Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πανελληνιες: H επομενη μερα...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Γενικα αυτο σκεφτομουν. Η απουσια μερικων μπορει να οφειλεται σε ακραιες καταστασεις .
    Eλπιζω να τα πινουν απο χαρα αν ειναι εξω και οχι για να ξεχασουν .

Comment

Όποιος δε πήγε καλά να μη κωλώσει και να μη χαλαστεί καθόλου, στα καρακαμπανέλια του κιόλας, ειδικά εάν ήταν η πρώτη χρονιά. Εάν όντως γουστάρετε κάποια σχολή, ξαναδώστε του χρόνου, που οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες χωρίς το σχολείο, ενώ θα έχετε και μια καλή βάση από τη φετινή χρονιά, και πάρτε τους τα σώβρακα.
      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Τώρα που το λες, άσε έχω να βγάλω όλο το Πέραμα να το κεράσω, γιατί έχω πολλές παρέες... Πάνε τα λεφτά.

Αλλά τί λέμε, αύριο πάω να πάρω το Super Smash Bros. Brawl, κατά 90% θα το έχει στα ράφια ο Σκλαβενίτης Κερατσινίου. Ούτε μπάνια στη θάλασσα δε θα κάνω φέτος. B)
        My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
        Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

egw apetyxa.polla paidia trelathikan me tis bathmologies.ebgala sto 4o pedio
          11044 kai M.O kapou sto 12,6 den thimamai

Comment

Όποιος δε πήγε καλά να μη κωλώσει και να μη χαλαστεί καθόλου, στα καρακαμπανέλια του κιόλας, ειδικά εάν ήταν η πρώτη χρονιά. Εάν όντως γουστάρετε κάποια σχολή, ξαναδώστε του χρόνου, που οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες χωρίς το σχολείο, ενώ θα έχετε και μια καλή βάση από τη φετινή χρονιά, και πάρτε τους τα σώβρακα.
            [/b]

oχι φιλε να σκασουν,ειναι μεγαλο θεμα και παιρνουν και τους γονεις τους στο λαιμο τους.αλλα δε περιμενα κατι καλυτερο απο μια βαζελινα.εγω λοιπον σαν γαυρος μου αρεσει η διαφανεια και θα ποσταρω το ποστ που ειχα κανει στο φορουμ του cgm και με κραξανε.δε με πειραζει ομως οι νικητες ξερουν να συγχωρουν.

Πω πω παιδια οντως δυσκολα τα πραγματα.Πριν καποια χρονια τα περασαμε και μεις αυτα.Προετοιμαστειτε για δυσκολες μερες.Θυμαμαι μεσα σε αγχος και κοψιμο ειμασταν πριν παμε να γραψουμε.Απλα πιαστε φαση:Να περιμενεις να χτυπησει το κουδουνι και να νιωθεις οτι θα τρεξει το κατουρο απο την αγωνια μεχρι να μπεις στην αιθουσα.Μετα να μπαινεις και να περιμενεις τους επιτηρητες να μοιρασουν τις κολλες και εσυ να κοιτας μη σε δουν μηπως και μπορεσεις να γραψεις κανα σκονακι στο θρανιο.Να μιλας με συμμαθητες αλλα να σε εχει παει τρεις και μια και ας κανεις τον ανετο,μη σε δει το γκομενακι που εχεις βαλει στο ματι και σε περασει για λουμπινα.Μετα να καθεσαι και να σκυβεις να κρυψεις τα σκονακια μη τα δουν και σε βγαλουν εξω.

Εκτος απο αυτο,μεγαλο βασανο ειναι και το πρωι στο σπιτι.Να ξυπνας απο τα χαραματα να κανεις μια γρηγορη επαναληψη και να θες τοσο πολυ να αφοδευσεις απο το αγχος,αλλα οταν πας να κανεις δουλεια,να μη φευγει προιον,διοτι απλα ...δε θα υπαρχει.Απο το αγχος ειναι.Να τρως ξερω γω γρηγορα πρωινο για να μη πας νηστικος οπως λεει η μανουλα,αλλα να μη κατεβαινει μπουκια κατω.απο την αγωνια.

