Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πανελληνιες: H επομενη μερα...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μπράβο σε όλους και από εμένα, ο Laharl θα γίνει άνθρωπος τώρα που τελείωσε (τον αναλαμβάνω εγώ προσωπικά), όσο για τον doppel... θα σε στρώσουμε κι εσένα . Christop εσύ δε θα έρθεις Θεσσαλονίκη, οπότε θα μείνεις έξω από τη σφαίρα επιρροής μου (maybe).

Άντε καλή συνέχεια σε όλους, καλός οδοντίατρος ο Burai και καλά πτυχία σε εμάς από εδώ και πέρα.

(boooo evans)

Comment

• Του χρόνου θέλω να έρθω Θεσσαλονική πάντως.

Καλή επιτυχία και σε σένα Laharl. Μπήκες σε μια απο τις σχολές που θα ήθελα να μπώμ και γώ του χρόνου.

Comment

• Πέρασαα και εγώ εκεί που ήθελα (?) Τει φυσικοθεραπείας. Συγχαρητήρια σε όλους σας παιδιά σίγουρα κουραστήκατε πραγματικά πολύ για να φτάσετε στην επίτευξη του στόχου σας ο οποίος θα σας καθορίσει , ελπίζω όχι σε μεγάλο βαθμό , τη ζωή σας. Καλά να περάσετε !!

Comment

• Λοιπον: παρακαλουνται ΟΛΟΙ οσοι περασαν στην Θεσσαλονικη και γουσταρουν οργανωμενες καταστασεις, να μου στειλουν τα σχετικα πμ για να αρχισουμε να μελεταμε και λιγο gaming εκτος απο μαθηματα και σχολες!!!

We have cookies!
          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Είμαι ο μόνος που δίνει πανελλήνιες φέτος ε;

Το πρόγραμμα με βολεύει πάρα πολύ. Πρώτα, όπως πάντα, Έκθεση, 14 Μαΐου, μετά 17 Μαΐου έχουμε Βιολογία (επιλογή), 19 Μαΐου Νεοελληνική Λογοτεχνία, 21 Μαΐου Ιστορία και 26 Αρχαία Ελληνικά. 28 Λατινικά και τελειώνω μία μέρα πριν τα γενέθλιά μου.

Ίσως και να δώσω αγγλικά.

Όποιος συνάδελφος θεωρητικός ας ενημερώσει για τη παρουσία του.

Comment

• Θεωρητικος και γω (ftw) αλλα εψω τελειωσει εδω και χρονια . Το μονο που θα σου πω ειναι πως αν χτυπα ξυλολ δε περασεις εκει που θες να ξαναδωσεις, δεν ειναι τιποτα. Αν και αυτα τα ξερεις ηδη.

Καλη επιτυχια.
              Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• "δεν ειναι τιποτα"
                lol
                Do a barrel roll!

Comment

• Epic FAIL!!!!!!!!!!!

Ξεχασα να γραψω μια λεξη.

" Το μονο που θα σου πω ειναι πως αν χτυπα ξυλολ δε περασεις εκει που θες να ξαναδωσεις,ξαναδωσε, δεν ειναι τιποτα."

WIN

Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Καλή τύχη φίλε! Πάρτους τα σώβρακα!

Comment

• Originally posted by Raphael View Post
                      Είμαι ο μόνος που δίνει πανελλήνιες φέτος ε;

Το πρόγραμμα με βολεύει πάρα πολύ. Πρώτα, όπως πάντα, Έκθεση, 14 Μαΐου, μετά 17 Μαΐου έχουμε Βιολογία (επιλογή), 19 Μαΐου Νεοελληνική Λογοτεχνία, 21 Μαΐου Ιστορία και 26 Αρχαία Ελληνικά. 28 Λατινικά και τελειώνω μία μέρα πριν τα γενέθλιά μου.

Ίσως και να δώσω αγγλικά.

Όποιος συνάδελφος θεωρητικός ας ενημερώσει για τη παρουσία του.
                      Έλα ρε , τώρα δίνεις ; Καλή επιτυχία ρε φίλε , σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να περάσεις εκεί που θέλεις.

Comment

• Βεβαίως και δεν είναι τίποτα. Καλύτερα να ξαναδώσεις να ξεμπερδεύεις παρά να είσαι τα επόμενα χρόνια σε σκέψεις.

Εύχομαι βεβαίως η επιτυχία να έρθει με την πρώτη!
                        The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Εμ, είναι η δεύτερη φορά που δίνω.

Comment

• Μία ίσον καμία. Εγώ θα σου έλεγα, ακόμη και να περάσεις εκεί που θες, να δώσεις και μια τρίτη να είσαι καλυμμένος 100%.

Comment

• Ωραίος ρε Imra, αστείος και ΓΑΜΑΤΟΣ όπως πάντα.

Και για να εξηγηθώ, ποτέ δε ξέρεις τι τρέχει μέσα στο μυαλό του άλλου και τι πράγματα συνέβησαν ώστε να βρίσκεται σε θέση να δίνει πανελλήνιες για δεύτερη φορά.
                              Όπως πως έγινε κάτι συγκλονιστικό που με απέτρεψε από το να γράψω τη πρώτη φορά, αλλά μπορώ να σου πω με βεβαιότητα πως αυτό είναι μία απόφαση που τη σκέφτηκα καλά και ώριμα.

Comment

• Εγώ είχα ξαναδώσει για να τα ξύνω ένα χρόνο και ήταν μια απόφαση παιδιάστικη και ανεύθυνη, πως μπορείς να σκέφτεσαι καλά και ώριμα σε τέτοια ηλικία;

υ.γ. Είμαι γαμάτος, δε λέω, αλλά εσύ είσαι ΓΑΜΑΤΟΣ

Comment

Working...
                                X