Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σύγχρονες σχέσεις & σέξ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

"Φίλε" Altair, ακολούθα τις συμβουλές που σου δώσαμε, πρέπει να ακολουθάς κάποια συγκεκριμένα πρότυπα, στα πάντα, ακούς, στα πάντα! Σχέσεις, videogames, δουλειά, χέσιμο, κατούρημα, ζωή, τσιγάρο (πώς να το στρίβεις), παντού!!! Δίχως πρέπει, δίχως "συμβουλές", δίχως κανόνες δεν μπορούμε να ζήσουμε, αυτό είναι το κοινωνικό πρόβλημα της εποχής και από εκεί πηγάζουν όλα. Βάλτε "πρέπει" στον έρωτα και έχετε το αίτιο αυτού που εσείς λέτε "κοινωνικό φαινόμενο". Προσπαθήστε να το αναλύσετε και να εφαρμόσετε τα "πρέπει" και έχετε και το αποτέλεσμα .

Εν ολίγοις, ούτε καν ξέρουμε ποιο είναι το πρόβλημα. Μπλέκουμε τον έρωτα με τυποποιημένες πράξεις και νομίζουμε ότι, όντως, αυτό είναι έρωτας. Αυτό δεν είναι "σχέση", κοροϊδία είναι, μία αυταπάτη για να καταφέρεις να βρεθείς, μέσω συμβατικών και κοινότυπων πράξεων (που "πιάνουν" ή "πουλάνε") σε μία κατάσταση που και εσύ ο ίδιος ξέρεις ότι είναι ψεύτικη, ανούσια και, αν μη τι άλλο, περαστική.

Πάρτε για παράδειγμα τις κοτσάνες του Luffy. Χώσε και άλλες ταμπέλες και φτιάξε/πέρασε το πρότυπο της γυναίκας που εσένα σε βολεύει. Προσπάθησε να την ορίσεις και ζήσε με αυτόν τον ορισμό, ο οποίος δημιουργήθηκε, αρχικά, από την ανωριμότητα σου και, έπειτα, από τη νοοτροπία που "θέλει" να περνάει. Οι "σχέσεις", σήμερα, έχουν μετατραπεί στην απόλυτη ψευδαίσθηση, σε κάτι που ουσιαστικά κανένας δεν μπορεί να προσδιορίσει, αλλά όλοι θέλουν να μιλάνε για αυτό, παρόλα αυτά κανένας δεν μπορεί να ξεφύγει από τα πρότυπα που το δίνονται απλόχερα και έμμεσα. Οι σχέσεις, πλέον, δεν είναι συναισθήματα, περνιούνται (από media κυρίως, κάθε λογίς) ως ένα αμάλγαμα από "πρέπει" και συμβατικότητες (οικονομικά συμφέροντα και αποβλάκωση IMHO οι λόγοι). Στέρησε από τον κάθε κατεστραμένο νεό (οι περισσότεροι) τη δυνατότητα να ζει και να καταλαβαίνει αυτά που νιώθει, διάπλασε την εικόνα που θέλεις να έχει για τις σχέσεις με τους γύρω (κυρίως με τους ετερόφυλους) και έχεις πετύχει. Πέρνα και τα πρότυπα που θέλεις και κέρδισες (έλεγχος, αποβλάκωση μπλα μπλα μπλα).

Ύστερα όλοι θα αρχίσουν να αναρωτιούνται γιατί όλα πάνε στραβά, γιατί δεν μπορούμε να βρούμε το σύντροφο της ζωής μας (rofl mao) και γιατί είναι δύσκολο να έρθουμε κοντά με κάποιον άλλον. Αν δεν υπάρχει ειλικρίνεια με τον εαυτό σου πώς να κάνεις κάτι με κάποιον άλλον; Όταν αυτό που σκέφτεσαι είναι ότι "πρέπει" να κάνεις κάτι, τότε μην ψάχνεις πολύ μακριά, αλλά κοίτα στον καθρέφτη. Το γεγονός και μόνο ότι κυκλοφορούν διάφορες "φόρμουλες" για να ρίξεις την "γκόμενα", αλλά όλες πηγάζουν από τις ίδιες αρχές και τελειώνουν στο ίδιο σημείο θα έπρεπε να προϊδεάζει τον καθένα για το στραβό της υπόθεσης. Και "guess what?": πιάνουν αυτές οι φόρμουλες! Εκατοντάδες "κοπέλες" "κάθονται" σε εκατοντάδες "άντρες", αφού πρώτα έχει προηγηθεί η ίδια διαδικασία. Δηλαδή εκατοντάδες "γυναίκες" αναζητούν το ίδιο ακριβώς πρότυπο και εκατοντάδες "άντρες" το προσφέρουν και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Για αυτό altair μην ψάχνεις λάθος γκόμενες, μη ψάχνεις δύο μαζί, ούτε τρεις, μη ψάχνεις παντρεμένες, μην είσαι ο εαυτός σου γιατί θα σε περάσουν για μαλάκα και για βουτυρομπεμπέ, μην ψάχνεις για καμιά που έχει τα μυαλά στα πόδια της, ψάξε για καμιά προσιτή, που θα τη γαμήσεις εύκολα και μετά τράβα στη δουλειά σου και στο elx για καμιά αγορά. Αγόρασε και το rez vibrator να τη βρίσκει όσο παίζεις και είσαι large...

