Παιδια ας μη βγαινουμε off-topic
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Πανελληνιες: H επομενη μερα...
Collapse
X
-
-
Doppel οι βαθμοι ειναι πολυ καλοι - σιγουρα δεν πιανεις καμια ιατρικη στην Ελλαδα;
Αν οχι τοτε μην πας καπου, ετσι απλα για να λες πως πηγες. Σημασια εχει ο καθενας να κανει αυτο που θελει και αν κατι το θες πραγματικα θα βρεις τροπο, ανεξαρτητως τοποθεσιας.
Comment
-
<div class='quotetop'>(Altair @ Jun 25 2008, 01:25 PM) [snapback]29933[/snapback]</div>λίγο άκυρο αλλά θα το πω.σήμερα έδινα κι εγώ εξετάσεις.έγραφα λογιστική εταιρειών.
[/b]
Έλα ρε αρρώστεια!!! Εγώ έδινα "Ελεγκτική Λογιστική"
Κατα τα άλλα Doppel κάνε αυτό που νομίζεις πως θα'ναι καλύτερο για σένα. Πάντως το εξωτερικό είναι καλή λύση. Και μετά? Σε περιμένει το Princeton-Plainsboro στο τμήμα Diagnostic Medicine
Καλή σας τύχη όλων σας και σε μας με τις εξεταστικές"...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."
Comment
-
Σ εμας ελεγκτικη δινει η λογιστικη κατευθυνση και χαιρομαι που βλεπω τους παντες πανικοβλητους γιατι λενε πως ειναι ζορι, ενω εγω ειμαι χαλαρος .
Τωρα για λογιστικη εταιρειων δεν ξερω σε τι επιπεδο την κανει ο καθενας, αλλα ειναι μαθημα που μπορει να γινει ΠΟΛΥ δυσκολο και προσωπικα το μισω.
Οσοι εχουν και ΔΛΠ (Διεθνη Λογιστικα Προτυπα), εκει θα δουν τη γλυκα .
Λογιστικη... meh:/
Comment
-
Το είχα για το "Σεμινάριο Τελειοφήτων" σαν εργασία για το πως επηρεάζουν τις εταιρείες τα ΔΛΠ.
Την Εταιρειών την πέρασα με 7,5, εύκολο σχετικά. ΤΕΙ Χαλκ υπόψην :Ρ"...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."
Comment
-
Παντως Azriel εγω δεν ενιωσα ετσι οπως λες. Οκ, την πρωτη μερα ειχα αγωνια κτλ (ενιωθα την καρδια μου να παιζει box), αλλα μετα με το που κοιταξα τα θεματα της εκθεσης ησυχασα. Απο εκει και μετα ενιωθα λες και πηγαινα να γραψω στο φροντηστηριο διαγωνισμα.
Ξερεις μαλλον τι εφταιγε. Δεν ειχες κανει CQC τοτε και ησουν ευαισθητοςMy blog:Doppel's Den
Comment
-
ρε μη μιλάτε για σεμινάρια τελειοφοίτων.όσο σκέφτομαι ότι πήρα μόνο 5 μου τη δίνει.να μου πεις πάλι καλά γιατί ήμασταν εκτός θέματος-δε φταίω εγώ,οι γυναίκες της παρέας τα κάνανε όλα,εγώ απλά την πληκτρολόγησα κι έβαλα το όνομά μου στα credits.
άντε τώρα να δω τι θα κάνω με πτυχιακή.Carpe diem
Comment
-
Παντως Azriel εγω δεν ενιωσα ετσι οπως λες. Οκ, την πρωτη μερα ειχα αγωνια κτλ (ενιωθα την καρδια μου να παιζει box), αλλα μετα με το που κοιταξα τα θεματα της εκθεσης ησυχασα. Απο εκει και μετα ενιωθα λες και πηγαινα να γραψω στο φροντηστηριο διαγωνισμα.
