Announcement

Collapse
No announcement yet.

βοήθεια για επιλογή τηλεόρασης

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ισχυει. Αλλωστε σε πολλες τηλεορασεις απο αυτες που αναφερεις τα panels ειναι κοινα γι αυτο και βγαζουν παραπλησια νουμερα στα διαφορα "benchmarks".

Comment

Πάντως μπήκα και πλαίσιο και ε-μαγαζί,και στα 2 μαγαζιά οι Σόνυ τηλεοράσεις έχουν 2 χρόνια εγγύηση.Πρέπει να έστρωσαν , ε και δεν νομίζω να παίρνει αυτά τα 2 μεγάλα καταστήματα να γράψουν μλκιες στην ιστοσελίδα τους.
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Η sony δεν εχει συμμορφωθει ακομα.
        Τα δυο χρονια εγκυηση οπου αναγραφουν τα καταστηματα αυτα, ειναι συμφωνα με την κοινοτικη οδηγια και οχι με την επισημη γραμη της ιδιας της εταιριας.
        titus, μπορεις να παρεις τηλεοραση crt, η οποια θα ειναι πληρως συμβατη με αναλογικο σημα, οπου θα μπορει και να δειχνει και ψηφιακο, ως 720. Η samsung και η jvc εχουν βγαλει διαφορα μοντελα.
        Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
        It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
        A man wields his sword in order to depart life with a smile.
        In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
        Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
        Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
        Ειναι ο Getta Robo.

Comment

Ερμ, ναι, το ότι δεν έβαλα τις ίντσες είναι σημαντική παράλειψη Σκεφτόμουν για 32 ίντσες σε LCD, αλλά αν έχετε καμιά καλή πρόταση για κάτι σε 40 ελεύθερα. Απόσταση θέασης είναι περίπου τα 4 μέτρα. Μια σκέψη για μάρκες ήταν η LG, καθπως έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από την οθόνη μου. 50 ίντσες δε νομίζω να χωράει κιόλας εκεί που μπαίνει η τηλεόραση.

Σαμπ, μην τα λες σε μένα...

Και βέβαια σας ευχαριστώ πολύ όλους!
          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Η αληθεια ειναι πως αν θελετε να βλεπετε απλα τηλεοραση η καλυτερη λυση ειναι μια καλη CRT.
            Αν για καποιο λογο θες LCD οκ παω πασο.
            Παντως στα 4 μετρα παιζουν μεγεθη του τυπου 42'' τουλαχιστον, χωρις αυτο να σημαινει πως πχ αν παρεις 37αρα θα ειναι κακη επιλογη.
            32'' παντως σιγουρα δεν ειναι αρκετες, τετοια μεγεθη ειναι για αποσταση 2-2.5 μετρων.

Comment

Σαμπ, μην τα λες σε μένα...[/b]
              Πιθανοί διάλογοι:
              -Ρε μάνα θα είναι καλύτερα να πάρουμε μια κανονική τηλεόραση για να βλέπουμε κανάλια...
              -Και τι λες τώρα, να κουβαλήσουμε ολόκληρο μπαούλο, που θα είναι και πιο μεγάλη από αυτή που έχουμε τώρα και που θέλει και ένα μεροκάματο για ξεσκόνισμα; Δεν είσαι καλά! Θα πάρουμε μια λεπτή που είναι και πιο ωραία και ταιριάζει καλύτερα στο τραπεζάκι. Θα διαλέξεις εσύ μία που ξέρεις και ασχολείσαι με αυτά τα ηλεκτρονικά.
              (Μετά από μερικές μέρες μόλις η τηλεόραση έχει μπει στο σπίτι, έχει συνδεθεί και είναι έτοιμη για να φιλοξενήσει τα νέα των 8. Ο Τίτuς είναι πτώμα από το κουβάλημα και πάει να κάτσει στο δωμάτιο του, στον υπολογιστή του. Μια γυναικεία φωνή ακούγεται από το σαλόνι-καθιστικό...)
              -Τίτε (insert real name here), έλα εδώ να σου δείξουμε κάτι.
              -Τι έγινε πάλι;
              -Μου φαίνεται σε πιάσανε Κώτσο, η τηλεόραση που πήρες είναι χαλασμένη.
              -Γιατί τι έχει;
              -Κοίτα πως είναι, γεμάτη τετραγωνάκια και όλοι φαίνονται χοντροί... Ό,τι βρήκες μπροστά σου πήρες;
              -Ρε μάνα αυτές οι τηλεοράσεις έτσι δείχνουν τα κανάλια της τηλεόρασης.
              -Εγώ στις τηλεοράσεις που έχω δει στα μαγαζιά φαίνονται όλα πεντακάθαρα! Κάτι έχει αυτή που πήρες!
              (Η συζήτηση συνεχίζεται με τον Τίτuς να προσπαθεί να εξηγήσει τι είναι μεγαλύτερη ανάλυση, λόγος 16:9 κλπ...χωρίς αντίκρυσμα βέβαια αφού ότι και να λέει η εικόνα είναι χειρότερη).

