Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πανελληνιες: H επομενη μερα...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Πανελληνιες: H επομενη μερα...

    Απ οτι ειδα υπαρχει αρκετο ενδιαφερον για το θεμα αυτο,οποτε καλυτερα να συνεχιστει η κουβεντα εδω. Περα ομως απ τα παιδια που δινουν φετος, καλο θα ηταν κ τα παιδια που εζησαν ηδη αυτην την εμπειρια να εκφρασουν τις αποψεις τους και να προετοιμασουν-προειδοποιησουν κ μας για το τι μας περιμενει...

    Προσωπικα ας αρχισω με το οτι αν κ το συστημα των εξετασεων,ετσι οπως εχει διαμορφωθει απ το 2005 η 2006,δν θυμαμαι καλα,με τα 6 μαθηματα, ειναι κατα πολυ ανωτερο σε σχεση με τις δεσμες η τα 14(!) μαθηματα που διναν καποτε, υπαρχει χοντρο προβλημα στον τροπο εξετασης του καθε μαθηματος,στην υλη που διδασκομαστε σε σχεση με τις υπολοιπες χωρες,καθως και το (α)διαβλητο-και αποδεδειγμενα πλεον- των κατα τα αλλα αρτιων εξετασεων.

    Πχ πριν λιγο καιρο πληροφορηθηκα οτι τα μαθηματικα της τριτης λυκειου εδω ειναι παρομοιου επιπεδου με τα μαθηματικα 2ου-3ου εξαμηνου στην Αγγλια.

    anw, η γενικη εικονα των φετινων εξετασεων ηταν μαλλον ικανοποιητικη,στα πλαισια που μπορει να γινει αυτο.

    εμ...η μπαλα σε σας...?
    ...the world would be covered in darkness,it would basically block out the sun.That is the might of the Uchiha penis.

  • #2
    Ναι, Τιτους, η μπαλα σε μας

    Τελικα οι Πανελληνιες δεν ηταν η τρομακτικη εμπειρια που ακουγα απο μικρο παιδι. Δηλαδη, ακουγα συνεχεια σημεια και τερατα για αυτες τις εξετασεις. Και να σας πω αγχος και αγωνια ειχα μονο την πρωτη μερα πριν μας δωσουν τα θεματα της εκθεσης. Μετα ηρεμησα κι εγραψα και ηταν οπως ακριβως λεει ενας φιλος μου "σα να γραφεις στο φροντηστηριο" Τελικα αρχιζω να ππιστευω πως για το οτιδηποτε λενε πως ειναι "μεγαλο" ΄γ "τρομακτικο" ή δεν ξερω κι εγω τι τελικα οπως ολους τους φοβους αν τους αντιμετοπισεις δεν ειναι τπτ.
    My blog:Doppel's Den

    Comment


    • #3
      Ωραία ωραία,τέτοια ακούω από φίλους και γνωστούς και πέρνω θάρρος για του χρόνου!!!!

      Μακάρι να πάνε όλα καλά παιδιά και να μην σας χαντακώσουν σε μαθήματα όπως η έκθεση.Καλά αποτελέσματα και ήθη να περάσετε εκεί που θέλετε!

      Για τις Παννελήνιες τις φετινές έχω να πω μόνον ότι σύμφωνα με αρκετούς φίλους μου που έδιναν ότι τα θέματα ήταν λιγάκι τσιμπημένα σε Μαθ Κατ.Επίσης και στα Μαθ Γεν και ΑΕΠΠ ήταν λιγάκι πιο δύσκολα από τα αναμενόμενα.Κατά τα άλλα η Θεωρητική είχε πολύ εύκολο δρόμο μπροστά της αφού κανένα της μάθημα δεν ήταν δύσκολο.Όλα αυτά ξαναλέω δεν είναι δικιές μου απόψεις αλλά φίλων μου που δίναν φέτος...Η Φυσική Κατ ήταν γελοία πάντως(ξέρω κάτι ψιλά ήδη από Γ λυκείου...)


      Comment


      • #4
        Oι Πανελληνιες φετος ηταν για γελια, αν και εδωσα πρωτη φορα, δε μπορω να φανταστω πιο γελοια θεματα, πιστευω πως δεν επεσα πουθενα κατω απο 18, νομιζω πως θα περασω σε αυτη τη πουτανα τη νομικη να γινουμε και εμεις βισμα να βγαζουμε κανα φραγκο γαμω!