Ξερεις μαλλον τι εφταιγε. Δεν ειχες κανει CQC τοτε και ησουν ευαισθητος
[/b]
Comment
-
Κοίτα Azrael, το κακό είναι ότι μιλάμε για τη πιο μαλακισμένη ηλικία στη ζωή του ανθρώπου (για την ακρίβεια τη καλύτερη και χειρότερη μαζί) δυστυχώς πολλά παιδιά επειδή δε γνωρίζουν ακόμα τη ζωή, αδυνατούν να κατανοήσουν ότι υπάρχουν απείρως πιο σημαντικά πράγματα σε αυτή για να ξενερώσει και να στεναχωρηθεί κανείς, ακόμα θυμάμαι τα βλέμματα και τις αντιδράσεις πολλών παιδιών της δικιάς μου χρονιάς και τρελαίνομαι, ε λοιπόν όχι δε χάθηκε ο κόσμος και αλίμονο αν το δουν έτσι, στα 17 και στα 18 τους.
Τα παιδιά που δε πέρασαν εκεί που θέλανε, ή αν δε περάσουν πουθενά, αλίμονο αν τους πάρει από κάτω και στεναχωρηθούν. Όπως λες κι εσύ, έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα, το που θα μπεις θα επηρεάσει ολόκληρη τη ζωή σου, αλλά και αυτή των παιδιών σου σε μεγάλο βαθμό, με τα (χρηματικά) εφόδια που θα είσαι σε θέση να τους προσφέρεις όταν έρθει η αντίστοιχη ώρα γι αυτά. Αν δε τα καταφέρουν λοιπόν και όντως έχουν σκοπό να περάσουν κάπου, το καλύτερο απ? όλα είναι να τους γράψουν όλους στα αρχίδια τους και να ξαναπροσπαθήσουν, χωρίς να απογοητευτούν, τα κλάματα, οι στεναχώριες και ο συμβιβασμός δε θα σου δώσουν τίποτα στη γαμημένη κοινωνία που ζούμε.
Το όλο σκηνικό τον πανελληνίων είναι για τα πανηγύρια και βάζει τα παιδιά σε μια απίστευτη πίεση την οποία στην ηλικία αυτή πολλοί δεν μπορούν να σηκώσουν, αν δε τα καταφέρουν λοιπόν, δε πρέπει να τους πάρει από κάτω και να συμβιβαστούν, ειδικά από τη στιγμή που θα επηρεαστεί η μετέπειτα ζωή τους. Συμφωνώ μαζί σου ότι το οικονομικό ζήτημα είναι όντως πολύ σημαντικό (ανάθεμα τις ?δημοκρατίες? σας μαλάκες και τα ίσα δικαιώματα στη ζωή) αλλά αν κάποιος όντως θέλει να περάσει κάπου, πρέπει δυστυχώς να το παλέψει κι αυτό με όλες του τις δυνάμεις, (φρόντισαν καλά κάποιοι γι αυτό) είτε διαβάζοντας σοβαρά μόνος του, είτε δουλεύοντας το καλοκαίρι για να μαζέψει χρήματα, ακόμα και τα μαθήματα με κάποιον πολύ πιο φθηνό φοιτητή (άντε Somari για σένα δουλεύω ) θα τον βοηθήσουν.
Άποψή μου είναι ότι σε αυτή την ηλικία που είναι τα παιδιά και με όλο τον ψυχολογικό και σωματικό πόλεμο που έχουν να αντιμετωπίσουν, αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγει κανείς (γονέας, φίλος, γκόμενα, οτιδήποτε) είναι τα αγχώσει και να τα ψυχοπλακώσει περισσότερο. Τώρα σωστή ή λανθασμένη αυτή τη φιλοσοφία έχω εγώ και τις τελευταίες μέρες στη δουλειά που ήρθαν διάφοροι ξενερωμένοι τα ίδια τους είπα.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Ομτως για τις πανελληνιες δεν αξιζει να στεναχωριεστε, το σημαντικο ειναι να βρειτε αυτο που σας αρεσει, δεν ειναι λιγοι αυτοι που βγαζουν πολυ καλους βαθμους και τωρα παιδευονται σε σχολες που δε τους ταιριαζουν. Απ'την αλλη δυο συμμαθητες μου που δε τα πηγαινανε καθολου καλα με τα μαθηματα εχουν τελειωσει και οι δυο τωρα με σπουδες(ο ενας διακοσμητης σε ιεκ κι ο αλλος σ.μ.υ.ν) και δουλευουν.
