλείσω το off topic λέγοντας πως την πρώτη μου τσόντα την είδα τρίτη δημοτικού.

για να είμαι όμως εντός θέματος να αναφέρω μια κοπελιά που γουστάρω τρελά.είναι Ελληνίδα και όλοι την ξέρετε.Όλγα Φαρμάκη.απλά τα σπάει.βάλτε πικς γιατί δεν είμαι σπίτι να παραθέσω υλικό

όποιος γνωρίζει τηλέφωνα,διεύθυνση,ομάδα αίματος κτλ θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και θα κερδίσει ένα πακέτο κουρκουμπίνια
                          Carpe diem

Comment

• ελα ρε Altair να χορτασει το ματι σου
                            http://www.maximonline.gr/maximgirls/b-gir...05/article.html
                            http://siteseein.gr/2007/02/blog-post_5474.html
                            http://oynagki.pblogs.gr/2007/07/96364.html

Comment

• thanks shadow ;)
                              Carpe diem

Comment

• Εγω παντος τη βρισκω (ενοψντας πως μου φτιαχνει τη διαθεση) με το Καμπουρακη που καθε πρωι περιγραφει και απο εναν μοντελο σε αυτον το ντροπαλο κυριο με τα γυαλια που λεει το καιρο, οσοι εχουν την ατυχια να ξυπνανε κατα τις 6,30 το πρωι και το βλεπουν καταλαβαινουν.

Comment

Working...
                                X