Announcement

Collapse
No announcement yet.

βοήθεια για επιλογή τηλεόρασης

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• βοήθεια για επιλογή τηλεόρασης

Έφτασε η στιγμή να αγοράσουμε στο σπίτι μια μεγάλη επίπεδη τηλεόραση. Το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρω πού πάνε τα τέσσερα, οπότε σκέφτηκα να στραφώ σε εσάς για βοήθεια. Το μόνο κριτήριο είναι η τιμή (600 με 700 ευρώ). Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρομαι περισσότερο να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω και γιατί, τι μπορώ να βρω σε αυτά τα λεφτά, και δευτερευόντως να έχετε να προτείνετε κάτι καλό. Η τηλεόραση είναι αποκλειστικά για...εχμ...τηλεόραση (δε θα βάλω υπολογιστή, home cinema ή κονσόλα πάνω της).

Η μπάλα σε σας, και σας υπερευχαριστώ!
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Για αρχη βοηθα με τις ιντσες και αν δεν ξερεις τι ακριβως θες, τοτε εστω πες μας για αποσταση θεασης και μετα θα γινουν καποιες προτασεις.

Comment

Μην μπλεξεις με sony, και με τηλεορασεις τεχνολογιας plasma, και οτι παρεις καλο θα ειναι.
      Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
      It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
      A man wields his sword in order to depart life with a smile.
      In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
      Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
      Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
      Ειναι ο Getta Robo.

Comment

Συμφωνώ για την Sony...άλλωστε είναι γνωστό πως Sony=Anti Christ!

Λίγα λόγια για τις Plasma ?ομως...
        Aπό δω και πέρα, μόνο Plasma για μένα, έστω και για να Beg to differ...
        Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

Με τις plasma οντως μη μπλεξεις αλλα οι Sony ειναι μια χαρα στη μεση κατηγορια τιμης και ειναι μια καλη εναλλακτικη των Samsung και κατι τετοιο θα το διαπιστωσεις πολυ ευκολα ειτε αν δεις reviews ειτε αν δεις γνωμες και στατιστικες σε fora γεματα απο audio/video-philes.
          PM me for links αν θες παραπανω info.

Comment

Κι εγώ έχω αρκετές άσχημες εμπειρίες με συσκευές SONY... Η Samsung 32" 1080p που έχω με έχει ικανοποιήσει πλήρως. Αλλά αυτή έκανε ?999...

Γενικά, δεν ξέρω αν μπορείς να χτυπήσεις FullHD (1080p) με ?700, και αν υπάρχουν, δεν ξέρω σε τί διαγώνιο θα είναι.

Με λίγα λόγια, χρειζόμαστε πληροφορίες, όπως είπε ο Xeno.
            My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
            Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

Αν πας για 32" δε χρειαζεσαι full hd. Με 600-700? παιρνεις καλη 32αρα ενω βρισκεις μεχρι και 40αρα αν κατσει καλη προσφορα.
              Do a barrel roll!

Comment

Η sony ειναι μια βρωμερη εταιρια, οπου εχει το θρασος να υποστηριζει πως τα προιοντα της εχουν ενα χρονο εγγυηση αντι για 2 οπου οριζει επισημα η ευρωπαικη ενωση.
                Ειναι επισημη πολιτικη της εταιριας να προτιμα να τρωει προστημα απο την ΕΕ, παραπλανοντας παρανομος τους καταναλωτες, παρα να αλλαζει την προβληματικη σαβουρα που παραγει.
                Επειδη φανταζομαι πως θα εχεις πολυ καλυτερα πραγματα να κανεις, απο τα τρεχεις να βρεις το δικιο σου σε περιπτωση που κατι παει στραβα, περα του γεγονοτος πως εχουν ΜΑΚΡΑΝ τα χειροτερα υλικα και προδιαγραφες κατασκευης σε θεμα τιμης / αποδοσης.
                Ως δεδομενα τα παραπανω, απλα μην μπλεξεις με αυτους.
                Υγ. Οπως ειπε και ο Ραμπιδης, δεν αξιζει μια full hd τηλεοραση στη κανονικη τιμη της.. Δεν προκειται να δεις τραγικες διαφορες, βαλε και οτι βγαινουν σε υπερπαραγωγη σιγα σιγα οι OLED.. Οποτε στα τσακιδια σιγα σιγα οι full hd.
                Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
                It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
                A man wields his sword in order to depart life with a smile.
                In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
                Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
                Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
                Ειναι ο Getta Robo.

Comment

Μιλησα για 32ρα ετσι, απο καποιες ιντσες και πανω υπαρχει αισθητη διαφορα σε Full αλλα ακομη δεν υπαρχουν πολλες ταινιες ή video games full hd.
                  Do a barrel roll!

Comment

Η τηλεόραση είναι αποκλειστικά για...εχμ...τηλεόραση (δε θα βάλω υπολογιστή, home cinema ή κονσόλα πάνω της). [/b]
                    Για απλά τηλεόραση δεν θα ήταν καλύτερο κάτι του στυλ "παλιά καλή χοντροκομένη" τηλεόραση;

Comment

Η γνωμη μου ειναι οτι αν τη θες μονο για τηλεοπτικο σημα μεινε με την παλια σου η παρε καμια μεγαλυτερη CRT, εκτος αν θελεις να τα βλεπεις ολα stretched λογο του 16:9

Oι πλασμα που λετε ολοι οχι δειχνει καλυτερα σε τηλεοπτικο σημα απο τις LCD, ασε που μπορεις να πετυχεις καμια 50αρα με 700ε ευκαιρια οπως ειχε το Saturn(δεν ξερω αν ισχυει ακομα..) και να εισαι αρχοντας με 50"

Αλλιως παρε καμια 40αρα 720p που θα βρεις ανετα στα λεφτα που παιζεις.. ;) ;)

Comment

Αν πας για 32" δε χρειαζεσαι full hd. Με 600-700? παιρνεις καλη 32αρα[/b]
                        Eγώ πήρα καλή 32άρα με κάτω από 500 ευρώ.

Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Ναι μιλησα για στανταρ τιμες. Φυσικα και βρισκεις και σε χαμηλοτερες σε προσφορα ομως.
                          Do a barrel roll!

Comment

Τitus ψάξε στο skroutz.gr, τα έχει όλα, από τη φθηνότερη τιμή για ένα μοντέλο HDTV έως την ακριβότερη. Εγώ εκεί έψαξα και πήρα με 460 ευρώ 32άρα LG 720p/1080i 15000:1, ενώ σε άλλα καταστήματα την πουλούσαν έως και 704 ευρώ!
                            Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα για Lg όμως.Οι δικές μου προτιμήσεις θα ήταν Bravia/Samsung.
                              Originally posted by Raf
                              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Working...
                              X