Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σύγχρονες σχέσεις & σέξ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

συχνα φυσιολογικα φαινομενα παρουσιαζεις που συμβαινουν σχεδον σε ολους. δεν εισαι ο μοναδικος που ειναι μονος ξερεις ή που δε του καθεται καμια ή που θελουν κατι παραπανω αυτες που προκειται να του κατσουν. κι ολοι πλεον οσοι "δεν εχουμε κυκλο" που δεν ανηκουμε σε μια παρεα ουσιαστικα, για να κανουμε γνωριμιες και να τα φτιαξουμε με τη γνωστη καποιου που ετυχε να της αρεσουμε, μενουμε μονοι ή γνωριζουμε καποια αγνωστη απο το πουθενα και ξεκιναμε κατι μαζι της και δενομαστε πανευκολα απλα επειδη εχουμε την αναγκη καποιου ανθρωπου διπλα μας (ε και στο τελος την παταμε και χωριζουμε γιατι ανακαλυπτουμε οτι δε μας ταιριαζε ή αλλαξε στη πορεια). ενας λογος που υπαρχουν ιστοσελιδες τυπου ζοο.gr κι αλλες με γνωριμιες αυτος ειναι, δεν εχουμε χρονο ισως λογο δουλειας, καθολου παρεες και ισως κι ορεξη για να ψαξουμε κανονικα για κατι (περα απο το γεγονος οτι ολες πλεον ψωνιστικαν και την ειδαν θεες φτυνωντας απλα οσους δεν τηρουν καποιες στανταρ προϋποθεσεις). και κατι για το τελος, βρες τι ειναι λιγοτερο σημαντικο στο προγραμμα σου κι αφιερωνε στη θεση του περισσοτερο χρονο γι'αυτη που θες / ειστε μαζι, πχ ελατωσε το γυμναστηριο ή κατι...

Comment

47-50.οπότε ΑΚΥΡΟ.δεν ξέρω να καταλαβαίνετε τι εννοώ.
      [/b]
      Γιατι ακυρο..? μια MILF θα σε στρωσει... ;) ;)

Comment

αν ειναι σαν τη Μενεγακη ναι. αλλα αυτες στα γραφεια ειναι συνηθως γτπκ&#33; <_<

Comment

Ναι ρε UEG. Don&#39;t believe the hype&#33; Τι νομίζεις, στην Ελλάδα όλες οι υπάλληλοι γραφείου είναι γκομενάρες όπως στις ταινίες;

Απλά μην ψάχνεις στη δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να πετύχεις κάποια οπουδήποτε. Το κακό είναι ότι τώρα υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά δεν έχεις χρόνο :blink: πως το κατάφερες;
          My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
          Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

Γιατι ακυρο..? μια MILF θα σε στρωσει... ;) ;)[/b]
            Nαι με βυζιά μελιτζάνες, κιλιά ακορντεόν και πεσμένο κώλο.
            Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

απλά έτυχε.είχα γράψει ολόκληρο κατεβατό αλλά μου σβήστηκε,τέλος πάντων.το θέμα δεν είμαι εγώ.το θέμα είναι γενικό.και στην κρήτη που θα πάω μπορεί να κάνω φάση με μία που με γούσταρε για κάνα μήνα.και αύριο μπορείκάτι να γίνει.το θέμα ξαναλέω δεν είμαι εγώ και κακώς ασχολείστε μαζί μου.το θέμα είναι γενικό και ισχύει για όλους.εγώ απλά το ξεκίνησα λέγοντας μια κουβέντα.μην επικεντρώνεστε σε μένα.
              Carpe diem

Comment

Φίλε Altair, call me, υγεία, εχεμύθεια, διακριτικότητα, αντοχή.

Comment

πόσο πάει το μαλλί;
                  Carpe diem

Comment

Εγω τις εχω ολες στο δουλεμα και τις ειρωνευομαι και τις κοροιδευω (thank you House for that one). Βεβαια σε βαθμο που να μην παρεξηγηθουν (πολυ). Ενταξει μερικες φορες μπορει να φαω και καμια μπουνια στο χερι, αλλα δεν ξερω...δεν μπορω να συγκρατηθω πλεον, πρεπει να την προσβαλλω.

Τωρα μην μου πειτε οτι πρεπει να ειμαστε και τρυφεροι; <_< :icon_twisted:
                    My blog:Doppel&#39;s Den

Comment

Τωρα μην μου πειτε οτι πρεπει να ειμαστε και τρυφεροι; <_< :icon_twisted:[/b]
                      Aν γουστάρει ο ένας τον άλλο τότε θα είσαι - είστε και οι δύο και δεν θα το αντιλαμβάνεσαι αυτό με την έννοια ότι έτσι πρέπει αλλά με το έτσι αισθάνομαι. Και τότε μια τέτοια σχέση με κοπέλα θα έχει νόημα.