Δυσκολη κατασταση(αν και συντομη)ειναι η ωρα που οι επιτηρητες δινουν τα θεματα.Τρεμει η καρδια σου απο το αγχος και το φοβο,μηπως και πεσει κατι που δε θυμασαι.Μολις τα πρωτα παιδια παρουν τα θεματα(οι early adopters)σηκωνεις το κεφαλι σαν καλαμαροπαρδαλη να δεις και να ρωτησεις,να μαθεις,καποιο θεμα,πιο νωρις απο οτι εχει ερθει η ωρα σου.

Οι καθηγητες απο το φροντιστηριο επισης,θα σας πιεζουν ακομη περισσοτερο,να τα πατε καλα και ας μης σας το λενε.Και οι ιδιοι βεβαια ασυναισθητα θα το κανουν.Θα σας λενε οτι οταν τελειωσουν οι εξετασεις και βγουν τα αποτελεσματα θα θελουν(ακομη και "απαιτουν",κατι τετοιο μεταφορικα βεβαια αλλα το αγχος το φερνει)να δουν το ονομα σας στην εφημεριδα μαζι με τη φωτογραφια σας στους επιτυχοντες.Εσεις θα σκεφτεστε μηπως σας εχουν πρωτοσελιδο "αυτοκτονησε γιατι δε περασε" και αλλα τετοια.

Επισης κατι πολυ σημαντικο. Το πρωι που κανετε μια επαναληψη στα γρηγορα,ειτε στο σπιτι,ειτε στη ταξη μεχρι να σας δωσουν τα θεματα,θα εχετε μια αισθηση οτι "τα ξεχασα ολα".Καποιοι θα σας πουν "οχι ρε απο το αγχος ειναι,οταν θα ερθουν τα θεματα θα τα θυμηθεις".Αυτο θα σας το πουν οι γονεις,οι καθηγητες απο το φροντιστηριο την προηγουμενη μερα,καποια παιδια εκει που(και καλα)ειναι πιο ψυχραιμοι.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.Αν εχετε αισθηση οτι τα ξεχασατε,καλα αισθανεστε.Πιο πιθανο ειναι εκεινη την ωρα να ξεχασατε και αυτα που ξερατε,παρα να θυμηθητε αυτα που ξεχασατε.Μετα θα εχετε και το αγχος να προλαβετε να τελειωσετε και να τα γραψετε ολα πριν τελειωσει ο χρονος,μεσα σε ολα,ειναι πολυ δυσκολο να ηρεμησεις και να θυμηθεις αυτα που εχεις ξεχασει.Θα νιωθετε σαν να εχετε μια κλεψυδρα διπλα σας,που σας πιεζει ασφυκτικα.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ποσο γρηγορα περναει η ωρα εκει για να γραψεις αυτα που θες,αλλα περναει βασανιστικα αργα αν δυσκολευεσαι.

Επισης μη σκεφτεστε οτι η πρωτη μερα θα ειναι δυσκολη και μετα τις αλλες θα συνηθισετε.Οχι,καθε μερα ειναι διαφορετικη και πανω κατω το ιδιο δυσκολη με τη προηγουμενη(αναλογα το μαθημα).

Κατι τελευταιο πολυ σημαντικο.Οσοι σας πουν οτι και να μη τα πατε καλα δε χαθηκε και ο κοσμος και δεν κρινεται η ζωη σας εξ'ολοκληρου απο αυτο και οτι μπορειτε του χρονου να ξαναδωσετε κτλ,θα σας πω οτι κανουν λαθος στο ποσο επιπολαια το βλεπουν.Ενταξει φυσικα και δε μετραει μονο αυτο και καποιος που δε περασε πουθενα μπορει να φτασει πολυ ψηλα και να πετυχει,αλλα μη φτασουμε και στο αλλο ακρο.

