Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αll about food

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

έφαγα μια κρέπα,είδα μια ταινία (πιο πολλά στο σχετικό θέμα) και πριν λίγο φάγαμε κι ένα βρώμικο.πραγματικά νιώθω πως θα γεννήσω ρε γμτ.έσκασα.το καλό είναι ότι την απόσταση από τον κιν/φο μέχρι το σπίτι μου την έκανα με τα πόδια.80 λεπτά περπάτημα.μια χαρά.έκαψα την κρέπα τουλάχιστον.
    Carpe diem

Comment

ΥΓ. τι ειναι το slim waist?
      [/b]
      Δεν βλεπεις τηλεοραση?!?!?! :blink: :blink:

Βασικα. Δεν βλεπεις star?!?!?!?!

Μια χαζομαρα που την βαζεις πανω σε μια ζελατινα, τηλιγεσαι και λεει πως αδυνατιζεις.

Προς altair: Τι ειναι το βρωμικο; Και ποσο βρωμικο ειναι?!
      My blog:Doppel's Den

Comment

FAT-ALITY

Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

καλά ρε συ ντόπελ ζεις στην Ελλάδα και δεν ξέρεις τι είναι το Βρώμικο;
          Βρώμικο.το φαί της καντίνας και της εργατιάς.βασικά δεν μπορώ να το προσδιορίσω.

Τομάρι πολύ ωραία πικ ;)
          Carpe diem

Comment

Μολις εφαγα μια μεριδα κεμπαπ και παπατες απο το ψητοπολιον το Δεσποτικο, που βρισκεται στην πλατεια παλαιου δεσποτικου lol. Οποτε τρωω αυτο το κεμπαμ(χοιρινο νομιζω) λιωνω.... wii master αν ειναι να φας τρεις οικογενειακες, πηγαινε φαε τρεις μεριδες τετοιο κεμπαπ ;)
            My blog:Doppel's Den

Comment

οταν δουλευε εκει ο αδερφος μου, εφερνε συχνα κεμπαπ βεβαια δεν ετρωγα επειδη να σου πω την αληθεια, εχω μπει μεσα και εχω δει πως δουλευουν. μες την βρωμια και την λιγδα τωρα μπορει να μην ειναι πλεον ετσι B

θα το τιμησω παντως ενα κεμπαπ μιας και ζηλεψα

Comment

Πηρα την πρωτοβουλια να αλλαξω το ονομα του θεματος για να ξεφυγουμε απ τις κραιπαλες και να το γυρισουμε και στα παγωτα μερες που ειναι (οχι πως εκει δεν παιζουν καταχρησεις).
                Μιας και κλειδωσα το αλλο θεμα η συνεχεια εδω.. ΦΥΓΕ αν δε σου κανει ο τιτλος πες να τον ξαναλλαξω .

----------------------------

Παγωτα λοιπον.. Τετοιες μερες πως να αντισταθεις.

Θα τα χωρισω σε 2 κατηγοριες, ας πουμε mid-tier και high-tier (lol).
                Τα πρωτα τα βρισκουμε στο περιπτερο, τα αλλα οπουδηποτε αλλου.

Aπ την πρωτη κατηγορια ξεχωριζω τα Scandal σιγουρα, τα οποια και θεωρω πολυ ανωτερα ποιοτικα των Nirvana (ειχαμε και σοβαρη συζητηση με τον NiCk σημερα ).

Απο εκει και περα παμε στα πιο "classy" παγωτα. H καλυτερη απ τις πιο γνωστες επιλογες imo ειναι με διαφορα τα Haagen Dasz. A-class παγωτα, ποικιλια γευσεων, toppings και συνοδευτικων γλυκων (waffles + midnight brownies = IMBA).
                Θα χρειαστειτε απο 6 μεχρι 8ε αλλα τα αξιζουν και με το παραπανω.

Αλλες αλυσιδες οπως Παγωτομανια και Δωδωνη συγκριτικα τις θεωρω πολυ κατωτερες - οχι πως με χαλανε κιολας, απλα ποιοτητα>ποσοτητα (σε ποικιλια γευσεων δηλαδη).