Comment

Dikio exei o Evans, sthn telikh pernoume ena ropalo kai isia sthn sphlia (dokimasmenh methodos...)
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Πάρτε για παράδειγμα τις κοτσάνες του Luffy[/b]
        μη μιλας για μενα εσυ που ντυνεσαι γυναικα... :icon_twisted:

Comment

Επειδη δεν υπαρχει post count, αυτο δε συνεπαγεται πως μπορουμε να spam-αρουμε τοσο σε μεσα σε διαφορα topics οσο και στη δημιουργια νεων.
          Just a reminder.. για την ωρα.

Comment

θα απαντήσω έτσι σκόρπια γιατί γράφτηκαν πολλά που θέλουν απάντηση μα δεν τα θυμάμαι.
            ας ξεκαθαρίσουμε κάτι.κατ'αρχάς έχω αύριο ραντεβού με μια κοπελιά που όλο της το αναβάλλω λόγω έλλειψης χρόνου.και να σημειωθεί πως όλο αυτή μου ζητάει να βγούμε κι εγώ τη γράφω,όχι ηθελημμένα(έτσι γράφεται αυτό;).να ένα πρόβλημα που δεν ανέφερε κανείς σας...τα υπόλοιπα δεν τα γράφω τώρα,δεν προλαβαίνω,προέκυψε δουλειά.θα γράψω το βράδυ.
            Carpe diem

Comment

Oχι βρε συ Evans το βρισκω καλο το θεμα μπορεις να το πεις κοινωνικο φαινομενο την δυσκολια ευρεσης συντροφου εγω πχ εχω να κανω ''σοβαρη σχεση '' εδω και 2 χρόνια[/b]
              Και νόμιζα πως ήμουν ο μόνος . Βέβαια για να ξανακάνω εγώ σχέση με κοπέλα πρέπει να την γουστάρω πολύ γιατί όταν έκανα δεν είμαι και πολύ σίγουρος κατά πόσο πολύ την γούσταρα ή έλιωνα για αυτήν και μάλιστα την πλήγωσα την κοπέλα και δεν θέλω να ξανακάνω ίδιο λάθος. Πχ να βγαίνω έξω με την κοπέλα και να "λέω" πως κοιτάξτε τι κορίτσαρο έχω κτλ τότε νιώθω άνετα σε επίπεδο σχέσης με μια κοπέλα. Από την άλλη η μέθοδος "γαμήσι και άντε γεια έως το επόμενο" είναι μία λύση για την οποία όμως δε νομίζω να υπάρχουν και πολλές κοπέλες και να πω κάτι, εμένα δεν μου πολυαρέσει γιατί μια τέτοια κοπέλα όσο έυκολα πηγαίνει με εσένα μπορεί να πηγαίνει με άλλους 3-4 ταυτόχρονα και μάλλον θα πρόκειται για μπάζο.

Τωρα οσον αφορα το θεμα της νοοτροπιας, ειναι καθαρα μαλακια των αντρων, βαζω και μενα μεσα (αν και τελευτεα αλλαξα και ειδα την υγεια μου) του οτι πιστευουμε πως οι γυναικες ειναι αυτο που δειχνουν και λενε, λοιπον καμια σχεση ουτε ρομαντικες ειναι ουτε τιποτα απλα ισως καλιεργουν αυτο το τυπο για να μη τις λενε πουτ*νες, η επειδη ειναι και τρελες κατα τη γνωμη μου γουσταρουν να ακουνε μ*λακιες και ρομαντσα "θα μαστε μαζι για παντα, εισαι μοναδιοκη" και αλλα χαζα, ακομη και αν ξερουν πως ειναι ψεμα, βασικα τις φτιαχνει.[/b]
              Κι εγώ πιστεύω ότι έτσι είναι πολλές από αυτές. Ειπώθηκε πως είναι πια και λυσάρες και αυτό δεν μου αρέσει με ξενερώνει .