Σκεφτειτε απλα να μη περασετε πουθενα.Αν δεν εχεις κατι στα χερια σου σημερα,εισαι σε πολυ δυσκολη θεση.Θα βρεις μια δουλεια με χαμηλες απολαβες που σημαινει και χαμηλο επιπεδο ζωης.Λιγοτερες οικονομιες στην ακρη,λιγοτερες αγορες και χαμηλοτερες βασεις για τα παιδια σας αργοτερα.Θα μπορειτε να τους προσφερετε πολυ λιγοτερα.Αργοτερα μικροτερη συνταξη και οχι και τοσο καλη ζωη στη τριτη ηλικια.Ολα αυτα μπορει να φαινονται μακρινα και παρατραβηγμενα αλλα σκεφτειτε το λιγο λογικα.Σκεφτειτε το ΤΩΡΑ ομως και οχι οταν θα ειστε 65+ στην πλατεια με τον πασατεμπο και θα κοιτατε τα περιστερια σαν την Δανδουλακη στην εισαγωγη της Λαμψης και θα θυμαστε οτι καποιος τοτε σε ενα φορουμ,σας τα ελεγε.

Επισης το οτι ξαναδινεις και του χρονου αν δε περασεις ειναι πολυ ακυρο κατα τη γνωμη μου.Ναι ειναι ευκολο να το λες ετσι απλα.Τους γονεις σας τους σκεφτεστε καθολου;Σημερα το κοστος ζωης εχει ανεβει και τα εξοδα τρεχουν.Νομιζετε μπορουν οι γονεις σας να το καθυστερησουν αυτο για ενα χρονο;Το πιο πιθανο ειναι να ξανακανετε φροντιστηρια για να περασετε και αυτα ειναι επιπλεον χρηματα και μεγαλυτερο βαρος στους γονεις σας.Ενα υγιες ατομο μονο τυψεις θα ενιωθε για κατι τετοιο.

Ειναι imo η πιο σημαντικη και δυσκολη κατασταση στη ζωη ενος ανθρωπου,κρινονται πολλα απο αυτο.

Τεσπα αυτα τα λιγα απο μενα,ελπιζω να σας εδωσα εστω και λιγο μια ιδεα για τις μερες των εξετασεων.Αν και ο,τι και να εγραφα θα ηταν λιγο,πρεπει να το ζησετε για να δειτε.Το πιο σημαντικο ειναι να μη σας παρει απο κατω και να μην αγχωνεστε.Σας αφηνω τωρα παω να μοιρασω και σε κανα αλλο φορουμ τη χαρα και την ελπιδα.

αυτα ειπα με τη καλη μου τη καρδια και με κραξανε.απλα δε μπορω αυτη τη κατασταση του νεοελληνα,"νταξ μωρε χαλαρα".

Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Εχμ, ναι, τα παιδια δωσαν και πηραν και βαθμους...
              Do a barrel roll!

Comment

δεν ειπα το αντιθετο.
                Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Εβγαλα 18.208 μορια οποτε δεν την πιανω ιατρικη. Βασικα σκεφτομαι να φυγω εξωτερικο (στην Τσεχια ή Σλοβακια που ειναι κατι καλα αγγλοφωνα πανεπιστημια που μου λενε ολοι) ή και Αγγλια ακομη. Αλλα οι περισσοτεροι θελουν να με πεισουν να ξαναδωσω του χρονου.
                  Ο fatherας παλι ειναι ενθουσιασμενος να βγω εξω (να μαθω καλυτερα την γλωσσα, να γνωρισω τον τροπο ζωης των αλλων) και μου λεει να δοκιμασω στην αρχη κι αν δεν μου αρεσει γυρναω και κανω μια προσπαθεια ξανα.

Στα μαθηματα που με ενοιαζαν βασικα καλα τα πηγα [Βιολογια 19,7 και Χημεια 18,6(μην ξεχασετε ποτε να προσθεσετε 3 mol απο το προηγουμενο ερωτημα, και πειτε 3χ8 = αριθμος διαφορος του 24 και να μην πολλαπλασιασετε με 2 το συντελεστη στο διχρωμικο)]. Εκει που τον εφαγα ηταν Μαθηματικα κατευθυνσης με 13 νταν και εκθεση με 15,3 ενω περιμενα περισσοτερο (σημερα εμαθα πως ειχα 9 μορια διαφορα αναμεσα στους δυο διορθωτες lol)

