Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σχολιασμός επικαιρότητας-ανταλλαγή απόψεων

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Raf View Post
    Τα μέσα μαζικής προπαγάνδας, όπως λες εύστοχα, είναι εξυπνότερα απ' αυτό.
    Απλά όχι.

Originally posted by sub_zero View Post
    Αυτή τη βία εσύ την βλέπεις μπροστά σου ή την ακούς από τα κανάλια (Σοβαρά ρωτώ)

Κι αν ο Somari την έχει δει κατά 50% από κοντά (λέμε τώρα), όλοι οι υπόλοιποι σίγουρα δεν είναι έτσι.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Άρα να απαντήσουμε στη βία με τη βία επειδή είναι άχρηστη η οργάνωση του συστήματος; Όπως έχω ξαναπεί το βρίσκω γελοίο που ψηφισαν ΧΑ οι μισοί αστυνομικοί, σαν να παραδέχονται ότι δε κανουν σωστά τη δουλειά τους και πρέπει να την κάνουν τρίτοι.
    Όσο για τη βία και που την έχω δει, είναι 50-50. Σε αλλοδαπούς έχω δει 1-2 περιστατικά (όχι ξύλου, αλλα "τσιγκλισματος" διψγμου και χυδαιας εξυβρισης), αλλά λόγω "ειδικότητας" έχω ζήσει σε αριστερίζουσα φωλιά που έχω δει 2-3 περιστατικά απρόκλητης επίθεσης (στο περιστατικό για το οποίο δικάζεται ο Κασιδιάρης ήμουν 2 ορόφους παρακάτω)

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Για ηθική συναυτουργία τι ξέρεις; Πριν την άνοδο της ΧΑ δεν υπήρχε τόση βία εναντίων των πάντων μη "πατριωτων".
    1) Αυτή τη βία εσύ την βλέπεις μπροστά σου ή την ακούς από τα κανάλια (Σοβαρά ρωτώ); Γιατί εγώ μένοντας σε μία περιοχή ήσυχη μεν αλλά όχι και τόσο μακριά από το κέντρο, μπορώ να πω ότι δεν έχω πάρει χαμπάρι τίποτα.

2) ΜΕ την λογική που το πας και πριν γεμίσει αλλοδαπούς το κέντρο, υπήρχε λιγότερη βία προς όλους (την οποία βία βέβαια ούτε αυτή την βλέπω ο ίδιος).

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ναι γιατι δυστυχως ενω ολοι ξερουν λιγο πολυ τη κατασταση πιστευουν ευκολα αυτο που θελουν και ακομη περισσοτερο αυτο που βλεπουν. Οποτε γινονται πορειες η μανα μου με παιρνει τηλεφωνο και φοβαται μην ειμαι εκει εξω και με καψουν ή με σκοτωσουν ή δε ξερω εγω τι αλλο... επειδη απλα τα καναλια αντι να δειχνουν τους 100.000 λαο, δειχνουν 5 μαλακες να καινε ενα κτιριο.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Μου εχει περασει και αυτη η σκεψη απ'το μυαλο. Απ'την αλλη ομως, τα ΜΜΕ δεν ειναι και τοσο εξυπνα, εστω και λιγο ψιλιασμενος να σαι βλεπεις μεσα απο το ψεμα τους. Απλα βοηθανε λιγο το κοσμο να πιστεψει αυτο που θελει να πιστεψει.

Συμφωνώ και θα συμπληρώσω πως το να βλέπει μέσα από τα ψέματα των ΜΜΕ μια καλή μερίδα πληθυσμού προβλέπεται από τους υπεύθυνους, καθώς αυτοί στοχεύουν στην παρ' όλα αυτά αδράνεια του λαού. Τι εννοώ; Όλοι έχουμε ακούσει όλο το κόσμο πλέον να λέει "α, αυτά τα κανάλια όλο ψέματα είναι" "πουλημένοι/πληρωμένοι είναι" κ.τ.λ και όμως τόσα χρόνια ο λαός κατευθύνεται λίγο-πολύ από αυτά τα ψέματα.

Leave a comment:

Working...
X