Για αυτό altair μην ψάχνεις λάθος γκόμενες, μη ψάχνεις δύο μαζί, ούτε τρεις, μη ψάχνεις παντρεμένες, 1-μην είσαι ο εαυτός σου γιατί θα σε περάσουν για μαλάκα και για βουτυρομπεμπέ, μην ψάχνεις για καμιά που έχει τα μυαλά στα πόδια της, ψάξε για καμιά προσιτή, π2-που θα τη γαμήσεις εύκολα και μετά τράβα στη δουλειά σου και στο elx για καμιά αγορά. Αγόρασε και το rez vibrator να τη βρίσκει όσο παίζεις και είσαι large...[/b]
              1-Γιατί ο Altair είναι μαλάκας και βουτυρομπεμπές;
              2-Έχουμε ξεσκισθεί στις άπρεπεις λέξεις
              Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

EDIT:

Ακυρο κατα λαθος, δειτε στο PS3 news τι εγραψα.. ;)

Comment

Ρε μέθυσες; αλλού έπρεπε να το γράψεις αυτό :blink: .
                  Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Λαθος παιδια ειχα δυο tabs ανοιχτα για να απαντησω και εδω και τα μπερδεψα...

Comment

UltimateEndsGhost κάφρε!

Originally posted by BigBOSS
                      ...μια τέτοια κοπέλα όσο έυκολα πηγαίνει με εσένα μπορεί να πηγαίνει με άλλους 3-4 ταυτόχρονα και μάλλον θα πρόκειται για μπάζο.
                      Πάνω από όλα πνευματικό μπάζο. Συμφωνώ.

Σχετικά με το θέμα: Altair δεν πειράζει άμα το έχεις αναβάλει λόγω δουλειάς... Χειρότερο θα ήταν να την έστηνες. Απλά, άμα γίνει πολλές φορές το ίδιο, μπορεί η κοπέλα να νομίζει ότι δε θες να βγεις μαζί της (και λογικό είναι). Τώρα, το ζήτημα είναι τί ψάχνεις, και τί ζητάς από μία σχέση. Προσωπικά, η ιδέα του f@ck-buddy, δε με ελκύει ιδιαίτερα, αλλά παραδέχομαι ότι για κάποιες κοπέλες μπορεί και να το έκανα. Πιστεύω ότι απλά είναι απωθημένα με τις συγκεκριμένες κοπέλες, αλλά απλά δε τις θέλω για σχέση για κάποιο λόγο. Πάντως, κοίτα, άμα θέλεις μία χαλαρή σχέση "για να περνάς την ώρα σου ευχάριστα", αυτό είναι ευκολό. Για τις περισσότερες κοπέλες, πρέπει να αναπτύξεις μία συμπεριφορά-κράμα. Γιατί στις γυναίκες αρέσει να νιώθουν και να θεωρούνται μοναδικές, όπως και σε κάθε άνθρωπο. Έχω καταλάβει όμως, ότι για πολλές γυναίκες αυτό είναι απόλυτα απαραίτητο, δεν τους αρέσει απλά. Από την άλλη, δεν πρέπει να το παρακάνεις, γιατί για κάποιο λόγο, μερικές φορές πρέπει να τις προσγειώνεις, για να μην "ψωνιστούν". Παράδειγμα για την αίσθηση μοναδικότητας: κάποτε ήμουν σε συγκρότημα και τραγουδούσα. Σε μία συναυλία, αφιέρωσα το κομμάτι σε μία κοπέλα. Σε επόμενη συναυλία, όλες μου έλεγαν να τους κάνω αφιέρωση! Έλεος δηλαδή. Φυσικά άμα στο ζητήσουν δεν κάνεις αφιέρωση. Εγώ έκανα σε μία άλλη κοπέλα, που φυσικά ούτε της είχε περάσει από το μυαλό η ιδέα. Έγινε σάλος, οι χαζές μου έλεγαν "Δε θα σου ξαναμιλήσω, που έκανες σε αυτήν, και όχι σε εμένα" και τα λοιπά.

Που λες, άμα θέλεις μία σχέση για να έχεις έναν άνθρωπο, να περνάς καλά, να έχεις μια αγκαλιά κλπ, αυτό γίνεται, και κατά τη γνώμη μου, σχετικά εύκολα.

