Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Σε παραπέμπω αρχικά στο The Road to Graceland (αποτελείται από μικρά videos τα οποία μπορείτε να βρείτε στο YouTube) και στην συνέχεια στην ταινία 3000 Miles to Graceland. ;)
Το Legend δεν νομιζω να υπαρχει σε dvd στην ελλαδα
και στα ελληνικα λεγεται σιγουρα "Ο Θρυλος" το θυμαμαι καλα γιατι ειναι απο τις ταινιες που εβλεπα μικρος με τον αδερφο και τα ξαδερφια στο χωριο(τρομερες εποχες )
θυμαμαι το εβαζε το μεγκα καθε χρονο σε περιοδο διακοπων.
τελευταια φορα πρεπει να ηταν πριν κανα 4-5 χρονια
πολυ καλη ταινια εχει βεβαια τα αρνητικα της
αλλα αν την εχεις δει σε μικρη ηλικια τα συγχωρεις χωρις δευτερη σκεψη
χαχα, στην αρχη ειπε ο Doppelganger τον Darth Vader, τωρα ειπες εσυ και τον Darth Sidius, ας προσθεσω κι εγω τον Darth Maul που ηταν ο καλυτερος μου και με τη πιο γαματη εμφανιση για αρχηγος, να μην εχει παραπονο...
Από όσο θυμάμαι είναι απλά Θρύλος.Πήγα σε 4-5 dvd clubs και με κοιτάγαν σαν εξωγήινο...Δε βαριέσαι...Rapidshare it is.
Την βρήκα και σε director's cut 110κάτι λεπτά και όχι 89 που ήταν αυτή που έδειχναν στην TV.
Einai nomizw h prwth tainia tou Tom cruise, se afth einai paidaki...
Sta Ellhnika o titlos eixe sxesh me monokero pantws, ean thes pesta afta sta Club mpas kai to thymhthoun...
Ground και μόνο που το ξέρεις respect από μένα.Από τις πιο αδικημένες ταινίες του Scott.
Τη θυμήθηκα από φλασιά και με βλέπω να γυρνάω τρια τέσσερα DVD clubs γιατί θέλω να τη δω απόψε.
Και λίγο useless trivia:
Λέγεται πως επηρέασε τη σειρά Legend of Zelda η συγκεκριμένη ταινία.Ηρωας ξωτικό του δάσους,Σκοτεινός Άρχοντας,σπαθί της δύναμης κτλ <strike>αλλά κάτι τέτοιο μάλλον δεν ισχύει και πρόκειται για σύμπτωση.</strike>
Βρήκα στο net το παρακάτω αλλα δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει.Αν ισχύει πάντως διπλό repsect σε Scott για την ταινία και σε Miyamoto για την έμπνευση
Shigeru Miyamoto once commented that Ridley Scott?s flawed classic ?Legend? was one of the elements that helped him to visualize and inspired him to create the Zelda series.[/b]
Leave a comment: