<div class='quotetop'>(Altair @ Apr 14 2008, 10:46 AM) [snapback]18377[/snapback]</div>
Oλα τα λεφτα ειναι οτι το παλικαρι νομιζε οτι με εριχνε κι ολας, μου ειπε...
" Φιλε εισαι σιγουρος για αυτο το παιχνιδια το βαλα λιγο στην αρχη και ολο μαχες ειναι..."
ε εγω του απαντησα καπως ετσι...
" Ναι μωρε απλα νταξει περναω την ωρα μου με αυτα τα παιχνιδια..."
ταραταταααααααααααααααααααααα
Ειχα να νιωσω τοσο γαματα απο τοτε που ανταλαξα το NBA στο gameboy με το zelda links awaking μια απο τα ιδια και τοτε... μου χε πει αυτος (του οποιου η γκομενα μου την επεφτε κι ολας!)
Ε ρε συ απο πανω τα δειχνει και κοβει κατι χορταρακια και ολο μιλανε...
Βεβαια νιωθω ελαχιστος μπροστα στην ανταλαγη που εκανε ενας μπομπιρας φιλος της οικογενειας στο σχολειο του το γυμνασιο...
εδωσε gameboy colour και πηρε advance... οτι και να λεμε μας βεντουζιασε ο μικρος.
καλά πόσο μλκς είναι αυτός που στο έδωσε για μια τέτοια πατάτα;ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!
[/b]
[/b]
Oλα τα λεφτα ειναι οτι το παλικαρι νομιζε οτι με εριχνε κι ολας, μου ειπε...
" Φιλε εισαι σιγουρος για αυτο το παιχνιδια το βαλα λιγο στην αρχη και ολο μαχες ειναι..."
ε εγω του απαντησα καπως ετσι...
" Ναι μωρε απλα νταξει περναω την ωρα μου με αυτα τα παιχνιδια..."
ταραταταααααααααααααααααααααα
Ειχα να νιωσω τοσο γαματα απο τοτε που ανταλαξα το NBA στο gameboy με το zelda links awaking μια απο τα ιδια και τοτε... μου χε πει αυτος (του οποιου η γκομενα μου την επεφτε κι ολας!)
Ε ρε συ απο πανω τα δειχνει και κοβει κατι χορταρακια και ολο μιλανε...
Βεβαια νιωθω ελαχιστος μπροστα στην ανταλαγη που εκανε ενας μπομπιρας φιλος της οικογενειας στο σχολειο του το γυμνασιο...
εδωσε gameboy colour και πηρε advance... οτι και να λεμε μας βεντουζιασε ο μικρος.
Comment