Αν όμως ψάχνεις ένα άτομο με το οποίο να έχεις πραγματική επικοινωνία, και να έχετε ίδια ενδαφέροντα, ή/και μουσικά ακούσματα, νοοτροπία, γενικότερα, άμα θέλεις μία κοπέλα που να εκτιμάς και σαν άνθρωπο, αυτό έχει καταστεί εξαιρετικά δύσκολο. Πρέπει να ψάξεις πολύ. Και άμα βρεις κάποια που να ταιριάζει στις απαιτήσεις σου, μετά έρχεται η σχεδόν σίγουρη απορία: "Γιατί αυτή να θέλει/να είναι με αυτό το ζωάδι, ενώ αξίζει πολλά περισσότερα στην πραγματικότητα;" :blink:

Αυτό κι αν είναι μάστιγα...
                      My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
                      Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

Γιατι να ειναι αγαμητη και λυσαρα, γιατι να μην ειναι μια κοπελα που σκεφτετε οπως ενας αντρας πχ?
                        [/b]
                        επειδη ειναι και τρελες κατα τη γνωμη μου γουσταρουν να ακουνε μ*λακιες και ρομαντσα "θα μαστε μαζι για παντα, εισαι μοναδιοκη" και αλλα χαζα, ακομη και αν ξερουν πως ειναι ψεμα, βασικα τις φτιαχνει.
                        [/b]
                        μονος σου ρωτας μονος σου απαντας! αφου το ξερεις οτι οι γυναικες ΔΕΝ σκεφτονται ετσι, και ειδικα οι ελληνιδες που ειναι καπως πισω απο τις ξενες. ολες χρειαζονται πρωτα το παραμυθι τους, να νιωσουν ασφαλεια, να δεθουν με το ατομο, και μετα να του δωθουν κι ολας. οι αντρες παλι πρεπει πρωτα να γ@μησουν, μετα δενονται και δε χρειαζονται την ασφαλεια καθολου απο τι φαινεται...

Με εμενα επισης γινεται το αλλο τρελο, παντα νταραβεριζομαι με κοπελες που εχουν ειδη σχεση, το σκεφτομουν χτες και ηταν τρελο, δε μπορω να το εξηγησω αλλα τι να κανεις, μια σχεση δε μπορει να ειναι παντα σχεση.[/b]
                        μαλακια οντως και θα μπλεξεις σιγουρα και θα τις φας κι ολας. ευτηχως που δεν ειμαι ετσι, κι οταν βλεπω ενα φινο γκομενακι που μου αρεσει αλλα εχει αλλον, αηδιαζω και απομακρυνομαι.

Τελος για τον φιλο ALtair κοιτα βρες μια κοπελα αρχικα που να ειναι προσεγγισιμη, μη κυνηγας λαθος γυναικες σα και μενα το μαλα*α που εφαγα τα χρονια μου κυνηγωντας δυο πολυυυυυυυ ομως καλες γκομενες που στο τελος δε μαμησα κι ολας, χεστες βρες μια προσεγγισιμη και χωσου μπαμ μπαμ, να ξερεις αν εισαι και πολυ ευγενικος παθητικος θα σε πει και μαλακα οποτε μη μασας, χωσιμο.[/b]
                        ου τωρα σωθηκε ο ανθρωπος
                        και πως να ξερει ρε συ ποια ειναι προσεγγισιμη και ποια οχι ? πλεον μεχρι και τα μπαζα, οι τυπικες καστανιουλες φερονται ψωνισμενα και το παιζουν γκομεναρες και δινουν χυλοπιτες αβερτα κουβερτα για να ανεβαινουν κι ολας ψυχολογικα και να ειναι "δυνατες" μετα να τη πεσουν σε οποιον τους γυαλισει. ετσι οπως εχουν γινει σημερα τα πραγματα δυσκολα να μη σου ψωνιστει το γκομενακι και να μη στο παιξει δυσκολο, και δε πα να ναι ξανθια ή καστανιουλα ή και το μπαζο ακομα, ολες καταλαβαν τη δυναμη που εχει αυτο αναμεσα στα ποδια τους...

