Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προτάσεις Άβαταρ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Καλα Μπουραη μιλαμε πεθαινω για Λιαπη και τις θεικες του δηλωσεις!

Comment

Σαν αυτη;
      http://www.youtube.com/watch?v=GBGtB...eature=related

Τι ειπε παλι το ατομο.

Comment

Kαλά αυτή με το OST του Top Gun από πίσω,τα σπάει απίστευτα.
        Όμως το άτομο γενικά είναι πολύ μπροστάααααα...Δείτε αν έχει ανεβεί,το βιντεάκι που μιλάει για τη λίστα με τα παράνομα φάρμακα για το ντοπινγκ
        Kαι φυσικά το video της sig μου,
        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Εμενα μου χει μεινει το σκηνικο με την αρχαια Ολυμπια που λεει..." Εμενα με ενδιαφερει αυτο σε τρεις μηνες απο ψηλα θα φενετε πρασινο?"
          απανταει ο αλλος " Βεβαια τι λετε τωρα" και κανει ο Λιαπης "Αυτο ηταν τελιωσαμε μια χαρα!"

Comment

Άλλαξα και εγώ avatar σύμφωνα με το κλίμα των ημερών .Soz burai μου άρεσε η δικιά σου η πρόταση αλλά αποφάσισα Zoro

On topic...

Evans:

Γιατί ΠΡΕΠΕΙ

Pilgrim:

δεν ξέρω γιατί...

BWAF:

Γιατί σου ταιριάζουν τα lol kittens

Burai:

Αν και το καινούργιο τα σπάει το ξέρουμε ότι λατρεύεις αυτό το εξώφυλλο

Comment

Οbjection!!!!

Aυτό που έβαλε ο κατήγορος laharl είναι το NTSC
              Εμείς το PAL λατρέψαμε ;)

«Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Εγω προτεινω ενα προσανατολισμο σε κατι πιο καλοκαιριατικο και ευχαριστο στα αβαταρς, βλεπετε το δικο μου αβαταρ...

Comment

Ωραια ιδεα. Τι πιο καλοκαιριατικο απ'την Summer του OC?
                  Do a barrel roll!

Comment

Συμφωνώ και επαυξάνω.
                    Originally posted by Raf
                    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Εμπρος ολοι μαζι να γινουμε το πιο καυλιαρικο φορουμ του ιντερνετ, αντε και μετα θα βγαλουμε και σταρ G.O μις GO και φισικα playmate...lol

Comment

Εγω προτεινω ενα προσανατολισμο σε κατι πιο καλοκαιριατικο και ευχαριστο στα αβαταρς, βλεπετε το δικο μου αβαταρ...
                        [/b]
                        Λοιπον,εγω,ετσι για να γουσταρετε,δεν βαζω μονο μια αλλα δυο γκομενες!Ναι,γυναικες ειναι..

Comment

Λοιπον,εγω,ετσι για να γουσταρετε,δεν βαζω μονο μια αλλα δυο γκομενες!Ναι,γυναικες ειναι..
                          [/b]
                          Travesti, Transexual/Shemales, προεγχειρησμενες μπορει να ειναι, γυναικες 100% δυσκολο...

Comment

To δικο μου avatar πως σας φαινεται? :icon_twisted: Σεξυ και πολιτικο μαζι!!!!!!

Comment

Προτεινω να απαγορευτουν τα αντιαισθητικα avatars. Ωρα ειναι να δουμε και τη Κοντολιζα.
                              Do a barrel roll!

Comment

Προτεινω να απαγορευτουν τα αντιαισθητικα avatars. Ωρα ειναι να δουμε και τη Κοντολιζα.
                                [/b]
                                Κοντολιζα πακετακι με Μπακογιαννη μηπως ?

για δεστη πως παει να ανοιξει το στοματακι της πονηρα

Comment

Working...
                                X