Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sexy celebrities

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

τις γκόμενες τις θυμάμαι.τα τραγούδια πάλι...με αφήνουν αδιάφορο.μόνο της Παπαπρήξου μου άρεσε το τραγούδι.αλήθεια εσύ γιατί κόλλησες τόσο πολύ με αυτό το θέμα;μήπως είσαι γιουροβυζιονικός;
    Ε ΠΑΙΔΙΑ!!!ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ;Ο ΡΑΜΠΙΔΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ
    [/b]
    Λοιπον επειδη ειστε καλα παιδια και καιγεστε να βγαλετε ειδηση σας εχω μια αποκαλυψη. ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΑΝ ΤΗς ΧΡΥΣΠΑΣ. <bows>
    Do a barrel roll!

Comment

τα σπασανε η φωτο της Αννετ οντως αυτη η κοπελα ειναι κουκλα, τωρα σε θεμα γουστου, για μενα βασικα ο ορισμος της γυναικας, ρε δε με νοιαζει αν με δουλευετε αλλα το απολυτο θυληκο υπαρχει μονο στον κοσμο του ONE PIECE...

Nico Robin

και οσον αφορα στη πραγματικοτητα...

Geri Halliwell

Comment

Τι; Το One Piece δεν είναι βγαλμένο απ&#39;τη ζωή;

Υ.Γ:Πάντα απορούσα γιατί τα λένε "μπαλκόνια" πάντως.
        "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

Γιατί έχουν ωραία θέα

Comment

ω ναι η Geri Halliwell μ&#39;αρεσε απο τοτε που τη πρωτοειδα, γυμνασιο ή και πιο πριν&#33;&#33;&#33;

βεβαια πλεον εχει γερασει αρκετα και δεν ειναι κοκκινομαλλα...

επισης αλλη μια που μ&#39;αρεσει πολυ, τουλαχιστον οσον αφορα το προσωπο (γιατι απο σωμα δεν λεει και τοσο) ειναι και η Nicole Kidman&#33;

δυσκολο να σε κοιτανε τετοια ματια και να μεινεις ασυγκοινητος πραγματικα&#33;

Comment

Dr Cameron + Cady για πιο MILF καταστάσεις η 2η
              "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Θεα η Ευα ειδικα πριν κανει αυτες τις τρισαθλιες φραντζες (και παλι ομως ).

Λοιπον επειδη ειστε καλα παιδια και καιγεστε να βγαλετε ειδηση σας εχω μια αποκαλυψη. ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΑΝ ΤΗς ΧΡΥΣΠΑΣ. <bows>
                [/b]
                Kαι γω&#33;&#33;&#33;&#33; Eλα να γινομαστε πολλοι&#33; Ramp η εκτιμηση μου ειναι πλεον δεδομενη κι ας παιζεις νιντεντο :icon_twisted:
                https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

Ποπο &#33; ωραιες παρουσιες &#33;&#33; μιαμ &#33;&#33;&#33; η ψηφος μου στην Σκορδα αλλα μου αρεσει και αυτην που ειναι με τον Χιο στο Star το πρωι (δεν θυμαμαι πως την λενε) αλλα και αυτη που κανει το funked sto Mad αν και μου τη σπαει λιγο που μιλα ασυστολα

Aντρέας Παγουλάτος

Comment

ΦΥΓΕ προσωπικα προτιμω Nami. Δεν την πολυπαω την Niko Robin.
                    My blog:Doppel&#39;s Den

Comment

ΦΥΓΕ προσωπικα προτιμω Nami. Δεν την πολυπαω την Niko Robin.
                      [/b]
                      Κοιτα ειναι θεμα γουστου, η Ναμι ειναι πιο ναζιαρα και γατουλα και πιο πονηρη, η Ρμπιν ομως ειναι θεα, ειναι γυναικα, σοβαρη, συγκροτημενη, εξυπνη, αυστηρη, ειναι ειναι γαμωτη μου ειναι γαμω, και το χειροτερο, εχω μια φιλη που ειναι ακριβως ετσι, και σε εμφανιση... ασε καταρα απο το Θεο....

Comment

Kαι γω&#33;&#33;&#33;&#33; Eλα να γινομαστε πολλοι&#33; Ramp η εκτιμηση μου ειναι πλεον δεδομενη κι ας παιζεις νιντεντο :icon_twisted:
                        [/b]
                        Ολοι παιζουμε nintendo κι ας μη το παραδεχομαστε.
                        Do a barrel roll!

Comment

ρε παλιοφανμπόι κόψε τα flames.ΦΥΓΕ θέλω να μου συστήσεις τη φίλη σου που μοιάζει στη Ρόμπιν
                          Carpe diem

Comment

Τι να κανουμε ρε, γουσταρουμε την κορυφαια εταιρεια και το λεμε. Σιγα μη ντραπουμε κιολας. Μπορειτε να εξαγοραζετε οσους reviewers θελετε ομως ολοι γνωριζουν οτι το GTA και καθε GTA δε πιανει μια μπροστα στο super-teh-omg-awesome-epic-colossal Wii Sports.
                            Do a barrel roll!

Comment

ρε παλιοφανμπόι κόψε τα flames.ΦΥΓΕ θέλω να μου συστήσεις τη φίλη σου που μοιάζει στη Ρόμπιν
                              [/b]
                              Xωρις πλακα, αφου δεν την εχω εγω κανενας απο τη παρεα δεν θα την εχει (δεν ενοω του φορα τη δικια μας τελοςπαντων), ημουν πολυ καψουρης μαζι της, ασε βεβαια που η γκομενα εχει υψηλα στανταρ, την ειχα απο κοντα απο οταν ηταν 14 και το μονο που καταφερα ηταν να μαθω τα βιτσια της, νομιζω οτι εκανα λαθος χειρησμους, αλλα θα ξαναεπιστρεψω καποια στιγμη... α ναι τωρα ειναι 16 αλλα φενεται για 20+

Comment

εμένα παιδιά μου αρέσι πάρα πολύ και η γυναίκα του Φερεντίνου, η Σοφία Παυλίδου.απίστευο πλάσμα.ειδικά όταν το παίζει bitch.μόνο γι&#39;αυτήν είχα δει μερικά επεισόδια του "Θα βρεις το δάσκαλό σου" αλλά δεν άντεξα.άθλια σειρά.

ΦΥΓΕ τσέκαρε τα πμ σου...
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X