Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προτάσεις Άβαταρ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

πωπω βεντουυυυυυζεςςςςςςςς!!!!!&#33 ;!!!!!!

πολυ γελιο τωρα οσον αφορα το προθυπουργο....

ιδιος ο xenovagrant

και ο απολυτος τυπας για τον UEG...

Comment

Α ρε Ground,τώρα τα είδα,μέσα έπεσες.
      Ας δώκω κι εγώ κανένα έτσι να έχουμε να λέμε

Sith Lord Bahamut

αυτή από Warlock

Evans

Ground Zero

Shadow

Laharl

Azrael aka dantesparda

Scatman

Για τα υπόλοιπα αργότερα
      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

βασικα τον Darth Vader τον εχει προλαβει αλλος με nickname ιδιο. και τον ειχε κι ο Altair και τον αλλαξε εξαιτιας του.

εβαλα εναν δικο μου Τσιπρα που βρηκα στο google.

να τον κρατησω ή καλυτερος αυτος του ΦΥΓΕ 114 ?

Comment

Είστε άρρωστοι...

Shadow, κράτα αυτόν, απλά φτιάξ' την ώστε να μην πλαταίνει.
          "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Thanks Burai (mesa eisai! o xrysos Birdman Cervantes einai o agaphmenos mou!!!!) alla opws vlepeis molis allaksa avatar kai den exw skopo na to ksanalaksw gia poly kairo akoma.... Rival Monks FTW!!!!!
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

done!
              τον γιο του Πλευρη που μιλαει καπως σαν καθυστερημενο ποιος θα τον βαλει ? :icon_twisted:

Comment

done!
                τον γιο του Πλευρη που μιλαει καπως σαν καθυστερημενο ποιος θα τον βαλει ? :icon_twisted:
                [/b]

Χαχα τον έβλεπα ραδιοαρβύλα και τον ψάχνω απεγνωσμένα youtube

:Ο γιος σου είναι φλωράκι ρε...ουγκ ρε...εγώ πήγα μεγάλο πεύκο ρε....ουγκ...εσύ το έχεις δει μόνο με κυάλια ρε...ουγκ)
                Originally posted by Raf
                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

οντως ρε τι στοκος ειναι ο γιος του πλευρη... Αδωνη κανεις?

Comment

Ground ο Monk από FF 3 είναι η ιδανική περίπτωση για σένα αλλά αν δεν κάνω λάθος τον είχες avatar μέχρι πρόσφατα(ναι την chibi μορφή)
                    Αυτή που έχεις τα σπάει,τα δικά μου κράτα τα για εναλλακτικά

Τι έγινε ρε παιδιά Βουλή έγινε το forum!!!
                    Πάρτε και τον αγαπημένο μου βουλευτή

credit στο Sith που μου το ανέφερε
                    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Καλά Ground Zero φοβερός ο Vejita που έκανες post. Που τον βρήκες;

Comment

Shadow μη σε αφήσω στεναχωρημένο

Θα σου πρότεινα και από το Okage game ή από το Εvil Twin αλλά άντε να βρεις φωτο...

Comment

thanks Burai_Fighter, στο μελλον οταν ξαναλλαξω θα βαλω κατι απο ολ'αυτα.

Χαχα τον έβλεπα ραδιοαρβύλα και τον ψάχνω απεγνωσμένα youtube

:Ο γιος σου είναι φλωράκι ρε...ουγκ ρε...εγώ πήγα μεγάλο πεύκο ρε....ουγκ...εσύ το έχεις δει μόνο με κυάλια ρε...ουγκ)
                          [/b]
                          κι εγω εκει τον ειδα και πραγματικα με νευριασε. αλλα μετα παρατηρισα οτι μιλαει σαν καθυστερημενος και ειπα οκ, εχει προβλημα ο ανθρωπος, δεν ειναι καλα στα μυαλα του... <_<

ΒΤw αμα ειναι να μπει κι ο Πανουσης στο εργο πειτε μου να αλλαξω και να βαλω αυτον, γιατι ειναι το ειδωλο μου&#33;

Comment

Για τον Cloud δν μπορούσα να μην βάλω

The Cursed....

BuraiΣ ---κλασσικά όχι βλακείες---
                            "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Όντως έμεινες στα κλασικά.Αν και πλέον ανανεώθηκα για να ακολουθήσω τη μόδα.

Comment

Μ αρεσει το σχολιο απο κατω απ το αβαταρ.
                                Χαχα θεος.

EDIT: Tωρα ειδα και την sig.
                                Καντε στην ακρη ρεεε, μιλαει ο Υπουργος.

Comment

Working...
                                X