Ελπιζω να περνανε ολοι εκει που θελουν απο εδω μεσα που εδιναν, αλλιως και να μην περνανε εχει ο Θεος
                  Παω να κανω μπανιο τωρα κι να συνεχισω power leveling up στο ff12. Δεν φευγω απο την αρχη αν δεν φτασω 30 level (με Dustia, wolf chains και λυκανθρωπους φυσικα ;) )
                  My blog:Doppel's Den

Comment

Γιατρός?? Δεν σου είπα ρε ρεμάλι να μην έχεις τον HOUSE πρότυπο!! Σαν τα μούτρα του θα γίνεις το βλέπω!
                    Πάντως οτι και να αποφασίσεις καλή τύχη να χείς ρε πάρταλι ;)

Υ.Γ ακούς εκεί 18!!! ΦΥΤΟΥΚΛΑ!!!
                    I attack sharks
                    when i smell them bleed
                    I dont go swimming
                    water just wants to be around me.

Comment

Doppel μη ξαναδωσεις. Εχεις ενα παρα πολυ καλο βαθμο και παρα πολλες επιλογες. Ο κολητος μου ηθελε ιατρικη αλλα δε του εκατσε και πηγε βιολογος. Εφ'οσον εχεις την ευκαιρεια να πας εξω καν'το, ο βαθμος σου δειχνει οτι εχεις δυνατοτητες αρκει να σε ενδιαφερει το πραμα. Ο fatheras σου σκεφτεται πολυ σωστα.

Believe in your powers, believe...
                      (παιζω ξανα το majora's mask)

ΥΓ: Παρταλε κι εγω πανω απο 18 ειχα βγαλει, εκει φαινεται ο πραγματικος hardcore
                      Do a barrel roll!

Comment

Εβγαλα 18.208 μορια οποτε δεν την πιανω ιατρικη. Βασικα σκεφτομαι να φυγω εξωτερικο (στην Τσεχια ή Σλοβακια που ειναι κατι καλα αγγλοφωνα πανεπιστημια που μου λενε ολοι) ή και Αγγλια ακομη. Αλλα οι περισσοτεροι θελουν να με πεισουν να ξαναδωσω του χρονου.
                        Ο fatherας παλι ειναι ενθουσιασμενος να βγω εξω (να μαθω καλυτερα την γλωσσα, να γνωρισω τον τροπο ζωης των αλλων) και μου λεει να δοκιμασω στην αρχη κι αν δεν μου αρεσει γυρναω και κανω μια προσπαθεια ξανα.

Στα μαθηματα που με ενοιαζαν βασικα καλα τα πηγα [Βιολογια 19,7 και Χημεια 18,6(μην ξεχασετε ποτε να προσθεσετε 3 mol απο το προηγουμενο ερωτημα, και πειτε 3χ8 = αριθμος διαφορος του 24 και να μην πολλαπλασιασετε με 2 το συντελεστη στο διχρωμικο)]. Εκει που τον εφαγα ηταν Μαθηματικα κατευθυνσης με 13 νταν και εκθεση με 15,3 ενω περιμενα περισσοτερο (σημερα εμαθα πως ειχα 9 μορια διαφορα αναμεσα στους δυο διορθωτες lol)

Ελπιζω να περνανε ολοι εκει που θελουν απο εδω μεσα που εδιναν, αλλιως και να μην περνανε εχει ο Θεος
                        Παω να κανω μπανιο τωρα κι να συνεχισω power leveling up στο ff12. Δεν φευγω απο την αρχη αν δεν φτασω 30 level (με Dustia, wolf chains και λυκανθρωπους φυσικα ;) )
                        [/b]
                        Καταρχάς συγχαρητήρια γιατί οι βαθμοί σου είναι εξαιρετικοί. Για ιατρική νομίζω πως οι καλύτερη επιλογή είναι η Γερμανία με δεύτερη την Αγγλία. Αν θες βάλε με στο msn (luthien.gr@gmail.com) να τα πούμε γιατί η κοπέλα μου σπουδάζει ιατρική στο εξωτερικό και ίσως να μπορεί να σε βοηθήσει.