Εγω τις εχω όλες οστο δουλεμα και τις ειρωνευομαι [/b]
                      Όχι δεν είναι σωστό αυτό, αν σου αρέσει κάποια πολύ, την σκέφτεσαι κτλ δείξτο και πες το και αν φας χυλόπιτα, δεν πειράζει. Μετά βέβαια μπορεί να εκνευρίζεσαι αν τη βλέπεις

οσον αφορα το θεμα f@ck-buddy τωρα, δε θα ειχα προβλημα αν πηδιωτ@ν μονο μαζι μου η συγκεκριμενη που θα ειχαμε τετοιο νταλαβερι, και προσεχε μην κολλησει τιποτα, γιατι οσο πιο συχνα αλλαζει συντροφους κανεις, τοσο πιο ευκολα χανει το λογαριασμο και κολλαει και μετα δε ξερει απο που του ρθε.[/b]
                      Πολύ σωστός ;) .

Comment

Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα, ούτε άσχημη είναι η κοπελιά (ξανθιά ρωσίδα 1.82 με θεϊκά φυσκούνια) ούτε λυσσάρα. Απλά δεν της αρέσουν οι δεσμεύσεις και απολαμβάνει το σεξ (μόνο μαζί μου, ευτυχώς δεν έχει άλλους 5 f*ck-buddies). Γιατί είναι κακό μια κοπέλα να σκέφτεται όπως οι άντρες;

Comment

απαντησα ηδη, οτι ΔΕΝ σκεφτονται ετσι, οι περισσοτερες τουλαχιστον θελουν το παραμυθι τους, να δεθουν και να εμπιστευτουν πρωτα το ατομο που προκειται να το κανουν, και μετα το κανουν. κι οσο πιο πολλα νιωθουν για καποιον τοσο καλυτερα το κανουν&#33; σαφως μπορει να υπαρχουν κι εξαιρεσεις (κι επεσες στη περιπτωση απο τι φαινεται χαχαχα ). επισης μπορει να χαρακτηριστουν πο*τανες αμα σου πουν ξεκαθαρα οτι θελουν μονο σεξ και τιποτα αλλο, και γι&#39;αυτο ολες προσπαθουν να ειναι "καλυμενες" και δε το φωναζουν οταν θελουν. νομιζω υποθηκε και στις πισω σελιδες αυτο...

Comment

απαντησα ηδη, οτι ΔΕΝ σκεφτονται ετσι, οι περισσοτερες τουλαχιστον θελουν το παραμυθι τους, να δεθουν και να εμπιστευτουν πρωτα το ατομο που προκειται να το κανουν, και μετα το κανουν. [/b]
                            Τότε μιλάμε για κατά φύση κοπέλα και όχι παρα φύση ;) . Η κοπέλα που θέλει απλώς να πηδιέται μικρή διαφορά έχει από μια πόρνη ή μια πορνοστάρ.

Comment

H κοπέλα που της αρέσει το σεξ είναι πόρνη ενώ ο άντρας είναι μάγκας... Χμμ.. Διακρίνω μια μικρή δόση σεξισμού στις ιδέες σου. Δεν ζούμε πια στην δεκαετία του &#39;50. Και στο κάτω κάτω της γραφής, δικό της είναι, ότι θέλει το κάνει. Γιατί όταν οι greek lovers το καλοκαίρι πηδάνε 5-5 τις τουρίστριες θεωρούνται μάγκες ενώ μια κοπέλα που σε μια φάση της ζωής της, για τους δικούς της λόγους (είτε αυτοί είναι έλλειψη χρόνο, πρόσφατη συναισθηματική απογοήτευση, φόβος δέσμευσης) θέλει απλά και μόνο να περνάει καλά να θεωρείται πουτάνα; Συγγνώμη για την λέξη κιόλας.

Comment

Όχι απαραίτητα. Απλά πολλές είναι αχόρταγες, και πάνε με δύο ή και με τρεις ταυτόχρονα. Και άσε, γιατί έχω δει και μερικές που κάνουν σχέσεις με 3 ταυτόχρονα. Γιατί εγώ άμα δεν την ήθελα μόνο για το σεξ και ανακάλυπτα ότι ήταν και με άλλους δύο, θα την πλάκωνα στις σφαλιάρες ρε παιδί μου. Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Και επειδή είμαι από τη μέσα μεριά, πρέπει να σου πω ότι οι γυναίκες άρχισαν να λένε τις υπόλοιπες πουτάνες, γιατί απλά σε αυτή τη ζωή η κάθε κ****λα θέλει μόνο να μειώσει τις υπόλοιπες. Και το θάψιμο για τις "καλύτερες φίλες" πέφτει σύννεφο. Μου έχει τύχει να είμαι φίλος με δύο κοπέλες και αμφότερες να βρίζουν η μία την άλλη σε εμένα. Ακόμα και οι "κολλητές" της πρώην μου σε εμένα είχαν πει ό,τι δε φαντάζεσαι. Βέβαια, εγώ τις ήξερα 3 χρόνια, ενώ αυτή τις ήξερε μόνο ένα χρόνο αλλά και πάλι... Πρέπει να ξεπεράσουν τα προβλήματα μεταξύ τους οι γυναίκες πρώτα, κατά τη γνώμη μου. Έχω βαρεθεί σου λέω, κάθεται η άλλη που τον παίρνει από τρεις μαζί, και μου λέει πουτάνα την άλλη, που είναι μόνο με έναν, και βασικά, δεν ξέρω γιατί την έχει πειράξει. Ας μη χαρακτηρίσω. Δε θα επεκταθώ άλλο...
                                My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
                                Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

Working...
                                X