γενικα για οσους ειναι μονοι θα πω απλα να συνηθισετε στη μοναξια και να προσπαθειτε να κανετε μονοι σας πραγματα, μην περιμενετε να ρθει η γκομενα για να αλλαξει η ζωη σας! κι αυτες οπως ξερουμε κανουν τις επιλογες τους και διαλεγουν τον δυνατοτερο, τον ετοιμο, αυτον που εχει να τις δωσει κατι. οταν βλεπουν πως καποιος εξαρτιεται απο αυτες τοτε βαριουνται γιατι δεν χρειαζεται πλεον να κανουν το "ψηστιρι" να πεισουν τον αλλον να τις δωσει σημασια και να ειναι μαζι τους, κι ετσι κοιτανε αλλου...

οσον αφορα το θεμα f@ck-buddy τωρα, δε θα ειχα προβλημα αν πηδιωτ@ν μονο μαζι μου η συγκεκριμενη που θα ειχαμε τετοιο νταλαβερι, και προσεχε μην κολλησει τιποτα, γιατι οσο πιο συχνα αλλαζει συντροφους κανεις, τοσο πιο ευκολα χανει το λογαριασμο και κολλαει και μετα δε ξερει απο που του ρθε.

Comment

γενικα για οσους ειναι μονοι θα πω απλα να συνηθισετε στη μοναξια ...
                          [/b]
                          H μοναξια για μενα ειναι μια λανθανουσα κατασταση που μονο καλο δε σου κανει, 100% λαθος λυση.

Comment

ναι οκ δεν ειναι καλο να εισαι μονος σου, αλλα αμα δε σου καθεται και καμια οπως του φιλου παραπανω τι θα γινει με το ζορι θα πιασει οποια βρει να της πει "κανε μου παρεα επειδη ειμαι μονος αλλιως σε σκοτωνω" ? ή θα πεσει στα ποδια να παρακαλεσει ? ακομα και με μπαζα να δοκιμασει να παει καποια στιγμη θα βαρεθει και θα ξενερωσει και θα σιχαθει κι ολας, ασε που δε θα μπορει να κυκλοφορησει αμα αυτη που ναι διπλα του δε βλεπετε. γιαυτο προτεινω να μαθετε να στεκεστε στα ποδια σας και να μην προσμονειτε ερωτα σονυ και καλα, απο το πουθενα χτυπαει τη πορτα εκει που δε το περιμενουμε... ;)

Comment

απο το πουθενα χτυπαει τη πορτα εκει που δε το περιμενουμε... ;)
                              [/b]
                              πλακα πλακα οταν ειχα αδυνατησει και ντυνομουν στη τριχα, τιποτα δεν επαιζε, φετος που τα γραψα ολα κανονικα, μια χαρα πανε ολα...

Comment

εδώ δεν έχω χρόνο να κάτσω να παίξω να πούμε με την δουλειά και τις υπερωρίες,θα βρω χρόνο να τρέχω στο Μαρούσι να τη δω;και με τι όρεξη;που είμαι ψόφιος συνήθως.όταν πάω γυμναστήριο πάω πρώτα σπίτι αράζω καμιά ώρα και μετά πηγαίνω.και δεν κάνω και ολόκληρο το πρόγραμμα.
                                άντε πες αυτό ισχύει για τις καθημερινές.τα σαβ/κα;τι γίνεται τότε;και δε μιλάω μόνο γι'αυτήν.δεν μπορώ να πω τις είχα τις ευκαιρίες μου αλλά δεν το χειρίστηκα καλά.σε κάποιες έριξα χυλόπιτα καταλάθος(μη γελάτε ρε,δεν είχα καταλάβει ότι με γουστάρουν),κάποιες άλλες τις έφτυσα γιατί κυνηγούσα τα μεγάλα ψάρια...τελοσπάντων.
                                το θέμα πλέον είναι ότι δεν έχω κύκλο.έτσι δεν γνωρίζω συχνά κοπέλες ώστε να γίνει κάτι.και ούτε έιμαι ο τύπος που μιλαει σε όποια βρει στο δρόμο ή σε ένα μαγαζί(όχι ότι δεν το έχω κάνει-τρελό γέλιο).οπότε οι πιθανότητες μειώνονται ακόμα περισσότερο.αν γνώριζα πιο συχνά κοπέλες δε νομίζω ότι θα είχα πρόβλημα.μια χαρά τα πάω μαζί τους.το συμπέρασμα που προκύπτει λοιπόν είναι ότι για να κάνεις μια σχέση,πρέπει να γνωρίζεις και τα άτομα με τα οποία θα την κάνεις.στη δουλειά πχ όλες οι γυναίκες είναι 47-50.οπότε ΑΚΥΡΟ.δεν ξέρω να καταλαβαίνετε τι εννοώ.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X