        Comment


        • #5
          Απ οτι μου ειπε ενας φιλος που ειναι νομικη αθηνας, η αναλογια κοριτσιων-αγοριων σ ενα αμφιθεατρο ειναι 30-1, οποτε καλα θα περασεις. Θα βρεις κ την βατιδου σου κ ολοι θα μαστε ικανοποιημενοι. (j/k φυσικα)

          Laharl,αν δεις το 4ο θεμα στη φυσικη, ειναι καθαρα 1ης λυκειου.Τα παιδια απογοητευτηκαν παρα πολυ απ αυτα τα θεματα,καποιοι του Πολυτεχνειου λογικο ηταν να θελουν να κανουν τη διαφορα κ οπως καταλαβαινεις εγραψαν πολυ καλα και οι μετριοι.

          Φωτεινη εξαιρεση ενας πολυ καλος μου φιλος, ο οποιος δν ανοιξε βιβλιο ολη τη χρονια,αλλα ειναι σπιρτο.

          Βγαινοντας απ τις αιθουσες:

          Me: "ελα ρε πως τα πηγες? τα προσπαθησες ολα ετσι?"
          Him:"οχι,μονο το πρωτο θεμα αντεγραψα κ ειδα λιγο δευτερο κ τριτο.το τεταρτο με το Doppler δν το ειχα δει ποτε κ το αφησα."
          Me:"Wtf???"

          απ τις καλυτερες στιγμες των εξετασεων,ειχε πεσει απειρο γελιο.
          ...the world would be covered in darkness,it would basically block out the sun.That is the might of the Uchiha penis.

          Comment


          • #6
            ego paides den exo dosei akoma(eimai se TEE)kai exo kapoio agxos akoma!!

            Comment


            • #7
              Προς όσους τελείωσαν τώρα τις πανελλήνιες... Πρωτού αρχίσετε να σκέφτεστε οτιδήποτε άλλο, κοιτάξτε πρώτα να περάσετε όσο πιο γαμάτα μπορείτε αυτό το καλοκαίρι. Ίσως δεν σας δοθεί ανάλογη ευκαιρία στο μέλλον και θα εξηγήσω παρακάτω.
              Όσο για το τι σας περιμένει, εξαρτάται τι έχεις στο μυαλό σου, τι περιμένεις από το πανεπιστήμιο. Αν περιμένεις ότι εκεί θα βρεις έναν παράδεισο τότε του χρόνου τέτοια εποχή μάλλον θα είσαι ξενερωμένος. Αν πάλι συμβιβαστείς ότι πολλά πράγματα θα είναι "στραβά" τότε έχεις αρκετές ελπίδες "Επιβίωσης".
              Όλα τα παραπάνω βέβαια χωρίς να μπουν στο παιχνίδι άλλοι παράγοντες που μπορούν να φέρουν τραγελαφικά αποτελέσματα. Θα σου πω μόνο ότι αυτοί που μπήκαν στις σχολές το 2005, είναι δηλαδή σήμερα 3ο έτος στις περισσότερες σχολές (λίγες είναι οι εξαιρέσεις) δεν έχουν δώσει ακόμα εξεταστική εαρινού εξαμήνου στην ώρα της δηλαδή τον Ιούνιο, ενώ και φέτος όλα είναι ρευστά ακόμα αν και μάλλον θα έχουν καλή κατάληξη. Με 2 συνεχόμενες χρονιές διπλή ή και τριπλή σε ορισμένες περιπτώσεις πέρσι εξεταστική τον Σεπτέμβριο μπορείς να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε... Αν πάτε στην πρώτη συνέλευση της επόμενης χρονιάς, θα δείτε και θα καταλάβετε πολλά πράγμτα ενώ θα ρίξετε και άφθονο γέλιο.


