Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η Βουλη του G.O.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ο καθενας που γραφει εδω μεσα, σιγουρα δε γραφει συνεχεια με την ιδια διαθεση, για να φαινεται σοβαρος ή καλοπροαιρετος ή κατι τελως παντων "θετικο" και "φιλικο" προς τους αλλους. μπορει καποιος να βαριεται και να κατσει στο pc, να εχει νευρα ή προβληματα ή να ειναι στενοχωρημενος κι ενα σωρο αλλα. ετσι, αν καποιος μπει απλα για χαβαλε, για να ξεκουραστει, να πει μια δυο μαλακιες στο ιντερνετ βρε αδερφε, φαινεται στους αλλους καθυστερημενος κι ανωριμος και ο χειροτερος ανθρωπος του κοσμου ολου! αυτο συμβαινει και στο τοπικ που δωσες πιστευω Xeno, και στο ποστ για τον fandago, χωρις να θελω να παρω τη θεση του ΦΥΓΕ 114, αλλα μιλωντας γενικα...
    [/b]
    +1

Παντως και εγω πιστευω οτι δεν πρεπει να κρινουμε τη νοημοσυνη και το χαρακτηρα ενος ανθρωπου απο το τι γραφει στο ιντερνετ σε ενα φορουμ, ενταξει καμια φορα εχεις νευρα αντιδρας ασχημα καπου καμια φορα εχεις χαζοχαρουμενη διαθεση κανεις ενα χαζοχαρουμενο τοπικ, ετσι ειναι αυτα..

Και αμαν με τις παρεξηγησεις τι εχουν παθει ολοι και δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους..? Ενταξει ρε φανταγκο σου εβαλε αβαταρ την παπαρηγα και τι εγινε..? ελατε τωρα χαζομαρες ειναι αυτες.. ;)

Comment

Εγω οταν σχολιασα το θεμα εκρινα καποια ατομα γενικοτερα - δε στεκομαι στο 1 περιστατικο που αναφερεις.

Οπως και να χει δε συμφωνω με τη λογικη σου - να μη κρινουμε ατομα απο αυτα που γραφουν.
      Μια, δυο τρεις, δεκα εγω δε θα δωσω σημασια. Δεχομαι οτι μερικες φορες αντιδραμε αναλογα με τη διαθεση μας... αλλα οταν κατι επαναλαμβανεται σε βαθος χρονου τοτε και θα δωσω σημασια και θα βγαλω τα συμπερασματα μου, για ολα αυτα που βλεπω να γινονται και να γραφονται.

Comment

δεν ειπα να μην κρινεις, ειπα να μην σχηματιζεις αποψη 100% απο ενα ποστ ΜΟΝΟ που ετυχε να διαβασεις απο καποιον και σιγουρα δε σου αρεσε. αυτο το ποστ μπορει να εγινε ενω ο αλλος ειχε πχ τα νευρα του ή βαριοταν κι απλα μαλακιζοταν στο ιντερνετ. δε σημαινει ομως οτι κι εξω θα ειναι το ιδιο, αν εχει το ιντερνετ μονο για να μαλακιζετε. κι αυτο ισως συμβαινει με τον ΦΥΓΕ 114, μαλλον δεν εχει το ιντερνετ για σοβαρα πραγματα, γιαυτο και οι περισσοτερες του απαντησεις ισως "ενοχλουν". αλλωστε εδω σ΄αυτο το φορουμ για videogames υποτιθετε συζηταμε, οχι για το ΛΑ.Ο.Σ. ή οτι τον απασχολει πιο σοβαρα, οπωτε λογικο ειναι να μπαινουν ατομα μικροτερης ηλικιας κι ετσι ο ΦΥΓΕ 114 νιωθει πιο ανετα να "χαβαλεδιασει" και να γραψει κατι που δεν χρειαζεται τοση σκεψη.

τελος να πω οτι σαφος και οι αντιδρασεις και συμπεριφορες αποτελουν "κομματια" του χαρακτηρα καποιου, αλλα βρισκω αδικο να χαρακτηρισεις καποιον πχ γελοιο επειδη κανει συνεχως πλακα στο φορουμ, ενω εξω μπορει να ειναι ο πιο σοβαρος ανθρωπος του κοσμου, να σπουδαζει ιατρικη ή κι εγω δε ξερω τι αλλο. πολλοι ανθρωποι πχ οι γονεις μας δε θεωρουν το ιντερνετ κατι σοβαρο και το παιρνουν σαν πλακα κι εντελως ασημαντο, γιαυτο λεω μην παιρνεται τοις μετροιτης τα οσα γραφονται εδω μεσα, τα οποια ειναι κι ανωνυμα.

νομιζω πως αρκετα εγραψα, παω για φαγητο!