Comment

λίγο άκυρο αλλά θα το πω.σήμερα έδινα κι εγώ εξετάσεις.έγραφα λογιστική εταιρειών.το μοναδικό μάθημα που είχα ψιλοδιαβάσει και μάλλον περνάω αλλά περνάω ίσα ίσα ρε γμτ.κλασσικά μέσα στο αμφιθέατρο έρχεται από πάνω μου ένας κάφρος καθηγητής που μας επιτηρούσε και μου λέει "ωραία θέα ε;"δείχνοντας μου την κωλοσχισμή της μπροστινής μου που φορούσε χαμηλοκάβαλο παντελόνι."ε ψιλοχάλια είναι ρε δάσκαλε" του λέω εγώ."δεν μπορούσε να είναι κανένα πιπίνι από τα τόσα που υπάρχουν;""ναι δίκιο έχεις,σκατά είναι αυτή"μου λέει,και φεύγει.και όλα αυτά τα λέγαμε και ψιλοψιθυριστά μη μας ακούσουν οι κοπελιές τριγύρω.τρελό γέλιο.

καλά αποτελέσματα παίδες.ελπίζω να περνάτε εκεί που θέλετε όλοι σας.αλλά και να μην περνάτε μην αγχώνεστε.περάστε σε μια σχολή,μάθετε μια δουλειά να έχετε κάποια στάνταρ εφόδια και μετά από κει κι έπειτα θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες.
                          Carpe diem

Comment

[/b]
                            Ίσως να είσαι και ο πρώτος που θα πάει Τσεχία με τέτοιους βαθμούς . Όσο για τον Ραμπίδι που ανέφερε βιολογία, εγώ θα σου πρότεινα καλύτερα μοριακή βιολογία.

Comment

λίγο άκυρο αλλά θα το πω.σήμερα έδινα κι εγώ εξετάσεις.έγραφα λογιστική εταιρειών.το μοναδικό μάθημα που είχα ψιλοδιαβάσει και μάλλον περνάω αλλά περνάω ίσα ίσα ρε γμτ.κλασσικά μέσα στο αμφιθέατρο έρχεται από πάνω μου ένας κάφρος καθηγητής που μας επιτηρούσε και μου λέει "ωραία θέα ε;"δείχνοντας μου την κωλοσχισμή της μπροστινής μου που φορούσε χαμηλοκάβαλο παντελόνι."ε ψιλοχάλια είναι ρε δάσκαλε" του λέω εγώ."δεν μπορούσε να είναι κανένα πιπίνι από τα τόσα που υπάρχουν;""ναι δίκιο έχεις,σκατά είναι αυτή"μου λέει,και φεύγει.και όλα αυτά τα λέγαμε και ψιλοψιθυριστά μη μας ακούσουν οι κοπελιές τριγύρω.τρελό γέλιο.

καλά αποτελέσματα παίδες.ελπίζω να περνάτε εκεί που θέλετε όλοι σας.αλλά και να μην περνάτε μην αγχώνεστε.περάστε σε μια σχολή,μάθετε μια δουλειά να έχετε κάποια στάνταρ εφόδια και μετά από κει κι έπειτα θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες.
                              [/b]
                              Εσυ δεν ελεγες οτι μονο η πτυχιακη σου εχει μεινει;
                              Do a barrel roll!

Comment

<div class='quotetop'>(Altair &#064; Jun 2 2008, 04&#58;01 PM) [snapback]26130[/snapback]</div>
                                αν όλα πάνε καλά σε 6 μήνες παίρνω πτυχίο.3 μαθήματα ακόμα,που τα χρωστάω από το πρώτο και το τρίτο εξάμηνο αντίστοιχα και πτυχιακή.δηλαδή αν τελειώσω σε 6 μήνες θα έχω τελειώσει σε 5.5 χρόνια με 2 χρόνια ουσιαστικά ανεκμετάλλευτα,μιλάμε για τρελό άραγμα,και ένα εξάμηνο καταλήψεις.όχι κι άσχημα ε;
                                [/b]
                                <div class='quotetop'>(Ramparter &#064; Jun 25 2008, 01&#58;53 PM) [snapback]29948[/snapback]</div>
                                Εσυ δεν ελεγες οτι μονο η πτυχιακη σου εχει μεινει;
                                [/b]

που το είπα αυτό; ;)
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X