              Πχ πριν λιγο καιρο πληροφορηθηκα οτι τα μαθηματικα της τριτης λυκειου εδω ειναι παρομοιου επιπεδου με τα μαθηματικα 2ου-3ου εξαμηνου στην Αγγλια.[/b]
              Το κάθε ένα από τα 2 έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Το θέμα είναι ότι εμείς στα της παιδείας δεν θα γίνουμε ποτέ Αγγλία. Και δεν θα γίνουμε, γιατί για τις υπόλοιπες χώρες μιλάμε όταν θέλουμε να κλαφτούμε για την δική μας παιδεία. Αν ρίξουν πχ το επίπεδο των μαθηματικών και το προσαρμόσουν στις πραγματικές ανάγκες που θα έχει ο φοιτητής στην αγορά εργασίας θα γίνει μπάχαλο γιατί οι επιχειρήσεις μπένουν στο πανεπιστήμιο και κανονίζουν τι θα μαθαίνουν οι φοιτητές. Ουσιαστικά κάτι παρόμοιο συμβαίνει και τώρα με καταλήψεις κτλ...

              Comment


              • #8
                ρε πλακα κανω ειμαι 4 χρονια φοιτητης στη μηχανολογια

                Comment


                • #9
                  *sniffing my nails* Αχ ναι ρε συ,σορρυ,το ξεχασα.
                  ...the world would be covered in darkness,it would basically block out the sun.That is the might of the Uchiha penis.

                  Comment


                  • #10

                    Comment


                    • #11
                      we got owned
                      My blog:Doppel's Den

                      Comment


                      • #12
                        Προς όσους τελείωσαν τώρα τις πανελλήνιες... Πρωτού αρχίσετε να σκέφτεστε οτιδήποτε άλλο, κοιτάξτε πρώτα να περάσετε όσο πιο γαμάτα μπορείτε αυτό το καλοκαίρι. Ίσως δεν σας δοθεί ανάλογη ευκαιρία στο μέλλον και θα εξηγήσω παρακάτω.
                        Όσο για το τι σας περιμένει, εξαρτάται τι έχεις στο μυαλό σου, τι περιμένεις από το πανεπιστήμιο. Αν περιμένεις ότι εκεί θα βρεις έναν παράδεισο τότε του χρόνου τέτοια εποχή μάλλον θα είσαι ξενερωμένος. Αν πάλι συμβιβαστείς ότι πολλά πράγματα θα είναι "στραβά" τότε έχεις αρκετές ελπίδες "Επιβίωσης".
                        Όλα τα παραπάνω βέβαια χωρίς να μπουν στο παιχνίδι άλλοι παράγοντες που μπορούν να φέρουν τραγελαφικά αποτελέσματα. Θα σου πω μόνο ότι αυτοί που μπήκαν στις σχολές το 2005, είναι δηλαδή σήμερα 3ο έτος στις περισσότερες σχολές (λίγες είναι οι εξαιρέσεις) δεν έχουν δώσει ακόμα εξεταστική εαρινού εξαμήνου στην ώρα της δηλαδή τον Ιούνιο, ενώ και φέτος όλα είναι ρευστά ακόμα αν και μάλλον θα έχουν καλή κατάληξη. Με 2 συνεχόμενες χρονιές διπλή ή και τριπλή σε ορισμένες περιπτώσεις πέρσι εξεταστική τον Σεπτέμβριο μπορείς να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε... Αν πάτε στην πρώτη συνέλευση της επόμενης χρονιάς, θα δείτε και θα καταλάβετε πολλά πράγμτα ενώ θα ρίξετε και άφθονο γέλιο.[/b]

                        tora ayta gia kalo mas ta eipes file sub-zero??Pano pou eixa enthousiastei kai eixa apoktisei psixologia foititi gia na pao na grapso kai na tous paro ta sobraka xaris se ayta pou egrapses anapodogurise o kosmos mou!!WTF!!!!!!&#33 ;!ti tha kano tora stin zoi mou?ti tha apogino???boitheia soste me pls!!!

                        Comment


                        • #13

                          [/b]


                          Χαχαχαχα! Καλό Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω σε αρκετά σημεία με αυτά που λέει ο Sub Zero. Το κορυφαίο είναι ότι σε εμάς το να ξεκινήσουν οι εξετάσεις τέλη Ιουνίου και να τελειώσουν τέλη Ιουλίου μες στο κατακαλόκαιρο,όταν θα έπρεπε να είμαστε κανονικά σε κανά νησί για μπάνια και πιοτές, είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση... Γενικά η οργάνωση σε ένα ελληνικό πανεπιστήμιο...μπάζει σε πολλά σημεία πράγμα που είναι δύσκολο να αλλάξει στο προσεχές μέλλον.