Μετα υπαρχουν καποια μερη που αξιζει να τσεκαρετε, οπως το περιβοητο Waffle House στη Βουλιαγμενη - φοβερα παγωτα και πρωτοτυπες γευσεις (παγωτο τσουρεκι ftw), αλλα οι βαφλες τους νομιζω πως ειναι αρκτα χειροτερες απ των Haagen Dasz.

Τελος υπαρχουν καποια brands που θελουν πολυ ψαξιμο για να τα βρειτε.. συνηθως σε καλα super markets τυπου Βασιλοπουλος, Σκλαβενιτης και καποια πιο delicatessen..

Aν λοιπον βρειτε ποτε Kayak, χτυπηστε τα με τη μια - μακραν τα καλυτερα παγωτα που εχω δοκιμασει (overall). Κριμα που οι ανθρωποι κανουν διανομη κυριως σε κυριλε εστιατορια/ζαχαροπλαστεια κτλ και σου βγαινει η ψυχη για να βρεις τα παγωτα τους. Ειναι και ελληνικα παρεπιπτοντως.

Πολυ καλα ειναι και τα ελβετικα Movenpick παντως.

Γενικα το καλο παγωτο ειναι επιστημη.. ορεξη να χεις και λεφτα ... καθως και καλο μεταβολισμο .

Comment

δε γινεται να κανεις συζητηση για παγωτα... μου αρεσουν ολα!!! ή τουλαχιστον σχεδον ολα, δε γουσταρω τις ξυνες γευσεις οπως πχ λεμονι-φραουλα και ισως πορτοκαλι (αν και δεν εχω δοκιμασει)...

κι επισης κατι σκατενιες μαρκες που τις πουλανε φτηνες και ειναι αγνωστης προελευσεως, και η βανιλια εκει ειναι σαν πλαστικο ή τελειως αγευστες.

Haagen Dasz δε θυμαμαι αν εχω δοκιμασει, βλεπω ολοι τα αναφερουν λες και ειναι τα καλυτερα, αλλα δε θυμαμαι γευση τους.

κι επειδη τελευταια το εχω παρακανει με τα οικογενειακα (κατεβαζω ενα ολοκληρο μονος μου αμα παρω φορα και μ'αρεσει), προσπαθω να τρωω ατομικα και λιγο, πχ αυτα χτες...

ή τα κανονικα 4x4 με το τεραστιο χωνακι. ή status ή boss ξυλακια με standard γευση απ'εξω σοκολατα και μεσα κρεμα (δε θα μ'αρεσε ολο σοκολατα) ή αυτα που εχουν κατι μαλακιες επανω αλλα ειναι παλι σοκολατα εξω και κρεμα μεσα.

επισης οτι εχει καραμελα, θυμαμαι μια χρονια επαιρνα κατι Magnum με χρυσο περιτυληγμα και ειχαν γαματη γευση καραμελα!!!

να βαλουμε κι αλλα δυο πολυ ωραια επισης...

γενικα γουσταρω τα παντα οπως ειπα, ασε ειναι μην αρχησω...

Comment

Mιλάμε για φοβερό κόλλημα όταν ήμασταν μικροί, βέβαια αν δεν κάνω λάθος έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν πια.

Comment

Όλα τα παγωτά τα χλαπακιάζουμε καθώς δίνουν δύναμη για κοκκό αλλά συνήθως την βρίσκω με κλασσικές επιλογές τύπου Magnum την κανονική έκδοση και με Choco γεύση ή σαν εναλλακτική πρόταση έχω το Number One.Τώρα για σκάνδαλα ή Νιρβάνες αλλά και Κατερντόρες είναι όλα κορυφαία.

Κάποτε η Alchida είχε ένα πύραυλο με γεύση λεμόνι - βανίλια που ήταν το αγαπημένο μου.Κρίμα που το σταμάτησαν.

Πάντα ήθελα να κεράσω τον Azrael ένα Havana(έτσι γράφεται?)παγωτό της ΕΒΓΑ αν δεν κάνω λάθος.Μην με ρωτάτε γιατί...απλά intuition...