Πάντως, είναι γεγονός ότι οι όλες οι μανάδες προτιμούν flat-screen. Κάτι σαν τα Kinder.
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

πριν κανεις οτιδηποτε, στην ηλεκτρονικη εχει μια προσφορα με μια τηλεοραση σαμσουνγκ 32" και αλλες 2 απο 20" ολες μαζι 700 ευρω, εγω αυτες θα περνα αν αγοραζα σημερα, αν εισαι πιο απαιτιτικος σε τηλεοραση τοτε Philips με Perfect pixer plus! (απο 800 και πανω στις 32")

Comment

Μερικα σχολια.

-Στις 32? full HD βλεπεις διαφορα.Σε παιχνιδια και ταινιες που υποστηριζουν 1080p βλεπω διαφορα και στα 2-2.50 μετρα.Αν πλησιασω κι αλλο(στο 1.5μ) την TV ,η διαφορα ειναι ακομα μεγαλυτερη.

-Για 4 μετρα titus μην παρεις 32?.εδω εμενα μου φαινεται μικρη η 32αρα στα 2μ

Συμπαθω τις Samsung και σε εμφανιση αλλα και σε εικονα.Οι sony δεν μου αρεσουν.

Comment

Μια σκέψη για μάρκες ήταν η LG, καθπως έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από την οθόνη μου.[/b]
                    Ποιο monitor LG έχεις;

Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Θέλει κι η γιαγιά μου μια LCD μέχρι και 29" σε καλή τιμή και ποιότητα αλλά φυσικά τίποτα εξωφρενικό σε απόδοση. Μπορεί να είναι μόνο για να βλέπει τηλεόραση αλλά επιμένει ότι θέλει λεπτή οθόνη.

Comment

Απο τις 26 παμε στις 32. Τι απο τα 2 θελει η γιαγια;

Comment

lcd / plasma + analogue signal = does not compute
                          Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
                          It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
                          A man wields his sword in order to depart life with a smile.
                          In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
                          Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
                          Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
                          Ειναι ο Getta Robo.

Comment

Γιαγια ειναι, σιγα μη προσεξει τη κακη αναλυση. Καλυτερα 32 για να βλεπει και τα γραμματα στους υποτιτλους.
                            Do a barrel roll!

Comment

Απο τις 26 παμε στις 32. Τι απο τα 2 θελει η γιαγια;
                              [/b]
                              Σε widescreen format. Ποιος σου είπε ότι πρέπει αναγκαστικά να πάρει widescreen. Και στο κάτω κάτω είπα μέχρι και 29". Άρα σε widescreen πάμε στις 26".

Ορίστε μια ωραιότατη Funai 29" flat http://shopcenter.gr/pegasus/h002/showprod...=H002_I00304522

Troll.

Comment

E αφου βρηκες την απαντηση μονος σου, τοτε τι μας πρηζεις εμας;
                                Κανεις post boosting ε;
                                Retard.

Comment

Working...
                                X