Announcement
Collapse
No announcement yet.
Επειδή το γέλιο κάνει καλό...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Τους έσωσαν μερικοί φοιτητές, και σώθηκε η Ελλάδα.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν αξιολογικά το "μαλλιάδες" είναι χειρότερο από το "άπλυτοι". Elaborate please.
"κάτι τούφες, κάτι τατουάζ κάτι περίεργα" ΤΖΟΥΤΖΟΥΟΥΟΥΟΥΚΟΟΟΟΟ!!!!!Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Είναι ο συνδυασμός που κάνει τη διαφορά.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
-
Αμαν! ειμαι παρανοικος παπαγαλος, τα 3 τελευταια ποσες φορες κι αν τα χω κανει.... lol
Comment
Comment