Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αll about food

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εγώ τρώω σα βόδι και μετά τα ΚΑΙΩ, ΟΛΑ, γιατί έχω και πολύ δουλευταρά μεταβολισμό ναουμ.[/b]
    Same here. Παράδειγμα: Βγαίνω για διάλειμμα από το φροντιστήριο, πάω στα Everest, παίρνω και τρώω στο καπάκι 1 πεϊνιρλί, ένα κρουασάν σοκολάτα, ένα κουτάκι Caprice και για αποκορύφωμα ένα σακουλάκι Malteasers. Και μερικές ώρες μετά έφαγα και σπίτι μου εννοείται. Κάθε μέρα έτσι, αλλά είμαι 64 κιλά. OWNED.
    My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
    Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

AXAXAXAXAXAXAXA ETSI FYGE AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Γενικα δεν τρωω πολυ. Φουσκωνω ευκολα. Εκτος αν ειναι πιτσα, αλλα κι εκει με το ζορι την τρωω ολη την οικογεναιακη.
      My blog:Doppel's Den

Comment

ap oso thimamai to rekor mou prepei na einai 12 kommatia pizza.sinithos otan prokeite gia pizza 4 kommatia xtipaw MAX 6.stis pites pano kato 2 ante kai 2 soublakia.ekei omws pou den xampariazw kai den xortainw me tpt einai apo goodys.plironeis saboura kai to eyxaristiese(owned) 1 goodys grill,club,kotopoulo kai den me epiase :S 1.89 ipsos 75 kila

Comment

Same here. Παράδειγμα: Βγαίνω για διάλειμμα από το φροντιστήριο, πάω στα Everest, παίρνω και τρώω στο καπάκι 1 πεϊνιρλί, ένα κρουασάν σοκολάτα, ένα κουτάκι Caprice και για αποκορύφωμα ένα σακουλάκι Malteasers. Και μερικές ώρες μετά έφαγα και σπίτι μου εννοείται. Κάθε μέρα έτσι, αλλά είμαι 64 κιλά. OWNED.
          [/b]
          Πες μας το μυστικο σου ρε μεγαλε...
          Do a barrel roll!

Comment

To αγαπημένο μου φαγητό είναι γαρίδες σαγανάκι (δηλαδή γαρίδες με σάλτσα από ντομάτα, μαιντανό, καυτή πιπεριά και μαύρο πιπέρι). Απίστευτη γεύση και νοστιμάδα αλλά ελάχιστες οι φορές που τη γεύομαι μέσα στο χρόνο .

εκείνα τα άσπρα τα σκατά δεν ξέρω τι είναι, ίσως είναι τυρί, πάντως η μάνα μου δεν ρίχνει και τυρί μέσα.
            Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Τετοιο σαγανακι χωρις φετα ΔΕΝ υπαρχει.

Comment

Εμείς εδώ χωρίς τυρί το κάνουμε τι θες τώρα;
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Θυμάμαι μία φορά τρίτη γυμνασίου στο σπίτι ενός φίλου είχα φάει μία οικογενειακή πίτσα σπέσιαλ και μία μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα, μανιτάρια, μπέικον και μπόλικο τυρί.

Ακόμα μία μέρα σε μία ταβέρνα είχα φάει 4 κιλά παϊδάκια, 2 μερίδες πατάτες και διάφορα άλλα ορεκτικά.

Πάντως σαγανάκι χωρίς φέτα δεν είναι σαγανάκι.
                  I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

Πάντως σαγανάκι χωρίς φέτα δεν είναι σαγανάκι.
                    [/b]

Προσεχε τι λες, θα τ' ακουσεις κι εσυ .

Comment

BigBOSS's γαρίδες σαγανάκι +1

Από τα πιο απολαυστικά φαγητά του καλοκαιριού

Comment

θυμάμαι μια φορά είχα φάει ένα δίλιτρο παγωτό μέσα σε 20 λεπτά.απλά το έβαλα μπροστά μου,το άνοιξα και ξεκίνησα.μετά συνέχισα μηχανικά,ξεχάστηκα τελείως μέχρι που κάποια στιγμή το κουτάλι δεν έπιανε τίποτα.τότε το συνειδητοποίησα ότι τελείωσε.

μια άλλη φορά έφαγα μια σακούλα των 2 κιλών γεμάτη σοκολατάκια.έβλεπα τηλεόραση και ξεχάστηκα.μέχρι που τελείωσε.

αυτά βέβαια τα έκανα παλιά.τώρα προσέχω οπότε δεν έχω να πω κάτι το αξιόλογο.
                        αν και έχω ένα απωθημένο να κάνω κάτι που έλεγα με ένα φιλαράκι.να πάρπυμε μια τούρτα κι ένα κουτάλι ο καθένας και να την τσακίσουμε.τώρα που θα πάω Κρήτη αν μας δοθεί η ευκαιρία θα το φροντίσω.
                        Carpe diem

Comment

Οποιος φαει μια τεραστιο toblerone μονος του τον ανακυρησω mod.
                          My blog:Doppel's Den

Comment

To φαγητο ειναι σα το σεξ, ειναι στο ιδιο επιπεδο απολαυσης, μπορει να ειναι μια ιεροτελεστεια αλλα μπορει να ειναι και μια απλη ξεπετα η ενα καλο σκισιμο!

Σηνηθως τρωω αναλογα τη ψυχολογικη μου διαθεση, σαβουρωματα πεφτουν πολλες φορες, στις κρεπες το καλοκαιρι, μια αλμυρη μια γλυκη, αλλα ξεσκλησμα στα σουβλακια επισης, τωρα τελευταια βεβαια εχω κοψει τη πολυ τη μασα, παντως το αγαπημενο μου στυλ φαγητου ειναι στο October fist οπου και τρωω πολυ και ειναι μεγαλες οι μεριδες και καλη η ποιοτητα και αγθονη η μπυρα και γενικα γουσταρω πολυ.

Comment

.. σαν το king of iron fist tournament ενα πραμα πρεπει να ναι αυτο το october fist .

Comment

Οποιος φαει μια τεραστιο toblerone μονος του τον ανακυρησω mod.
                                [/b]

Πτήση Παρίσι-Αθήνα (btw αεροδρόμια rule για ανευρεση των πιο γαμάτων σοκολατών).
                                ΕΔΙΤ:χαχααχααχαχαχ october fist...
                                Originally posted by Raf
                                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Working...
                                X