Comment

Kατα καποιο περιεργο λογο ο Shadow μοιαζει να με καταλαβαινει απολυτα, οποτε μιας και υπαρχει εστω και καποιος που αξιζει θα κατσω να καταθεσω το πως σκεφτομαι και το πως γραφω.

Οπως πολυ σωστα λοιπον ειπε και ο shadow αλλα και ο UEG σε ενα φορουμ δε συμπερηφερεσαι οπως στη πραγματικη σου ζωη, τουλαχιστον οχι εγω, αυτο δε σημαινει οτι εισαι περισσοτερο η λιγοτερο αληθινος απλα θα ελεγα οτι ξετυλιγονται διαφορες πτυχες του χαραχτηρα σου και ο λογος ειναι ο εξης, τα ατομα που βρισκοντα εδω περα δεν αλληλεπιδρουν καθολου με τη πραγματικη ζωη σχεδον κανενος μελους, αυτο σημαινει το οτι δεν υπαρχει εξαρτηση και συνεπεια απο τον εναν στον αλλον, το να πω εγω πχ το Shadow βλακα ισως μου στοιχησει λιγη αποδοκημασια εδω και αντε και κανα warn, σε πραγματικες ομως συνθηκες πισω απο καθε κουβεντα σου υπολογιζονται ενα σωρο πραγματα, το πως αυτη θα διατυπωθει, το αν σχολιαστει ποση εκταση θα παρει, το αν θα ειναι αρεστη, το αν θα υπαρξει περιπτωση αυτο που θα πεις να σε ζημιωσει στη δουλεια σου η σε οποιοδηποτε αλλο τομεα.

Αρα λοιπον τουλαχιστον απο τη δικη μου πλευρα η πραγματικη ζωη ειναι παιχνιδια στρατηγικης στα οποια οποιος παιζει καλα, κανει σωστες γνωριμιες, ειτε αυτες ειναι ανθρωποι που αξιζουν και μπορεις να ανοιχτεις ειτρε αυτες ειναι γνωριμιες που θα σου ανοιξουν πορτες ενω παντα οριοθετεις τη συμπεριφορα σου αναλογα με το περιβαλλον και την εγκληματιζεις σε αυτο.

Το φορουμ ειναι μια αλλη ιστορια, για μενα καθε φορουμ θα πρεπει να χει χαβαλε και ευχαριστη διαθεση γιατι το ιντερνετ εκτος απο κλεψιμο ταινιων και πορνο θα πρεπει να ειναι και πηγη ενημερωσης και ευεξιας, το αν καποιοι απο εδω με θεωρουν ηλιθιο πραγματικα λοιπον δε με νοιαζει, το γεγονος οτι εχω το σεβασμο των συνεργατων μου των συμφοιτητων μου και των ανθρωπων που εκτιμω με αφηνει αδιαφορο το τι σκεφτεται για μενα ενα αβαταρ που μιλαει, ως συνεπεια λειτουργω εδω διχως τη λογικη της συνεπειας αλλα μαλλον με πιο οτιναναι διαθεση, επεισης να σημειωσω οτι ολοι προτιναν αβαταρ σε ολους διχως εμπαθειες το γεγονος οτι ο ονιμποτσο ολο τα παιρνει μαζι μου μαλλον πρεπει να το κοιταξει γιατι εγω ουτε που τον ειχα παρατηρησει τελευταια οποτε καθε ποστ που εκανα απο το οποιο πιαστηκε για να μου επιτεθει ηταν μη επιτηδευμενο και διχως προθεση να δημιουργησει καυγα, κατα την αποψη μου οπως και με τον Ακιρα μαλλον του τη σπανε οι αποψεις μου σε διαφορα θεματα και ξεσπαει αλλου, τελος παντων εμενα δε με νοιαζει και μαλλον και αρκετα παιδια απο δω μιας και λιγη σημασια δινουν στις κοντρες που θελει να δημιουργησει απο το πουθενα.

Θα ελεγα μιας και τοσο με εχει χαραχτηρησει να πω και γω πως απεχει απο αυτο που λεμε ανοιχτομυαλος ανθρωπος, κατι που μαλλον αντιλαμβανεται πολυ καλα ο Shadow, η φιλια και οι ανθρωπινες σχεσεις δε χτιζονται απο ανθρωπους που ειναι ο ενας καρμπον του αλλου αλλα συνηθως απο διαφορετικους η και αντιθετους, το τι πιστευει καποιος για τη λειτουργεια της κοινωνοιας της θρησκειας της πολιτειας η το σινεμα κλπ ειναι ευτελης αξιας για μενα, αυτο που μετραει σε εναν ανθρωπο ειναι η ικανοτητα να συγχωρει να υπερασπιζεται να σκφτεται διχως φθονο να ειναι μαζι στα δυσκολα και να υπαρχει εποικηνωνια, ολα τα αλλα δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο το συνοδευτικο του καφε σε μια καφετερια και μεχρι εκει.

αυτα.

Comment

Working...
          X