Sherlock Holmes in action...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Σχολιασμός επικαιρότητας-ανταλλαγή απόψεων
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Titus View PostΓια ΙΤΑΛΟΣ Έλληνας που αναφέρεται σε Τουρκόφιλους και παίρνει το μέρος μιας ακροδεξιάς και εντελώς μισαλλόδοξης παράταξης, μάλλον έχεις μεγαλύτερα προβλήματα από την ορθογραφία σου. Εν πάσει περιπτώσει, για να μην εκτίθεσαι όχι τόσο εδώ αλλά στην καθημερινότητά σου, πέρνα τα κείμενά σου πρώτα από το Word.
Επειδή είμαι πατριώτης και ξέρω να βλέπω τα όσα μας κάνουν οι ακροαριστεροί και οι πράκτορε των τούρκων με τα προγράμματα τους στην τηλεοράση, θα με πεις ναζί???Επίσης και δεν μπορώ να δεχτώ, ένας που είναι άθεος να μιλάει για υποκριτές.
Αλλά εδώ στην Ελλάδα, όποιος πει κάτι θετικό για την πατρίδα και τα όσα μας κάναν και μας κάνουν οι τούρκοι (αυτούς να πεις φασίστες!!) θα του την πούμε ως ναζί, χιτλερικό και Μουσσολίνι!!
Comment
-
To ευρύτερο ζήτημα είναι πως ο Tanno είναι ιδανικό παράδειγμα του πώς σκέφτεται, λειτουργεί, αντιδρά και επιχειρηματολογεί κάποιος Χρυσαυγίτης / εθνικιστής / ακροδεξιός κλπ, ακόμα και αν ο ίδιος (άσχετα από το τι πιστεύει ο ίδιος για τον εαυτό του) δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω.
Μήπως να τον κλείσουμε σε ένα κλουβί με φυστίκια και τροχό και να τον στείλουμε σε κανά εργαστήριο για πειράματα?
EDIT - ΚιμάριΡόσσο, εσύ δεν είπες κάτι θετικό για την πατρίδα σου, είπες κάτι υβριστικό για άλλους. Έχει μεγάλη διαφορά και άσε τις κορώνες.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
αθεος = υποκριτης, καταλαβες Σομαρι; ακομη και μεις οι εβραιοι πιστευουμε στο Θεο του χρηματος, εσυ σε τι πιστευεις; ε; Ε;
Comment
-
Άλλη δημοσκόπηση δίνει σύριζα και χα -5 μονάδες από αυτή, ο καθένας βγάζει ότι θέλει...
αθεος = υποκριτης, καταλαβες Σομαρι; ακομη και μεις οι εβραιοι πιστευουμε στο Θεο του χρηματος, εσυ σε τι πιστευεις; ε; Ε;Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Originally posted by Somari View PostΠου παίζει ξέρω εγώ οι άθεοι (οποιασδήποτε θέσης στο ηθικό φάσμα) να είναι οι λιγότερο υποκριτές από όλους (καλός Χριστουλης το πρωι, ξεκατίνιασμα με το γείτονα το βράδυ)
Comment
Comment