Comment

Εγώ απο τα "ελίτ" έτρωγα ένα παγωτό πυραμίδα με γεύση πραλίνα φουντουκιου / καραμέλα των Flocaffe.Δυστυχως πρέπει να ήμουν και ο μόνος αφού το σταμάτησαν.
                        Originally posted by Raf
                        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

μιας και το θέμα είναι περί φαγητού θέλω εδώ να μοιραστώ μια πρόσφατη κραιπάλη.

είχα πάει με τη φίλη μου για φαγητό σε ψαροταβέρνα.μου λέει έλα να πάρουμε αυτό έλα να πάρουμε το άλλο.με λίγα λόγια παραγγείλαμε φαϊ 4 ατόμων.
                          το πρόβλημα είναι ότι μέχρι να μας φέρουν τα υπόλοιπα εγώ είχα ήδη χορτάσει μόνο με τη σαλάτα.προκειμένου όμως να μην πάνε χαμένα τσάκισα μετά και τα εξής:

1 φιλέτο κοτόπουλο
                          1 μερίδα κολοκυθοκεφτέδες
                          1 λουκάνικο χωριάτικο

επίσης τσάκισα σχεδόν ολομόναχος μια χωριάτικη και τσιμπολόγησα λίγο από τις γαρίδες σαγανάκι και τα καλαμαράκια.όταν τελιώσαμε είχα ήδη σκάσει.βέβαια όταν πήγα σπίτι τσάκισα και 2 παγωτά ξυλάκια.μετά ξανάφαγα έπειτα από την πάροδο 24ώρου.
                          Carpe diem

Comment

Haagen Dasz δε θυμαμαι αν εχω δοκιμασει, βλεπω ολοι τα αναφερουν λες και ειναι τα καλυτερα, αλλα δε θυμαμαι γευση τους.[/b]
                            Einai apo ta kalitera pou yparxoun stin agora .. Pos alloste na min euxaristitheis ekeino to scoop, otan i geusi tou pagotou pou dialegeis apoteleite apo 4 lekseis !?!? I agapimeni mou omos ...

Baileys Irish Cream .. Den eimai fan tou omonimou potou, alla auti i geusi tou pagotou me stoixeionei akoma .. Den mporo na katalavo giati tin efigan, eno stin selida tous leei ksekathara oti einai MONIMI geusi FERTE TIN PISOOOOOOOOOOOO !!!!!!!! ( oxi, den eimai 150 kila )

Comment

Πήγαμε χθες 00:30 στην Pizza Hut Πειραιά. Είμασταν 6 κάφροι, και πήραμε 6 οικογενειακές πίτσες (3 + 3 δώρο). Το τί ακολούθησε δεν περιγράφεται. Μετά κυκλοφορούσαμε σαν τα zombie, δε μπορούσαμε να περπατήσουμε, σα τα φίδια που μόλις τρώνε, ακινιτοποιούνται! Μεγάλο σαβούρωμα... Αν και δεν έφαγαν όλοι τα ίδια, εγώ άντε να έφαγα 7-8 κομμάτια, ενας τυπάς έφαγε 11! :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
                              My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
                              Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

Αχχχ....με τον κολλητό μου από μία Γερμανική στην Pizza Hut και μία προσφοράς μετά + Coca Cola κλασσικα και κανά παγωτό απ'την Δωδώνη στην πλατεία Κύπρου
                                Aν και τώρα με την δίαιτα, έχει κλείσι το στομάχι και μέχρι 4 το πολύ 5 κομμάτια τα βολεύω....μετά με τπτ ξεφτίλα νιώθω ΠΟΙΟΣ??!!! ΕΓΩ!!!!! που κατάντησαμε Λοχία...ποιος είμαι εγώ...ποιος είσαι εσύ.....

Παγωτό αγαπημένο είναια πό Δωδώνη τα choco-orange και το σοκολάτα με κεράσι ή κάτι τέτοο.
                                Α!!!! Ο Κανάκης στην Καλλιθέα έχει απίστευτο παγωτό...Κρέμου κάπως μετά την Σιβιτανίδου!

Το Scandal μου αρέσει με τους ξυρούς καρπούς και το άλλο με τα κεράσια....scandal δν είναι?
                                "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Working...
                                X