Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πανελληνιες: H επομενη μερα...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Έχε χάρη που είμαι Χαλκίδα Λογιστική....xD
    "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

• Εστω και με καθυστερηση 1 ημερας να πω καλη επιτυχια σε ολους οσους εξεταζονται.
      Ελπιζω να ξεκινησατε καλα σημερα και να συνεχισετε ακομα καλυτερα.
      Για το GO ρε γαμωτο .

Comment

• Ευχαριστημενος ειμαι απο την Εκθεση. Αν και ο μαλακας ξεχασα να γραψω τιτλο (ενω εκανα και επικαιρικη αφορμηση κτλ). Πηγε να με παρει η κατω βολτα οταν καθηγητρια μου επιβεβαιωσε πως κοβουν το πολυ 5 απο αυτην την ελλειψη. Αλλα γενικα ειμαι ευχαριστημενος. Βεβαια, οπως και περυσι θα μου βαλω μια minimum βαθμολογια του 15, οχι τπτ αλλο, για να μην βρεθω προ εκπληξεων. Φανταζομαι πανω απο 16 να εχω, αλλα για καλο και για κακο

Καλη επιτυχια σε ολους και προπαντων, μην ανησυχειτε για το πως γραψατε. Ειναι πρωτο μαθημα, εχετε αλλα 5 (ή 6 αναλογα), κοιταξτε να επικεντρωθειτε σε αυτα. Και παλι καλη επιτυχια.
        My blog:Doppel's Den

Comment

• Καλη επιτυχία παιδιά and no sweat!

Η έκθεση είναι από τα πιο περίεργα μαθήματα ελέω βαθμολογητών φυσικά. Θυμάμαι ο πρώτος μου είχε βάλει 98 ή 99, ο δεύτερος 70 και μπαίνει ο τρίτος κλασικά και βάζει ένα 80 κάτι...
          Βέβαια αυτά από όσο ξέρω έχουν αλλάξει κι εμείς δίναμε Β λυκείου 12 μαθήματα και στη Γ 9. :bleh:
          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• 98 με 99; Ιατρική τελείωσες, λογικό .

Εύγε Buraεεεεεεεεεεεεεε ξέφυγα.

Καλή επιτυχία και από εμένα, αν και φέτος οι συμμετοχές είναι λιγότερες. Μεγάλη μασκότ της φετινής χρονιάς ο αγαπημένος μου Laharl, με τον οποίο επικοινώνησα προ ολίγου και με ενημέρωσε για το πώς τα πήγε. Θα σας τα πει και ο ίδιος φαντάζομαι (αργά ή γρήγορα), πάντως είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος και με το ηθικό υψηλά.

Καλή επιτυχία και σε σενα doppel για τη δεύτερη σου προσπάθεια. Μακάρι να καταφέρεις και εσύ να μπεις στη σχολή να αποκτήσει έναν ακόμα wannabe γιατρό το GO.

Και όπως ειναι το πλέον demi-official σύνθημα του GO:

GO GO G-O!

Comment

• Ευχαριστούμε ρε παιδιά!!!

Σήμερα βατό θεματάκι και ευκολάκια οι ασκήσεις.Σύμφωνα με τον καθηγητή μου όπου διορθώνει εδώ και 12 χρόνια γραπτά είμαι γύρω στο 16-17.Εγώ όμως βάζω ένα 15 για να μην μου έρθει καμία κεραμίδα

Τώρα Μαθ Γεν πάμε για ένα χαλαρό 20αράκι και μετά η ψυχολογία μου θα βρίσκεται στα ουράνια

Καλή μας συνέχεια ρε παιδιά!!!

ΥΓ:Τελικά μόλις παίρνεις τα θέματα φεύγει κάθε άγχος,ωραία πράγματα

EDIT:99 Έκθεση????Ρε Burai μήπως να σκεφτείς να στραφείς προς την δουλεία του συγγραφέα?

Comment

• Originally posted by Tim View Post
                Ρε γαμώτο σας όλοι φυσικοί και γιατροί (γιατρίνες high quality) μου γίνεστε...μέλι βγάζει?Κανά λογίστα να βγάζουμε μαζί τις πωλήσεις του Wii δεν υπάρχει? Μόνος θα την βγάλω πάλι στην Πατρούπολις?

Να υποθέσω ότι όλοι παίζατε rpg?

Holy Fuck μολις συνηδειτοποιησα οτι τοσα χρονια ειμαι στην ιδια σχολη με τον Ren λοοοοοοοοοολ

Comment

• Κρίμα που ο Ren μας άφησε για άλλα fora .

Laharl ελπίζω να μη ζήσεις τη στιγμή που παίρνεις τα θέματα, χαίρεσαι που αναγνωρίζεις τις εκφωνήσεις και πάνω στην επίλυση συνειδητοποιείς ότι δε σου βγαίνει τίποτα . Believe me, απαίσια στιγμή :xp: .

Comment

• Καλή επιτυχία και στα άλλα παιδιά που δίνουν~!
                    Πιστεύω οτι τα θέματα ήταν βατά (αν και anti-SOS). Μέχρι και γώ που δεν εχω γράψει έκθεση όλη την χρονιά υπολογίζω οτι κινούμαι γύρω στο 14.

Μαθηματικά Γενικής πάμε για 20αρι πράγματι, την Τετάρτη να δούμε τι θα κάνουμε.

Comment

• Πως γράψατε εχθές?

Εγώ πήγα πολύ καλά.Τα θέματα εύκολα για τους Θετικούς-Τεχνολογικούς μιάς και είχε πολύ 1ο κεφάλαιο.Νομίζω έγραψα 100 και εάν όχι,κάτω από 97 δεν πιστεύω να πέσω.

Πάμε αύριο ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ!!!:spank::dwarf:

Comment

• Κι εγω 100 φανταζομαι χτες. Δεν ηταν κατι τρομερο τα θεματα, αν και δεν νομιζω η θεωρητικη να σκεφτηκε τα δυο τελευταια ερωτηματα.

Μαθηματικα Κατευθυνσης. Ξινες αναμνησεις απο περυσι, εφοδιασμενος με τις γνωσεις μου φετος. Δεν θελω απλα να τα γραψω. Θελω να τα βιασω. Σκισμενο βιβλιο θα παραδωσω

Αλλα οσο να'ναι μια ανασφαλεια υπαρχει. Δεν εχει λογο να υπαρχει. Αλλα υπαρχει. Παω να διαβασω τα βιβλια/collection των marlboro classics να χαλαρωσω και να ηρεμησω (γαμωτο δεν υπαρχει κανα avatar με straight καουμποιδες?)

Comment

• 97 και κάτω εγώ λόγο αβίαστου λάθους στο τελευταίο ερώτημα που μου στοίχισε το μισό. Πιο κάτω πιστεύω δεν πέφτει.

Αύριο δεν παίζει να γράψω καλά γαμώτο.

Comment

• Λίγο αργά αλλά καλή δύναμη σε όσους γράφουν .

Comment

• Τα εγραψα ολα. Μαλλον 100, αντε πειτε 99 μηπως ξεχασα να γραψω οτι κανα χ ανηκει σε καποιο διαστημα, αλλα δεν νομιζω. Πιο ευκολα φανηκαν απο τα περσινα με το 4ο να εχει καποια δυσκολια στα δυο τελευταια ερωτηματα.

Comment

• Δεν έγραψα αυτά τα 2 τελευταία ερωτήματα και δυστυχώς ούτε το τελευταίο ερώτημα του 3οου. -_- Ναυάγησα με λίγα λόγια...
                                15άρι το κόβω.

Comment

Working...
                                X