                          Κατά τ'άλλα σχετικά με τις πανελλήνιες δεν ξέρω ακριβώς πως λειτουργεί το νέο σύστημα,αλλά δεν πιστεύω στην ουσία να έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα.Λιώσε στο διάβασμα για να βγάλεις βαθμό και να περάσεις στη σχολή που επιθυμείς, χωρίς να σε νοιάζει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτα που θα μάθεις τώρα σε μερικά χρόνια δε θα τα θυμάσαι καν.
                          Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

                          Comment


                          • #14
                            Παντως οντως το καλοκαιρι αυτο σκοπευω να το περασω γαματα αν δεν γινει κατι απροοπτο. Θελω να διαβασω κατι βιβλια που ηθελα ολη την χρονια, αλλα δεν προλαβαινα, να παιξω τα παιχνιδια που ηθελα, να γραψω τις μλκιες που ηθελα και φυσικα διακοπες με την παρεα Καιτ ο καλυτερο...να ξυπανω το πρωο και να μην εχω αγχος για τις εξετασεις και οτι σε λιγο θα πρεπει να διαβασω....

                            Τωρα αν περασω (για Γιαννενα ή Ηράκλειο με βλεπω κι εμενα, οποτε Neltharion προσεχε) Ιατρικη δεν θα ηθελα να καθομαι ολη μερα, αλλα να διαβαζω. Τωρα βεβαια χωρις την πιεση απο τα φροντ δεν ξερω κατα πσο θα το κανω, αλλα αργω ακομα αν το μαθω.

                            ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ YAY!
                            My blog:Doppel's Den

                            Comment


                            • #15
                              Παντως οντως το καλοκαιρι αυτο σκοπευω να το περασω γαματα αν δεν γινει κατι απροοπτο. Θελω να διαβασω κατι βιβλια που ηθελα ολη την χρονια, αλλα δεν προλαβαινα, να παιξω τα παιχνιδια που ηθελα, να γραψω τις μλκιες που ηθελα και φυσικα διακοπες με την παρεα Καιτ ο καλυτερο...να ξυπανω το πρωο και να μην εχω αγχος για τις εξετασεις και οτι σε λιγο θα πρεπει να διαβασω....

                              Τωρα αν περασω (για Γιαννενα ή Ηράκλειο με βλεπω κι εμενα, οποτε Neltharion προσεχε) Ιατρικη δεν θα ηθελα να καθομαι ολη μερα, αλλα να διαβαζω. Τωρα βεβαια χωρις την πιεση απο τα φροντ δεν ξερω κατα πσο θα το κανω, αλλα αργω ακομα αν το μαθω.

                              ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ YAY!
                              [/b]
                              Κοίτα να εφαρμόσεις την 1η σου φράση όσο πιο έντονα μπορείς με τρόπο που θα σε γεμίσει εσένα περισσότερο.Γενικά είναι πολύ σημαντικό αυτό το καλοκαίρι να το περάσετε όσο πιο καλά γίνεται,να γεμίσετε μπαταρίες και πάνω απ'όλα όταν του χρόνου με το καλό ξεκινήσετε πάλι στο νέο σας πανεπιστήμιο μην κάνετε το λάθος να χαλαρώσετε,να πείτε "τώρα είμαι πανεπιστήμιο,περνάω όσα μαθήματα θέλω,όποτε θέλω,ας κάνω λίγο χαβαλέ στις αρχές δε χάλασε ο κόσμος".Το έκανα εγώ για εσάς και έχασα "τζάμπα" περίπου 2 χρόνια χωρίς λόγο

                              Κατά τ'άλλα,όχι επειδή είναι η σχολή μου,αλλά πιστεύω πως καλύτερη επιλογή θα ήταν να βάλεις Ηράκλειο.Αν εξαιρέσεις τα κάποια οργανωτικά προβλήματα (που λίγο πολύ υπάρχουν,βέβαια,σε όλες τις ελληνικές σχολές)το τμήμα της Ιατρικής στην Κρήτη θεωρείται πολύ καλό με αρκετά καλούς καθηγητές (εκτός από κάποιες εξαιρέσεις ).Ιατρική Ιωαννίνων είναι μία φίλη μου,και εκεί δεν πρέπει να είναι κακή η σχολή,αλλά ετοιμάσου για πολύ "κρύο" το χειμώνα :icon_twisted:
                              Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

                              Comment

                              Working...
                              X