Μην αγχωνεστε για τα μορια σας, ψαχτε να βρειτε τι θελετε να κανετε.
Comment
-
Δεν νομίζω ότι είναι παράλογο να στεναχωριέται κάποιος που δν πέρασε....μην τα ισοπεδώνουμε όλα :blink:
Αν είναι κάποιος που ξυνόταν και στεναχωριέται επειδή έβγαλε 9 είναι όντως κάπως ειρωνικό, μιας και δν κουράστηκε άρα δν έχει κάποιο ιδιαίτερο λόγο.
Αλλά για παιδιά που διάβαζαν, ή γενικά καναν προσπάθεια στην δειάρκεια της σχολικής χρονιάς και είδαν ότι δν κατάφεραν τπτ ή δν κατάφεραν αυτό που τους άξιζε είναι πολύ λογικό να στεναχωριούνται. Αν ξαναδώσουν είναι άλλος ένας χρόνος διαβάσματος και άλλος ένας χρόνος με έξοδα για την οικογένεια αν πηγαίνουν φροντηστήριο . Αν θέλουν να ξαναδώσουν μαζί τους κι εγώ και να προσπαθήσουν να περάσουν εκεί που θέλουν ---προφανώς αν μπορούν όχι απατηλά όνειρα--- αλλά πιστεύω έχουν όλο το δικαίωμα να στεναχωριούνται.
Εγώ που πέρασα ΤΕΙ Χαλκίδας προφανώς δν στεναχωρέθηκα που δν πέρασα ΑΣΟΕΕ μιας και οι βάσεις έχουν μία κάποια διαφορά και δν την δήλωσα καν γτ ήξερα ότι δν την πιάνω με τπτ όσο διάβασαμα και να ριχνα. Αλλά ΤΕΙ Πειραιά θα πέρναγα για μικρή διαφορά. Πες το ατυχία, απροσεξία, επιπολαιότητα ---που έχω μεγάλη--- αλλά δν πέρασα εκεί. Εντάξει δν πέρασα, στεναχωρέθηκα που ήμουν εκτός Αθηνών αλλά μου πέρασε γρήγορα μιας και γενικά δν με πιάνουν οι στεναχώριες εύκολα, κρατάω τα θετικά και το όποιο χιούμορ έχω.
Και ο κόσμος προφαν'ως δν χάθηκε απτα 18χρ τους μιας και όντως είναι πολλά τα σημαντικά προβλήματα αλλά το χαρτί είναι ένα σημαντικό εφόδιο και προφανως όσο καλύτερη η σχολή τόσο πιο σημαντικό. Άλλο ΤΕΙ Χαλκίδας, άλλο ΑΣΟΕΕ. Άλλο που τα ΤΕΙ πλέον έχουν πάρει τα πάνω τους στις προσλήψεις
Και γενικά όσον αφορά το διάβασμα πιστευω είναι και "ταλέντο" αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την λέξη αυτή στην συγκεκριμένη περίπτψση.
Ότι έχει σχέση με πράξεις, αριθμούς κτλ κτλ δν καταλαβαίνω τπτ. Σε αντίθεση με τα θεωρητικά που μου αρέσουν πολύ περσσότερο μιας και τα θυμάμαι πιο εύκολα. Και γι'αυτό πήγα Θετική Κατευθηνση γτ ήθελα να περάσω ΟΙκονομικά ή Πληροφορική.....έλεος όμως τρομερή επιλογή είχα κάνει τ΄τοτε :Ρ
Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που είχα κάνει. Δν με ενδιέφερε τπτ απο Φυσικοχημείες, ιατρικές κτλ αλλά πήγα Θετική λολ
"...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."
Comment
Comment